Iyi geceler canım :)İnşallah canım. Güzel hayaller kurarak iyi geceler :)
Neden canım ne oldu? Ben de kötü günler geçiriyorum o yüzden stresteyım . Bu yüzden göbeğim taş gibi kesildi ve kaslar bebeğimi aşağı itti ama anlayan yok Susan yok. Sen de kendini yıpratma ne desem nafile aslında insan üzülmeden duramıyor hele haksızlığa uğruyor iseGeçmiş olsun canım.bugün ben de çok kötüyüm.birkaç gündür ağla üzül derken...hele bugün mahfoldum.belim çok ağrıyor.öyle böyle değil.rahatlayan rahatlıyor ama hep bana olan oluyor.
Sagol canım benim inşallah. Sadece uzanıyorum bu aralar ama stres peşimı bırakmıyorKıyamamm Korkma korkacak bişi yok en kötüsü bu olsun boşver.. Yat dinlen sakn bırsey yapma minik çıkar yine yukarı ben eminimm
Allah yatdımcın olsun canım. Hiçbişey bebeginden önemli degil. Evet bende bazen anlayışsızlık karşısında aglayıp içimi rahatlatıyorum ama o kadar... takmamaya çalışıyorum ertesi gün düşünmüyorum. Hiçbişey olmamış gibi davranıyorum. Bence bu en büyük ders... çünkü ne kadar agrımız sızımız olsada karşı taraf bunu anlamıyor. Herkesin kendi canı başka. Kimse kimsenin ne kadar agrı çektiğini acı çektiğini bilemez.. sen kendi kendini kontrol edeceksin. Hakkında kim ne düşünürse düşünsün isterse deli desin,ister buldumcuk desin,ister nazlı desin.. hiiiiiç önemi yok. Çok stres yapıp çok kafaya takarsan emin ol %100bebek etkileniyor.Ben hiç iyi değilim.ağlamaktan,ağlaya ağlaya kendimi anlatmaktan içim dışıma çıktı.dinlenip dinlenip yine başlıyoruz.biraz merhamet deyince acındırmış oluyorum,hamileliğimin arkasına sığınıyormuşum....belim deli gibi ağrıyor bir ben biliyorum...ağlattıktan sonra ağlayıp ağlama karnındakini düşün demez mi bir de...nasıl geçecek bu belim...korkudan hastaneye gitmek istedim ama nafile...yanlış anlaşıldım.
Canım yukarda yazdıklarım senin içinde geçwrliBirazcikta ben icimi dokebilirmiyim dun kaynanam kavga ede ede beni bayiltti anneme kriz gecirtti 1 haftadir huzurum yok aglamaktan helak oldum airf bebegim icin dik durmaya calisiyorum oglum tekme atiyo ama yinede korkuyorum sorun olsa anlardim heralde dimi ve arkadaşlar duanizi istiyorum bu kadin evimde huzur birakmadi
Amiiiin canım. Seninde mübarek olsun...Herkesin bayramı mübarek olsun huzur bereket getirsin inşallah. Akan sehit kanlarının olmadığı barış içinde bayramlar diliyorum herkese sevgiler. Dualarıniz ve kurbaniniz kabul olsun inşallah
Böyle duyarsız insanları görünce deli oluyorum stres yaratan onlar ve haklı onlar. Bende aynı durumdayım stresten bebeğim aşağı indi ve söyledıgimde duygu sömürüsü yapıyorsun denildi. Korkma canım bebeğine hiç bi şey olmamıştır uzak durabiliyorsan seni üzen herkesten uzak durBen hiç iyi değilim.ağlamaktan,ağlaya ağlaya kendimi anlatmaktan içim dışıma çıktı.dinlenip dinlenip yine başlıyoruz.biraz merhamet deyince acındırmış oluyorum,hamileliğimin arkasına sığınıyormuşum....belim deli gibi ağrıyor bir ben biliyorum...ağlattıktan sonra ağlayıp ağlama karnındakini düşün demez mi bir de...nasıl geçecek bu belim...korkudan hastaneye gitmek istedim ama nafile...yanlış anlaşıldım.
