2016 Şubat Anneleri

Ayy kizlar dun ortaligi birbirine kattim.. kayinvalidemin pis olmasi artik bana batiyor ve susmaya calissamda beceremiyorum... Bir insan bu kadar mi pis olur ya.. eskiden boyle degildi, bu kadina bir haller olmus

bende lcw dan almıştım. dar paçaları (tayt gbi olanları) hiç tavsiye etmiyorum. kalça kısmı aşağıya düşüyor. karın kısmı kaymasa bile düşmüş oluyor.
tip olarak bayılmıştım halbuki ama rahat edemedim. iade ettim diğerlerini

40 al 40. Çünkü benim aldığım 38 şimdi olmuyor, yani olmuyor derken bel kısmı kasıyor artık. Bayramdan önce aldığım 42 rahat oluyor.
aynen 38 suan tam ustume gore ama daha sonra olmaz sanirim... bacaklar cok kilo alir mi bu haftalardan sonra... daha once hamilelik gecirenler bilir..mankenler gibi olsak keske resmen sadece karinlari buyuyor... karnina yastik koymuslar gibi... :)) bende 5 kilo aldim doktor dediki ani degil duzenli artis olmali ... hem ani kilo alimi catlaklara.neden oluyor... ikizlerde 16 kiloya kadar normal dedi... 59 ile basladim hedef max 75 zaten yaklasik 3*2: 6 kilo bebekler 1*2: plasenta ve kordonlar 1*2: amniyon sivi 1,5 kilo rahim 1,5 kilo goguslerde ki buyume... odem kan akisi derken anne sadece bi kac kilo almis oluyor... doktorum boyle ozetledi... yani ikizlerde durum bu ins da bende de oyle olur :))

Ay karnımız büyük olsa sorun, olmasa sorun.benim de çok çok büyük değil.kilom da yok.52 ydim 54 oldum.bu sefer de aa hiç karnın büyümemiş yok şu yok bu...o umrumda değil de ben de bazen düşünüyorum acaba Bebeğin büyümesinde ve gelişiminde sıkıntı var mıdır diye...insanlar böyle söyleyince aklıma hep bu geliyor,ultrasona kadar huzursuz oluyorum.

Ogtt şeker yüklemesi mi oluyo canım? Bana da 24.haftadan sonra doğru sonuç veriyo dedi doktorum oyüzden ozamana kadar doğal beslenerek normale dönmesini bekliycem. Bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum yine kontrole. Sana yazarım son durumu canım dikkat edelim kendimize

Günaydın kızlar benim gibi şuursuzca kilo alan var mı acaba aranızda ay delirmek üzereyim şu icsem yarıyor derler ya tam olarak o benim su anda
Canim cok garip ama ben de daha hic kilo almadim. 6. ya da 7. haftada hangi kilodaysam hala ayniyim. sorun yoktur herhalde

Arkadaşlar merhaba ben üyeyim de çalışıyorum yoğunluktan pek takip edemedim ya moralim bozuldu sizlere bieyler danışmam lazım dün kan tahlili verdim kolestrollerim yüksek çıktı hadi bunu geçtim b12 eksikliğim ve t4 düşüklüğü de çıktı netten az bir bakındım bilgi edineyim diye pekte iyi şeyler okumadım daha randevuma da çok var cuma da ayrıntılı usg ye giricem nasip olursa acaba et hiçç yemedim ondan mı b 12 düştü t4 neden düşer bana yardımcı olun bir bilginiz var mı

yaa ben de 5 kiloya yakın aldım karnım da bayağı büyüdü ama herkes sadece karnın büyümüş hiç kilo almamışın diyor. Anlamadım gitti

bunun bi çok sebebi var,
rahim yani iç karının geniş ya da dar olması, bağırsaklarda ki gazın birikmesi, karın adeleleri, karın cilt altı yağ tabakası, daha önceden doğum yapıp yapmadığı, bebeğin içinde bulunduğu amniyon sıvısının miktarı gibi pek çok faktör sebeb oluyor. benim büyük ihtimal iç karnım dar o sebebten dışarıya fazla çıkıyor, bebekte normal bi sıkıntı yok.

oznur65 canım söylediğin gibi baktım sabah 77 çıktı, kahvaltıya başladıktan tam 2 saat sonra da 84 çıktı :) çok rahatsız ettim kusura bakma. İyi dimi şekerim?

Ayyy doğuma 125 gün kaldı yazıyo hamile takvimimde bi heyecan bastı :) 10-15 gün erken doğuma aldıklarını hesaba katarsak 3,5 ay kaldı nerdeyse :)

Evet canım Ogtt, şeker yüklemesi demek, benimde daha var kontrolüme, bende bugünden itibaren sıfır şeker uygulamasını başlattım, şekerli gıdalar ve meyveler yok, inşallah bi sorun olmaz, Rabbim korusun Meleklerimizi :) burdan haberleşelim canım, sen ayrıntılı yaptırmış mıydın canım?

Âmin canım inşallah. Ayrıntılı yaptırmıyor bizim doktor kendi inceliyo her kontrolde

oznur65 canım söylediğin gibi baktım sabah 77 çıktı, kahvaltıya başladıktan tam 2 saat sonra da 84 çıktı :) çok rahatsız ettim kusura bakma. İyi dimi şekerim?
eve tipi cihazla ölçüm yapıyorsun değil mi?
gayet güzel bir değer (bence).

ben sürekli meyve aşeriyorum. o yüzden meyveden uzak duramıyorum ama şekerden baya uzağım çok şükür
bir de şu canın şeker ye diye ağzıma sokmaya çalışanlar olmasa

günaydın annişler.nasılsınız. ben 50 kilo ile başladım bu sabah 54.5 gördüm bir anda atak yaptı benim kilolar. çok mu sizce. boğazımı dizginlemem gerekiyor mu ki. çok yiyorum malesef
5 ay için normal kilo alımın sanırım canım ama en iyisini doktorun bilir. Bu kilo alımı da bünyeyle alakalı sanırım bir de zayıf hamile kalanlar daha çok,kilolu hamile kalanlar daha az kilo alır diye okumuştum bir yerde. Bende bugün tartıldım 900 gram almışım ben kilolu hamile kalmıştım. Bebeğinde pazartesi günü 487 gramdı,gelişimi boyu kilosu gayet güzel demişti doktorum

Ayy kizlar dun ortaligi birbirine kattim.. kayinvalidemin pis olmasi artik bana batiyor ve susmaya calissamda beceremiyorum... Bir insan bu kadar mi pis olur ya.. eskiden boyle degildi, bu kadina bir haller olmus
Hayırdır kv ile birlikte mi yaşıyorsun sen

Ayy ne güzel nerdeyse hic almamissin.doktor normal diyo da neye göre diyo bilmiyorum sekeri kesmeliyim.canim cok serbetli tatli cekiyor hemen yiyorum seker yuklemesinde uyarı yicem galiba

Hayırdır kv ile birlikte mi yaşıyorsun sen
Hayir tatlim misafirlige geldiler, rezalet kepaze bir durum.. kadin pis cikti, resmen evi bok goturse umrunda degil.. bende dun yaygarayi kopardim.. valla alindilar biraz ama kusura bakmasinlar, kendine ceki duzen versinler.. ben titiz bir annenin kiziyim ve dikkat ederim boyle seylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…