Süpürgeyi de tuttur ellerine. Belim ağrıyor ben yapamıyorum de.eşimin çok yakın akrabaları. benim ailemden de insanlar yatıya gelmişti ama onlar elimi soğuk sudan sıcak suya sokturmadılar. günler çabuk geçti. ama bunlarla bir gün zor geçti. bir hafta nasıl geçecek bilmem. bende sinirden bıraktım geldim kahvaltıyı. onlar toplamış.
Merhaba canımAnneler nasılsınızzz? Daha çok erken ama ben doğumdan korkmaya başladım. Özellikle normal doğumdan. Doğumu bırakın çatı muayenesi bile olamam gibi geliyo. Canım tatlı değildir ama o çatal bana çok ürkütücü geliyoalttan muayenede bile ağlamamak için zor tutuyorum kendimi işlem bitene kadar elim ayağım titriyo doktor normal olcak dese bile hayır sezaryan istiyorum diycem sanırım yapanlar nasıl yapıyo diyorum kendimi ikna etmek için ama nafile çok korkuyorum
gözünüz aydın :) aynı sıkıntıları yaşadık çok iyi anlıyorum o rahatlama hiçbişeye benzemiyor.sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız hepimiz inşallah:)Kızlar bugün bayramdan önce bayram yaşadık, sonucumuz temiz çıktı.. Allahım kimseyi bebeğiyle sınamasın, çok korkuttu ve üzdü bu durum bizi, ama şuan hiç bir genetik ve kromozonsal bir problem olmadığını öğrenmenin mutluluğunu yaşıyoruz, bana bugün bayram
Benim ikinci gebeliğin olduğu için epey erken hissettim. Sanıyorum 13-14-haftalardaydi.Kızlar siz tam olarak kaçıncı haftada bebeğinizi hissettiniz ve nasıl şeyler hissettikleriniz? Ben tam anlamıyla bişey hissetmiyorum şu an, normal mi, çok korkuyorum
6kisiler canım. gorumcem biraz anlayışlı ama oda küçük. Yani bn diyorum rica ediyorum o şekilde kalkıyor yerinden. ama diger koca karilar anca çene. kucuk gorme bakışları. bir tane küçük oglan var o da kuşumu oynmak icin cildirtti beni de kuşu da.Keşke musait olamayacağınızi söyleme gibi bir şansınız olsa idi. İnsanlar çok garip. Hem hamile bir bayanın yanına günlerce Yatılı gel. Hem destek olacağına köstek ol.
Bence biraz naza çek. Yoruldum uzanmam lazım. İyi hissetmiyorum ben deyip vekil ortamdan. Çok ayakta kaldım belim ağrıdı de Ki okadar yorgunluğun üzerine böyle hissediyorsundur eminim.
Kaç kişiler bir kişi bile yok mu içlerinde Anlayışlı
Çok fenasinsana tavsiyem sende onlara çoook güzelryüzlü bi şekilde gıcıklık yap. Mutfağıma sokmam etmem deme sakın. Ayyy bilmemne abla senin pilavın güzel olur bi yapıversene de. sonra yerken çok beğen. Öbürünede salatayı yükle mesela aynı taktikle. Sonra tam yemek masasındayken deki hihhh kasığıma ağrı girdi. Ama doyduktan sonra yap ki sofradan aç kalkma:) amaaa bunları yaparken suratını düşürme hep gül ki onlara malzeme verme. hakkında diyicek kötü bişeyde bulamasınlar ama farkındada olmadan çok yorulsunlar. akşam otururken canım çok sütlaç çekti yapmasını da bilmem de. mutlaka aralarından biri yapar. bırak yapsın getirsin sana hizmet etsinler. amaaaa dediğim gibi suratın sakın düşmesin. İnan çok eğlenceli oluyo:) bi haftaya kalmaz giderler:)
aminnnn başka sorunları olmasın da sıpaların... ayrıntılı da öğrendik evet canım. internette binlerce şey yazıyor ikşnci kez ayrıntılıya girdik bu defa radyoloğa gittik. yarım saateyakın baktı fetal ekoya girdik şükürler olsun bir sorunumuz yok. inşallah Rabbim güzellikler nasip eder hepimize..Magnezyum ishal yapıyor demir ilacida kabızlık ikisini aynı anda kullanınca dengeliyor ayrıntılı ultrason da çıktı sanırım senin sıkıntı rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder erken doğum riski bendede var istirahate devam ediyorum çok şükür kanamam falan olmadı bir daha sende çok koşuşturma alnimizda ne yazıyorsa o biz sadece duamizi eksik etmeyelim rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin diye gerisi takdiri ilahi
Bence bir şekilde belli et. Ya da belli etmene esin yardım etsin.6kisiler canım. gorumcem biraz anlayışlı ama oda küçük. Yani bn diyorum rica ediyorum o şekilde kalkıyor yerinden. ama diger koca karilar anca çene. kucuk gorme bakışları. bir tane küçük oglan var o da kuşumu oynmak icin cildirtti beni de kuşu da.
Kız olsa neva veya asude koyacaktık. Siz erkeğe ne düşünmüştünüz:)bizim de erkek olsa hazırdı kız olunca kaldık öyle: )
siz kız için ne düşünmüştünüz?
kahraman koyun bari: D
evet cnm 40. haftayi beklemiyorlar... bana 4 doktpra gittim 4'u de sezeryan dedi... normal doguma sicak bakan doktor ikizlerde bulamadim... bebeklerin durumuna gore 37 yada 38 de alcaklar sanirim...İnsallah hep birlikte :) bizimki subata kalmiycak ama
Canım geçmiş olsun yorma hiç kendini, gerçi doktor söylemiştir zaten. Canını da sıkma çıkıyorlar onlar sonradan yukarı birçok kişi yaşadı inşallah seninki de çıkar bir an önceKızlar çok Üzgünüm bugün sol kasıgim çok feci ağrıdı doktora gittim bebeğim çok aşağıya inmiş kaslarim bebeği aşağı itmis
Önceki bayramda geleceklerd hayir dedim. artk kabul edeyim dedim. ayıp olur diyeBence bir şekilde belli et. Ya da belli etmene esin yardım etsin.
Niye gelmişler Yatılı. Hem bu karar kalabalık hem bu kadar uzun?
Kızlar çok Üzgünüm bugün sol kasıgim çok feci ağrıdı doktora gittim bebeğim çok aşağıya inmiş kaslarim bebeği aşağı itmis
Benim deikiz kiz. Ilk kizimin ismi oyku cemre ikizlerin birine masal koyabiloriz de digeri belirsiz. Siz ne koycaksiniz
İnsallah 37 38i goruriz. 2015İkiz anneleri grubunu takip ediyorum kizlar 30larda doguma hazirlaniyorlar. Cok korkuyorum saglikla dogarlar insallahevet cnm 40. haftayi beklemiyorlar... bana 4 doktpra gittim 4'u de sezeryan dedi... normal doguma sicak bakan doktor ikizlerde bulamadim... bebeklerin durumuna gore 37 yada 38 de alcaklar sanirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?