aynen 38 suan tam ustume gore ama daha sonra olmaz sanirim... bacaklar cok kilo alir mi bu haftalardan sonra... daha once hamilelik gecirenler bilir..mankenler gibi olsak keske resmen sadece karinlari buyuyor... karnina yastik koymuslar gibi... :)) bende 5 kilo aldim doktor dediki ani degil duzenli artis olmali ... hem ani kilo alimi catlaklara.neden oluyor... ikizlerde 16 kiloya kadar normal dedi... 59 ile basladim hedef max 75 zaten yaklasik 3*2: 6 kilo bebekler 1*2: plasenta ve kordonlar 1*2: amniyon sivi 1,5 kilo rahim 1,5 kilo goguslerde ki buyume... odem kan akisi derken anne sadece bi kac kilo almis oluyor... doktorum boyle ozetledi... yani ikizlerde durum bu ins da bende de oyle olur :))40 al 40. Çünkü benim aldığım 38 şimdi olmuyor, yani olmuyor derken bel kısmı kasıyor artık. Bayramdan önce aldığım 42 rahat oluyor.
Ay karnımız büyük olsa sorun, olmasa sorun.benim de çok çok büyük değil.kilom da yok.52 ydim 54 oldum.bu sefer de aa hiç karnın büyümemiş yok şu yok bu...o umrumda değil de ben de bazen düşünüyorum acaba Bebeğin büyümesinde ve gelişiminde sıkıntı var mıdır diye...insanlar böyle söyleyince aklıma hep bu geliyor,ultrasona kadar huzursuz oluyorum.Ben de malesef pantolon sıkıntısı yaşıyorum lcw dan aldim keten cekimlerde Eğil kalk sıkıntı olmasın diye.
Enteresan olam 1.5 kg aldım ama Karnım kocaman. Goren aaaa kocaman olmuş karnin en az 10 kg aldin dikkat etmiyorsun değil mi ya da 7 aylık oldun mu ne cabuk diyor :'(
Ogtt şeker yüklemesi mi oluyo canım? Bana da 24.haftadan sonra doğru sonuç veriyo dedi doktorum oyüzden ozamana kadar doğal beslenerek normale dönmesini bekliycem. Bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum yine kontrole. Sana yazarım son durumu canım dikkat edelim kendimizeCanım bende dün ayrıntılı ultrasona girdim, her şey iyi maşallah ama suyu biraz artmış dedi, ama öyle sıkıntılı falan diye bişey söylemedi, sadece 75 gr OGTT istedi, onu yaptırcam ama ileriki haftalarda yapılması uygunmuş sanırım, sende doktorundan bilgi alırsan bana haber verir misin?
Canim cok garip ama ben de daha hic kilo almadim. 6. ya da 7. haftada hangi kilodaysam hala ayniyim. sorun yoktur herhaldeGünaydın kızlar benim gibi şuursuzca kilo alan var mı acaba aranızda ay delirmek üzereyim şu icsem yarıyor derler ya tam olarak o benim su anda
Bugün gidicem canım inşaallah kötü bişey demezCanim pek bilemeyecem ama öyle durumlarda daha çok idrar tahlili yaptırıyor enfeksiyondan mı diye? Çok ağrın varsa randevunu bekleme erken git derim
yaa ben de 5 kiloya yakın aldım karnım da bayağı büyüdü ama herkes sadece karnın büyümüş hiç kilo almamışın diyor. Anlamadım gitti
Ay karnımız büyük olsa sorun, olmasa sorun.benim de çok çok büyük değil.kilom da yok.52 ydim 54 oldum.bu sefer de aa hiç karnın büyümemiş yok şu yok bu...o umrumda değil de ben de bazen düşünüyorum acaba Bebeğin büyümesinde ve gelişiminde sıkıntı var mıdır diye...insanlar böyle söyleyince aklıma hep bu geliyor,ultrasona kadar huzursuz oluyorum.
Evet canım Ogtt, şeker yüklemesi demek, benimde daha var kontrolüme, bende bugünden itibaren sıfır şeker uygulamasını başlattım, şekerli gıdalar ve meyveler yok, inşallah bi sorun olmaz, Rabbim korusun Meleklerimizi :) burdan haberleşelim canım, sen ayrıntılı yaptırmış mıydın canım?Ogtt şeker yüklemesi mi oluyo canım? Bana da 24.haftadan sonra doğru sonuç veriyo dedi doktorum oyüzden ozamana kadar doğal beslenerek normale dönmesini bekliycem. Bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum yine kontrole. Sana yazarım son durumu canım dikkat edelim kendimize
Âmin canım inşallah. Ayrıntılı yaptırmıyor bizim doktor kendi inceliyo her kontroldeEvet canım Ogtt, şeker yüklemesi demek, benimde daha var kontrolüme, bende bugünden itibaren sıfır şeker uygulamasını başlattım, şekerli gıdalar ve meyveler yok, inşallah bi sorun olmaz, Rabbim korusun Meleklerimizi :) burdan haberleşelim canım, sen ayrıntılı yaptırmış mıydın canım?
eve tipi cihazla ölçüm yapıyorsun değil mi?oznur65 canım söylediğin gibi baktım sabah 77 çıktı, kahvaltıya başladıktan tam 2 saat sonra da 84 çıktı :) çok rahatsız ettim kusura bakma. İyi dimi şekerim?
5 ay için normal kilo alımın sanırım canım ama en iyisini doktorun bilir. Bu kilo alımı da bünyeyle alakalı sanırım bir de zayıf hamile kalanlar daha çok,kilolu hamile kalanlar daha az kilo alır diye okumuştum bir yerde. Bende bugün tartıldım 900 gram almışım ben kilolu hamile kalmıştım. Bebeğinde pazartesi günü 487 gramdı,gelişimi boyu kilosu gayet güzel demişti doktorumgünaydın annişler.nasılsınız. ben 50 kilo ile başladım bu sabah 54.5 gördümbir anda atak yaptı benim kilolar. çok mu sizce. boğazımı dizginlemem gerekiyor mu ki. çok yiyorum malesef
Hayırdır kv ile birlikte mi yaşıyorsun senAyy kizlar dun ortaligi birbirine kattim.. kayinvalidemin pis olmasi artik bana batiyor ve susmaya calissamda beceremiyorum... Bir insan bu kadar mi pis olur ya.. eskiden boyle degildi, bu kadina bir haller olmus
Yoktur canım kimi ınsan almıyorCanim cok garip ama ben de daha hic kilo almadim. 6. ya da 7. haftada hangi kilodaysam hala ayniyim. sorun yoktur herhalde
Ayy ne güzel nerdeyse hic almamissin.doktor normal diyo da neye göre diyo bilmiyorum5 ay için normal kilo alımın sanırım canım ama en iyisini doktorun bilir. Bu kilo alımı da bünyeyle alakalı sanırım bir de zayıf hamile kalanlar daha çok,kilolu hamile kalanlar daha az kilo alır diye okumuştum bir yerde. Bende bugün tartıldım 900 gram almışım ben kilolu hamile kalmıştım. Bebeğinde pazartesi günü 487 gramdı,gelişimi boyu kilosu gayet güzel demişti doktorum
Hayir tatlim misafirlige geldiler, rezalet kepaze bir durum.. kadin pis cikti, resmen evi bok goturse umrunda degil.. bende dun yaygarayi kopardim.. valla alindilar biraz ama kusura bakmasinlar, kendine ceki duzen versinler.. ben titiz bir annenin kiziyim ve dikkat ederim boyle seylere.Hayırdır kv ile birlikte mi yaşıyorsun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?