Ne kadar surdu? Doktora gitmismiydin ? Bir sebep buldular mi? Magnezyum ve calsiyum eksikliginden fe oluyor diye yazmislarBen teyzemi kaybettim, o ara çok üzüldüm o zaman karnim taş gibi oldu.. Çok sukur şimdi yok.. Bence ara Dr ünü iki hafta az bir sure değil.
Ne kadar surdu? Doktora gitmismiydin ? Bir sebep buldular mi? Magnezyum ve calsiyum eksikliginden fe oluyor diye yazmislar
Kramp falan yok kasik agrisi da yok sadece karnimda sertlesme var. Bir haftadir var heralde. Sabah geciyor ama aksam basliyor yavas yavas sertlesmeye sonra tas gibi oluyor. Kabizlik sorunum falan da yok bilemedim gitti2 gün surdu.. Bende kendimi toplamaya çalıştım. Çünkü agrimda oldu, kasilmisim .. Hayır Dr a demedim. Geçti sonra canjm , kendimi telkin ettim. Kalabalık ortama gitmedim. .. Kramplarin var mi senin
Doğumda eşinin hallerini düşünemiyorumNasılsınız güzel anneler? Arefeyi gördük bin şükür şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun :)
Allahım bir sonraki bayrama minik kuzularımızla sağlıkla, huzurla, mutlulukla ulaşmamızı nasip etsin inşallah :)
dün gece nasıl olduğunu anlamadım ama uykumda hapşırdımve o anda kasıklarıma öyle bir ağrı saplandı ki birden ağlama derecesine geldim ne doğrulabildim ne yatabildim eşim uyandı o da ne yapacağını şaşırdı napayım şimdi napayım diye panik oldu o sırada çok sancı çektim ama halimiz o kadar komikti ki
sanırım hapşırmadaki ani kasılmadan dolayı kramp girdi kasıklarıma. o sırada bu ağrı böyleyse doğuma nasıl dayanacağım ben flan diye düşünmeye başladım tabi. Dün gece böyle bişi yaşadım işte paylaşmak istedim
Gazdır o ya şişkinlik bendede oluyor ara sıra, ayaktayken karnım çok sert oturunca daha yumuşakBen de ayni soruyu sormak icin girdimkizlar aksamlari karnim tas gibi oluyor. İnternette 3. Trimesterda karin sertlesmesi olur doguma hazirliktir erken dogum belirtisidir diyor sizde de oluyor mu sertlesme ? Gunduz geciyor ama. Randevum da iki hafta sonra
Ben de ilk oğluma Park Yatak kullandık. Çok da memnun kalmadik. Artı yönleri de vardı tabi ama, hatta elden çıktı suanda kullanılamaz halde sayılır. Bu kez Park Yatak almak istemiyorum ama hem evim çok dar hem de daha ekonomik gibi. Bilemiyorum ne yapacağımı.Arkadaşlar son birkaç gündür park yatakları araştırıyorum kullanıcı yorumlarına bakıyorum. Almaktan vazgeçtim gibikimi muşamba kimi kumaş demiş kimi kapanıyor demiş. Yüksek fiyatlı kalitelilere baktım. Onlarda mobilya karyola fiyatında... eşim diyorki kumaş parçasında yatacagına mis gibi karyolada yatsın.. Bilemedim yaaa.... Yan tarafı aşagı inebilen bebek karyolalarıda var. Daha sonra yatmasa bile tek tarafı açınca koltuk havasına giriyor. Yani bu yatak odasında kalmaya devam edebilir.Onlardanmı alsam acaba??? Siz ne düşünüyorsunuz...
bu arada ilk oğluma büyüyen yataklı oda takımı yapmıştık. Ben çok memnun kalmıştım. 1.5 yaşından sonra kenarını açmıştım düşerse diye yere minder yorgan falan koyuyordum. Böylece alışmıştı yatakta yatmaya... o yatagı büyüttük oğlum kullanıyor. Bu oğlumada tekrar oda yapmayacagım. Şu yatak konusunuda bir çözüm bulsam süper olacak. Bebek karyolasımı park yatakmı??
Ben oda yapıp bizim yatak odası içinde sepet beşik alicam aslında çok kullanışlı değil ama yıllardır bakip bakıp ozenirdim hep içimde kalmıştı yani o yüzden alicam bide elektrikli ana kucaklari var kocamda onu beğeniyor ikisini de alabiliriz biz . gorgusuzluk var biraz 8 yıl bebek diye uğraşıp sonunda kavuşunca herşeyi almak istiyorumCok güzelmiş bu canım güle güle kullanın insllah oda yapmıyorsun dmi. Oda yapan kendi yanına ne almalı kafam allak bullak...
