2016 Şubat Anneleri

Bende salı günü yaptırdım aşıyı evet vuruken çok acımadı ama salıdan beri kolumu kaldıramıyorum. bugün biraz daha agrı azaldı
Evet yapılırken açmıyor sonra çıkıyor acısı. Ben pazartesi yaptırdım bugün ancak tam olarak geçti diyebilirim.

ben de aynı durumdayım. ağır birşey kaldıramırum çok rahat oynatamıyorm. sabahları dişimi bile fırçalarken zorlanıyorum...

Ben yaptırmanizi öneririm onların göremediği şeyler olabiliyor benim doktorumun cihazları çok gelişmiş olmasına rağmen özellikle git dedi

Bende ikna oldum canım zaten bir kere yaptıracagız. Devamını isterlerse yada tekrarını o zaman yaptırmayız.

Canım muz ve badem yemeyide denesene benim kramplarıma iyi geldi.
Canım ben de aklıma geldikçe yemeye çalışıyorum ama durum değişmedi. Magnezyum bile işe yaramadı beş gündür içiyorum inşallah geçer diye bekliyorum bakalım. Sağol tavsiyen için

Ben yaptırmanizi öneririm onların göremediği şeyler olabiliyor benim doktorumun cihazları çok gelişmiş olmasına rağmen özellikle git dedi
Teşekkür ederim bende öyle düşündüm ama kararsızda kaldım internetten baktıgımda doktor bir sıkıntı gördüğünde yönlendiriyor zaten diyor ama sonuçta ne olur olmaz merak ediyorum bende erkenden önlem almak amaçlı içim rahat olsun istiyorum.. Belirli haftası varmı ayrıntılı ultrasonu yaptırmak için ?

Kizlar ayrintili ultrason icin hastanedeyim suan..butun organlari normal ama kalpte parlaklik gordu doktor...simdi bir bucukta kalbe detayli bakicaklar..endiseliyim (
Selam canım bildigim kadariyla bu haftalarda parlaklik görülse de düzeliyor ama tabi en iyi dr bilir. Insallah guzel seyler duyarsin haberdar et mutlaka

Benim dr un cihazı cok iyi ancak yine de perinatolog tarafindan yaptirmami onerdi canim

Benim doktorum 22 de önerdi çünkü kalp 22 den sonra daha net görülebiliyor dedi bende bu hafta gideceğim o yüzden. Benim bir arkadaşımın bebeği bunun sayesinde kurtuldu desem yeridir böbreğin deki kist detaylı ultrasonda saptandı doğar doğmaz ameliyat edecekler şimdi gün sayıyor. Kendi doktoru bunu görmemişti

Canım doktorun her muayenede beynine kalbine ensesine omurgasına falan bakıyormu ayrıntılı olarak bnmki çok detaylı bakıyor bnde özellikle sordum ve gülerek bn her muayenede bakıyorum dedi zaten yaklaşık 10 dk bakıyo seninde öyleyse bnce gerek yok.netten detaylı ultrason videolarına baktm bnm doktorumn baktığı ile aynı

Canım geçen randevumda benim doktorum da gerekli görmüyorum dedi. Her şey iyi dedi. Yaptirmayacagim büyük ihtimal

Evet bir arkadaşımızın bebeginde ur varmış doğduktan sonra almışlar bende sırf erken teşhis için istiyorum aslında şuan 21+6 yız inşallah gideceğim bende çok teşekkür ederim
Canım bakıyor dediğin gibi hem hemde aksi bir durum görmediği için o yüzden güvendi kendine bence ama ben yinede sonuçta organlarının içini göremediği için içim rahat etmeyecek sanırım gidicem yoksa doktoruma güveniyorum ama dilinin boyuna kadar bile bakılıyorken, eskiden böyle imkan yoktu varkende yaptırmazsam sanırım rahat edemicem

Canım o zaman yaptır içinde kalmasın sonra pişmanlık yaşamazsn en azından.ben haftalarımız aynı diye biliyordum gelişimi mi önde gidiyor yoksa bnmki şuan 20+6 da Cemren0604

demir eksikliğim yoktu, ilk tahlillerimde de hem sağlık ocağını hem de doktoru şaşırtan seviyede iyi çıkmıştı :)
balık için benim hep süphelerim var, neyden yapılıyor acaba? balıktan mı yağından mı kemiğinden mi yoksa neyden?
ceviz sezonu çok şükür cevizle aldığımı düşünüyorum. inşallah alıyorumdur :)
demir hapını o yüzden gün aşırı içiyorum.

ezbere yazıyorlar işte :/
şöyle yap böyle yap diyemiyeceğim sonuçta hassas bir konu...
eleviti doğumdan sonra da kullandırıyorlar bildiğim kadarıyla.

bence de doktordan doktora fark oluyor. neyse hayırlısı iştahında sıkıntı yoksa devam :)

Aynısı bende de var magnezyum eksikliğinden mi o batma oluyormuş?

Canım o zaman yaptır içinde kalmasın sonra pişmanlık yaşamazsn en azından.ben haftalarımız aynı diye biliyordum gelişimi mi önde gidiyor yoksa bnmki şuan 20+6 da Cemren0604
Canım ben bugun gittim 21+6 olmuş 480 gr şuan sanırım önde evet belkide ultrason ölçümünden kaynaklanıyor olabilir agustosun 28inde 16+0 dı

Magnezyum eksiliginden dolayi ilk dogumumda sancinin yani sira bacagima kramp girdi.Magnezyuma dikkat edin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…