Canim onlar istanbulda biz izmirde.. daha once bir haftaligina geldiklerinde bir terslik gormemistim.. en cok biz gideriz ok evi daginiktir vs ama bir kac gunluk icinde hani biz gelmeden temizledikleri icin cokta dagilmiyor ev.. ee onlar suan iki haftadir bizde. Her dakka balkona sigara icmeye gidiyorlar, kucuk bir balkonumuz var orayi isgal ettiler yerler kul icindeAllah allah sen ne kadarlık evlisin ilk defa mı sizde kalıyorlar kendi evleri falan pis değil mi hiç mi bilmiyordn böyle olduğunu hamile halinle niye geriyor lar seni . Aman diyim çocuğa bakmasın madem :)
Canım sen şimdiye kadarmı 10 kg aldın?Üzülme bence normal Benim doktorum her ay 1 Kilo normal dedi ben 10 kilo aldım 6 dan sonra çok hızlı alınıyor sadece biraz dikkat et ama bence süper bir kilo
Harika canım bundan sonra istemesende alacaksın zaten.Canim cok garip ama ben de daha hic kilo almadim. 6. ya da 7. haftada hangi kilodaysam hala ayniyim. sorun yoktur herhalde
Canım bende oğlanı okula götürüyorum 10 dk lık mesafede.. her gidip geldiğimde agrım oluyor birazMerhaba kızlar 4 yasında kızım var anaokuluna başladı 2 gundur onu bekliyorum kapıda falan bugün bırakıp geldim eve alttan çok agrim var sanki birşey baskı yapıyor gibi böyle olan var mi aranızda...
rica ederim canımben de tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım. İlk hamileliğim bu tarz tecrübelere ihtiyacım var
Ev tipi Canım evet. Ben de meyve yemeyi çok seviyorum özellikle yediğim bir iki çeşit vardı artık onları da bi süre hiç yemiycem. Suyun normale döndüğünü bi göreyim inşallah hayırlısıyla ama engel koymaya çalışmak daha cazip hale getiriyo yasaklarımı ne yapcam bilmem :)eve tipi cihazla ölçüm yapıyorsun değil mi?
gayet güzel bir değer (bence).
ben sürekli meyve aşeriyorum. o yüzden meyveden uzak duramıyorum ama şekerden baya uzağım çok şükür
bir de şu canın şeker ye diye ağzıma sokmaya çalışanlar olmasa
Canim onlar istanbulda biz izmirde.. daha once bir haftaligina geldiklerinde bir terslik gormemistim.. en cok biz gideriz ok evi daginiktir vs ama bir kac gunluk icinde hani biz gelmeden temizledikleri icin cokta dagilmiyor ev.. ee onlar suan iki haftadir bizde. Her dakka balkona sigara icmeye gidiyorlar, kucuk bir balkonumuz var orayi isgal ettiler yerler kul icindegorsen aglarsin ya rezalet. Ben gorsun yapsin diye on balkonu temizliyorum yok tik yok kadin pis
kızlar aranızda "imom omega" hapını kullanan var mı ya da başka bir omega 3 alıyorsanız eğer hangisini alıyorsunuz
Evet canım şimdiye kadar 10 kilo aldımCanım sen şimdiye kadarmı 10 kg aldın?
Harika canım bundan sonra istemesende alacaksın zaten.
Canım bende oğlanı okula götürüyorum 10 dk lık mesafede.. her gidip geldiğimde agrım oluyor birazbakalım son zamanlarda ne yapacagım
rica ederim canım
Ya esimin ilgisi filan ne biliyim arti hamileliyim kiskandirdimi nedir, neticede oda bir kadin.. bilemedimıyide sen hamilesin zaten onun yapması gerekiyor normalde. Boşver sıkma canını yakında giderler herhalde
Ev tipi Canım evet. Ben de meyve yemeyi çok seviyorum özellikle yediğim bir iki çeşit vardı artık onları da bi süre hiç yemiycem. Suyun normale döndüğünü bi göreyim inşallah hayırlısıyla ama engel koymaya çalışmak daha cazip hale getiriyo yasaklarımı ne yapcam bilmem :)
Günaydın kızlar:)
Havalar soğumaya başladı.birden adapte olamadık.aman hasta olmayalım
Az önce sağlık ocağından aradılar yarın veya cuma aşıya gideceğim.ayrıntılı da 10 ekim.tarih makul mü sizce kızlar?
Okullar açılınca pantolon sorunumun zirve yaptığını anladım.kıyafetlerim oluyor fakat bel kısmı sıkacak diye giyemiyorum.karnım da öyle kocaman değil ama bebeğim rahatsız oluyor.
Dün mecbur dar bel giydim.sürekli kıpırdandı okulda :) karnım kaskatıydı eve geldiğimde.hiç sıkıntıya gelemiyoruz ana kız :)
Hamile pantolonu mu kullanıyorsunuz öğretmen arkadaşlar? Arada Sırada tayt kaçamağı yapmak zorunda kalıyorum.bir tane güzel oturan siyah pantolon olsa beli hamile taytı gibi,hep onu giyerim vallahi.ah bir bulsam.
