2016 Şubat Anneleri

Vay be Doğuda biraz daha farklı olur tabi kişine görede Değişiyor ama genellikle gelinler biraz geri olanda tutuluyor..
Ufak tefek şeyler normal anne kız arası bile oluyor karşılıklı Anlayış gerek
Cok sukur benim kayinvalidem de iyidir ama kayinpederim superdir adamcagiz onlarda kaldigimizda kizim icin disari ust bas koymamizi istedi sabah bizi uyandirmadan disarda gezdirmek icin

Yani bunun insanlikla gorguyle alakasi var.bilmiyorum belkide kayinvalidemin tum cocuklari okumus mevkii sahibi ondan oturude bi külturu var iyi davranir.dogumumda annemden iyi bakti bana.calisiyorum diye geldigi zamn ameliyatli dizlerine ragmen bize yemek yapar oglumu gezdirir felan

Kesinlikle gorgu ve vicdan benim kaynanam doguluda degil ic anadoludan vicdan sahibi olduktan sonra nereli oldugunun onemide yok bide ben cahillere kizmazdim bilmiyodur gormemistir diyodum ama ne laftan anliyo ne sozden ne dinliyo cahil degil karacahil kavga yanlısı igrenc bi insan

edammm hep aynı şeyler canım ya aslında,boşver...Allah bebeklerimize sıhhat versin de...en büyük korkum o.Allah korusun kıymetlilerimizi...kusura bakmayın kızlar,buraya döküyoruz içimizi ancak...

Canim hamilesin hiç takma kimseyi keyfine bak duymazliktan gel. Inşallah sağlıkla nasip olur hepimize.

Canim benim de kayinvalidem senin ki gibi. Çok şanslıyız sanırım. Ben de Doğu geliniyim. Bütün kardeşler ayni senin anlattığın gibi okumuş mevki sahibi. Ama görgünün yaninda biraz da vicdan sanırım bizimkilerdeki. Mesela benim kv kendi kv sinden çok çekmiş gelinlerimi baş üstünde tutucam demiş. Gerçekten de öyle yapıyor. Kahvaltimizi dahi hazirlayip kapimizi çalışıyor. Insanda ilk vicdan ve merhamet olmali. Sonuçta karnindaki bebek onun cani yani.

Canim hamilesin hiç takma kimseyi keyfine bak duymazliktan gel. Inşallah sağlıkla nasip olur hepimize.
Bugünüm de zehir oldu.takmiyim de nereye kadar hamileyken ailen seni yalnız ve savunmasız bırakmakla kalmayıp sana o günleri zehir edecek deselerdi hayatta inanmazdım...benim de sınavım buymuş.bir biri bir öteki darbe üstüne darbe indiriyor.bir de demediğim şeyler Denmiş gibi söylenip bir de onlar başıma çıkıyor.çok yorgunum.çok hırslıyım şu an onlara...arka arkaya arayıp laf anlatsam da olmuyor.yanında konuşsam da...hala duyduklarıma şaşırıyorum.hala inanamıyorum...

Canım, esin sana destek oluyor mu? Yanı yazık.sana da . ailem diyorsun, kendi ailen ve kp, kv mi sorun çıkarıyor. Hic.olmadı. sözü geçen bir buyukle gorus o gorussun onlarla. Ben anlamıyorum, neden uğraşıyorlar. Ya tlfna bakma, sabah selam verme, yoklarmis gibi davran, ya ara herşeyi dok içindekileri sonra rahatla geriye yaslan ilgilenme artık neolursa. Yasin kaç canım. Merak ettim.

Ayni binadayiz bi sure degil bundan sonra gorusmemeyi dusunuyorum ama ne olur bilemem ben bayiliyorum o diyoki numara yapiyo bakmayin o kadar adi bi insan esimde arada kaldi saglikla inşallah bebeğim dunyaya gelir saol canim yorumun icin
cnm gercekten zor bir durum... Allah islah etsin onu... cunku kimse karninda bebek varken bayilma numarasi yapmaz. bu yasina kadar gelmis anlamamis mi..... ortamdan uzaklasma en iyi cozum senin icin... umarim boyle bir firsatiniz olur...

cnm senin kendi ailen mi seni uzuyor...

Canım gorusme. Açma telefonları. Bırak onlar cildirsin. Ve ne olur bir psikologla gorus. Emin ol çok ise yarayacaktir. En azından onlar karsisinda güçlü olursun.

slm herkese iyi bayramlar.arkadaslar hala tribeksol ya da beneksol kullanan varmi?ne zaman kesilecek midemi bulandiriyor.cok kotu kokuyor.sizler ne kadar kullandiniz

Canım,yazdıklarını denedim.babamla bayramlaşmak için aradık ve yüzümüze kapattı.eşimle birbirimize bakakaldık.sebep de en son yaptığından sonra aramaya korktuk çünkü ne diyeceği belli olmuyor,eşim de üzülmemden korkuyor bu halde.aramadık diye bunu yaptı.
Canım,ailedeki diğer büyük annem oluyor.onu hiç saymıyorum.çünkü düşünüp düşünüp arayarak hatta eşimi işteyken arayarak huzursuz edecek kadar takıntılıdır.evde sesli düşünüp uyanır uyanmaz ağlamaya başlayarak söylenir,kendini yerlere atar.bayramda telefonda 2 ay önceki şeyleri söylüyor.neden laf sokuyorsun anne deyince gurur yapıyor.tek kelam ettirmiyor kendine.
Zira onlar tatildeler canım şu an.benim evime davet ettim,buraya uğrayın en azından diye.onu da istemediler.önümden geçip gittiler tatile.hamileliğimde aranıp sorulmayan benim.babam bir kez bile nasılsın demedi.yine suçlu biz olduk.
Otuz yaşımdayım canım.yakamda 30 ağırlık....ben hayal kırıklığımı kelimelere dökemem.konuşmasam da dürtüyorlar.fark etmiyor...

