- 26 Şubat 2015
- 1.223
- 878
- 123
Canım ben de hiç hissetmiyorum doktorum da bir 20 olsun ancak hissedersin dedi, insan bir an önce istiyorKızlar siz tam olarak kaçıncı haftada bebeğinizi hissettiniz ve nasıl şeyler hissettikleriniz? Ben tam anlamıyla bişey hissetmiyorum şu an, normal mi, çok korkuyorum
Canım ya biz de bir isim bulamadık. artık kahramanlık yapmasını bekleyeceğiz galiba :) şaka bir yana isim olayı çok zor ya kız olsa hazırdı erkek olunca kaaldık biz deay bi isim bulamadım ya sinir oluyorum...
neyse belki vardır bunda da bir hayır: )
Gözünüz aydın canım. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahKızlar bugün bayramdan önce bayram yaşadık, sonucumuz temiz çıktı.. Allahım kimseyi bebeğiyle sınamasın, çok korkuttu ve üzdü bu durum bizi, ama şuan hiç bir genetik ve kromozonsal bir problem olmadığını öğrenmenin mutluluğunu yaşıyoruz, bana bugün bayram
Canım ben de dengeli gidiyordum son iki haftada iki kilo aldım işler bozuldu 55.5 la başladım 60.7 oldum. ama bu aralar yemeği çok kaçırıyorum annemler ve kayınvalidemler bizde bayram için kalabalıkla yendikçe yeniyor. e bu kalabalıkta bana işte düşmüyor ye ve yat oldu.Kizlar masallah guzel dengeli gidiyosunuz.. hic yokmu benim gibi suan a kadar 7 kilo alan.
Canım benimde sırt ağrılarım çok. kalınca bir kitabı belimin biraz yukarısına koyup sırt üstü uzanıyorum. o biraz iyi geliyor başka da hiçbirşey rahatlatmıyor.Kızlar günaydın. Sirtim çok agriyornasıl geçecek bilmiyorum dun ayakta çok mu kaldım anlamadım.
ayy çıldırcam şimdi. bilgisayar odama geçtim kapımı örttüm ses gelmesn diye. kapının anahtarı ters tarafta kalmış. biri geldi bana baktı haaa burdamıydın dedi. kapının anahtarını diğer tarafa soktu gitti. sanki kilitle der gibi. ben mi büyütüyorum herşeyi her yaptığı hareket batıyor. anlamadım gitti. sizce de yanlış anlaşılacak bir hareket değil mi.
Canım ya biz de bir isim bulamadık. artık kahramanlık yapmasını bekleyeceğiz galiba :) şaka bir yana isim olayı çok zor ya kız olsa hazırdı erkek olunca kaaldık biz de
Kızlar bugün bayramdan önce bayram yaşadık, sonucumuz temiz çıktı.. Allahım kimseyi bebeğiyle sınamasın, çok korkuttu ve üzdü bu durum bizi, ama şuan hiç bir genetik ve kromozonsal bir problem olmadığını öğrenmenin mutluluğunu yaşıyoruz, bana bugün bayram
dört gözle haberini bekliyordum....Kızlar bugün bayramdan önce bayram yaşadık, sonucumuz temiz çıktı.. Allahım kimseyi bebeğiyle sınamasın, çok korkuttu ve üzdü bu durum bizi, ama şuan hiç bir genetik ve kromozonsal bir problem olmadığını öğrenmenin mutluluğunu yaşıyoruz, bana bugün bayram
İnşaAllah hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize.Ben de az önce kontrolden geldim.Benim inatçı meleğim erkekmiş.Kendimi kıza hazırlamıştım ama şaşırttı bizi.3lü testimide yaptırdım,inşaAllh güzel çıkar..Çok sevindim canım çok şükür Hep sağlıklı sıhhatli olsun inşallah minik melek :)
Benim de dörtlü sonucum yarın çıkıcak kızlar ama dr bayramdan sonra değerlendirecek çünkü tatile denk geldi inş temiz çıkar. Bazen sağ da bazen sol da göbeğimin alt tarafında arada atma gibi bir şey oluyor basınç mı ufak ağrı mı çözemedim
bide bugün tatlıydı börekti bayram hazırlığı ile uğraştım çok yoruldum bnmde sırtım ağrıyo hemen herşeydede evham yapmak istemiyorum ama korkuyorum işte bişey olcak diyeBen de birkaç gün önce yolculuk yaptim. O zaman karnimda agridi. Dünden beri sirtimhareket ediyor bebegim ama insan korkuyor
Canım aynı bnde öyle oldum yol boyu hayret ettim o kadar hareketliydiki ilk kez o kadar hareket etti tüm günde öyle geçti arka arkaya aynı yerden 3 4 kez bile vurdu ama ertesi gün tık yok bugünde az hissettm eşime dedim dün çok hareket ettiğinden kolunu kaldırmaya hali kalmamıştır dinleniyodur diyo mantığa bak öldürck bu adamn gamsızlığı benimerhaba canım. ben de cuma günü yolculuk yaptım. o güne kadar çok hareketliydi bebeğim. hatta o gün yolda da hiç durmadı. ama cumartesiden beri çok azaldı hareketleri. moralim bozuk. şükür hareketi var yine ama bu azalma ne anlama geliyor ki.
