2016 Şubat Anneleri

Ay bu ne ya. Kim bunlar. Kusura bakmayın biraz rahatsizim de çekil. İster anlarlar ister kırılırlar. Edepsizlik bu.

Kızlar günaydın. Sirtim çok agriyor nasıl geçecek bilmiyorum dun ayakta çok mu kaldım anlamadım.

Gayet iyi. İlk trimesterda 5 kiloya kadar vermek normal demisti doktorum. Perinotolog kendisi. 2. Ve 3. Donemlerde alirsin demisti. Yavas yavas almanda gayet guzel.

Nasıl bir duygu olduğunu iyi bildiğimden gerçekten üzüldüm senin adına canım Alah sana sabır onlara vicdan versin bu dönemde insan hassas oluyor bebeği ve kendini o insanlar için strese sokma ve çok yorma boşver kimseyi hoşnut etmeye çalışma beğenen yer beğenmeyen yemez

Canim ya kiyamam..sorumsuz saygisiz insanlar..odana cekil rahatsizim de diyecegim ama bende yapamiyorum onu ne yalan soyleyeyim.. ama azicik suratini indir..anlasinlar..onlar hamile kadini hizmet ettirmeye utanmiyolarsa misafire surat yapmaktan sen hic utanma..

Seni o kadar iyi anliyorum ki..hamile kaldigimdan beri benimde yatili misafirim cok oldu..ve hem calistigim halde aksamlari da onlara hizmet zorunda kaldim..

Anlayissiz insanlar !!

Canım bnde öyle öyleyim ve bebeğimde az hareket ediyor yolculuk yaptm ondan mı bilmiyorum bu durum korkuttu beni

Ben de birkaç gün önce yolculuk yaptim. O zaman karnimda agridi. Dünden beri sirtim hareket ediyor bebegim ama insan korkuyor

Ay bu ne ya. Kim bunlar. Kusura bakmayın biraz rahatsizim de çekil. İster anlarlar ister kırılırlar. Edepsizlik bu.
eşimin çok yakın akrabaları. benim ailemden de insanlar yatıya gelmişti ama onlar elimi soğuk sudan sıcak suya sokturmadılar. günler çabuk geçti. ama bunlarla bir gün zor geçti. bir hafta nasıl geçecek bilmem. bende sinirden bıraktım geldim kahvaltıyı. onlar toplamış.

ayy çıldırcam şimdi. bilgisayar odama geçtim kapımı örttüm ses gelmesn diye. kapının anahtarı ters tarafta kalmış. biri geldi bana baktı haaa burdamıydın dedi. kapının anahtarını diğer tarafa soktu gitti. sanki kilitle der gibi. ben mi büyütüyorum herşeyi her yaptığı hareket batıyor. anlamadım gitti. sizce de yanlış anlaşılacak bir hareket değil mi.

Sen sakin ol canım. Şunu yapar misiniz diye rica et. Yakın akrabaymis sonucta. Biraz naz yap. Esinde yanlarında yorulduysan biraz uzan canım filan desin. O soylesin. Kendini çok yorma canım.

Canım bnde öyle öyleyim ve bebeğimde az hareket ediyor yolculuk yaptm ondan mı bilmiyorum bu durum korkuttu beni

merhaba canım. ben de cuma günü yolculuk yaptım. o güne kadar çok hareketliydi bebeğim. hatta o gün yolda da hiç durmadı. ama cumartesiden beri çok azaldı hareketleri. moralim bozuk. şükür hareketi var yine ama bu azalma ne anlama geliyor ki.

dün de sırt ağrım başladı acaba büyüdükleri için mi oluyor

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Biz detaylı ultrasondan geldik bin şükür her şey yolunda. 375 gr olmuş bizim tosuncuk. Kafa çapı 1-2 hafta önden gidiyor dedi sorun değil flan dedi ama ben korktum tabi gelip biraz araştırınca çok da anormal bi durum olmadığını hatta gebeliklerin genelinde böyle olduğunu gördüm.
Bir de ne yazık ki bebiş yüzünü göstermedi ellerini yumruk yapıp yüzüne koyduğu için ne el parmaklarını sayabildiler ne de burun kemiğini ölçebildiler. 30-40 dk ya yakın denedik ama açmadı ellerini de yüzünü de.
Genel olarak ölçülerin hepsi en az 1 hafta önden gidiyor kulağa güzel geliyor ama içten içe de korkuyor insan. Hayırlısı olsun inşallah hepimizin bebişlerine sağlık versin Allahım :)
Bu arada benim kendi doktorum bebeğin kalp eko'sunu çektirmem için randevu almamı istemişti. Çevremde kimseden istendiğimi duymadığım için anlayamamıştım ama bugün detaylı ultrasonu yapan doktor kalple ilgili her detayı biz ultrasonda göremeyiz kesin sonucu eko verir garanti için kesin yaptırın dedi. O yüzden kendi doktorumun neden istediğini de anladım :)
Amma uzun konuştum ya :) herkese güzel günler arkadaşlar :)

Arkadaşlar bebeklerinizde aguline şurup gaz ilacı kullandinizmi ? Benim bebeğim 1 aylık ve bu akşam verdim ilaçtan ama sonra çığlık attı çok ağladı ilaçtan olabilirmi ?
canım benım arkadasım gaz sancısını sadece o surupla gecırdı ondan degıdır sanmam

Ah canımmm.. Seni o kadar iyi anlıyorum kii.. Benimde kayınvalidem görumcem coluk cocuk gelirler 20 gun en az kalırlar hc bir seye el sürmezler işe giderim aksam gelirim kahvaltı masaları ortada onu bile o yorgunlukla ben toplarımm. 1 hafta sık dişini ama tavrnıda biraz olsn belli et nedir bu 2 canlısın ya anlamıyorm su insanları anlayamıyorm.. Gitme kardesm hadi gittin bari kızın elinden tut yaa.

Ya kızlar benimkinin de hareketleri azaldı bugun doktora gidicem sorucam...

kiskiskis benimde bu haftalarda kilo alimim durdu biraz meraklandim.gobisim birden cikmisti ama suan ayni duruyor..

T Tugbas24 sakin ol .keske kabul etmeseydin gelenleri esin rahatsiz felan deseydi ,ay hic sevmem boyle tipleri ayrica anlamiyorum hamile kadina yatiya geleni de...

günaydın hanımlar bende 18. haftamdayım sizleri okuyordum ama yazmak bugüne kısmet oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…