Evet canım şimdiye kadar 10 kilo aldım
Düzenli ölçmüyorum aslında dün akşam yemekten 1 saat sonra ölçtüm 104 çıktı diğerleri zaten bugün ölçtüklerim canım artık cumartesiye kadar ölçmem bakalım doktor bi baksın da yine sonra devam edip etmeyeceğime karar veririm artık :)inşallah düzene girer.
ben şeker yüklemesi yaptırmamak için dikkat etmeye çalışıyorum. Ve kesinlikle yasaklarla ilgisi var bu aşermenin
Açlık şekerim 85-90 civarı çıkıyor.
1saatlik tokluk 90-95
2saatlik tokluk da 95-100 arası. çok şükür çok yüksek değil, şimdilik önemli olan stabil kalsın üstüne çıkmasın istiyrm.
akşamları ölçüm yapıyor musun?
67 ile hamile kaldim canım boyumda 168 çok zayıf sayılmam ama göbek falan da yoktu. Ya ben sürekli açım dün çok ağladım tartıda 10 kiloyu görünce bugün diyete basladimZayif mi hamile kalmistin? Zayif olunca daha cok kilo aliniyor cunku bebek istiyor aslinda :)
anladım canım. bende bir yerde okumuştum. akşam 11 gibi tekrar bir ölçüm yapın diye, ama parmaklarıma kıyamadım. 4 gün ölçtüm. şmdi ara verdim. haftaya tekrar başlarım ama ara ara ölçmeyi düşünüyorum.Düzenli ölçmüyorum aslında dün akşam yemekten 1 saat sonra ölçtüm 104 çıktı diğerleri zaten bugün ölçtüklerim canım artık cumartesiye kadar ölçmem bakalım doktor bi baksın da yine sonra devam edip etmeyeceğime karar veririm artık :)
67 ile hamile kaldim canım boyumda 168 çok zayıf sayılmam ama göbek falan da yoktu. Ya ben sürekli açım dün çok ağladım tartıda 10 kiloyu görünce bugün diyete basladim
Bana da doktorum öyle dedi ama etrafımda içenleri duyunca eksik kalmayayım dedim :)bende var canım, arada takviye amaçlı almamı söyledi dr.um. balık yediğim de yemiyorum hapı. arada 2-3 kez içtim.
bu arada devlet hastanesinden başka bir Dr.a muayene olmuştum, ona sordum. o da aman aman bi etki etmiyor omegalar dedi. yani. seni etkilemek istemem.
ben arada alıyorum.
67 ile hamile kaldim canım boyumda 168 çok zayıf sayılmam ama göbek falan da yoktu. Ya ben sürekli açım dün çok ağladım tartıda 10 kiloyu görünce bugün diyete basladim
Bana da doktorum öyle dedi ama etrafımda içenleri duyunca eksik kalmayayım dedim :)
Ben de 65 ile kaldım canım boyum da 170 ve şuan 72-73 arası dolaşıyorum. Bu günleri kendine zehir etme insan hayatı boyunca kaç kere yaşıyo ki bu güzel heyecanları? Miniklerimiz sağlıkla doğsunlar biz doğumdan sonra diyetisyene gider hallederiz boşver can sıkmaya değmez her ay 4 kilo alan arkadaşım oldu benim abartmıyorum 5 aylıkken 20 kilo almıştı. Doğuma kaç kilo almış olarak girdiğini sen hesapla :) hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum kilo derdine düşerek üzemem kendimi. Sen de öyle.. Tabiki abur cubur sağlıksız beslenelim demiyorum ama sağlıklı şeyler yediğine inanıyorsan boşver gerisi tırt:))67 ile hamile kaldim canım boyumda 168 çok zayıf sayılmam ama göbek falan da yoktu. Ya ben sürekli açım dün çok ağladım tartıda 10 kiloyu görünce bugün diyete basladim
anladım canım. bende bir yerde okumuştum. akşam 11 gibi tekrar bir ölçüm yapın diye, ama parmaklarıma kıyamadım. 4 gün ölçtüm. şmdi ara verdim. haftaya tekrar başlarım ama ara ara ölçmeyi düşünüyorum.
çubuklarım bitti bir de yeni çubuk da 75 liraymış. o kadar para vereceğime yeni cihazla çubuk alayım dedim. araştırmadayım o yüzden
sen dikkat etmeye devam et ama şişkinlik de olabilir. tabi 5 kilo şişkinlik olmaz ama gene nerden baksan dolunaydı şuydu buydu derken vardır biraz artısı.
bir de üzülme bu kilolar geçicikuzenlerimden biri 28 kilo aldı, şuan doğum öncesinin bile altındadır, metabolizma meselesi hemen veririz aldıklarımızı
göbekli olmanın, kilo almanın en güzel hali
Ben de 65 ile kaldım canım boyum da 170 ve şuan 72-73 arası dolaşıyorum. Bu günleri kendine zehir etme insan hayatı boyunca kaç kere yaşıyo ki bu güzel heyecanları? Miniklerimiz sağlıkla doğsunlar biz doğumdan sonra diyetisyene gider hallederiz boşver can sıkmaya değmez her ay 4 kilo alan arkadaşım oldu benim abartmıyorum 5 aylıkken 20 kilo almıştı. Doğuma kaç kilo almış olarak girdiğini sen hesapla :) hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum kilo derdine düşerek üzemem kendimi. Sen de öyle.. Tabiki abur cubur sağlıksız beslenelim demiyorum ama sağlıklı şeyler yediğine inanıyorsan boşver gerisi tırt:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?