Anneler nasılsınızzz? Daha çok erken ama ben doğumdan korkmaya başladım. Özellikle normal doğumdan. Doğumu bırakın çatı muayenesi bile olamam gibi geliyo. Canım tatlı değildir ama o çatal bana çok ürkütücü geliyoalttan muayenede bile ağlamamak için zor tutuyorum kendimi işlem bitene kadar elim ayağım titriyo doktor normal olcak dese bile hayır sezaryan istiyorum diycem sanırım yapanlar nasıl yapıyo diyorum kendimi ikna etmek için ama nafile çok korkuyorum
İlk 2 ay vajinal ultrasonla bakıldı hep canım rahmim ters olduğu için görünmedi net. Ama çok agresifleştim hep o esnadaSimdiye kadar alttan muayene oldun mu ki canim? Normal dogum da sezeryanda tercih edilen dogum turleri. Normalden korkarsaan ve o zamana kadar asamazsan sezeryan olursun. Dert etme kendine bunu.
regli olacakmışım gibi oluyor bana da dünden beri. ve müthiş bir bel ağrısı . normal mi bilmiyorum tabi...2gündür durup durup hafif bir ağrı giriyor karnıma, normalmidir acaba? sizde de oluyormu kızlar?
sol tarafta batma gibide oluyor ağrı bazen.
yalnız 2gündür hava birden serinledi burada, belkide soğukmu alıyorum acaba.
regli olacakmışım gibi oluyor bana da dünden beri. ve müthiş bir bel ağrısı . normal mi bilmiyorum tabi...
Anneler nasılsınızzz? Daha çok erken ama ben doğumdan korkmaya başladım. Özellikle normal doğumdan. Doğumu bırakın çatı muayenesi bile olamam gibi geliyo. Canım tatlı değildir ama o çatal bana çok ürkütücü geliyoalttan muayenede bile ağlamamak için zor tutuyorum kendimi işlem bitene kadar elim ayağım titriyo doktor normal olcak dese bile hayır sezaryan istiyorum diycem sanırım yapanlar nasıl yapıyo diyorum kendimi ikna etmek için ama nafile çok korkuyorum
Kızlar bugün bayramdan önce bayram yaşadık, sonucumuz temiz çıktı.. Allahım kimseyi bebeğiyle sınamasın, çok korkuttu ve üzdü bu durum bizi, ama şuan hiç bir genetik ve kromozonsal bir problem olmadığını öğrenmenin mutluluğunu yaşıyoruz, bana bugün bayram
Korkunun ecele faydasi yok :) ben alistim ust uste muayeneler ameliyatlar derken. Sezeryan inan daha zor. Hadi sezeryani oldun ondan sonra kontrolleri var bu isinAnneler nasılsınızzz? Daha çok erken ama ben doğumdan korkmaya başladım. Özellikle normal doğumdan. Doğumu bırakın çatı muayenesi bile olamam gibi geliyo. Canım tatlı değildir ama o çatal bana çok ürkütücü geliyoalttan muayenede bile ağlamamak için zor tutuyorum kendimi işlem bitene kadar elim ayağım titriyo doktor normal olcak dese bile hayır sezaryan istiyorum diycem sanırım yapanlar nasıl yapıyo diyorum kendimi ikna etmek için ama nafile çok korkuyorum
İlk 2 ay vajinal ultrasonla bakıldı hep canım rahmim ters olduğu için görünmedi net. Ama çok agresifleştim hep o esnadaAllah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah yaa
Oncelikle bu 2.bebegim olacak..18 haftalikken hissettim daha yeni yani..pit pit yapiyor icerde cok hassas bi dokunma gibi elini suda gezdirirsin ya oyle bisey benimki..korkmayin mesela bazi gunler hic hissettmiyorum bende..20.haftayi gecsin daha rahat hissederizKızlar siz tam olarak kaçıncı haftada bebeğinizi hissettiniz ve nasıl şeyler hissettikleriniz? Ben tam anlamıyla bişey hissetmiyorum şu an, normal mi, çok korkuyorum
Suan bunu dusunmeyin zamani gelince zaten o korku oluyor bu sureci keyifle gecirmeye bakin.Anneler nasılsınızzz? Daha çok erken ama ben doğumdan korkmaya başladım. Özellikle normal doğumdan. Doğumu bırakın çatı muayenesi bile olamam gibi geliyo. Canım tatlı değildir ama o çatal bana çok ürkütücü geliyoalttan muayenede bile ağlamamak için zor tutuyorum kendimi işlem bitene kadar elim ayağım titriyo doktor normal olcak dese bile hayır sezaryan istiyorum diycem sanırım yapanlar nasıl yapıyo diyorum kendimi ikna etmek için ama nafile çok korkuyorum
Cok guzel insallah hayirla kucaginada alirsin..butun bebisler saglikli olsun insallah.Kızlar bugün bayramdan önce bayram yaşadık, sonucumuz temiz çıktı.. Allahım kimseyi bebeğiyle sınamasın, çok korkuttu ve üzdü bu durum bizi, ama şuan hiç bir genetik ve kromozonsal bir problem olmadığını öğrenmenin mutluluğunu yaşıyoruz, bana bugün bayram
Canım ben de hiç hissetmiyorum doktorum da bir 20 olsun ancak hissedersin dedi, insan bir an önce istiyorKızlar siz tam olarak kaçıncı haftada bebeğinizi hissettiniz ve nasıl şeyler hissettikleriniz? Ben tam anlamıyla bişey hissetmiyorum şu an, normal mi, çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?