Canım herşeyi kötüye yormayın. Bana da hamilelikte değişen kan basıncından dolayı dedi doktor baş ağrısına ve normal dedi. Benim hem baş ağrısı hem sinüzit birlikte gelişti. İnşallah önemli değildir sizinki de.canlar ben gebeliğimin 3. ayından itibaren 2 güne bir bazen her gün tek taraflı şiddetli ağrı yaşıyorum, kafamı bile çeviremiyorum. çok uyuduğumda, az uyuduğumda çok tatlı yediğimde vb durumlarda ağrım oluyor. eğer tansiyonunda bir artış yoksa gebelik zehirlenmesinden korkma. bana migren olabilir dendi, bazen gebelik zamanında migren açığa çıkabiliyormuş. benim kv de de öyle olmuş malesef. dilerim migren değildir benimki de sizlerinki de. MR a girmem gerekiyor ama çekiniyorum bebeğe bir zararı olur diye. dr olmaz dedi ama dayanabildiğim yere kadar gidicem enseme ya da aprıyan yere buz koyarak geçiştirmeye çalışıyorum. tabi bu bende işe yarıyor dr unuza danışın bence.
Benimde iştahım arttı ama dikkat ettim evde olunca sıkıntıdan yiyorum iştahım geldiğinde su iç iştahı dengeliyor yeme isteğin gidiyorGünaydın arkadaşlar bayram sonrası ilk iş günü ve eğitim öğretim yılında ilk zil çaldı ogretmenlerimize güzel bir dönem olsun :) biz zaten çalışıyorduk bize de sendromsuz bir pazartesi olsun :)
Benim iştahım pek bi açıldı Son 1 haftadır ne bulsam yiyesim sürekli acıkıyorum ve zaten yeterince kilo aldım daha da almak istemiyorum ne yapsam bilemedim
Acele etme bence en doğru zaman 22. Hafta dan sonraymis gec deme yani 13, 14 den sonra verirlerse sıkma canıni ben gidiyim bakalım nasıl geÇeçek evde baya uzak inşallah kolay giderimsevindim senin adına; benim de 13-14 ekim gibi almam lazım.
8 Ekime normal randevu aldım. oraya gidip sıra alırım diye. sanırım geç oluyor. internetten deneyeceğim dediğin gibi.
canlar ben gebeliğimin 3. ayından itibaren 2 güne bir bazen her gün tek taraflı şiddetli ağrı yaşıyorum, kafamı bile çeviremiyorum. çok uyuduğumda, az uyuduğumda çok tatlı yediğimde vb durumlarda ağrım oluyor. eğer tansiyonunda bir artış yoksa gebelik zehirlenmesinden korkma. bana migren olabilir dendi, bazen gebelik zamanında migren açığa çıkabiliyormuş. benim kv de de öyle olmuş malesef. dilerim migren değildir benimki de sizlerinki de. MR a girmem gerekiyor ama çekiniyorum bebeğe bir zararı olur diye. dr olmaz dedi ama dayanabildiğim yere kadar gidicem enseme ya da aprıyan yere buz koyarak geçiştirmeye çalışıyorum. tabi bu bende işe yarıyor dr unuza danışın bence.
canım benim kötüye yormuyorum zatenCanım herşeyi kötüye yormayın. Bana da hamilelikte değişen kan basıncından dolayı dedi doktor baş ağrısına ve normal dedi. Benim hem baş ağrısı hem sinüzit birlikte gelişti. İnşallah önemli değildir sizinki de.
Bu banttan var evde yanımda gezdiriyorum hemen başıma takıyorum hafifliyor ağrı. Eski usül sıkı tülbent bağlama gibi bir etkisi var. Bir de ağrı yerinde metaller var ordan da baskı oluyor baya rahatlatıyor. Tavsiye ederim
http://www.migrenbelirtileri.com/fresim/dosya/1/migrenagrisi30.jpg
benim de öyle dr da 15 i görmüşlüğüm var :) evde ölçüyorum ben dr da yüksek çıkarsa onu söylüyorum dr onu kaydediyor. sen öyle kötü şeyler düşünme. dua et ağrın oldukça, kendini rahatlatmaya çalışBenim tansiyonum doktor görünce fırlayan cinsten. Evde 12-8, 11-7 olan tansiyon hastaneye gidince heyecandan 15-9 oluyor. Evham yaptığım için de ister istemez daha çok yükselir şimdi. Neyse hayırlısı bakalım Çarşamba kontrolüm var kısmetse doktora sorarım.
Teşekkür ederim canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve şifa versin.
bir de bu bantı nereden alabilirz acaba ya..Canım herşeyi kötüye yormayın. Bana da hamilelikte değişen kan basıncından dolayı dedi doktor baş ağrısına ve normal dedi. Benim hem baş ağrısı hem sinüzit birlikte gelişti. İnşallah önemli değildir sizinki de.
