2016 Şubat Anneleri

Süpürgeyi de tuttur ellerine. Belim ağrıyor ben yapamıyorum de.

Merhaba canım
Sakin kimsenin karamsar doğum hikayesini dinleme. Normal Doğum hiç de öyle korkulacak birsey değil. Benim ilki normal oldu ve bunu da normal istiyorum bir aksilik olmazsa. Eğer kabus birsey olsaydı istemezdim.

gözünüz aydın :) aynı sıkıntıları yaşadık çok iyi anlıyorum o rahatlama hiçbişeye benzemiyor.sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız hepimiz inşallah:)

6kisiler canım. gorumcem biraz anlayışlı ama oda küçük. Yani bn diyorum rica ediyorum o şekilde kalkıyor yerinden. ama diger koca karilar anca çene. kucuk gorme bakışları. bir tane küçük oglan var o da kuşumu oynmak icin cildirtti beni de kuşu da.

Çok fenasin

aminnnn başka sorunları olmasın da sıpaların... ayrıntılı da öğrendik evet canım. internette binlerce şey yazıyor ikşnci kez ayrıntılıya girdik bu defa radyoloğa gittik. yarım saateyakın baktı fetal ekoya girdik şükürler olsun bir sorunumuz yok. inşallah Rabbim güzellikler nasip eder hepimize..

Bence bir şekilde belli et. Ya da belli etmene esin yardım etsin.
Niye gelmişler Yatılı. Hem bu karar kalabalık hem bu kadar uzun?

İnsallah hep birlikte :) bizimki subata kalmiycak ama
evet cnm 40. haftayi beklemiyorlar... bana 4 doktpra gittim 4'u de sezeryan dedi... normal doguma sicak bakan doktor ikizlerde bulamadim... bebeklerin durumuna gore 37 yada 38 de alcaklar sanirim...

Kızlar çok Üzgünüm bugün sol kasıgim çok feci ağrıdı doktora gittim bebeğim çok aşağıya inmiş kaslarim bebeği aşağı itmis
Canım geçmiş olsun yorma hiç kendini, gerçi doktor söylemiştir zaten. Canını da sıkma çıkıyorlar onlar sonradan yukarı birçok kişi yaşadı inşallah seninki de çıkar bir an önce

Bence bir şekilde belli et. Ya da belli etmene esin yardım etsin.
Niye gelmişler Yatılı. Hem bu karar kalabalık hem bu kadar uzun?
Önceki bayramda geleceklerd hayir dedim. artk kabul edeyim dedim. ayıp olur diye

Benim deikiz kiz. Ilk kizimin ismi oyku cemre ikizlerin birine masal koyabiloriz de digeri belirsiz. Siz ne koycaksiniz

Babamıza kalırsa iki isimde yok daha. Ben Asya da nerdeyse kesin kararlıyım babamızda benimser zamanla :) ikinci de kalakaldik.

Bu arada doğuma gelince ikizlerin miyadı 35. Haftaymış. 36 görürsem şükredicem. Dr um da Şubat 20 lerinde olsa da tarihimi ocak diye konuşuyor. Şimdiden rahimde sancıların çıkması korkutuyor beni. Bence senin de ocak başları olur. 2. Bebisler daha erken geliyor.

Nasılsınız güzel anneler? Arefeyi gördük bin şükür şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun :)
Allahım bir sonraki bayrama minik kuzularımızla sağlıkla, huzurla, mutlulukla ulaşmamızı nasip etsin inşallah :)

dün gece nasıl olduğunu anlamadım ama uykumda hapşırdım ve o anda kasıklarıma öyle bir ağrı saplandı ki birden ağlama derecesine geldim ne doğrulabildim ne yatabildim eşim uyandı o da ne yapacağını şaşırdı napayım şimdi napayım diye panik oldu o sırada çok sancı çektim ama halimiz o kadar komikti ki
sanırım hapşırmadaki ani kasılmadan dolayı kramp girdi kasıklarıma. o sırada bu ağrı böyleyse doğuma nasıl dayanacağım ben flan diye düşünmeye başladım tabi. Dün gece böyle bişi yaşadım işte paylaşmak istedim

Gün içinde çok uykum geliyor sanırım bebekte Artık hareket ediyor Anladığım kadardı ile bişeylerin içimde yüzdüğünü anlıyorum bazen hafif dokunuşlar çok garib bişi ama sanki öncedende olan bişeymiş gibi

Kızlar bende bu gece annemlere gideceğim yarın fırsat bulamazsam şimdiden bayramınız mübarek olsun güzel bayramlar geçirmenizi diler iyi akrabalarınıza kulak asmanızı fitne fesat akrabakarın saçma yorumlarına kahkaha atmanızı temenni ederim :)

Kızlar babycenter dan birşeyler alan var mı? Dokusu nasıl merak ettim.

evet cnm 40. haftayi beklemiyorlar... bana 4 doktpra gittim 4'u de sezeryan dedi... normal doguma sicak bakan doktor ikizlerde bulamadim... bebeklerin durumuna gore 37 yada 38 de alcaklar sanirim...
İnsallah 37 38i goruriz. 2015İkiz anneleri grubunu takip ediyorum kizlar 30larda doguma hazirlaniyorlar. Cok korkuyorum saglikla dogarlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…