Benimde bu cuma 20+2 olacagım inş. Bütün hemşireler farklı zamanda çagırıyor. Benim hemşirem 20. Haftan bitince yapacagız demişti. Taaaa Haziran ayında ilk hamilelik kaydı yaptırmaya gittiğimde.. aç gel demişti bana herhalde kan tahlilide yaptırmak için. Ama ben hem tahlil hem aşı istemiyorum. İkiside agrı yaparsa zor olur benim için..Sorma canım eşimin gerizekali ötesi babası alkolik iğrenç yaratık zaten görüşmüyoruz bana bir mesajlar attı ki ne yenilir ne yutulur. Suç duyurusunda bulundum ama hazmedemiyorumben de yarın gidip yaptirayim aşımı o zaman sağol canım teşekkürler
haber verdiğin için sagol canım. Eşim dün bir yerlere bakıp hesap yapıyordu. 40 kuruşa hiç bulamamıştı. Ayrıca erken ama bundan sonra en çok para harcayacagımız ürün BEZ :) ucuz bulmuşken almak en iyisi. Ama 1 numara çok alma. Çünkü bebişin bacak kısmı tombiş olursa 1 nunara pek kullanılmıyor. 2 numara ile başlanıyor. Ama zayıf olursa 1 numara kullanılıyor. 1 paketin olsunda doğduktan sonra bacak yapısına göre alıverirsin. Ama 2 numara bezi bulursan 2-3 paket al. Onu kullanacak en az 1.2 ayAnneler markofoni ve trendyolda prima kampanyası başlamış. İki siteyi ve başka siteleri de inceledim bez adet fiyatı olarak hesapladım. Başlangıç olarak premium care kullanmak istiyorum etrafımda birçok kişi tavsiye etti. Markofoniden 1 er tane 1 beden ve 2 beden aldım tanesi 40 kuruşa geldi. Ayrıca 75 tl ve üzeri alışverişe kargo bedava.1 paket de 3lü ıslak mendil aldım. Sizce çok mu erken? Küçük bi ilçede öğretmenlik yapıyorum alışveriş imkanı çok kısıtlı, fiyat da uygun gelince en azından 1er paket alayım dedim alerji ya da pişik yaparsa değiştiririm sonrasında
Evet ben de civili beğeniyorum kumaşlarıda iyi bence. Baby center baby cool da çok iyi yumuşacık %100 pamukCivil in sitesi de var. Daha bir şey almadim ama inceledim. Guzel bence.
Aynen ben de listede yokumvalla ben bu arkadaş tam 2 defa özelden yazdım daha ilk zamanlar. bilgilerimi girer misin diye. ama nedense bir türlü eklemedi :) ben listede bile yokum :)
Canim pek bilemeyecem ama öyle durumlarda daha çok idrar tahlili yaptırıyor enfeksiyondan mı diye? Çok ağrın varsa randevunu bekleme erken git derimMerhaba arkadaşlar 20 haftalık hamileyim sağ kasıgımda sancı var özellik adım attıkça bıçak gibi saplaniyo belime vuruyor ağrı doktor randevumada daha var ama böyle giderse erken gidicem doktora ne olabilir?