Bu banttan var evde yanımda gezdiriyorum hemen başıma takıyorum hafifliyor ağrı. Eski usül sıkı tülbent bağlama gibi bir etkisi var. Bir de ağrı yerinde metaller var ordan da baskı oluyor baya rahatlatıyor. Tavsiye ederim
http://www.migrenbelirtileri.com/fresim/dosya/1/migrenagrisi30.jpg
Yapan kişiye göre değişiyor canım sol kolumuzda asi var ya onun hemen yakınına yaparlarsa kasa denk geliyor ve ağrısız oluyor ama daha aşağılara aşının 4-5 parmak altı gibi yapılırsa deri altına denk geliyor ve ciddi ağrı şişlik yapıyor ikiside doğru uygulama aslında ama biri daha çok yakıyor ışte hemşire yaparken omzunu acarsan ve ordan yaparmisiniz dersen canın daha az yanarGunaydinnn kizlar
Sorularim var sizlere. Hepiniz tetanoz asisi oldunuz mu? Yan etkilerinde cook agri yapiymus sisenler falan
bugun tam 20.haftaya yiz tetanoz asisi olmam gerektigini biliyorm. Oglumda yaptirmamistim o yuzden yan etkilerini bilmyrm
kızlar; geceleri nasıl yatıyorsunuz, 20 li hafta.
ben genelde sol tarafa yatmaya dikkat ediyorum. ama sırtüstü rahat ediyorum.
ellerim çok uyuşuyor geceleri
şiddetli mide yanmaları nedeniyle dün geceyi sadece sol tarafıma yatarak geçirdim ama ne mümkün uyumak ben de hep sağa dönerek uyurum. bacağımın altına büyük yastık koyuyorum ki göbeğimin üstüne dönmeyi engellesin o beni biraz da ha rahatlattı ama uyuşmalar bende de var ayrıca kasılmalar.malesef bende sol tarafa uyumaya çalışsam da sırt üstü yatıyor, ellerim uyuşuyor ama gün içinde aşırı harekete bağlıyorum nedense, doğru bir şekilde dinlenmediğimiz için olabilir
şiddetli mide yanmaları nedeniyle dün geceyi sadece sol tarafıma yatarak geçirdim ama ne mümkün uyumak ben de hep sağa dönerek uyurum. bacağımın altına büyük yastık koyuyorum ki göbeğimin üstüne dönmeyi engellesin o beni biraz da ha rahatlattı ama uyuşmalar bende de var ayrıca kasılmalar.
Ben yaptırmayı düşünmüyorum sağlık Ocakları yaptıkları aşı başına para alıyorlarmış ısrarları bu yüzdenmiş ben yaptırmayacağım arkadaşlarım da yaptirmadı tarlada doğurmuyorsunuz steril hastanelerde doğum yapıyorsunuz demiş doktorlarıGunaydinnn kizlar
Sorularim var sizlere. Hepiniz tetanoz asisi oldunuz mu? Yan etkilerinde cook agri yapiymus sisenler falan
bugun tam 20.haftaya yiz tetanoz asisi olmam gerektigini biliyorm. Oglumda yaptirmamistim o yuzden yan etkilerini bilmyrm
canım benim annem bu konuları çok gereksiz ve bir sürü ıvır zıvır olarak gören biridir. ama tetanoza çok ısrar etti ve kesinlikle hastaneler steril değil neler duydum ben demişti bana. bence yaptır.aklından çıksın. 2 tane olun diyorlar sen 1 tane ol sadeceBen yaptırmayı düşünmüyorum sağlık Ocakları yaptıkları aşı başına para alıyorlarmış ısrarları bu yüzdenmiş ben yaptırmayacağım arkadaşlarım da yaptirmadı tarlada doğurmuyorsunuz steril hastanelerde doğum yapıyorsunuz demiş doktorları
ben oldum bayramdan önceki hafta..öyle ağrı olmadı vurulduğunda biraz sızladı okadar o da ylok denecek kadar az bi sızıydı zaten..Gunaydinnn kizlar
Acele etme bence en doğru zaman 22. Hafta dan sonraymis gec deme yani 13, 14 den sonra verirlerse sıkma canıni ben gidiyim bakalım nasıl geÇeçek evde baya uzak inşallah kolay giderim
steril hastanelerde doğum yapıyor olabiliriz ama aynı steril hastanelerde aşı olup da zehirlenenlere denk geliyoruz..canım benim annem bu konuları çok gereksiz ve bir sürü ıvır zıvır olarak gören biridir. ama tetanoza çok ısrar etti ve kesinlikle hastaneler steril değil neler duydum ben demişti bana. bence yaptır.aklından çıksın. 2 tane olun diyorlar sen 1 tane ol sadece
Hanımlar bebeklerinize neler aldınız :) cok merak ediyorum . Benim afacan hareketlendi masallah artik hissediyorum. Elimi koymadan..
sağlık ocakları ile hastaneler aynı sistemi kullanıyormuş. Bu yüzden ben doktra gittiğim günden sonraki gün aramıştılar.sağlık ocakları arıyor mu ?
yoksa bir mi gidiyoruz aşı olacagız diye...
Canim valla kesmiyor su falan ne yapacağımı şaşırdım evde de ayniyim istede ayniyim kurt var sanki içimde :)Benimde iştahım arttı ama dikkat ettim evde olunca sıkıntıdan yiyorum iştahım geldiğinde su iç iştahı dengeliyor yeme isteğin gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?