dün de sırt ağrım başladı acaba büyüdükleri için mi oluyor
İnşaAllah hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize.Ben de az önce kontrolden geldim.Benim inatçı meleğim erkekmiş.Kendimi kıza hazırlamıştım ama şaşırttı bizi.3lü testimide yaptırdım,inşaAllh güzel çıkar..
Beklemek çok zor ama bayramdan sonra öğrenirsin sende inş..Alıntıyı eklemeyi unutmuşum yahu
canım çok sevindim sonuçlarının güzel çıkmasına hayırlısı olsun her zaman hakkında Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin.Kızlar bugün bayramdan önce bayram yaşadık, sonucumuz temiz çıktı.. Allahım kimseyi bebeğiyle sınamasın, çok korkuttu ve üzdü bu durum bizi, ama şuan hiç bir genetik ve kromozonsal bir problem olmadığını öğrenmenin mutluluğunu yaşıyoruz, bana bugün bayram
Aman tutmsinlar valla vazgeçtim. bugun gostermelik girdiler mutfağa. bulasikk makinem tam dolmadan calistirmislar.cop kovam yok gibi cop posetini mutfak kapisina asip içini doldurmuslar.oraya koymayın esyayi burasi yeri filan dediğimde buraya daha iyi oldu !demeler... ay bosverdim.gelmesinler yanima.sinirden aglicamAh canımmm.. Seni o kadar iyi anlıyorum kii.. Benimde kayınvalidem görumcem coluk cocuk gelirler 20 gun en az kalırlar hc bir seye el sürmezler işe giderim aksam gelirim kahvaltı masaları ortada onu bile o yorgunlukla ben toplarımm. 1 hafta sık dişini ama tavrnıda biraz olsn belli et nedir bu 2 canlısın ya anlamıyorm su insanları anlayamıyorm.. Gitme kardesm hadi gittin bari kızın elinden tut yaa.
Biz gibi başkasını düşünen yok canım. ben onlara gittigimde iki pilav bi corba koyarlar ben sofrayi donatiyorum bu halimle.ama hanfendiler yemiyor.neymis o anda tokmus. Yok kardesim tahammul edemiyorum böyle seylere@kiskiskis benimde bu haftalarda kilo alimim durdu biraz meraklandim.gobisim birden cikmisti ama suan ayni duruyor..
T Tugbas24 sakin ol .keske kabul etmeseydin gelenleri esin rahatsiz felan deseydi ,ay hic sevmem boyle tipleri ayrica anlamiyorum hamile kadina yatiya geleni de...
Gozunaydin canım.çok sevindim.bunu da atlatmış oldun simdi. Allah sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin bebeklerimizi.Kızlar bugün bayramdan önce bayram yaşadık, sonucumuz temiz çıktı.. Allahım kimseyi bebeğiyle sınamasın, çok korkuttu ve üzdü bu durum bizi, ama şuan hiç bir genetik ve kromozonsal bir problem olmadığını öğrenmenin mutluluğunu yaşıyoruz, bana bugün bayram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?