valla canım iyi yapmışsın bence kampanyaları değerlendirmek lazımAnneler markofoni ve trendyolda prima kampanyası başlamış. İki siteyi ve başka siteleri de inceledim bez adet fiyatı olarak hesapladım. Başlangıç olarak premium care kullanmak istiyorum etrafımda birçok kişi tavsiye etti. Markofoniden 1 er tane 1 beden ve 2 beden aldım tanesi 40 kuruşa geldi. Ayrıca 75 tl ve üzeri alışverişe kargo bedava.1 paket de 3lü ıslak mendil aldım. Sizce çok mu erken? Küçük bi ilçede öğretmenlik yapıyorum alışveriş imkanı çok kısıtlı, fiyat da uygun gelince en azından 1er paket alayım dedim alerji ya da pişik yaparsa değiştiririm sonrasında
İyiyim canım bende çok şükür bi aksilik olmadan doğum olsun diye bekliyorum. Ayrıntılı benimde cumartesi günü çok özledim oğluşumu 4 hafta oldu görmedim. İnan kendim kadar çok sevindim herşeyinin iyi çıkmasına bebeğininCanimm cok tesekkurler, sende iyisin dimi.. bu arada ayrintili ultrason isinide hallettik, Allaha sukur birsey cikmadi.. ama benim bebek sanirim subatin basinda dogucak, subat 1 dedi doktorumuz :)
Zekai tahire şehir dışından o kadar çok doğuma gelen var ki. Dışardaki bir çok hastane ufak bi risk görsün hemen buraya yolluyor. Ben ilk 2 haftamda oranın perinotolojisine gitmiştim kontrole. Ama korkunctu poliklinik ortamı. Yani çok kalabalıktı ve öyle garip rahatsızlıklar duydum ki gelenlerden sanki hepsi bende de olacak sandım. Ama özelde öyle değil. Gelen hastaların belki %5inde öyle uç rahatsızlıklar oluyor. Muayenede görüyorum herkes laylaylom :) İnşallah hepimizin öyle keyifli geçer hamileliğimiz ama ben ikiz olunca risklerden çok korkuyorum özele güvenemiyorumCnm bende senin gibi dusunuorm...istanbuldaym ama ankaraliyim..ailem ankarada..zekai tahirdemi yapsam diye dusunuorm acikcasi
Beni de aşı için çağıran olmayınca dün aradım hemşireyi bu hafta ve gelecek hafta içinde gelebilirsiniz dedi. Pazartesi 20 idim. Yani 19, 20 , 21 de yapıyorlar anladığım kadarıyla.Geçmiş olsun canım ne oldu ki ? Ben 20+3 üm bugün oldum aşımı ama seninde erken değil bn tatil yüzünden bir hafta erteledim
Insallah herbirimiz cok kolay dogum yapariz...dort ay kaldi,zaman su gibi akip gecsin bebislerimizi kucagimiza alalimZekai tahire şehir dışından o kadar çok doğuma gelen var ki. Dışardaki bir çok hastane ufak bi risk görsün hemen buraya yolluyor. Ben ilk 2 haftamda oranın perinotolojisine gitmiştim kontrole. Ama korkunctu poliklinik ortamı. Yani çok kalabalıktı ve öyle garip rahatsızlıklar duydum ki gelenlerden sanki hepsi bende de olacak sandım. Ama özelde öyle değil. Gelen hastaların belki %5inde öyle uç rahatsızlıklar oluyor. Muayenede görüyorum herkes laylaylom :) İnşallah hepimizin öyle keyifli geçer hamileliğimiz ama ben ikiz olunca risklerden çok korkuyorum özele güvenemiyorum
Daha önmüzde aylar var. İnşallah doğum tecrübelerimizi de paylaşırız fikir alırız birbirimizden :)
sürekli karnımı dinliyorum evetBide sürekli karnını dinliyorsan olur öyle canım kaç haftalıksın
Toksoplazmayı bende yaptırmıştım bayram öncesi, iş yerinde ufak bir pis hayvan krizimiz olmuştu, onun korkusuna yaptırdım. ama sonucu dün aldım, doktora gösteremdim. toksoplazma negatif zaten. netten baktığım kadarıyla kızamıkçık ve rubellaya karşı da bağışıklığım varmış. yani inşallah doğru anlamışımdır.Kızlr bu toksoplazma yaygın bir virüsmü krbanda etle çok haşır neşir oldum dışarda da çok yemek ve salata yerim bugün tahlil sonuçlarımı sağlık ocağına götürdüm daha önce geçirmemişim doktorlar beni hiç uyarmadı aile hekimimde korkma bişey olmaz dedi ama tekrar tahlil yaptırcam
joker (ist da olanlar için etkinlikler düzenliyor. hamile yogası, bebek alışverişi vs gibi etkinlikleri var şuan)arkadaslar alisveris yaptiginiz siteleri yaziyorum... elimizde liste olmus olur...
babymall
e bebek
butik bebe
cadde bebek
varsa sizde ekleyinde alisverislerde fikir olur...
