2016 Şubat Anneleri

Inan bunlari yapmayı o kadar cok iaterdim ki.ama ben cok dogrucu bi insanim.hic yalan davranamam.gerci hoş onlara bu tavırları yaosam bu sefer de diyecek birsey bulurlar. Toto sisiriyor filan diye.

Kızlar çok teşekkürler rüya gibi şuan hala sonuç gelicekmiş gibi hissediyorum, haftaya pazartesi detaylı ultrason sonrada bir doktoruma uğrucam.. İnşallah iyidir, 4 hafta oldu görmeyeli, bir tek karnımın büyümesi ve hareketlerinden sağlıklıdır diyorum..

kızlar dün hafif ishal vardı bugün ishal şiddetlendi ağrım sızı. yok geçen hafta kabuzdan dolayı makattan kan geldi ilaç verdi dr 3 gündür kullanmıyorum ilacın etkisi mi bilemedim. bir de bebişimin hareketleri dün çokken bugün saat 15 ten beri neredeyse hiç yok ki hala babası hissedemedi. var mı benim gibi olan.

Bizim gelinde bize yapar hep böyle sinir olurum bende evine gitmek bile istemem zorla davet eder bir bakmışsın yemeği ben yapmışım bulasiklari ben yikiyorum falan cidden iyi takdik hatta birgün kocamın dikkatini çekmiş seni bi daha oraya goturmeyecegim mutfaktan çıkamıyorsun orda demişti

Inan bunlari yapmayı o kadar cok iaterdim ki.ama ben cok dogrucu bi insanim.hic yalan davranamam.gerci hoş onlara bu tavırları yaosam bu sefer de diyecek birsey bulurlar. Toto sisiriyor filan diye.

Allah sabırlar versin canm anlıyorum seni biz ist dayız benim ailem de eşiminkiler de ank dalar. Benim Annembabam 2 yılı geçti iki kere geldiler birinde 4 gün birinde 1 hafta kaldılar elimi be cevime attırdılar ne de sıcak sudan soğuğa sokturdular abim veya ablam geldiğinde de aynı!! Eşimin kuzenleri gelirdi hatta ilk teşebbüs evlendikten sonra eşimin ilk izin günü 1 haftansonraydı o gündü hiç unutmam. Yok eğitimde bayıldım gel beni otelden al yok şöyle yok böyle zaten çok sancılı bir süreç kendileriyle diyaloğumuz esimin annesi falan da hayatta degil halalar babane kuzenler kaynanalik yaparlardi en son dayanamadim dedim yeter ben sizinle gorusmek istemiyorum 2aradilar 3 dedlkodu derken kopardim ipleri hem kaynanalik hem maddi manevi somurme bir de evime gelip yatili kalma korkuyorum simdi bebek dogunca piyasaya cikmalarindan!!! Bu asamaya gelme bence sakin olmaya calis fakat bir daha yatili geleceklerinde yolu kapa bence bence sinir lluyorum ya cok doluymusum

Sağol canım, demekki biraz aceleci davrandım, hayırlısıyla hissederiz hepimiz inş

Magnezyum kullanıyorum bende ishal sayılmaz ama günde 5 defa tuvalete çıkıyorum hareketleri de herzaman hissetmeyebilirsin canım herzaman duyulacak boyutta hareket etmiyorlar
Kızlar siz tam olarak kaçıncı haftada bebeğinizi hissettiniz ve nasıl şeyler hissettikleriniz? Ben tam anlamıyla bişey hissetmiyorum şu an, normal mi, çok korkuyorum
Normal canım kişiden kişiye değişiyor 4-5 gün önce hissettim ben pit pit atıyor arada

kuzum ne demir ne magnezyum şuanda hiç birşey kullanmıyorum bu ara çok süt içtim ondan sanırım yani dilerim öyledir.... doktorum demir hapına kabızın geçince kullan demişti sanırım tam zamanı... sen nasılsın sanırım istirahattesin. kanaman dilerim yoktur. bende de tek arter tek ven çıktı. erken doğum riski vb riskler var bir kaç gündür ayrıntılıdan fetal ekoya ordan riskli gebelik dr una koşturup duruyoruz. Rabbim sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin hepimiz için...

