- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
Bir gunun sonunda aklima gelen başıma gelmiş bir şekilde kahvaltı hazırlıyorum. dun tum gun gonullerini hos ettik koca gobegimle gezdik.eve geldik onların ayaklar havada yine ben kalktim kahvaltı hazırlıyorum. Yanima gelmezlerse gelmesinler bari işime karismasalar.yok bu yumurta katı olmus yok bu peynir yumusak oule yapma bu bıçağı kullan.bide hijyen gosterileri.aynen eşim benim patlama noktami tahmin ettiginden espiriler yapıyor yardım ediyor ama nafile.simdide yanlarından kaçtım. masa açık lak lak ediyorlar.en nefret ettiğim sey.sinirden buraya döküldü. kusura bakmayın
Gayet iyi. İlk trimesterda 5 kiloya kadar vermek normal demisti doktorum. Perinotolog kendisi. 2. Ve 3. Donemlerde alirsin demisti. Yavas yavas almanda gayet guzel.Hanımlar alınan kilolar ne durumda doktor ayda iki kilo dedi ama ben bu ay almadım. Hemde kısıtlamasiz yiyorum. Zararlilar haric hamuriside yiyorum arada. 68 le hamile kaldim 3ayda 6 kilo verdim 62 oldum sonra 4.ayda 65 5. Ayda yine 65 veee toplamda 3 kilo.
Nasıl bir duygu olduğunu iyi bildiğimden gerçekten üzüldüm senin adına canım Alah sana sabır onlara vicdan versin bu dönemde insan hassas oluyor bebeği ve kendini o insanlar için strese sokma ve çok yorma boşver kimseyi hoşnut etmeye çalışma beğenen yer beğenmeyen yemezBir gunun sonunda aklima gelen başıma gelmiş bir şekilde kahvaltı hazırlıyorum. dun tum gun gonullerini hos ettik koca gobegimle gezdik.eve geldik onların ayaklar havada yine ben kalktim kahvaltı hazırlıyorum. Yanima gelmezlerse gelmesinler bari işime karismasalar.yok bu yumurta katı olmus yok bu peynir yumusak oule yapma bu bıçağı kullan.bide hijyen gosterileri.aynen eşim benim patlama noktami tahmin ettiginden espiriler yapıyor yardım ediyor ama nafile.simdide yanlarından kaçtım. masa açık lak lak ediyorlar.en nefret ettiğim sey.sinirden buraya döküldü. kusura bakmayın
Canım bnde öyle öyleyim ve bebeğimde az hareket ediyor yolculuk yaptm ondan mı bilmiyorum bu durum korkuttu beniKızlar günaydın. Sirtim çok agriyornasıl geçecek bilmiyorum dun ayakta çok mu kaldım anlamadım.
İnsallah hep birlikte :) bizimki subata kalmiycak amabi ikizimiz daha varmis... cnm benim de ikiz. ins saglikla kucaklariz minikleri...
Bir gunun sonunda aklima gelen başıma gelmiş bir şekilde kahvaltı hazırlıyorum. dun tum gun gonullerini hos ettik koca gobegimle gezdik.eve geldik onların ayaklar havada yine ben kalktim kahvaltı hazırlıyorum. Yanima gelmezlerse gelmesinler bari işime karismasalar.yok bu yumurta katı olmus yok bu peynir yumusak oule yapma bu bıçağı kullan.bide hijyen gosterileri.aynen eşim benim patlama noktami tahmin ettiginden espiriler yapıyor yardım ediyor ama nafile.simdide yanlarından kaçtım. masa açık lak lak ediyorlar.en nefret ettiğim sey.sinirden buraya döküldü. kusura bakmayın
Canım bnde öyle öyleyim ve bebeğimde az hareket ediyor yolculuk yaptm ondan mı bilmiyorum bu durum korkuttu beni
Ay bu ne ya. Kim bunlar. Kusura bakmayın biraz rahatsizim de çekil. İster anlarlar ister kırılırlar. Edepsizlik bu.
eşimin çok yakın akrabaları. benim ailemden de insanlar yatıya gelmişti ama onlar elimi soğuk sudan sıcak suya sokturmadılar. günler çabuk geçti. ama bunlarla bir gün zor geçti. bir hafta nasıl geçecek bilmem. bende sinirden bıraktım geldim kahvaltıyı. onlar toplamış.Nasıl bir duygu olduğunu iyi bildiğimden gerçekten üzüldüm senin adına canım Alah sana sabır onlara vicdan versin bu dönemde insan hassas oluyor bebeği ve kendini o insanlar için strese sokma ve çok yorma boşver kimseyi hoşnut etmeye çalışma beğenen yer beğenmeyen yemez
eşimin çok yakın akrabaları. benim ailemden de insanlar yatıya gelmişti ama onlar elimi soğuk sudan sıcak suya sokturmadılar. günler çabuk geçti. ama bunlarla bir gün zor geçti. bir hafta nasıl geçecek bilmem. bende sinirden bıraktım geldim kahvaltıyı. onlar toplamış.
Canım bnde öyle öyleyim ve bebeğimde az hareket ediyor yolculuk yaptm ondan mı bilmiyorum bu durum korkuttu beni
canım benım arkadasım gaz sancısını sadece o surupla gecırdı ondan degıdır sanmamArkadaşlar bebeklerinizde aguline şurup gaz ilacı kullandinizmi ? Benim bebeğim 1 aylık ve bu akşam verdim ilaçtan ama sonra çığlık attı çok ağladı ilaçtan olabilirmi ?
merhaba canım. ben de cuma günü yolculuk yaptım. o güne kadar çok hareketliydi bebeğim. hatta o gün yolda da hiç durmadı. ama cumartesiden beri çok azaldı hareketleri. moralim bozuk. şükür hareketi var yine ama bu azalma ne anlama geliyor ki.
dün de sırt ağrım başladı acaba büyüdükleri için mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?