2016 Şubat Anneleri

Birazcikta ben icimi dokebilirmiyim dun kaynanam kavga ede ede beni bayiltti anneme kriz gecirtti 1 haftadir huzurum yok aglamaktan helak oldum airf bebegim icin dik durmaya calisiyorum oglum tekme atiyo ama yinede korkuyorum sorun olsa anlardim heralde dimi ve arkadaşlar duanizi istiyorum bu kadin evimde huzur birakmadi

Herkesin bayramı mübarek olsun huzur bereket getirsin inşallah. Akan sehit kanlarının olmadığı barış içinde bayramlar diliyorum herkese sevgiler. Dualarıniz ve kurbaniniz kabul olsun inşallah

Bugün bayram erken kalkın çocuklar. Giyelim en güzel giysileri. Elimizde taxe kır çiçekleri. Üzmeyelim bugun annemizi....

Herkese mutlu bayramlar.. yoğun birkaç gün bizi bekliyor. Şehit kanlarının durduğu dargınların barıştığı bir bayram olması dileğiyle... HEPİNİZİ ÖPÜYORUM

Geçmiş olsun canım.bugün ben de çok kötüyüm.birkaç gündür ağla üzül derken...hele bugün mahfoldum.belim çok ağrıyor.öyle böyle değil.rahatlayan rahatlıyor ama hep bana olan oluyor.
Neden canım ne oldu? Ben de kötü günler geçiriyorum o yüzden stresteyım . Bu yüzden göbeğim taş gibi kesildi ve kaslar bebeğimi aşağı itti ama anlayan yok Susan yok. Sen de kendini yıpratma ne desem nafile aslında insan üzülmeden duramıyor hele haksızlığa uğruyor ise

Allah yatdımcın olsun canım. Hiçbişey bebeginden önemli degil. Evet bende bazen anlayışsızlık karşısında aglayıp içimi rahatlatıyorum ama o kadar... takmamaya çalışıyorum ertesi gün düşünmüyorum. Hiçbişey olmamış gibi davranıyorum. Bence bu en büyük ders... çünkü ne kadar agrımız sızımız olsada karşı taraf bunu anlamıyor. Herkesin kendi canı başka. Kimse kimsenin ne kadar agrı çektiğini acı çektiğini bilemez.. sen kendi kendini kontrol edeceksin. Hakkında kim ne düşünürse düşünsün isterse deli desin,ister buldumcuk desin,ister nazlı desin.. hiiiiiç önemi yok. Çok stres yapıp çok kafaya takarsan emin ol %100bebek etkileniyor.
Sana şöyle söyleyeyim ben üç numaralı çocuğum..annem ikinci hamileliğinde ilk çocuğunu kaybetmiş. Haliyle çok büyük üzüntü.. ablam 33 yaşında, bu yaşına kadar (hala öyle) çok duygusal ve içine kapanık. Herşeyde mutsuz.çpk nadiren mutlu olabiliyor. Annem hep onun durumuna çok üzülür. hep benim suçum der. Takdiri ilahi ama durum bu canım. Biz ne kadar stres yapar sinirli olur ve mutsuz olursak hepsi bebege geçiyor. Herşeye gül geç.. evet agla rahatla ama unut takma nacizane tavsiyem

Canım yukarda yazdıklarım senin içinde geçwrli Allah yardımcın olsun. Allah agız tadı ve mutlu bir hayat versin..
Herkesin bayramı mübarek olsun huzur bereket getirsin inşallah. Akan sehit kanlarının olmadığı barış içinde bayramlar diliyorum herkese sevgiler. Dualarıniz ve kurbaniniz kabul olsun inşallah
Amiiiin canım. Seninde mübarek olsun...

Böyle duyarsız insanları görünce deli oluyorum stres yaratan onlar ve haklı onlar. Bende aynı durumdayım stresten bebeğim aşağı indi ve söyledıgimde duygu sömürüsü yapıyorsun denildi. Korkma canım bebeğine hiç bi şey olmamıştır uzak durabiliyorsan seni üzen herkesten uzak dur

Yok canım allah korusun endişelenme bi şey olmamıştır aynı şeyleri dün ben de yaşadım . Haklı çıkmak için söylemedikleri yalan kalmadı çok zoruma gitti ve ayrılırken yalandan o tatlı sözcükleri deli oldum resmen

Herkese musmutlu bayramlar hiç bişey için üzmeyin kendinizi değmez.. Karın sertleşmesine gelince bence akşama doğru yemek gaz gibi şeylerden oluyor bende var sabaha normal oluyor

Merhaba hanımlar... Bu insanlar özellikle arifeyi mi beklemiş sizleri üzmek için
Onlarla münakaşaya girmeyin kızlar, içleri kötülük dolmuş onların, yoksa gebe bir insanı üzmek aklı başında olan bir insanın yapacağı birşey değil.. Siz onlar yokmuş gibi davranın. Yavrunuzu düşünün, onun hiçbir günahı yok.. Hatta şimdiden yavrunuzu avcılardan korur gibi Koruyun umarım sorunlarınizin üstesinden gelecek siniz. Ahh birde derin derin nefes alın verin.. Temiz havaya çıkın, sizi mutlu edecek şeylerle uğraşın, bebislerle konusun.. O virüsleri kafanizdan cikarin
Hayırlı bayramlar hepimize..

Ne güzel canımm içinde kalmasın hepsni yap valla :)

Allah im hidayet versin hepsine vicdansiz olunca insan anlamiyo benim artik butun baglar koptu artik yoksa onunda dili yalakaligi iyi biliyo Allah im yardim etsin

Saol canim dusunup cvp vermen boyle halimden anlayanda teselli bulmak vok guzel ahhh ahhh dua ediyorum ve sabir diliyorum Allah imdan

Aynı canım.karnım taş gibi.sıcak duşu biraz uzun tuttum.susmasınlar.bu dünyanın öteki tarafı da var.bu Dönemimizde bizi Saçma şeylerle üzdüler.ben Allah'a havale ettim.sen de öyle yap canım.dua et...

firkan canım,çok doğru yazdıkların.Allah onları bize bağışlasın,sağlık versin.başka hiiiiiçç bişeycik istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…