2016 Şubat Anneleri

Benim deikiz kiz. Ilk kizimin ismi oyku cemre ikizlerin birine masal koyabiloriz de digeri belirsiz. Siz ne koycaksiniz

Bayramda aslinda kiloya dikkat etmek lazim...ben hic kendimi frenliyemiyorum yaa 17-18 kilo alanlardan olmak istemioruuum
22kg almistim ilk gebeligimde dogumla birlikte 12kg gitti 10kg da yavas yavas gitti tiroidimde sorun ciktigi icin. Tam verdim derken bi daha

[QUOTE

Normal canım kişiden kişiye değişiyor 4-5 gün önce hissettim ben pit pit atıyor arada[/QUOTE]
Ilk bebeginj 20.haftadan once hissetmemen normal ben 20.haftada zar zor hissetmistim emin olamamistim bebek mi bagirsak hareketi mi diye
Teşekkür ederim canım

Kızlar çok Üzgünüm bugün sol kasıgim çok feci ağrıdı doktora gittim bebeğim çok aşağıya inmiş kaslarim bebeği aşağı itmis

Kızlar çok Üzgünüm bugün sol kasıgim çok feci ağrıdı doktora gittim bebeğim çok aşağıya inmiş kaslarim bebeği aşağı itmis
Neden öyle olmuş dr birşey dedi mi canım? Geçmiş olsun.sürekli istirahat vermiştir herhalde.

Gecmis olsun insallah one.li bisey degildir.doktorunuz cozum olarak ne onerdi peki.bu buyuk bir problemmiymis..uzulmeyin dua edin bol bol

Allah kolaylik versin.ipleri koparmaya kadar gitmek istemiyorum. esim akrabalarinA cok bağlı. Bizde ayri sehirlerdeyiz ama esim memleketine yenu akrabalarinin yanina tasinmak istiyor.iste o zaman ne olur. Allah aklıma hakim olsun

Allah sabırlar versin canım koparma zaten ipleri sabırlı olup kendinden de ödün vermemek doğrusu tabi bunu yapmak zor ama. Bir arkadaş demiş ya yarın daha katı yumurta yap kendi bildiğin gibi işte işine gelen yesin işine gelmiyosa da aç otursunlar

Canim gecmis olsun, belli bir sebebi varmi acaba, bayram geldi kayinvalidemle giristik eve oda bende cok yorulduk ve ara ara bendede agri oldu, gerci oturdum gecti ama bende endiseliyim, kayinvalidemde pek halden anlamiyor, biraksam evi bok goturucek, antidepresanlara baslamis uyusuk uyusuk dolaniyor, sansa bana denk geldi

Canim cok sevindim heoimiz güzel haberlerini bekliyorduk. Allah hayırlısiyla kucaklarimiza almayi nasip etsin inşallah sağlıkla

@mevsimMehtap canım çok geçmiş olsun sanırım bol bol dinlenmen gerek karın kaslarını zorlayıcı hareket yapma yataktan kalkarken falan kabızsan ıkınma

Inan bunlari yapmayı o kadar cok iaterdim ki.ama ben cok dogrucu bi insanim.hic yalan davranamam.gerci hoş onlara bu tavırları yaosam bu sefer de diyecek birsey bulurlar. Toto sisiriyor filan diye.

yazık ama sana da ya. Valla bi şekilde çok zorda kalırsan kullanıcaksın artık hamileliğini. aslında buna bile gerek kalmadan onların senin etrafında pervane olması lazım. Neyse artık dayanmaktan başka çare yok canım ya. Ama kendini de bebeğini de çok yorma. Allah sabır versin...

onunki uyanıklık biraz. Normal zamanda yapılacak bişey değil. Ohh hem misafirliğe çağır hem her işi yaptır. Çok zekiymiş sizin gelin. Ama hamileyken misafirlerinde zorunlu ve anlayışsızsa başka çare yok. Bi şekilde bahane etmek gerekiyor hamileliği. Aslında bahane de değil insan gerçekten normal birine oranla 2 kat fazla yoruluyor. Hemen ayaklar şişiyor. Ağızda garip tat baş dönmesi halsizlik vs. O yüzden çevredekilerin yardım etmesini bi şekilde sağlamak gerekiyor

Günaydın güzel anneler :) benim bir sorum olacaktı. En son 28 agustos tarihinde doktora gittiğimde ultrasona girmeden doktor kaç haftadasın diye bilip bilmediğimi sormuştu bende ondan önceki muayenemin ultrason kagıdında yazan haftaya göre hep hesabımı yaptıgımdan o zamanlar 15+3dük söylediğimde doğru diye tasdiklemişti. Daha sonra ultrasona girdiğimde kagıtta 16+0 dı. Ve o zaman 3lü test yaptırmıştım o kagıttada 16+1 yazıyordu tabi 3lü testimde temizdi. Benim sormak istediğim Şimdi ayın 2sinde muayeneye gideceğim, bana kaçıncı hafta oldu bakalım derse ben eski 15+3e göre mi yoksa 16+1e göre mi hesap edip gitmeliyim. Aslında doktora ilk kez gittiğimde kartıma doğum tarihi 11 şubat yazmıştı ve o zamnların haftasına göre erkendi şimdi oona göre haftama baktıgımda da 16+1 tam tutuyo doğru kabul görüyo ama ilk zamanlar bebegin böyle büyüyebilcegini nasıl tahmin edip doğum tarihini cıkarttı anlayamadım. Sizce ben hangi haftayı baz almalıyım

Son adet tarihin ne zaman canim

Son adet tarihin ne zaman canim
4 mayıs canım fakat hamileliğimi öğrendiğim gün kan testi yaptırıp başka bi doktora göstermiştik nedir ne degildir diye bu doktor değildi o. Hazıranın 7sinde öğrenmiştim hamile olduğumu beta hcg 44,62 felandı doktor baktıgında geç döllenme demişti. yani kafam cok karışık bu doktorda onu baz alarak mı o bdt yazdı bilmiyorum ultrason ölçümlerinden sadece biliyorum haftamı yoksa geç döllenmeye göre kaç haftadayım ya da ultrason bunu hesap ediyormu bilmiyorum

Keşke musait olamayacağınızi söyleme gibi bir şansınız olsa idi. İnsanlar çok garip. Hem hamile bir bayanın yanına günlerce Yatılı gel. Hem destek olacağına köstek ol.
Bence biraz naza çek. Yoruldum uzanmam lazım. İyi hissetmiyorum ben deyip vekil ortamdan. Çok ayakta kaldım belim ağrıdı de Ki okadar yorgunluğun üzerine böyle hissediyorsundur eminim.
Kaç kişiler bir kişi bile yok mu içlerinde Anlayışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…