2016 Şubat Anneleri

Canım senin doktorun bebişin böbreklerine idrar yollarına kalbine giden damarlara baktımı? Detaylı ultrasonda bunlara bakıyorlar. bir problem olursa doğumdan sonra hemen müdahale ediyorlar.Bence önemli yaptıracagım inş. doktorum 23. hafta bitene kadar almamı söylemişti. Ayın 7. randevum var...

Bu sitelerden alışveriş yapan varmı güvenilirmi acaba???
Canım ben de aklıma geldikçe yemeye çalışıyorum ama durum değişmedi. Magnezyum bile işe yaramadı beş gündür içiyorum inşallah geçer diye bekliyorum bakalım. Sağol tavsiyen için
Geçmiş olsun inş geçer . Benim doktorum muzu sakın aksatma dedi sen yinede hergün ye canım
Tmm canım demekki takviye için vermiş sana..
Kızlar ben çok sık tuvalete gidiyorum bıktım, siz de öyle misiniz? Suyu çok içiyorum gerçi ama...
Bende myleyim su içmesemde çıkıyorum :/

Kızlar hayırlı akşamlar, ya benim idrar yaparken böbreklerimde ağrı oluyor, bu sıkıntıyı yaşayan var mı aranızda, doktorumu aradım hemen acile gitmen lazım böbrek yetmezliği olabilir falan dedi, korkuyorum, şuan gitme imkanım da yok, ancak yarın gidebilirim, burda bir hemşire arkadaş vardı, bu sorunu yaşayan varmı aranızda? yarına kadar bişey olmaz dimi?

Ben ilk doğumdan sonra 2 sene kullanmıştım canım günü hiç şaşmadı benim...İnş hamilesindir birkaç gün daha olmazsan test yap bence

Geçmiş olsun canım mutlaka git doktora imkanın yoksada sabah erkenden git

Evet canım ama buna detaylı ultrason diyor doktorlar. Yani 2. Düzey ultrason... bildiğimiz 4 boyutluyla biraz farklıymış.
Hmm ben Üniversite Hastanesinde detaylıya çarş günü girdim sonuç normaldi ama memnun kalmadım hiç ekranı görmedim yarın bi tıp merkezinde renkli ultrason için randevu aldım

Hmm ben Üniversite Hastanesinde detaylıya çarş günü girdim sonuç normaldi ama memnun kalmadım hiç ekranı görmedim yarın bi tıp merkezinde renkli ultrason için randevu aldım
Bende onu merak ediyordum çok mu kısa sürdü? Birde cd verdiler mi? ben devlet hastanesinden alacaktım ama çok kısa sürede bakıyorlar diye birde cd vermiyorlar diye özelden randevu aldım :/

Anladım canım o halde bnde mi teste göre gideyim
Ben öyle yapıyorum canım ultrason ölçümleri doktor nasıl ölçerse ona göre hafta belirleniyor çünkü ama kan alındı sonuçta testte ordaki daha kesindir

Merhaba..tetanoz asisi oldum bugun.henuz kolumda agri yok hafif bi sizi var ama yorumlara bakilirsa bikac gün cekicem agrisini sanirim.birde 5 doz olacakmis bu asi sizinkide oylemi..oglumda dogumdan sonra gidip tamamlamadigim icin bu sefer birdaha bastan aldik..

5 mi?? Bunuda ilk defa duyuyorum. Ben ilkinde aşı olmamıştım. Bunda sadece 2 doz dediler. 3. Doz doğumdan sonra istersen yaptırıyorsun dediler. Bütün doktorlar hemşireler ne kadar farklı şeyler söylüyorlar ya :/
Ama idrar enfeksiyonunda, idrar yaparken yanma falan gibi belirtiler oluyormuş, bende onlar yok, sadece sanırım böbreklerim, yanlarım ağrıyor
hımm inş kötü bişey yoktur canım. Hamilelikte kum dökende çok oluyormuş. Yarın tahlil yaptırırsın. İnş kötü çıkmaz.

Canim tabiki anlamıştir merak etme benim doktorumda gerek görmüyor ben inceliyorum diyor her muayenede. Ben yaptırmadim bi kaç arkadasta aynı şekilde forumda olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…