2016 Şubat Anneleri

canım 4 mayıssa ona gore soyle sende.. ultrason ölçüleri her zaman farklı çıkıyor. Benim 1 hafta fazla gosteriyor mesela.. yani adet olmadanda önce hamile kalmışım gibi. Ama oyle olmadığına yüzdeyüz eminim. Çünkü eşim evde degildi :) yani diyecegim bu ölçümlere çok takılma. Doktora gittiğinde son adet tarihini soyle. Ultrasonda çook farklı çıkarsa durumu soylersin

Son düzenleme:
Arkadaşlar son birkaç gündür park yatakları araştırıyorum kullanıcı yorumlarına bakıyorum. Almaktan vazgeçtim gibi kimi muşamba kimi kumaş demiş kimi kapanıyor demiş. Yüksek fiyatlı kalitelilere baktım. Onlarda mobilya karyola fiyatında... eşim diyorki kumaş parçasında yatacagına mis gibi karyolada yatsın.. Bilemedim yaaa.... Yan tarafı aşagı inebilen bebek karyolalarıda var. Daha sonra yatmasa bile tek tarafı açınca koltuk havasına giriyor. Yani bu yatak odasında kalmaya devam edebilir.Onlardanmı alsam acaba??? Siz ne düşünüyorsunuz...
bu arada ilk oğluma büyüyen yataklı oda takımı yapmıştık. Ben çok memnun kalmıştım. 1.5 yaşından sonra kenarını açmıştım düşerse diye yere minder yorgan falan koyuyordum. Böylece alışmıştı yatakta yatmaya... o yatagı büyüttük oğlum kullanıyor. Bu oğlumada tekrar oda yapmayacagım. Şu yatak konusunuda bir çözüm bulsam süper olacak. Bebek karyolasımı park yatakmı??

Canım bende cok arastrdm park yatak işine bir ısınamadm emanet gibi sanki.. Bende oda yapıcam kızıma. Kendi odamada anne yanı beşiklerden almayı dusunuyorm.. Chicconun next2me modeli yada sepet beşiklerden alcam. Park yatak yerine bunları arastır istersen.

6ocak benim dogum gunum 14 ocak da esimin birine denk gelirse cok guzel olacak insallah 36yi goruruz kuveze gerek kalmadan aliriz bebislerimizi kucagimiza

Kızlar wala ben çilekten bir model beğendim onun gardrobunu ve büyüyen beşiğini alıcam bebeğimin odasında ikili koltuğum da olacak gerekirse orda olurum ilk bir hafta yanında onun dışında başka küçük beşikte almayacağım ihityaç duyarsam alırım diyorum bebeğin odası uatak odamın hemen yanında bu şekilde şimdiki planlarım park yatak istiyordum ama böyle idareten gibi geldi bakınca içime sinmedi

canım biz Joie illusion modeli park yatak aldık. çok sağlam. kapanma gibi bir ihtimali yok çünkü eşimle ben beraber zor kapatıyoruz ayrıca güvenlik kilitleri var. Ben modelini çok beğendiğim için ve tayin durumumuz olduğu için rahat kullanabileyim diye park yatak seçtim. çevremdeki herkes de öneriyor. umarım memnun kalırız.
sen de park yatak kullanan birileriyle konuş bence. internet her konuda yanıltabiliyor insanı.

Arkadaşlar omega 3 olarak ne kullanıyorsunuz doktor bana kendi çocuğunada kullandığı ocean plus ı önerdi
En güvenilir bu dedi bilemedim

Canim genelde gec dollenmede bebek o farki kapatiyo bence sen adet tarihini baz al zaten ultrasonda her kontrolde tarih degisiyo gelisimine gore

Sagol canım
az önce civile gittim bir sürü vardı birçoğu duyulmamış yataktı. Gerçektende dış kumaşı resmen muşamba... kraft gördüm o gayet güzeldi saglamdı ve iki tekerlekli olması iyiydi.Rahatlıkla sürebiliyorsun. Dış kumaşıda iyiydi. Gerçektende ellemeden kafamıza göre bişey almamak lazım. Elleyerek dokunarak bakmak lazım. Görünce içime sindi. Ne olursa olsun bence kimse park yatakta ucuza kaçmasın. Pişman olur

Neden öyle olmuş dr birşey dedi mi canım? Geçmiş olsun.sürekli istirahat vermiştir herhalde.
Teşekkür ederim canım evet sürekli istrahat verdi 5 gün boyunca sadece yat dinlen dedi.son zamanlarda bayagi stres yaşadım ondan olabilir dedi yormussun bayagi kendini dedi

Gecmis olsun insallah one.li bisey degildir.doktorunuz cozum olarak ne onerdi peki.bu buyuk bir problemmiymis..uzulmeyin dua edin bol bol
Teşekkür ederim canım doktorları bilirsin çok önemli görmezler bilmiyorum ki doğru mu endişelenme dedi çıkar dedi tekrar ama ben korkuyorum

Teşekkür ederim canım doktorları bilirsin çok önemli görmezler bilmiyorum ki doğru mu endişelenme dedi çıkar dedi tekrar ama ben korkuyorum
Bence korkma inş çıkar yat bol bol bi tanıdık vardı Rahmi geniş olduğu için bebek aşagı iniyordu sürekli uzunca istirahat etti sağlıkla doğdu

Canım geçmiş olsun yorma hiç kendini, gerçi doktor söylemiştir zaten. Canını da sıkma çıkıyorlar onlar sonradan yukarı birçok kişi yaşadı inşallah seninki de çıkar bir an önce
Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için inşallah

Canim benim stres yorgunluktan falan oluyor aman dikkat et kendini yorma yavaş yavaş yap ne yapacaksan. Ağrı sizi yoksa endişelenme boşuna Evham yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…