Üzülme bence normal Benim doktorum her ay 1 Kilo normal dedi ben 10 kilo aldım 6 dan sonra çok hızlı alınıyor sadece biraz dikkat et ama bence süper bir kilogünaydın annişler.nasılsınız. ben 50 kilo ile başladım bu sabah 54.5 gördümbir anda atak yaptı benim kilolar. çok mu sizce. boğazımı dizginlemem gerekiyor mu ki. çok yiyorum malesef
Geçmiş olsun canım. Arkadaşıma söylediler aynısını. Sebep olarak da şekere bağladılar. Ağustos ayı falandı o da gerçekten çok meyve yediğini söylemişti. Şekerli gıdalardan uzak durdu bol su tüketti o sıra bir de kontrole bi kaç gün arayla sık çağırıp tekrar tekrar baktılar normale döndü suları. O yüzden ben de şimdi dikkat ediyorum suları ne çok olsun ne de az olsun diye şekeri çok tüketmemeye çalışıyorum. Bol su içmeye gayret ediyorum.Çok teşekkür ederim canım eğer unutmaz sorarsan çok sevinirim unutursan da olsun doktoruma gidicem ben de yakın bi zamanda tekrar durumu kontrol ettirmeye. Normale döner inşallah. Şeker olabilir dedi doktorum ama 24.haftada yükleme yapılacak şimdi evde test yaptım aç değildim ama tok da sayılmam 1 saat önce bişeyler atıştırmıştım şekerim 82 çıktı normal bi değer diye biliyorum bunu. Ama tabi yükleme nasıl çıkar bilemem. Birde yemekten 1 saat sonra ölçücem.
Canın istemiş demek ki :) ama gene de dikkat et. Doktorum bana sakatat, ciğer, güvenilir yerlerden olmayan büyük balıklar ve deniz böceklerini yasakladı. Ama bayramda dayanamadım ben de ciğerden yedim ama tadımlık bi kaç tanecikkızlar bu akşam dayanamadım iki tabak ciğer yedimçok mu yemişim
bende ağustos ayında 3 kilo aldımGeçmiş olsun canım. Arkadaşıma söylediler aynısını. Sebep olarak da şekere bağladılar. Ağustos ayı falandı o da gerçekten çok meyve yediğini söylemişti. Şekerli gıdalardan uzak durdu bol su tüketti o sıra bir de kontrole bi kaç gün arayla sık çağırıp tekrar tekrar baktılar normale döndü suları. O yüzden ben de şimdi dikkat ediyorum suları ne çok olsun ne de az olsun diye şekeri çok tüketmemeye çalışıyorum. Bol su içmeye gayret ediyorum.
Unnado var o da baya popüler bi bebek sitesiGünaydın kızlar,
sürekli karnımı dinliyorum evetsürekli kıpırtı var mı diye soruluyor çünkü.
ama sanki bağırsaklar ile onun hareketlerini ayırt etmeye başladım gibi
18+1 haftadayız. yani 19 hafta içindeyim.
Toksoplazmayı bende yaptırmıştım bayram öncesi, iş yerinde ufak bir pis hayvan krizimiz olmuştu, onun korkusuna yaptırdım. ama sonucu dün aldım, doktora gösteremdim. toksoplazma negatif zaten. netten baktığım kadarıyla kızamıkçık ve rubellaya karşı da bağışıklığım varmış. yani inşallah doğru anlamışımdır.
joker (ist da olanlar için etkinlikler düzenliyor. hamile yogası, bebek alışverişi vs gibi etkinlikleri var şuan)
annelütfen
tutumluanne (ikinci el veya az kullanılmış/ hiç kullanılmamış)
bunların dışında aklıma gelirse yazarım
Bende kamuda çalışıyorum o yüzden hamile pantalonuna çoktan başladım. Defactoyu tavsiye ederim. Ben tüm kış sezonunun pantalonlarını aldım heralde :) orda istediğin gibi dar paça klasik pantalonlar var.Günaydın kızlar:)
Havalar soğumaya başladı.birden adapte olamadık.aman hasta olmayalım
Az önce sağlık ocağından aradılar yarın veya cuma aşıya gideceğim.ayrıntılı da 10 ekim.tarih makul mü sizce kızlar?
Okullar açılınca pantolon sorunumun zirve yaptığını anladım.kıyafetlerim oluyor fakat bel kısmı sıkacak diye giyemiyorum.karnım da öyle kocaman değil ama bebeğim rahatsız oluyor.
Dün mecbur dar bel giydim.sürekli kıpırdandı okulda :) karnım kaskatıydı eve geldiğimde.hiç sıkıntıya gelemiyoruz ana kız :)
Hamile pantolonu mu kullanıyorsunuz öğretmen arkadaşlar? Arada Sırada tayt kaçamağı yapmak zorunda kalıyorum.bir tane güzel oturan siyah pantolon olsa beli hamile taytı gibi,hep onu giyerim vallahi.ah bir bulsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?