Canım senin doktorun bebişin böbreklerine idrar yollarına kalbine giden damarlara baktımı? Detaylı ultrasonda bunlara bakıyorlar. bir problem olursa doğumdan sonra hemen müdahale ediyorlar.Bence önemli yaptıracagım inş. doktorum 23. hafta bitene kadar almamı söylemişti. Ayın 7. randevum var...Kızlar cevabınız yok mudoktorum detaylı ultrasondan bahsetmeyince ben renkli ultrason yaptırmalımıyım dedim aslında detaylıyı kast etmiştim. Elbet anlamıştır çünkü konusunu bile geçirmedi ben açtım konuyu gerek görmüyorum herşeyi iyi isterseniz yaptırabilirsiniz dedi. Yaptırmayanınız var mı aranızda? yani sonuçta organlarının içine bakılıyor. Gerek görmemesinin nedeni Acaba 3lü test, genetik, anne yaşı, bebegin suyu vs sıkıntı görmediği için mi
Bu sitelerden alışveriş yapan varmı güvenilirmi acaba???cnm
e bebek
babymall
butık bebe
bebek caddesı
joker
anne lutfen
tulumlu anne
unnodo
bunların dısında bır de hepsı burada, sahıbınden gıbı bılındık sıteler var.... ben forumda yazılanlardan bunları cıkarmıstım... belkı işinize yarar...
Geçmiş olsun inş geçer . Benim doktorum muzu sakın aksatma dediCanım ben de aklıma geldikçe yemeye çalışıyorum ama durum değişmedi. Magnezyum bile işe yaramadı beş gündür içiyorum inşallah geçer diye bekliyorum bakalım. Sağol tavsiyen için
Tmm canım demekki takviye için vermiş sana..demir eksikliğim yoktu, ilk tahlillerimde de hem sağlık ocağını hem de doktoru şaşırtan seviyede iyi çıkmıştı :)
balık için benim hep süphelerim var, neyden yapılıyor acaba? balıktan mı yağından mı kemiğinden mi yoksa neyden?
ceviz sezonu çok şükür cevizle aldığımı düşünüyorum. inşallah alıyorumdur :)
demir hapını o yüzden gün aşırı içiyorum.
Bende myleyim su içmesemde çıkıyorum :/Kızlar ben çok sık tuvalete gidiyorum bıktım, siz de öyle misiniz? Suyu çok içiyorum gerçi ama...
Ben ilk doğumdan sonra 2 sene kullanmıştım canım günü hiç şaşmadı benim...İnş hamilesindirkızlar merhabalar.biz 1 senedr cocuk istiyoruz esmle ama bi türlü tutturamadık.tahlllerimzde temz ama ksmet olmadı henuz.bnm gecen ay 5,8 cm kıst çktı.d.kontrol kullancaz dedi doktorum 2 ay.ilk ay kullandm sadece 2 gün atladım ilaacı alamadım.onun dşnda düzenli kullandm.27 gnde bir adet oluyorum 2 3 aydr düzene grdm.bugun adet günüm ama hiç belrtm yok.göğüs agrm kanamam sökünce geçerdi adet olmadan geçti gtti.ne bel agrm ne üşüme ne bşey adete dair.acaba bu haplar GECİKME YAPAR MI?lütfen bi yardmcı olun
Geçmiş olsun canım mutlaka git doktora imkanın yoksada sabah erkenden gitKızlar hayırlı akşamlar, ya benim idrar yaparken böbreklerimde ağrı oluyor, bu sıkıntıyı yaşayan var mı aranızda, doktorumu aradım hemen acile gitmen lazım böbrek yetmezliği olabilir falan dedi, korkuyorum, şuan gitme imkanım da yok, ancak yarın gidebilirim, burda bir hemşire arkadaş vardı, bu sorunu yaşayan varmı aranızda? yarına kadar bişey olmaz dimi?
Evet canım ama aynı şey degil buna detaylı ultrason diyor doktorlar. Yani 2. Düzey ultrason... bildiğimiz 4 boyutluyla biraz farklıymış.Renkli ultrason 4 boyutlu mu demek
Hmm ben Üniversite Hastanesinde detaylıya çarş günü girdim sonuç normaldi ama memnun kalmadım hiç ekranı görmedim yarın bi tıp merkezinde renkli ultrason için randevu aldımEvet canım ama buna detaylı ultrason diyor doktorlar. Yani 2. Düzey ultrason... bildiğimiz 4 boyutluyla biraz farklıymış.