Sağlıkla gelip sağlıkla kullansın hepsiniBen oda yapıp bizim yatak odası içinde sepet beşik alicam aslında çok kullanışlı değil ama yıllardır bakip bakıp ozenirdim hep içimde kalmıştı yani o yüzden alicam bide elektrikli ana kucaklari var kocamda onu beğeniyor ikisini de alabiliriz biz . gorgusuzluk var biraz 8 yıl bebek diye uğraşıp sonunda kavuşunca herşeyi almak istiyorum
6ocak benim dogum gunum 14 ocak da esimin birine denk gelirse cok guzel olacak insallah 36yi goruruz kuveze gerek kalmadan aliriz bebislerimizi kucagimiza
Cok fena dis agrisi cekiorm kzlar yaa..cok kotuu
Kızlar belim ve karnım güm güm atıyor,geçmedi bir türlüsize hiç oldu mu böyle ? Ağrıyor da bir taraftan...
Ben hiç iyi değilim.ağlamaktan,ağlaya ağlaya kendimi anlatmaktan içim dışıma çıktı.dinlenip dinlenip yine başlıyoruz.biraz merhamet deyince acındırmış oluyorum,hamileliğimin arkasına sığınıyormuşum....belim deli gibi ağrıyor bir ben biliyorum...ağlattıktan sonra ağlayıp ağlama karnındakini düşün demez mi bir de...nasıl geçecek bu belim...korkudan hastaneye gitmek istedim ama nafile...yanlış anlaşıldım.
Ben hiç iyi değilim.ağlamaktan,ağlaya ağlaya kendimi anlatmaktan içim dışıma çıktı.dinlenip dinlenip yine başlıyoruz.biraz merhamet deyince acındırmış oluyorum,hamileliğimin arkasına sığınıyormuşum....belim deli gibi ağrıyor bir ben biliyorum...ağlattıktan sonra ağlayıp ağlama karnındakini düşün demez mi bir de...nasıl geçecek bu belim...korkudan hastaneye gitmek istedim ama nafile...yanlış anlaşıldım.
Inşallah olmaz...ben çok hevesliydim ama bebek hazırlıklarıma uzun bir süre ara vericem sanırım.çünkü Vücudumun ağrıdığını hücrelerimin üzüldüğünü hissediyorum.tabii dediğin gibi iyi düşünmek lazım ama kollarıma hatta avuç içlerime kadar ağrım var.sağlığından ve birşey olmayacağından yüzünü Görene dek emin olamıcam.inşallah dediğin gibi sadece ihtiyaç artışıdır canım....Canımailenin yanında misin? Üzülme yavruna hiçbir şey olmayacak. Benim de belim sirtim çok agriyordu birkaç gundur. Sanırım yaramazlar depoları boşalttı magnezyum kalsiyum ihtiyacimiz arttı. Bir de buluyorlar ya ondandir. İyi dusun canım.
Allah sag salim kucagina almayi hayırlısiyla büyütmeyi nasip etsin bütün beşiklwr feda olsun allah ailenize bebeginizle huzur versin inşallahBen oda yapıp bizim yatak odası içinde sepet beşik alicam aslında çok kullanışlı değil ama yıllardır bakip bakıp ozenirdim hep içimde kalmıştı yani o yüzden alicam bide elektrikli ana kucaklari var kocamda onu beğeniyor ikisini de alabiliriz biz . gorgusuzluk var biraz 8 yıl bebek diye uğraşıp sonunda kavuşunca herşeyi almak istiyorum
Inşallah olmaz...ben çok hevesliydim ama bebek hazırlıklarıma uzun bir süre ara vericem sanırım.çünkü Vücudumun ağrıdığını hücrelerimin üzüldüğünü hissediyorum.tabii dediğin gibi iyi düşünmek lazım ama kollarıma hatta avuç içlerime kadar ağrım var.sağlığından ve birşey olmayacağından yüzünü Görene dek emin olamıcam.inşallah dediğin gibi sadece ihtiyaç artışıdır canım....
Aminn canım inşallah tüm iyi dileklerin dileklerimiz kabul olur...büyük ihtimal üzüntüden canım ama ayaklarımı dikiyorum yatıyorum.bu güzel günler bize iyilik güzellik getirsin...Ben de bir şey almiyorum su anda canım. Bakıyorum. Karar veriyorum. Onlar Rabbimize emanet unutma. İnşallah gelecek bayramda bayramliklarin resmini atacagiz birbirimize. Geçecek hepsi canım. İnsanları takma boşver. Bazen frekanslar uyuşmuyor. En yakinimiz bile olsa. Uzuldugun için de kasiliyor olabilir misin acaba. Mübarek gunlerdeyiz. Dualar daim olsun.
Aminn canım inşallah tüm iyi dileklerin dileklerimiz kabul olur...büyük ihtimal üzüntüden canım ama ayaklarımı dikiyorum yatıyorum.bu güzel günler bize iyilik güzellik getirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?