canım 4 mayıssa ona gore soyle sende.. ultrason ölçüleri her zaman farklı çıkıyor. Benim 1 hafta fazla gosteriyor mesela.. yani adet olmadanda önce hamile kalmışım gibi. Ama oyle olmadığına yüzdeyüz eminim. Çünkü eşim evde degildi :) yani diyecegim bu ölçümlere çok takılma. Doktora gittiğinde son adet tarihini soyle. Ultrasonda çook farklı çıkarsa durumu soylersin4 mayıs canım fakat hamileliğimi öğrendiğim gün kan testi yaptırıp başka bi doktora göstermiştik nedir ne degildir diye bu doktor değildi o. Hazıranın 7sinde öğrenmiştim hamile olduğumu beta hcg 44,62 felandı doktor baktıgında geç döllenme demişti. yani kafam cok karışık bu doktorda onu baz alarak mı o bdt yazdı bilmiyorum ultrason ölçümlerinden sadece biliyorum haftamı yoksa geç döllenmeye göre kaç haftadayım ya da ultrason bunu hesap ediyormu bilmiyorum
6ocak benim dogum gunum 14 ocak da esimin birine denk gelirse cok guzel olacak insallah 36yi goruruz kuveze gerek kalmadan aliriz bebislerimizi kucagimizaBabamıza kalırsa iki isimde yok daha. Ben Asya da nerdeyse kesin kararlıyım babamızda benimser zamanla :) ikinci de kalakaldik.
Bu arada doğuma gelince ikizlerin miyadı 35. Haftaymış. 36 görürsem şükredicem. Dr um da Şubat 20 lerinde olsa da tarihimi ocak diye konuşuyor. Şimdiden rahimde sancıların çıkması korkutuyor beni. Bence senin de ocak başları olur. 2. Bebisler daha erken geliyor.
Arkadaşlar son birkaç gündür park yatakları araştırıyorum kullanıcı yorumlarına bakıyorum. Almaktan vazgeçtim gibikimi muşamba kimi kumaş demiş kimi kapanıyor demiş. Yüksek fiyatlı kalitelilere baktım. Onlarda mobilya karyola fiyatında... eşim diyorki kumaş parçasında yatacagına mis gibi karyolada yatsın.. Bilemedim yaaa.... Yan tarafı aşagı inebilen bebek karyolalarıda var. Daha sonra yatmasa bile tek tarafı açınca koltuk havasına giriyor. Yani bu yatak odasında kalmaya devam edebilir.Onlardanmı alsam acaba??? Siz ne düşünüyorsunuz...
bu arada ilk oğluma büyüyen yataklı oda takımı yapmıştık. Ben çok memnun kalmıştım. 1.5 yaşından sonra kenarını açmıştım düşerse diye yere minder yorgan falan koyuyordum. Böylece alışmıştı yatakta yatmaya... o yatagı büyüttük oğlum kullanıyor. Bu oğlumada tekrar oda yapmayacagım. Şu yatak konusunuda bir çözüm bulsam süper olacak. Bebek karyolasımı park yatakmı??
Canim genelde gec dollenmede bebek o farki kapatiyo bence sen adet tarihini baz al zaten ultrasonda her kontrolde tarih degisiyo gelisimine gore4 mayıs canım fakat hamileliğimi öğrendiğim gün kan testi yaptırıp başka bi doktora göstermiştik nedir ne degildir diye bu doktor değildi o. Hazıranın 7sinde öğrenmiştim hamile olduğumu beta hcg 44,62 felandı doktor baktıgında geç döllenme demişti. yani kafam cok karışık bu doktorda onu baz alarak mı o bdt yazdı bilmiyorum ultrason ölçümlerinden sadece biliyorum haftamı yoksa geç döllenmeye göre kaç haftadayım ya da ultrason bunu hesap ediyormu bilmiyorum
Sagol canımCanım bende cok arastrdm park yatak işine bir ısınamadm emanet gibi sanki.. Bende oda yapıcam kızıma. Kendi odamada anne yanı beşiklerden almayı dusunuyorm.. Chicconun next2me modeli yada sepet beşiklerden alcam. Park yatak yerine bunları arastır istersen.
