ooooy yerim ben o patikleriKizlar ilk patiklerim nasil olmuslar :)Eki Görüntüle 1645342
Evet yapılırken açmıyor sonra çıkıyor acısı. Ben pazartesi yaptırdım bugün ancak tam olarak geçti diyebilirim.Bende salı günü yaptırdım aşıyı evet vuruken çok acımadı ama salıdan beri kolumu kaldıramıyorum. bugün biraz daha agrı azaldı
ben de aynı durumdayım. ağır birşey kaldıramırum çok rahat oynatamıyorm. sabahları dişimi bile fırçalarken zorlanıyorum...son 1 haftadır ellerim acayip uyuşuyor, özellikle geceleri..
sabah sağlık ocağında hemşire B12 vitamin eksikliğinden olabilir dedi.
şimdi de nette okuduğumda karpal tünel sendromundan bahsediyor. kalıcı bşy değilmiş ama inş. bi zararı yoktur.
ellerim çok uyuşuyor çünkü uyurken..
Ayy harika canım. Ben de örmek istiyorum. Harosa mi buKizlar ilk patiklerim nasil olmuslar :)Eki Görüntüle 1645342
Ay allahım daha 1 doz var napcam ben yahuBende salı günü yaptırdım aşıyı evet vuruken çok acımadı ama salıdan beri kolumu kaldıramıyorum. bugün biraz daha agrı azaldı
Kızlar cevabınız yok mudoktorum detaylı ultrasondan bahsetmeyince ben renkli ultrason yaptırmalımıyım dedim aslında detaylıyı kast etmiştim. Elbet anlamıştır çünkü konusunu bile geçirmedi ben açtım konuyu gerek görmüyorum herşeyi iyi isterseniz yaptırabilirsiniz dedi. Yaptırmayanınız var mı aranızda? yani sonuçta organlarının içine bakılıyor. Gerek görmemesinin nedeni Acaba 3lü test, genetik, anne yaşı, bebegin suyu vs sıkıntı görmediği için mi
Canım ben de aklıma geldikçe yemeye çalışıyorum ama durum değişmedi. Magnezyum bile işe yaramadı beş gündür içiyorum inşallah geçer diye bekliyorum bakalım. Sağol tavsiyen içinBende ikna oldum canım zaten bir kere yaptıracagız. Devamını isterlerse yada tekrarını o zaman yaptırmayız.
Canım muz ve badem yemeyide denesene benim kramplarıma iyi geldi.
Geçmiş olsun canım inş önemli bişey degil. Sonucu yazarsan sevinirim.
Cnm smdi cikabildm..baya detayli bakildi..saatlerdir hastanedeyim..cok sukur sorun yok dediler :))
Teşekkür ederim bende öyle düşündüm ama kararsızda kaldım internetten baktıgımda doktor bir sıkıntı gördüğünde yönlendiriyor zaten diyor ama sonuçta ne olur olmaz merak ediyorum bende erkenden önlem almak amaçlı içim rahat olsun istiyorum.. Belirli haftası varmı ayrıntılı ultrasonu yaptırmak için ?Ben yaptırmanizi öneririm onların göremediği şeyler olabiliyor benim doktorumun cihazları çok gelişmiş olmasına rağmen özellikle git dedi
Selam canım bildigim kadariyla bu haftalarda parlaklik görülse de düzeliyor ama tabi en iyi dr bilir. Insallah guzel seyler duyarsin haberdar et mutlakaKizlar ayrintili ultrason icin hastanedeyim suan..butun organlari normal ama kalpte parlaklik gordu doktor...simdi bir bucukta kalbe detayli bakicaklar..endiseliyim(
Benim dr un cihazı cok iyi ancak yine de perinatolog tarafindan yaptirmami onerdi canimKızlar cevabınız yok mudoktorum detaylı ultrasondan bahsetmeyince ben renkli ultrason yaptırmalımıyım dedim aslında detaylıyı kast etmiştim. Elbet anlamıştır çünkü konusunu bile geçirmedi ben açtım konuyu gerek görmüyorum herşeyi iyi isterseniz yaptırabilirsiniz dedi. Yaptırmayanınız var mı aranızda? yani sonuçta organlarının içine bakılıyor. Gerek görmemesinin nedeni Acaba 3lü test, genetik, anne yaşı, bebegin suyu vs sıkıntı görmediği için mi
Benim doktorum 22 de önerdi çünkü kalp 22 den sonra daha net görülebiliyor dedi bende bu hafta gideceğim o yüzden. Benim bir arkadaşımın bebeği bunun sayesinde kurtuldu desem yeridir böbreğin deki kist detaylı ultrasonda saptandı doğar doğmaz ameliyat edecekler şimdi gün sayıyor. Kendi doktoru bunu görmemiştiTeşekkür ederim bende öyle düşündüm ama kararsızda kaldım internetten baktıgımda doktor bir sıkıntı gördüğünde yönlendiriyor zaten diyor ama sonuçta ne olur olmaz merak ediyorum bende erkenden önlem almak amaçlı içim rahat olsun istiyorum.. Belirli haftası varmı ayrıntılı ultrasonu yaptırmak için ?
