2016 Şubat Anneleri

Hayırlı bayramlar herkese kızlar bebekleriniz ve eşinizle ailenizle birlikte sağlıklı mutlu nice bayramlara inşallah,bir dahaki bayrama bebeklerimiz kucağımızda ulaşırız umarım

Canım Kaçış olmayan kişilerle yaşıyoruz sıkıntıyı.o yüzden çok zor uzaklaşmak.hergün veya belli aralıklarla görüyoruz.olmuyor.Avrupadaki Kültüre bazen özenmiyor değilim.kimse içiçe olmak zorunda değil.bireysel özgürlükler düşünceler daha önemli.napalım çekecez.canım,dikkat et bayılma falan varsa,çok ayakta durma hatta duşu çömel de al canım.

Saol canim malesef mecburiyet cok kotu durum ben bayilinca o mutlu oluyo onerilerin icin Teşekkürler

Geçmiş olsun , kim bu şekilde davranan sana,? Kimse için kendini yorma, üzme, herkes basının çaresine baksın

Saol canim malesef mecburiyet cok kotu durum ben bayilinca o mutlu oluyo onerilerin icin Teşekkürler

Canım kimse bunun için değmez boşver. Gorusmesen bir sure. Olmaz mi. Belki de böylece daha iyi olur. Esin ne diyor bilmiyorum ama bebeğiniz için dikkat edin.

Canım kimse bunun için değmez boşver. Gorusmesen bir sure. Olmaz mi. Belki de böylece daha iyi olur. Esin ne diyor bilmiyorum ama bebeğiniz için dikkat edin.
Ayni binadayiz bi sure degil bundan sonra gorusmemeyi dusunuyorum ama ne olur bilemem ben bayiliyorum o diyoki numara yapiyo bakmayin o kadar adi bi insan esimde arada kaldi saglikla inşallah bebeğim dunyaya gelir saol canim yorumun icin

Ayni binadayiz bi sure degil bundan sonra gorusmemeyi dusunuyorum ama ne olur bilemem ben bayiliyorum o diyoki numara yapiyo bakmayin o kadar adi bi insan esimde arada kaldi saglikla inşallah bebeğim dunyaya gelir saol canim yorumun icin

O zaman köy mesafeni canım. Eşin için zor elbette. İnşallah her şey güzel olur canım. Sen stres yapma. Çocuğunla ilgili güzel güzel hayaller kur.

İyi bayramlar kızlarrr, bırakın şu kaynanaları yaaaaa şurda iki güzel şey okuyim dedim içim şişti vallaaa .. Bugün bayram, sevgiden dostluktan bahsedelim

Bu arada bebek aşağıda sanıyodum göbek deliğimin üstünde tekmesini gördüm nasıl içim rahatladı anlatamammm..

Güzel anneler bayramınız mübarek olsun, kıymetli yavrularımızla ve sevdiklerimizle sağlıcakla daha nice mutlu bayramlar geçirmemizi dilerim. Rabbim bu bayram karnımızda olan evlatlarımızı sonraki bayramlarda yanımızda göstermeyi nasip etsin inşallah..

Cok güzelmiş bu canım güle güle kullanın insllah oda yapmıyorsun dmi. Oda yapan kendi yanına ne almalı kafam allak bullak...
Yok canım oda yapmıyoruz. Yatağı biz de çok beğendik teşekkür ederim :) ben eğer oda yapsaydım ilk 3-4 ay yanımda yatırmak için ya sepet biçiminde olanlardan ya da ikeadaki ilk 6 aylık basit beşikten almayı düşünürdüm.

Herkese iyi bayramlar ..
Kaynanalarla basi dertte olanlara kolaylik diliyorum ayrica hic anlam veremiyorum tartismalara..sanirim kaynanami opup basima koymaliyim.esim diyarbakirli kaynanam bize gelin gibi degil kizi gibi davranir ki 7 tane gelini var..

Vay be Doğuda biraz daha farklı olur tabi kişine görede Değişiyor ama genellikle gelinler biraz geri olanda tutuluyor..
Ufak tefek şeyler normal anne kız arası bile oluyor karşılıklı Anlayış gerek

Senin sansinmis canim. Benim kaynana da doguku ama dusman basina. Onun yuzunden 5 sene de zor evlendik. 2.5 yillik evliligimi de zehir etti. En son hamilelikte de cildirdi onun yuzunden hastanelik oldum cok sukur Rabbim bebeklerimi bana bagisladi. O zamana kadar cok aglamistim cok yipratmistim kendimi ama bebeklerimin iyi oldugunu ogrendigimden beri cani cehenneme diyorum hic takmiyorum. Esim 2 haftadir gitti anasinin yanina ama hic umrumda degil onemli olan bebeklerim. Konismuyordum ama babam bugun cok israr etti ara bayramini kutla diye hayatta aramazdim ama aradim gene de. Konusmadik nerdeyse yuzume kapatti telefonu ama umrumda mi tabi ki degil. Stres yapip bebeklerinizi uzmeyin ne olur ben kendime cok ama cok kizmistim hastaneye yatinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…