Önemli bişey yoktur inşallah, çok telaşlandım doktor öyle deyinceGeçmiş olsun canım mutlaka git doktora imkanın yoksada sabah erkenden git
Bende onu merak ediyordum çok mu kısa sürdü? Birde cd verdiler mi? ben devlet hastanesinden alacaktım ama çok kısa sürede bakıyorlar diye birde cd vermiyorlar diye özelden randevu aldım :/Hmm ben Üniversite Hastanesinde detaylıya çarş günü girdim sonuç normaldi ama memnun kalmadım hiç ekranı görmedim yarın bi tıp merkezinde renkli ultrason için randevu aldım
Ben öyle yapıyorum canım ultrason ölçümleri doktor nasıl ölçerse ona göre hafta belirleniyor çünkü ama kan alındı sonuçta testte ordaki daha kesindirAnladım canım o halde bnde mi teste göre gideyim
İnş yoktur canım. Belki idrar yolları enfeksiyonu olmuşsundur.Önemli bişey yoktur inşallah, çok telaşlandım doktor öyle deyince
Ama idrar enfeksiyonunda, idrar yaparken yanma falan gibi belirtiler oluyormuş, bende onlar yok, sadece sanırım böbreklerim, yanlarım ağrıyorİnş yoktur canım. Belki idrar yolları enfeksiyonu olmuşsundur.
5 mi?? Bunuda ilk defa duyuyorum. Ben ilkinde aşı olmamıştım. Bunda sadece 2 doz dediler. 3. Doz doğumdan sonra istersen yaptırıyorsun dediler. Bütün doktorlar hemşireler ne kadar farklı şeyler söylüyorlar ya :/Merhaba..tetanoz asisi oldum bugun.henuz kolumda agri yok hafif bi sizi var ama yorumlara bakilirsa bikac gün cekicem agrisini sanirim.birde 5 doz olacakmis bu asi sizinkide oylemi..oglumda dogumdan sonra gidip tamamlamadigim icin bu sefer birdaha bastan aldik..
hımm inş kötü bişey yoktur canım. Hamilelikte kum dökende çok oluyormuş. Yarın tahlil yaptırırsın. İnş kötü çıkmaz.Ama idrar enfeksiyonunda, idrar yaparken yanma falan gibi belirtiler oluyormuş, bende onlar yok, sadece sanırım böbreklerim, yanlarım ağrıyor
Canim ben internetten baktim kolay patik yapimi diye örgüdwn hiç anlamam ama benis icinAyy harika canım. Ben de örmek istiyorum. Harosa mi bu
Canim bende senin durumundayim. Hatta durup dururken birden sizlamaya basliyor. Musait bir yere gecip bakma uhtiyaci hissediyorum. Hem kasiniyor hem aciyor. Garip bir durum.canım bende netten araştırdım zeytinyağı iyi geliyor yazıyor bu akşam deneyeceğim
Hafta sonu gogus ucu kremi alacagim. 32. Haftada baslayin yazmislar ama belki rahatlatir. Erken kullanmanin zarari olmaz heralde.
Canim tabiki anlamıştir merak etme benim doktorumda gerek görmüyor ben inceliyorum diyor her muayenede. Ben yaptırmadim bi kaç arkadasta aynı şekilde forumda olanKızlar cevabınız yok mudoktorum detaylı ultrasondan bahsetmeyince ben renkli ultrason yaptırmalımıyım dedim aslında detaylıyı kast etmiştim. Elbet anlamıştır çünkü konusunu bile geçirmedi ben açtım konuyu gerek görmüyorum herşeyi iyi isterseniz yaptırabilirsiniz dedi. Yaptırmayanınız var mı aranızda? yani sonuçta organlarının içine bakılıyor. Gerek görmemesinin nedeni Acaba 3lü test, genetik, anne yaşı, bebegin suyu vs sıkıntı görmediği için mi
Sorma ya derse giriyorum su icmeyince bogazim cok kotu oluyor icince de dersi zor bitiriyorumKızlar ben çok sık tuvalete gidiyorum bıktım, siz de öyle misiniz? Suyu çok içiyorum gerçi ama...
Aynen canım bende de durum aynı:)Kızlar ben çok sık tuvalete gidiyorum bıktım, siz de öyle misiniz? Suyu çok içiyorum gerçi ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?