Canım çok sağol,uğraşıp yazmışsın.evet eşim de üzülüyor ve destek.Aynen dediğin gibi yaptık canım çıktık.inş Allah sağlık versin canım bize de bebişlere de...ne diyim ne yapayım bilemedim artık zaten...öpüyorum canım sen de dikkat et kendine.Cok zor bir durum canım, Allah yardımcın olsun.. İnsan kendi annesi- babasından böyle gormesi hele ki çok ağır olmalı.. Ama bak ne diyecegim, umarım esin sana iyidir , destektir, üzülmemi istemiyor dedin bana iyi anlayışlı birisi gibi geldi, eşine şarıl, kendi yuvan ailen var şimdi birde meleğin gelecek insallah.. Siz güzel bir ornek olun. Ne kadar yıpratıcı olsa da anne babadır, sen bir sure arama, kırgın dargın uzgun olduğunu , çok yıprandığini söylersin neden diye sana sorarlarsa, içine atma asla,paylaş buralarda , belki yavrun doğduğunda sonuçta onlarda anneanne dede olacaktır, insallah kalpleri yumusayacaktir, insallah farkına varacaklardır. Sen onların sağlıklı ve iyi olduklarını bil.. Biraz uzak dur , iki canlisin, yavruna dikkat etmen gerek.. Esin evdeyse.. Bugün hava güzel.. Güzel giyin, az makyaj yap, saçlarını düzleştir , hosunuza giden yerlere gidin, sahil varsa orada yuru, bebek mağazaların da dolas.. Almasan da olur, kafani dagit, güzel bak etrafına, güzel şeyler düşün.. Git birazcık Nutella veya tatlı yeyiver :)/beni dusun
Ne güzel yazmışsın canım :) vallahi ben bunları söylediğimi hayal edemiyorum.normal konuşmalarıma alınıp 3 ay sonra hırslanıyorsa,o zaman annem saçıma başıma yapışır herhalde :)) ayy bir de teli kapatacam he yüzüne aboooo :) beni yok bilin :)Ay tatlım ne geriyorsun kendini gecen annemle tartıstım eşimi pek sevmez baktım onu bana kötülüyor çektim resti, bayramdada aradım baktım yine aynı konuya geliyor keyfiniz bilir, eşimi sevmiyorsanız benide sevmeyin dedim ve telefonu kapattım. Ne gerilcem onlar bildiğini okuyor nede olsa eşimide türkiyede kaldım diye sevmiyolar, yani öyle önemli bir sebepleride yok.. Bu saatten sonra yuvadan uçmuşum kendi yuvamı ve en önemlisi çocuğumu düşünürüm, mutluluğumu paylaşmak isteyenin başımın üstünde yeri var, istemeyeninde hiç bir yerde yeri yok
Bence annenin destek alması gerek sanırım seninle kendini bir tutuyor ce birazda ortalığı ateşliyor bence sen değil de eşin tavır koydun eşimi üzmeye hakkınız yol diye seni takmazlar ama eşin sonuçta yabancı böle yaparsanız görüşmeyin desinNe güzel yazmışsın canım :) vallahi ben bunları söylediğimi hayal edemiyorum.normal konuşmalarıma alınıp 3 ay sonra hırslanıyorsa,o zaman annem saçıma başıma yapışır herhalde :)) ayy bir de teli kapatacam he yüzüne aboooo :) beni yok bilin :)
Bende yok cnim. İlk zamanlarda da olmadı gerçi. Vücut borçlarını ödermis hamilelikte diyorlar. Öncesinde uyku düzenin masildiKızlar benim bu aralar ilk aylardaki gibi sürekli uykum gelmeye başladı gündüzleri size de oluyor r mu
Valla tatlım sinir sistemimi yormayacaklar, hiçte umrumda değil, kimseyle uğraşamam.. Ben hamileyim ve israrla üzmeye çalışan annem dahi olsa engel olurum, herkes önce kendine bir çeki düzen vericek.. Çok yakında anne ve baba tayfamlada bağlantıyı koparmayı düşünüyorum.. Az insan az eşyaNe güzel yazmışsın canım :) vallahi ben bunları söylediğimi hayal edemiyorum.normal konuşmalarıma alınıp 3 ay sonra hırslanıyorsa,o zaman annem saçıma başıma yapışır herhalde :)) ayy bir de teli kapatacam he yüzüne aboooo :) beni yok bilin :)
İyi bayramlar canımHerkese iyi bayramlarkızlar sizin de kramplarınız oluyor mu? Benim üç defadır sabah uyurken bacağıma kramp giriyor baya canımı acıtıyor. Bu hafta doktor kontrolüm vardı ama ayrıntılı ultrasonun heyecanıyla sormayı unuttum acaba doktoru mu arasam
Evet benim de öyle . Gündüz uykum geliyor. Akşam da erkenden uykum geliyor.Kızlar benim bu aralar ilk aylardaki gibi sürekli uykum gelmeye başladı gündüzleri size de oluyor r mu