Canım önden gitmesi problem degil. Benim ilk hamileliğimde hep 1.5 hafta öndeydi. En son kontrolde 4.250 gözüküyordu. Doğduğunda 3.950 ydi. Kafası da hep büyüktü.doğduğunda bile gelen doktor kafa çapını soruyordu. Ama onun sebebi şu: bazı insanların kafasının arkası dümdüz olur basık gibi. Bazılarının arka tarafıda daha yuvarlakımsı olur. Benim oğlumda öyleydi. Ablamın kafa yapısı öyledir çok hoşuma giderdi. Ona benzemesini isterdim hep gönlüme göre oldu. Yani kafasının büyük olması da problem degil çok çok büyükse doktorun zaten seni uyarır.
Kizlar masallah guzel dengeli gidiyosunuz.. hic yokmu benim gibi suan a kadar 7 kilo alan.
Canım sen biraz fazla almışsın doktorun biraz dikkat et falan dedimi.. birde çok alsanda problem etme inş. doğumdan sonra veririsin. Saglıklı olsunlar yeterki..
ayy bende öyleydim çatı muayenesinden çok korkardım hatta bagırırdım korkudan :) ama yinede normal isterdim nasıl bir düşünceyse :) ama bebişim büyük diye birde hiç açılmam yok diye sezeryan olmuştum. Korkma canım sen son anda nasıl karar verirsen öyle yap kimseyede kulak asma.. ay neden normal yapmıyorsun falan diyenler çıkacak duyma.. sen kararını verirsin ama şimdiden düşünme. Çok erken daha.. ayrıca sezeryanın bir kötülüğü yok sadece 1 hafta agrın oluyor sonra yavaş yavaş geçiyor. tabiki normal doğum daha saglıklı ama son anda sen nasıl istersen öyle yaparsın.
çok sevindim canım. Gerçektende bu ikili testlere çok takılmamak lazım. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.

Bayramda aslinda kiloya dikkat etmek lazim...ben hic kendimi frenliyemiyorum yaa 17-18 kilo alanlardan olmak istemioruuum

Canım maşallah yavruna, çok sevindim sonuçların güzel olmasına, Rabbim cümlemizin meleklerine sağlık sıhhat versin :)

Magnezyum ishal yapıyor demir ilacida kabızlık ikisini aynı anda kullanınca dengeliyor ayrıntılı ultrason da çıktı sanırım senin sıkıntı rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder erken doğum riski bendede var istirahate devam ediyorum çok şükür kanamam falan olmadı bir daha sende çok koşuşturma alnimizda ne yazıyorsa o biz sadece duamizi eksik etmeyelim rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin diye gerisi takdiri ilahi

19cu hafta bitmek üzere ve ben hala sabırsızlıkla bebeğimin tekmelerini hissetmeyi bekliyorum. Ilk gebelik olduğu için gecikme olabilir ama yine de moralim bozulacak gibi oluyor. Pek bi üşengenç

Allah kolaylik versin.ipleri koparmaya kadar gitmek istemiyorum. esim akrabalarinA cok bağlı. Bizde ayri sehirlerdeyiz ama esim memleketine yenu akrabalarinin yanina tasinmak istiyor.iste o zaman ne olur. Allah aklıma hakim olsun

Kızlar bugün ebebekte joie chrome baktık. Araba normalde 900 mus indirimde 700. 100 tl de hediye çeki veriyor. Puseti de 200. Yani toplamda 800 e geliyor. Karar veremedim ama. Araba derin değil. Gibi geldi. Sizin bu arabayla ilgili bi fikriniz var mi

Eklentiler

• IMG-20150922-WA0014.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG-20150922-WA0011.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG-20150922-WA0007.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 99
Allah yardimcin olsun ilk evlendigimde ben surekli olarak kayinvalidem ve eltimden domates kesme yontemleri gibi gereksiz dersler almistim cok iyi anliyorum seni. Tabi tum bu dersler sonucu yine kendi bildigim gibi yaptim niye boyle yapiyosun diye sordular boyle daha rahat ediyorum dedim inadina bildigim gibi (kesme tahtasinda ) yaptim sustular yarin da inadina daha kati yumurta yap

Bi arkadasin alttan muayeneyi yaptiramadi ama catir catir dogurdu 4kg. Lik bebisini. Bebisini dusundugun an herseyi unutacaksin merak etme

Kızlar siz tam olarak kaçıncı haftada bebeğinizi hissettiniz ve nasıl şeyler hissettikleriniz? Ben tam anlamıyla bişey hissetmiyorum şu an, normal mi, çok korkuyorum
Ilk bebeginj 20.haftadan once hissetmemen normal ben 20.haftada zar zor hissetmistim emin olamamistim bebek mi bagirsak hareketi mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…