Cok zor bir durum canım, Allah yardımcın olsun.. İnsan kendi annesi- babasından böyle gormesi hele ki çok ağır olmalı.. Ama bak ne diyecegim, umarım esin sana iyidir , destektir, üzülmemi istemiyor dedin bana iyi anlayışlı birisi gibi geldi, eşine şarıl, kendi yuvan ailen var şimdi birde meleğin gelecek insallah.. Siz güzel bir ornek olun. Ne kadar yıpratıcı olsa da anne babadır, sen bir sure arama, kırgın dargın uzgun olduğunu , çok yıprandığini söylersin neden diye sana sorarlarsa, içine atma asla,paylaş buralarda , belki yavrun doğduğunda sonuçta onlarda anneanne dede olacaktır, insallah kalpleri yumusayacaktir, insallah farkına varacaklardır. Sen onların sağlıklı ve iyi olduklarını bil.. Biraz uzak dur , iki canlisin, yavruna dikkat etmen gerek.. Esin evdeyse.. Bugün hava güzel.. Güzel giyin, az makyaj yap, saçlarını düzleştir , hosunuza giden yerlere gidin, sahil varsa orada yuru, bebek mağazaların da dolas.. Almasan da olur, kafani dagit, güzel bak etrafına, güzel şeyler düşün.. Git birazcık Nutella veya tatlı yeyiver :)/beni dusun

Cok sukur benim kayinvalidem de iyidir ama kayinpederim superdir adamcagiz onlarda kaldigimizda kizim icin disari ust bas koymamizi istedi sabah bizi uyandirmadan disarda gezdirmek icin
Maşallah allah herkesin hem anne babası hem kayınbaba Kayınpederine Anlayış versin

Ay tatlım ne geriyorsun kendini gecen annemle tartıstım eşimi pek sevmez baktım onu bana kötülüyor çektim resti, bayramdada aradım baktım yine aynı konuya geliyor keyfiniz bilir, eşimi sevmiyorsanız benide sevmeyin dedim ve telefonu kapattım. Ne gerilcem onlar bildiğini okuyor nede olsa eşimide türkiyede kaldım diye sevmiyolar, yani öyle önemli bir sebepleride yok.. Bu saatten sonra yuvadan uçmuşum kendi yuvamı ve en önemlisi çocuğumu düşünürüm, mutluluğumu paylaşmak isteyenin başımın üstünde yeri var, istemeyeninde hiç bir yerde yeri yok

Annenin psikolojik sorunları yok değil mi çünki bi Arkadaşımın anneside onu çok yıpratıyor çünki psikoljisi mahvolmuş eger öyle bi durum varsa uzak dur ve kendini onlardan gelecek kötü durumlara hazırla va asla takmayacagımmdiye telkin et yavaş yavaş da uzaklaş ara sor ama mesafen olsun yıpranmamak adına.. Eşinle diyaloğunu arttır.. Bebeğine odaklan inş bı günlerde geçer

[E="edammm, post: 42752138, member: 207490"]Canim benim de kayinvalidem senin ki gibi. Çok şanslıyız sanırım. Ben de Doğu geliniyim. Bütün kardeşler ayni senin anlattığın gibi okumuş mevki sahibi. Ama görgünün yaninda biraz da vicdan sanırım bizimkilerdeki. Mesela benim kv kendi kv sinden çok çekmiş gelinlerimi baş üstünde tutucam demiş. Gerçekten de öyle yapıyor. Kahvaltimizi dahi hazirlayip kapimizi çalışıyor. Insanda ilk vicdan ve merhamet olmali. Sonuçta karnindaki bebek onun cani yani.[/QUOTE]
Bence de vicdan ile alakali bir durum ve kendi kayınvalidesinden çekmişse o da çok etkiliyor. Benim kayınvalidem de çok iyidir sağolsun hatta beni oğullarına karşı haklı görürler hep. hamile olduğum içinde çok daha dikkatliler dün kurban telaşında hiçbirşey yaptırtmadılar üzerine birde kayınpederim kızım sen ayakta kalma dikkat et diye beni düşününce çok mutlu oldum

Canım gorusme. Açma telefonları. Bırak onlar cildirsin. Ve ne olur bir psikologla gorus. Emin ol çok ise yarayacaktir. En azından onlar karsisinda güçlü olursun.
Rahatlamaya ihtiyacım var artık fakat psikiyatri var canım burda maalesef.
Görüşmeyeceğim en azından belli bir süre ...biliyorum sonrası çok fena olacak da ne yapayım başka yol yok.

Canım ben konduramıyorum ama bilmiyorum.artık tarafsız bakmaya çalışıyorum.aynen arkadaşın gibiyim evet işin özü bu canım aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…