2016 Şubat Anneleri

ES-ER konunun en başına şu alışveriş sitelerinin isimlerini iliştirsek? konu arasında kaldılar
evet güzel olabilir canım birkaç kişi var listeye eklenecek. Onları ekledikten sonra alışveriş sitelerinin isimlerini toparlayalım

Canim geçmiş olsun bende dün yaptırdım aşıyı kolum çok ağrıyor ne yalan söyleyeyim yaparken bende acı hissetmedim ama çok ağrıyor şimdi. Bende yaptırmayı düşünmüyordum benim ebe hemşirem de aynı şeyleri söyledi bana istersen bu kadar şekeri alabileceğin birseyler ye öyle ölçelim dddi ki ebe amca kızım zararı olsa yaptırma derdi

Bende salı günü yaptırdım aşıyı evet vuruken çok acımadı ama salıdan beri kolumu kaldıramıyorum. bugün biraz daha agrı azaldı

Bu arada aşıyı kaç doz yaptırıyorsunuz bana ebem tek doz korumuyor 3 doz yapacağız dedi..ç

Bu arada aşıyı kaç doz yaptırıyorsunuz bana ebem tek doz korumuyor 3 doz yapacağız dedi..ç
Günaydın kızlar ya ben çok kötüyüm uyku aşığı olan ben,gece 4 ten sonra kurulmuş saat gibi kalkıyorum.Yatakta dön Allah dön sonra bi bakmışım saat 6 ezan okunuyor.Bu ara böyleyizzzgece deliksiz uyumalarımı özlüyorum.Zaten minik aşkım 4 ay sonra uyutmayacak.Delircemmm..

günaydın güzel anne adayları...
ben kan tahlili vermiştim. moralim bozuldu biraz.
tiroid hormonu düşük çıktı t4
kolestrol üst sınırın biraz üstünde çıktı.. hayatımda ilk defa

Hadi ya bakalım benimde agrıyacakmı? Şeker yüklemesi konusundada haklısın.
canan karatay birçok kez yapıldığını ve bunun tehlikeli olduğunu soylemiş. Biz zaten 1 kere yapacagız.. daha fazla isterlerse yaptırmam en azından bir tokluk şekerimi göreyimde...
2 doz canım. 3. Doz doğumdan sonra istersen yapılıyor.
bende öyleyim gece çok sık uyanıyorum. Ve uykumu alarak kalkıyorum bir daha dalamıyorum. Ama bunlar hazırlık bence Allah bizi uykusuzluğa hazırlıyor :) çünkü bol bol uykusuz geceler bizi bekliyor. :)

Hamilelikte herşey olabiliyor canım. Hayatında şeker hastalığı görmemiş arkadaşımın hamilelik şekeri fırlamıştı. Doğuma kadar tedavi gördü sıkı diyet yaptı. Olabiliyor böyle durumlar üzülme kafana takma.. sonra hiçbişey kalmayacak inş. doktorun ne yapacagını söyler.

Canim benimde karaciger degerlerim yuksek cikmis.. Bir haftadir yagli etleri goturduk protein olsun diye.. karaciger zorlandi haliyle.. ciddi diyetteyim, sonra bir daha kan vericem bakalim bir degisiklik varmi yoksa dahiliyeye gidicem.

sağol canım benim. inşallah inşallah kalmaz. dr umu öğleden sonra arıycam , bu tahlilleri sağlık ocağı istediği için yaptırmıştım. eti bende biraz fazla yedim. sebze ağırlıkı beslenmem lazım.. vede balık tüketmeliyim. civa olayına dikkat ederek..

Ben de de aynı sorun var 4 5 gibi uyanıyorum uykumu almış bir şekilde uyuyamıyorum bir daha ya da cok zor uyuyorum demek ki sadece birimizde olmadığına göre hamişliğin bir etkisi

Canim benimde karaciger degerlerim yuksek cikmis.. Bir haftadir yagli etleri goturduk protein olsun diye.. karaciger zorlandi haliyle.. ciddi diyetteyim, sonra bir daha kan vericem bakalim bir degisiklik varmi yoksa dahiliyeye gidicem.
inşallah senin de kan değerin normale döner canım. cidden dikkat etmek gerek, ben bıraktım kendimi bu ara, teyzemin vefatı, dayımın hastalığı, işlerin yoğunluğu... toparlanmam lazım.. kiloma dikkat etmeliyim. haydı hayırlısı

Ben düş aşıyı oldum, hiç bir şey hissetmedim sonra da bi sıkıntı olmadı. Bana aşı kartı verdi hemşire bir ay sonraya 1 tane daha olacakmışım

Kızlar detaylı ultrason sonucunu aldık, şükür tüm organlar normalmiş, yarın da dr kontrolümüz var, sonrasında bi tıp merkezinde renkli ultrason için randevu aldım, aynı gün 2 kez ultrason bebişe zarar vermez dimi, zaten özeldeki dr 2 dk anca bakıyo

Bana vitamin bile vermedi doktor ablamin doktoru da seninki gibi vitamin ve kalsiyum vermişti doktora göre değişiyor demek ki ben kalsiyum kullanmam gerekiyor mu diye sordum kalsiyum kıkırdak dokunun erken kemiklesmesini sağlıyor bence gerek yok hersey vaktinde olsun sen süt yoğurt ye yeter dedi

Benim doktorum açlık tokluk ve hbA1c (3aylık şeker) değerlerine bakarız yeterli dedi yükleme yaptirmana gerek yok dedi yani

Hayır canım,bişeycik olmaz.biz de yaptırdık.ayrıca Dr da her gün usg olsa da birşey olmaz,yeni makinalar donanımlı,eskisi gibi zarar vermiyor dedi.

bende uyuyamıyorum geceleri bu arada, hep yarı uyanık.. eşim öksürse uyanıyorum.. gece sıvı alımını azalttım yoksa lavaboya da çok çıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…