- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
Sagol canım
az önce civile gittim bir sürü vardı birçoğu duyulmamış yataktı. Gerçektende dış kumaşı resmen muşamba... kraft gördüm o gayet güzeldi saglamdı ve iki tekerlekli olması iyiydi.Rahatlıkla sürebiliyorsun. Dış kumaşıda iyiydi. Gerçektende ellemeden kafamıza göre bişey almamak lazım. Elleyerek dokunarak bakmak lazım. Görünce içime sindi. Ne olursa olsun bence kimse park yatakta ucuza kaçmasın. Pişman olur
Geçmiş olsun canım.bugün ben de çok kötüyüm.birkaç gündür ağla üzül derken...hele bugün mahfoldum.belim çok ağrıyor.öyle böyle değil.rahatlayan rahatlıyor ama hep bana olan oluyor.Teşekkür ederim canım evet sürekli istrahat verdi 5 gün boyunca sadece yat dinlen dedi.son zamanlarda bayagi stres yaşadım ondan olabilir dedi yormussun bayagi kendini dedi
Ben de kullandim cevremde butun arkadaslarim da kullandi ben hic kendi kendine kapanan duymamistim cok cok kotuleri mi kapaniyormus acaba ben iki sene once 100liraya internetten almistim cok da memnunum ben iki uc sene park yatakla idare ederim 2- 3yasindan sonra cocuklar hevesli oluyor kizima kendi sectigi yatakta yatirmak istedim dedigin gibi seyehatlarde cok kullandim cok rahat ettimcanım biz Joie illusion modeli park yatak aldık. çok sağlam. kapanma gibi bir ihtimali yok çünkü eşimle ben beraber zor kapatıyoruz ayrıca güvenlik kilitleri var. Ben modelini çok beğendiğim için ve tayin durumumuz olduğu için rahat kullanabileyim diye park yatak seçtim. çevremdeki herkes de öneriyor. umarım memnun kalırız.
sen de park yatak kullanan birileriyle konuş bence. internet her konuda yanıltabiliyor insanı.
Benim belimdede ara ara agri oluyo cnm...geciyo sonra..doktora soyle istersen gidinceKızlar belim ve karnım güm güm atıyor,geçmedi bir türlüsize hiç oldu mu böyle ? Ağrıyor da bir taraftan...
Ben de kullandim cevremde butun arkadaslarim da kullandi ben hic kendi kendine kapanan duymamistim cok cok kotuleri mi kapaniyormus acaba ben iki sene once 100liraya internetten almistim cok da memnunum ben iki uc sene park yatakla idare ederim 2- 3yasindan sonra cocuklar hevesli oluyor kizima kendi sectigi yatakta yatirmak istedim dedigin gibi seyehatlarde cok kullandim cok rahat ettim
Biz biraz da sansliymisiz internetten almistik oyle kapanmayani musamba gibi olani oldugunu bilmiyorduk aldigimiz gayet duzgun cikti ben de kizimin kardesini yatiririm diye dusunmustum ama ikiz oldugundan bi tane daha park yatak alacagizben de aynısını düşünüyorum kesinlikle. Allah nasip ederse bizim ilk çocuğumuz olacak, park yatakla idare edebildiğimiz kadar idare ederiz sonra güzel bi oda takımı alırız, park yatakta da kısmetse kardeşi yatar :) memnun kalacağımı düşünüyorum ben de inşallah yanılmam :)
Teşekkür ederim canım yat dinlen dedi sadece yorma kendini. Kaslar gevşeyince bebek tekrar yukarı çıkar dedi ama korkuyorum
Kızlar ben birşey dicem.. Ama gulmeyin.. Ya ben şubatta insallah doğum yapıcam.. Neden ocak ayında geziniyorum, yazıyorum :) valla şimdi fark ettim.. Anlamadım neden böyle oldu ki
canım biz Joie illusion modeli park yatak aldık. çok sağlam. kapanma gibi bir ihtimali yok çünkü eşimle ben beraber zor kapatıyoruz ayrıca güvenlik kilitleri var. Ben modelini çok beğendiğim için ve tayin durumumuz olduğu için rahat kullanabileyim diye park yatak seçtim. çevremdeki herkes de öneriyor. umarım memnun kalırız.
sen de park yatak kullanan birileriyle konuş bence. internet her konuda yanıltabiliyor insanı.
Kızlar ben birşey dicem.. Ama gulmeyin.. Ya ben şubatta insallah doğum yapıcam.. Neden ocak ayında geziniyorum, yazıyorum :) valla şimdi fark ettim.. Anlamadım neden böyle oldu ki
tmm canım bakarım sagolCanım kesinlikle öyle. Bence ebebek'e uğrayabilirsen kesinlikle dediğim modele bak çok kaliteli.
seninki hangi marka canımBiz biraz da sansliymisiz internetten almistik oyle kapanmayani musamba gibi olani oldugunu bilmiyorduk aldigimiz gayet duzgun cikti ben de kizimin kardesini yatiririm diye dusunmustum ama ikiz oldugundan bi tane daha park yatak alacagiz
Evet ben buralardaydim :) sanırım son 1-2 haftadr kaybolmuşum anlamadım ya .. Bugün Dank etti maşallah tabii orada ki bebeklerin ağırlıkları neredeyse benimkinin 2 katı olunca alla alla ben niye ocak da takiliyom dedim :)E sen buralardaydın canım en son ne ara kayboldunnnn
Ben de ayni soruyu sormak icin girdimBenimde belim ve karnimda kasilma oluyo karnim sertlesiyo konturolumde 1 ekimde
Yakaladım seni.....ben de senin hamilelik takvimini görünce bizim topikte ne geziyor dedim bugün kendi kendime. .....14 eylülden sonra kaybolmuşum
Ben de ayni soruyu sormak icin girdimkizlar aksamlari karnim tas gibi oluyor. İnternette 3. Trimesterda karin sertlesmesi olur doguma hazirliktir erken dogum belirtisidir diyor sizde de oluyor mu sertlesme ? Gunduz geciyor ama. Randevum da iki hafta sonra
Yakaladım seni.....ben de senin hamilelik takvimini görünce bizim topikte ne geziyor dedim bugün kendi kendime. .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?