az önce civile gittim bir sürü vardı birçoğu duyulmamış yataktı. Gerçektende dış kumaşı resmen muşamba... kraft gördüm o gayet güzeldi saglamdı ve iki tekerlekli olması iyiydi.Rahatlıkla sürebiliyorsun. Dış kumaşıda iyiydi. Gerçektende ellemeden kafamıza göre bişey almamak lazım. Elleyerek dokunarak bakmak lazım. Görünce içime sindi. Ne olursa olsun bence kimse park yatakta ucuza kaçmasın. Pişman olurcanım biz Joie illusion modeli park yatak aldık. çok sağlam. kapanma gibi bir ihtimali yok çünkü eşimle ben beraber zor kapatıyoruz ayrıca güvenlik kilitleri var. Ben modelini çok beğendiğim için ve tayin durumumuz olduğu için rahat kullanabileyim diye park yatak seçtim. çevremdeki herkes de öneriyor. umarım memnun kalırız.
sen de park yatak kullanan birileriyle konuş bence. internet her konuda yanıltabiliyor insanı.
Teşekkür ederim canım evet sürekli istrahat verdi 5 gün boyunca sadece yat dinlen dedi.son zamanlarda bayagi stres yaşadım ondan olabilir dedi yormussun bayagi kendini dediNeden öyle olmuş dr birşey dedi mi canım? Geçmiş olsun.sürekli istirahat vermiştir herhalde.
Teşekkür ederim canım yat dinlen dedi sadece yorma kendini. Kaslar gevşeyince bebek tekrar yukarı çıkar dedi ama korkuyorumGeçmiş olsun canım.. Çaresi neymiş? Başka doktorada git mutlaka..
Teşekkür ederim canım doktorları bilirsin çok önemli görmezler bilmiyorum ki doğru mu endişelenme dedi çıkar dedi tekrar ama ben korkuyorumGecmis olsun insallah one.li bisey degildir.doktorunuz cozum olarak ne onerdi peki.bu buyuk bir problemmiymis..uzulmeyin dua edin bol bol
Bence korkma inş çıkar yat bol bol bi tanıdık vardı Rahmi geniş olduğu için bebek aşagı iniyordu sürekli uzunca istirahat etti sağlıkla doğduTeşekkür ederim canım doktorları bilirsin çok önemli görmezler bilmiyorum ki doğru mu endişelenme dedi çıkar dedi tekrar ama ben korkuyorum
Teşekkür ederim canım evet dediğin gibi bol bol dinlenmem gerekiyormuş. Çok sağol@mevsimMehtap canım çok geçmiş olsun sanırım bol bol dinlenmen gerek karın kaslarını zorlayıcı hareket yapma yataktan kalkarken falan kabızsan ıkınma
Inşallah canım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırızBence korkma inş çıkar yat bol bol bi tanıdık vardı Rahmi geniş olduğu için bebek aşagı iniyordu sürekli uzunca istirahat etti sağlıkla doğdu
Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için inşallahCanım geçmiş olsun yorma hiç kendini, gerçi doktor söylemiştir zaten. Canını da sıkma çıkıyorlar onlar sonradan yukarı birçok kişi yaşadı inşallah seninki de çıkar bir an önce
Teşekkür ederim elimde olmuyor ki gerçekten çok üzüldüm doktor tekrar yukarı çıkar dedi kaslar gevşeyıncegeçmiş olsun ya... doktor ne dedi? dinlenince düzelecek bir şeydir eminim. Sıkmayın canınızı :\
Canim benim stres yorgunluktan falan oluyor aman dikkat et kendini yorma yavaş yavaş yap ne yapacaksan. Ağrı sizi yoksa endişelenme boşuna Evham yapmaCanim gecmis olsun, belli bir sebebi varmi acaba, bayram geldi kayinvalidemle giristik eve oda bende cok yorulduk ve ara ara bendede agri oldu, gerci oturdum gecti ama bende endiseliyim, kayinvalidemde pek halden anlamiyor, biraksam evi bok goturucek, antidepresanlara baslamis uyusuk uyusuk dolaniyor, sansa bana denk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?