Minimalizm candır diyorsun :) doğru canım da işte yakanı bırakıyorlarsa ok ama aksi halde sadece yorucu...Valla tatlım sinir sistemimi yormayacaklar, hiçte umrumda değil, kimseyle uğraşamam.. Ben hamileyim ve israrla üzmeye çalışan annem dahi olsa engel olurum, herkes önce kendine bir çeki düzen vericek.. Çok yakında anne ve baba tayfamlada bağlantıyı koparmayı düşünüyorum.. Az insan az eşya
Benim de midem yanıyor ağzımın tadı bozuluyor ara ara. Göbeğim de baya belli olmaya başladı bilmeyenler bile anlıyor artık. Bide kızım baya hareketli hele de tatlı yediğimde yerinde durmuyorİyi bayramlar canımbenimde sol bacağıma kramp giriyo ikidir bayram telaşı falan ayaktada çok kaldım bende acaba onunlada bi alakası var mı diye düşünüyodum bide mide yanmalarım oluyo artık göbüşümde gözle görülür derecede fark attı aldı başını gidiyo
Yok yok artık bir zararları dokunmaz, kendileri tıpış tıpış gelip özür dilerse düşünürüzMinimalizm candır diyorsun :) doğru canım da işte yakanı bırakıyorlarsa ok ama aksi halde sadece yorucu...
Bence de vicdan ile alakali bir durum ve kendi kayınvalidesinden çekmişse o da çok etkiliyor. Benim kayınvalidem de çok iyidir sağolsun hatta beni oğullarına karşı haklı görürler hep. hamile olduğum içinde çok daha dikkatliler dün kurban telaşında hiçbirşey yaptırtmadılar üzerine birde kayınpederim kızım sen ayakta kalma dikkat et diye beni düşününce çok mutlu oldum[E="edammm, post: 42752138, member: 207490"]Canim benim de kayinvalidem senin ki gibi. Çok şanslıyız sanırım. Ben de Doğu geliniyim. Bütün kardeşler ayni senin anlattığın gibi okumuş mevki sahibi. Ama görgünün yaninda biraz da vicdan sanırım bizimkilerdeki. Mesela benim kv kendi kv sinden çok çekmiş gelinlerimi baş üstünde tutucam demiş. Gerçekten de öyle yapıyor. Kahvaltimizi dahi hazirlayip kapimizi çalışıyor. Insanda ilk vicdan ve merhamet olmali. Sonuçta karnindaki bebek onun cani yani.
Kenarlari file gibi degil mi bizimkine cok benziyor bizdekinde bi de cibinlik vardi kucukken kullanmistim sonra cikartmistim ben cok memnun kaldim 2sene kullandim en az bi iki sene daha kullancamİyi bayramlar kızlar
Uzun bir araştırmadan sonra bu park yatağı aldık ve bugün eksiği var mı diye kuralım dedik çok çok memnun kaldık.. çok dolandim bir bu içime sindi, park yatak düşünenlerin aklında bulunsun bir de buna bakın derimebebek hediye çeki verdi birde..
Rabbim yardimcin olsun canim hele bu donemde boyle seyler yasamak cok yorar insani. Ben de sabreder sabreder sonradan patlarim ama kendimden buyuklere patlayamiyorum da esime soyleniyorum Allah.tan esim anlayisli ve sakin dinliyor ve neye kizdin yine diyorNe güzel yazmışsın canım :) vallahi ben bunları söylediğimi hayal edemiyorum.normal konuşmalarıma alınıp 3 ay sonra hırslanıyorsa,o zaman annem saçıma başıma yapışır herhalde :)) ayy bir de teli kapatacam he yüzüne aboooo :) beni yok bilin :)
Benim de mide yanmam cok oluyor ama farkettim ki ozellikle hamurisi ilk basta midemi rahatlatiyor gibi geliyor sonra dokunuyorBenim de midem yanıyor ağzımın tadı bozuluyor ara ara. Göbeğim de baya belli olmaya başladı bilmeyenler bile anlıyor artık. Bide kızım baya hareketli hele de tatlı yediğimde yerinde durmuyorKramplar da magnezyum eksikliğinden olabiliyormuş pazartesi doktoru aramayı düşünüyorum sen de bi sor istersen doktoruna
İnşallah bende memnun kalirim canım, cok düşündüm sonunda karar verip almanın mutluluğunu yaşıyorumKenarlari file gibi degil mi bizimkine cok benziyor bizdekinde bi de cibinlik vardi kucukken kullanmistim sonra cikartmistim ben cok memnun kaldim 2sene kullandim en az bi iki sene daha kullancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?