2016 Şubat Anneleri

Canım kesinlikle öyle. Bence ebebek'e uğrayabilirsen kesinlikle dediğim modele bak çok kaliteli.

Teşekkür ederim canım evet sürekli istrahat verdi 5 gün boyunca sadece yat dinlen dedi.son zamanlarda bayagi stres yaşadım ondan olabilir dedi yormussun bayagi kendini dedi
Geçmiş olsun canım.bugün ben de çok kötüyüm.birkaç gündür ağla üzül derken...hele bugün mahfoldum.belim çok ağrıyor.öyle böyle değil.rahatlayan rahatlıyor ama hep bana olan oluyor.

Ben de kullandim cevremde butun arkadaslarim da kullandi ben hic kendi kendine kapanan duymamistim cok cok kotuleri mi kapaniyormus acaba ben iki sene once 100liraya internetten almistim cok da memnunum ben iki uc sene park yatakla idare ederim 2- 3yasindan sonra cocuklar hevesli oluyor kizima kendi sectigi yatakta yatirmak istedim dedigin gibi seyehatlarde cok kullandim cok rahat ettim

Kızlar belim ve karnım güm güm atıyor,geçmedi bir türlü size hiç oldu mu böyle ? Ağrıyor da bir taraftan...

ben de aynısını düşünüyorum kesinlikle. Allah nasip ederse bizim ilk çocuğumuz olacak, park yatakla idare edebildiğimiz kadar idare ederiz sonra güzel bi oda takımı alırız, park yatakta da kısmetse kardeşi yatar :) memnun kalacağımı düşünüyorum ben de inşallah yanılmam :)

Benimde gün içerisinde özellikle akşamları yatarken bacaklarım çok agrıyor kramp seklinde geriniyorum felan ama çekiliyo damarlarım gibi doktora gittiğimde söyleyecegim, internetten baktıgıma göre olabiliyormuş özellikle 24 haftadan sonra daha fazla. Ne kadar doğru bilmiyorum kalsiyum eksikliğinden bebek anneden alınca anne böyle sıkıntılar yaşayabiliyormuş

Bende de kramplar olmaya başladı, Dr a söyledim.. Magnezyum calcium.hapina da başladık.
3 ilaç kullanıyorum artık. 8 saat arayla içmeye başladım bende.

Biz biraz da sansliymisiz internetten almistik oyle kapanmayani musamba gibi olani oldugunu bilmiyorduk aldigimiz gayet duzgun cikti ben de kizimin kardesini yatiririm diye dusunmustum ama ikiz oldugundan bi tane daha park yatak alacagiz

Teşekkür ederim canım yat dinlen dedi sadece yorma kendini. Kaslar gevşeyince bebek tekrar yukarı çıkar dedi ama korkuyorum

Kıyamamm Korkma korkacak bişi yok en kötüsü bu olsun boşver.. Yat dinlen sakn bırsey yapma minik çıkar yine yukarı ben eminimm

Cok güzelmiş bu canım güle güle kullanın insllah oda yapmıyorsun dmi. Oda yapan kendi yanına ne almalı kafam allak bullak...

Kızlar ben birşey dicem.. Ama gulmeyin.. Ya ben şubatta insallah doğum yapıcam.. Neden ocak ayında geziniyorum, yazıyorum :) valla şimdi fark ettim.. Anlamadım neden böyle oldu ki
ne ara gittin kız.. buradaydın sen
Canım kesinlikle öyle. Bence ebebek'e uğrayabilirsen kesinlikle dediğim modele bak çok kaliteli.
tmm canım bakarım sagol
Biz biraz da sansliymisiz internetten almistik oyle kapanmayani musamba gibi olani oldugunu bilmiyorduk aldigimiz gayet duzgun cikti ben de kizimin kardesini yatiririm diye dusunmustum ama ikiz oldugundan bi tane daha park yatak alacagiz
seninki hangi marka canım

E sen buralardaydın canım en son ne ara kayboldunnnn
Evet ben buralardaydim :) sanırım son 1-2 haftadr kaybolmuşum anlamadım ya .. Bugün Dank etti maşallah tabii orada ki bebeklerin ağırlıkları neredeyse benimkinin 2 katı olunca alla alla ben niye ocak da takiliyom dedim :)

Benimde belim ve karnimda kasilma oluyo karnim sertlesiyo konturolumde 1 ekimde
Ben de ayni soruyu sormak icin girdim kizlar aksamlari karnim tas gibi oluyor. İnternette 3. Trimesterda karin sertlesmesi olur doguma hazirliktir erken dogum belirtisidir diyor sizde de oluyor mu sertlesme ? Gunduz geciyor ama. Randevum da iki hafta sonra

Ben teyzemi kaybettim, o ara çok üzüldüm o zaman karnim taş gibi oldu.. Çok sukur şimdi yok.. Bence ara Dr ünü iki hafta az bir sure değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…