Yok canım allah korusun endişelenme bi şey olmamıştır aynı şeyleri dün ben de yaşadım . Haklı çıkmak için söylemedikleri yalan kalmadı çok zoruma gitti ve ayrılırken yalandan o tatlı sözcükleri deli oldum resmenBirazcikta ben icimi dokebilirmiyim dun kaynanam kavga ede ede beni bayiltti anneme kriz gecirtti 1 haftadir huzurum yok aglamaktan helak oldum airf bebegim icin dik durmaya calisiyorum oglum tekme atiyo ama yinede korkuyorum sorun olsa anlardim heralde dimi ve arkadaşlar duanizi istiyorum bu kadin evimde huzur birakmadi
Ben oda yapıp bizim yatak odası içinde sepet beşik alicam aslında çok kullanışlı değil ama yıllardır bakip bakıp ozenirdim hep içimde kalmıştı yani o yüzden alicam bide elektrikli ana kucaklari var kocamda onu beğeniyor ikisini de alabiliriz biz . gorgusuzluk var biraz 8 yıl bebek diye uğraşıp sonunda kavuşunca herşeyi almak istiyorum
Allah im hidayet versin hepsine vicdansiz olunca insan anlamiyo benim artik butun baglar koptu artik yoksa onunda dili yalakaligi iyi biliyo Allah im yardim etsinYok canım allah korusun endişelenme bi şey olmamıştır aynı şeyleri dün ben de yaşadım . Haklı çıkmak için söylemedikleri yalan kalmadı çok zoruma gitti ve ayrılırken yalandan o tatlı sözcükleri deli oldum resmen
Amin canım cümlemıze inşallahAllah im hidayet versin hepsine vicdansiz olunca insan anlamiyo benim artik butun baglar koptu artik yoksa onunda dili yalakaligi iyi biliyo Allah im yardim etsin
Saol canim dusunup cvp vermen boyle halimden anlayanda teselli bulmak vok guzel ahhh ahhh dua ediyorum ve sabir diliyorum Allah imdanAllah yatdımcın olsun canım. Hiçbişey bebeginden önemli degil. Evet bende bazen anlayışsızlık karşısında aglayıp içimi rahatlatıyorum ama o kadar... takmamaya çalışıyorum ertesi gün düşünmüyorum. Hiçbişey olmamış gibi davranıyorum. Bence bu en büyük ders... çünkü ne kadar agrımız sızımız olsada karşı taraf bunu anlamıyor. Herkesin kendi canı başka. Kimse kimsenin ne kadar agrı çektiğini acı çektiğini bilemez.. sen kendi kendini kontrol edeceksin. Hakkında kim ne düşünürse düşünsün isterse deli desin,ister buldumcuk desin,ister nazlı desin.. hiiiiiç önemi yok. Çok stres yapıp çok kafaya takarsan emin ol %100bebek etkileniyor.
Sana şöyle söyleyeyim ben üç numaralı çocuğum..annem ikinci hamileliğinde ilk çocuğunu kaybetmiş. Haliyle çok büyük üzüntü.. ablam 33 yaşında, bu yaşına kadar (hala öyle) çok duygusal ve içine kapanık. Herşeyde mutsuz.çpk nadiren mutlu olabiliyor. Annem hep onun durumuna çok üzülür. hep benim suçum der. Takdiri ilahi ama durum bu canım. Biz ne kadar stres yapar sinirli olur ve mutsuz olursak hepsi bebege geçiyor. Herşeye gül geç.. evet agla rahatla ama unut takmanacizane tavsiyem
Canım yukarda yazdıklarım senin içinde geçwrliAllah yardımcın olsun. Allah agız tadı ve mutlu bir hayat versin..
Amiiiin canım. Seninde mübarek olsun...
Aynı canım.karnım taş gibi.sıcak duşu biraz uzun tuttum.susmasınlar.bu dünyanın öteki tarafı da var.bu Dönemimizde bizi Saçma şeylerle üzdüler.ben Allah'a havale ettim.sen de öyle yap canım.dua et...Neden canım ne oldu? Ben de kötü günler geçiriyorum o yüzden stresteyım . Bu yüzden göbeğim taş gibi kesildi ve kaslar bebeğimi aşağı itti ama anlayan yok Susan yok. Sen de kendini yıpratma ne desem nafile aslında insan üzülmeden duramıyor hele haksızlığa uğruyor ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?