Canım doktorun her muayenede beynine kalbine ensesine omurgasına falan bakıyormu ayrıntılı olarak bnmki çok detaylı bakıyor bnde özellikle sordum ve gülerek bn her muayenede bakıyorum dedi zaten yaklaşık 10 dk bakıyo seninde öyleyse bnce gerek yok.netten detaylı ultrason videolarına baktm bnm doktorumn baktığı ile aynıKızlar cevabınız yok mudoktorum detaylı ultrasondan bahsetmeyince ben renkli ultrason yaptırmalımıyım dedim aslında detaylıyı kast etmiştim. Elbet anlamıştır çünkü konusunu bile geçirmedi ben açtım konuyu gerek görmüyorum herşeyi iyi isterseniz yaptırabilirsiniz dedi. Yaptırmayanınız var mı aranızda? yani sonuçta organlarının içine bakılıyor. Gerek görmemesinin nedeni Acaba 3lü test, genetik, anne yaşı, bebegin suyu vs sıkıntı görmediği için mi
Kızlar cevabınız yok mudoktorum detaylı ultrasondan bahsetmeyince ben renkli ultrason yaptırmalımıyım dedim aslında detaylıyı kast etmiştim. Elbet anlamıştır çünkü konusunu bile geçirmedi ben açtım konuyu gerek görmüyorum herşeyi iyi isterseniz yaptırabilirsiniz dedi. Yaptırmayanınız var mı aranızda? yani sonuçta organlarının içine bakılıyor. Gerek görmemesinin nedeni Acaba 3lü test, genetik, anne yaşı, bebegin suyu vs sıkıntı görmediği için mi
Evet bir arkadaşımızın bebeginde ur varmış doğduktan sonra almışlar bende sırf erken teşhis için istiyorum aslında şuan 21+6 yız inşallah gideceğim bende çok teşekkür ederimBenim doktorum 22 de önerdi çünkü kalp 22 den sonra daha net görülebiliyor dedi bende bu hafta gideceğim o yüzden. Benim bir arkadaşımın bebeği bunun sayesinde kurtuldu desem yeridir böbreğin deki kist detaylı ultrasonda saptandı doğar doğmaz ameliyat edecekler şimdi gün sayıyor. Kendi doktoru bunu görmemişti
Canım bakıyor dediğin gibi hem hemde aksi bir durum görmediği için o yüzden güvendi kendine bence ama ben yinede sonuçta organlarının içini göremediği için içim rahat etmeyecek sanırım gidicem yoksa doktoruma güveniyorum ama dilinin boyuna kadar bile bakılıyorken, eskiden böyle imkan yoktu varkende yaptırmazsam sanırım rahat edemicemCanım doktorun her muayenede beynine kalbine ensesine omurgasına falan bakıyormu ayrıntılı olarak bnmki çok detaylı bakıyor bnde özellikle sordum ve gülerek bn her muayenede bakıyorum dedi zaten yaklaşık 10 dk bakıyo seninde öyleyse bnce gerek yok.netten detaylı ultrason videolarına baktm bnm doktorumn baktığı ile aynı
Canım benim hamileliğim başında demir eksikliği çıktığı için doktor direk demir hapı verdi. Ve dediki: bu hapın içinde vitamin folik asit ve demir var. Başka hiçbir hap vermiyorum. Hiç gerek yok. Kalsiyum magnezyum omega3 için kendilerini yiyeceksin. (balık -muz-badem-peynir süt -yoğurt-ceviz -hurma) Olurda yiyemezsen miden almazsa o zaman ilaç yazacagım dedi. Ben ilk baştan beri sadece demir hapı kullanıyorum. bence bazı doktorlar gereksiz yere ilacı veriyor. Sanki hamile kalınca onları kesinlikle içmek zorundaymışız gibi... sen iyi yapıyorsunda demirin çok eksikse onu hergün içmen gerekiyor. Yani önceliğini demire ver...
Günaydın canım,ay sonunda biri cevapladı :) kafama çok takıldı ya...benim doktorum da tahlil falan yapmadı.başka bir sebepten tahlil yaptırdım.kan sayımım b12 falan iyi çıktı.onun sonuçlarını kendisine gösterdim ona rağmen tekrar b 12 yazmaya çalıştı ama öteki bitmemişti zaten,yazmadı.ayın 10unda detaylıya başka doktora gitcem makinası yetersiz old için.bakalım ona da sorayım.fazlası da zarar.
Biz eleviti gebelik boyu mu kullanıcaz? B12 yeterliydi benim.o bitince ne yapıcaz?
Bana vitamin bile vermedi doktor ablamin doktoru da seninki gibi vitamin ve kalsiyum vermişti doktora göre değişiyor demek ki ben kalsiyum kullanmam gerekiyor mu diye sordum kalsiyum kıkırdak dokunun erken kemiklesmesini sağlıyor bence gerek yok hersey vaktinde olsun sen süt yoğurt ye yeter dedi
Benim doktorum açlık tokluk ve hbA1c (3aylık şeker) değerlerine bakarız yeterli dedi yükleme yaptirmana gerek yok dedi yani
Aynısı bende de var magnezyum eksikliğinden mi o batma oluyormuş?Kızlar beş gündür magnezyum da kullanıyorum ama hala bel ağrım geçmedi. Sağ bacağımın üzerine basınca belimde baya acı oluyor bıçak batar gibi sanki. Dün akşama kadar da okuldaydım yorulunca daha da kötü oldum topallayarak yürüyorum resmen. Annem de hamileyken aynı şekilde oluyormuş genetik sanırım. Sizde de var mı benzer durumlar ne yapmalıyım bilemedim :-(
Canım ben bugun gittim 21+6 olmuş 480 gr şuan sanırım önde evet belkide ultrason ölçümünden kaynaklanıyor olabilir agustosun 28inde 16+0 dıCanım o zaman yaptır içinde kalmasın sonra pişmanlık yaşamazsn en azından.ben haftalarımız aynı diye biliyordum gelişimi mi önde gidiyor yoksa bnmki şuan 20+6 daCemren0604
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?