2016 Şubat Anneleri

Kizlar masallah guzel dengeli gidiyosunuz.. hic yokmu benim gibi suan a kadar 7 kilo alan.

Anneler nasılsınızzz? Daha çok erken ama ben doğumdan korkmaya başladım. Özellikle normal doğumdan. Doğumu bırakın çatı muayenesi bile olamam gibi geliyo. Canım tatlı değildir ama o çatal bana çok ürkütücü geliyo alttan muayenede bile ağlamamak için zor tutuyorum kendimi işlem bitene kadar elim ayağım titriyo doktor normal olcak dese bile hayır sezaryan istiyorum diycem sanırım yapanlar nasıl yapıyo diyorum kendimi ikna etmek için ama nafile çok korkuyorum

Simdiye kadar alttan muayene oldun mu ki canim? Normal dogum da sezeryanda tercih edilen dogum turleri. Normalden korkarsaan ve o zamana kadar asamazsan sezeryan olursun. Dert etme kendine bunu.

Simdiye kadar alttan muayene oldun mu ki canim? Normal dogum da sezeryanda tercih edilen dogum turleri. Normalden korkarsaan ve o zamana kadar asamazsan sezeryan olursun. Dert etme kendine bunu.
İlk 2 ay vajinal ultrasonla bakıldı hep canım rahmim ters olduğu için görünmedi net. Ama çok agresifleştim hep o esnada Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah yaa

2gündür durup durup hafif bir ağrı giriyor karnıma, normalmidir acaba? sizde de oluyormu kızlar?
sol tarafta batma gibide oluyor ağrı bazen.
yalnız 2gündür hava birden serinledi burada, belkide soğukmu alıyorum acaba.

Kızlar bugün bayramdan önce bayram yaşadık, sonucumuz temiz çıktı.. Allahım kimseyi bebeğiyle sınamasın, çok korkuttu ve üzdü bu durum bizi, ama şuan hiç bir genetik ve kromozonsal bir problem olmadığını öğrenmenin mutluluğunu yaşıyoruz, bana bugün bayram

regli olacakmışım gibi oluyor bana da dünden beri. ve müthiş bir bel ağrısı . normal mi bilmiyorum tabi...

regli olacakmışım gibi oluyor bana da dünden beri. ve müthiş bir bel ağrısı . normal mi bilmiyorum tabi...

sadece dün akşam öyle oldu, pencereyi kapattım soğukmu etkiledi acaba diye, pencereden serin hava giriyordu içeri, pencereyi kapatınca geçti sonra.
senin kaç gündür var? hava sizin orda da serinledimi birden bire?

Canım o çatala çıkınca bile kendimi kasmistim ben. Ama o kısımları dusunuyorum. İnsan dusundukce stres oluyor maalesef bu yüzden en mantiklisi takmamak. Hep Rabbim hangisi daha iyi olcaksa o olsun diyorum. Normal doğum olur inşallah diyorum. Korkuyorum ama sezeryaninda sonrasından korkuyorum. Yeter ki bebeklerimiz sağlıklı gelsin. Unutma bu ülkede tarlada bayırda tek başına doğum yapan ana çok... Rabbim inşallah tek avazda bizimde çocuklarımıza sarilmamizi nasip eder

maşaallah, hadi gözünüzaydın o zaman: )

arkadaşlar ben duaya çok inanıyorum, bol bol dua edelim inş hayırlı kolay doğumlar için..
hergün 1yasin okunsa çok faydalı olurmuş hem doğuma hemde bebeğe anneye ama ben okuyamıyorum o ayrı.

Korkunun ecele faydasi yok :) ben alistim ust uste muayeneler ameliyatlar derken. Sezeryan inan daha zor. Hadi sezeryani oldun ondan sonra kontrolleri var bu isin kacar yol yani

İlk 2 ay vajinal ultrasonla bakıldı hep canım rahmim ters olduğu için görünmedi net. Ama çok agresifleştim hep o esnada Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah yaa

allah gönlünü ferahlatsın inş canım.
çokta takma en kötü sezeryan olursun öyle değilmi?
ve ömür boyu sürecek bir durum değil bu durum ne kadar senin için can yakıcı olsada değilmi?
doğumdan sonra bitecek en kötü..
ama anlıyorum seni..
benimde sinirlerim hamilelikle çok kötü oldu, bazen çok canım yansada geçici bir durum inş.

ay bi isim bulamadım ya sinir oluyorum...
neyse belki vardır bunda da bir hayır: )

Kızlar siz tam olarak kaçıncı haftada bebeğinizi hissettiniz ve nasıl şeyler hissettikleriniz? Ben tam anlamıyla bişey hissetmiyorum şu an, normal mi, çok korkuyorum

Kızlar siz tam olarak kaçıncı haftada bebeğinizi hissettiniz ve nasıl şeyler hissettikleriniz? Ben tam anlamıyla bişey hissetmiyorum şu an, normal mi, çok korkuyorum
Oncelikle bu 2.bebegim olacak..18 haftalikken hissettim daha yeni yani..pit pit yapiyor icerde cok hassas bi dokunma gibi elini suda gezdirirsin ya oyle bisey benimki..korkmayin mesela bazi gunler hic hissettmiyorum bende..20.haftayi gecsin daha rahat hissederiz

Suan bunu dusunmeyin zamani gelince zaten o korku oluyor bu sureci keyifle gecirmeye bakin.

Benki dunyanin en korkak insaniyim oglumda cok guzel gecti hamileligim.doktoruma cok guvendim ve hep dua ederdim..cati muayenesi oldum yapamam edemem derken bunlar rutin seyler ..doktor cok muhim bu konuda..nasil olcak derken sezeryanla oglum dogdu ve korkak ben spinal olsun dedim..

Bu nasil olur bilmem.korku varmi var ama suan cok erken..

Cok guzel insallah hayirla kucaginada alirsin..butun bebisler saglikli olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…