2016 Şubat Anneleri

Kızlar siz tam olarak kaçıncı haftada bebeğinizi hissettiniz ve nasıl şeyler hissettikleriniz? Ben tam anlamıyla bişey hissetmiyorum şu an, normal mi, çok korkuyorum
Canım ben de hiç hissetmiyorum doktorum da bir 20 olsun ancak hissedersin dedi, insan bir an önce istiyor

Gözünüz aydın canım. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Kizlar masallah guzel dengeli gidiyosunuz.. hic yokmu benim gibi suan a kadar 7 kilo alan.
Canım ben de dengeli gidiyordum son iki haftada iki kilo aldım işler bozuldu 55.5 la başladım 60.7 oldum. ama bu aralar yemeği çok kaçırıyorum annemler ve kayınvalidemler bizde bayram için kalabalıkla yendikçe yeniyor. e bu kalabalıkta bana işte düşmüyor ye ve yat oldu.

sana tavsiyem sende onlara çoook güzelryüzlü bi şekilde gıcıklık yap. Mutfağıma sokmam etmem deme sakın. Ayyy bilmemne abla senin pilavın güzel olur bi yapıversene de. sonra yerken çok beğen. Öbürünede salatayı yükle mesela aynı taktikle. Sonra tam yemek masasındayken deki hihhh kasığıma ağrı girdi. Ama doyduktan sonra yap ki sofradan aç kalkma:) amaaa bunları yaparken suratını düşürme hep gül ki onlara malzeme verme. hakkında diyicek kötü bişeyde bulamasınlar ama farkındada olmadan çok yorulsunlar. akşam otururken canım çok sütlaç çekti yapmasını da bilmem de. mutlaka aralarından biri yapar. bırak yapsın getirsin sana hizmet etsinler. amaaaa dediğim gibi suratın sakın düşmesin. İnan çok eğlenceli oluyo:) bi haftaya kalmaz giderler:)

Canım ya biz de bir isim bulamadık. artık kahramanlık yapmasını bekleyeceğiz galiba :) şaka bir yana isim olayı çok zor ya kız olsa hazırdı erkek olunca kaaldık biz de

bizim de erkek olsa hazırdı kız olunca kaldık öyle: )
siz kız için ne düşünmüştünüz?
kahraman koyun bari: D

Ben de kilo almadım. Hamile kaldığım kilodan düşük şuan kilom. Almamayı da istiyorum. Ikiz olduğu için korkuyorum.

Bu arada isim olarak ne düşünüyorsunuz? Bizim ikisi de kız. Birinin ismi nerdeyse konuldu da 2. Kızım isimsiz hala babamiz aşırı seçici.

Çok sevindim canım çok şükür Hep sağlıklı sıhhatli olsun inşallah minik melek :)

Benim de dörtlü sonucum yarın çıkıcak kızlar ama dr bayramdan sonra değerlendirecek çünkü tatile denk geldi inş temiz çıkar. Bazen sağ da bazen sol da göbeğimin alt tarafında arada atma gibi bir şey oluyor basınç mı ufak ağrı mı çözemedim

dört gözle haberini bekliyordum.... Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

İnşaAllah hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize.Ben de az önce kontrolden geldim.Benim inatçı meleğim erkekmiş.Kendimi kıza hazırlamıştım ama şaşırttı bizi.3lü testimide yaptırdım,inşaAllh güzel çıkar..

Ben de birkaç gün önce yolculuk yaptim. O zaman karnimda agridi. Dünden beri sirtim hareket ediyor bebegim ama insan korkuyor
bide bugün tatlıydı börekti bayram hazırlığı ile uğraştım çok yoruldum bnmde sırtım ağrıyo hemen herşeydede evham yapmak istemiyorum ama korkuyorum işte bişey olcak diye

Canım aynı bnde öyle oldum yol boyu hayret ettim o kadar hareketliydiki ilk kez o kadar hareket etti tüm günde öyle geçti arka arkaya aynı yerden 3 4 kez bile vurdu ama ertesi gün tık yok bugünde az hissettm eşime dedim dün çok hareket ettiğinden kolunu kaldırmaya hali kalmamıştır dinleniyodur diyo mantığa bak öldürck bu adamn gamsızlığı beni

Yaaaa benim doktorum çok enteresan 17. Haftamda yani gecen hafta cinsiyeti sordum dedi ki çok küçük daha bekle birazcık öyle bakakaldım kız gibi gördüm ama bekle dedi zaten ayaktaydı koca gözlü kuzum ohhhh sizlerden güzel hbrler geldikçe içime bir umut bir sevinç doluyor yahu

Alıntıyı eklemeyi unutmuşum yahu

canım çok sevindim sonuçlarının güzel çıkmasına hayırlısı olsun her zaman hakkında Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin.

Aman tutmsinlar valla vazgeçtim. bugun gostermelik girdiler mutfağa. bulasikk makinem tam dolmadan calistirmislar.cop kovam yok gibi cop posetini mutfak kapisina asip içini doldurmuslar.oraya koymayın esyayi burasi yeri filan dediğimde buraya daha iyi oldu !demeler... ay bosverdim.gelmesinler yanima.sinirden aglicam

Biz gibi başkasını düşünen yok canım. ben onlara gittigimde iki pilav bi corba koyarlar ben sofrayi donatiyorum bu halimle.ama hanfendiler yemiyor.neymis o anda tokmus. Yok kardesim tahammul edemiyorum böyle seylere

Gozunaydin canım.çok sevindim.bunu da atlatmış oldun simdi. Allah sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin bebeklerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…