- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
teşekkürler canım. dinleniyorum hep yataktayım :)inşallah canım geçmiş olsun dikkat et dınlen bol bol
ay inşallah dedeiğin gibi olur canım ya. bayramda ayaklardan feci üşüttüm. önlemini alamadım malesef. şimdi ballı süt, nane limon bal, iyi olmaya çalışıyorum işteMerak etme sen saglikli beslen ihlamurunu ic limonunu ye bagisiklik sistemin bebegini korur hatta bebisin dogmadan bagisiklik sistemi guclenir
bugün 4. gün hala üstüne yatınca ağrıyorKızlar günaydın çarşamba günü aşı oldum hala çok acıyor kolum ağırlık var gibibu arada benim dr umda ben sana gereken şeyleri söylerim sağlık ocağını yok başka dr u arkadaşlarını sapını solunu karıştırma demişti ama aynı dr a giden bir arkadaşım aşıyı yaptır ben yaptırmıştım dedi ben de yaptırdım ipne koluma girerken hiç hissetmedim de bi 8 saat sora falan başladı ağrısı
Ayy içimi rahatlattın canım çok şükür, çok heyecanlıyım hemen yarın olsun:)Hayır canım,bişeycik olmaz.biz de yaptırdık.ayrıca Dr da her gün usg olsa da birşey olmaz,yeni makinalar donanımlı,eskisi gibi zarar vermiyor dedi.
Geçmiş olsun canım inş önemli bişey degil. Sonucu yazarsan sevinirim.Kizlar ayrintili ultrason icin hastanedeyim suan..butun organlari normal ama kalpte parlaklik gordu doktor...simdi bir bucukta kalbe detayli bakicaklar..endiseliyim(
çok tatlı olmuşlar canım güle güle kullansın inş.. bende patik için örnekler bakıyorum netten. Çok severim ilk çocuğum baharda olmuştu giydirmemiştim. Buna giydirmek istiyorum.Kizlar ilk patiklerim nasil olmuslar :)Eki Görüntüle 1645342
Teşekkür ederim canım ellerine sağlıkekledim canım
Aynen ben de Canan karatayi dinlediğim için yaptırmayı düşünmüyordum doktorum beni ikna etti. Aynı şekilde dediğin gibi doktor da bana bi oturusta kaç baklava yiyebilirsin diye sordu 2_3 tane demiştim işte aynı şey demişti çocuğa hiç bi zararı yok dedi . Bi de şeker yüklemesi sayesinde bi bebeği kurtardıklarından bahsetti annesinde şeker varmış bebeğin de doğar doğmaz şekeri düşmüş bebek fenalasmis allah göstermesin biz dedi annede şeker olduğum bilmese idik o bebeği kurtaramazdik. Ben ikna oldum açıkçasıGünaydın herkese... bende aşımı oldum kan tahlili verdim geldim. Kan tahlili için aç gel diyorlarmış. Uzun zamandır kan tahlili yaptırmayan varsa aşı için aç gitsinBirde aşıdan korkanlar varsa iğnesi o kadar inceki ben hiç anlamadım hala iğneyi yapsın diye beklerken bitti pamugu bastırın dedi :) :)
Ayrıca şu şeker yüklemesi meselesini günlerdir araştırıyorum. Birçok kişi yaptırmakistemiyor. Canan karatay ta çok riskli 100 mg şeker yüklemesi çocuğu çok etkiler diyor. Diyorda zaten yüklemede 50-75 mg şeker veriyorlarmış. Zaten gün içerisinde bazen aç karnına bile çikolata şeker yiyebiliyoruz. Onun ne kadar zararı varsa onunda o kadar zararı vardır yazıyor bir çok yerde... bugünkü saglık ocagındaki hemşirede sordu bana yaptıracakmısın diye.. bende pek düşünmüyorum şimdi tahlil yaptırıyorum ya dedim. Oda sadece açlık şekerine bakıldığını ikisinin de kesinlikle çok farklı şeyler olduğunu tokluk şekerinin anlaşılması için o kadar şekeri yememiz gerektiğini söyledi. Banada mantıklı geldi. Biz kendimiz tokluk şekerine bakıyoruz ama ne yedikten sonra?? Normal kahvaltı yemek falan... şekerli şeyler yiyip bakmıyoruz ki...
Sözün kısası benim fikrim yaptırmaktan yana... ilk çocuğumda yaptırmıştım bundada yaptırmalıyım diye düşünüyorum.
çünkü yaptırmazsam ve sonra şeker hastalığım olduğu ortaya çıkarsa ve çocuğuma birşey olursa kendimi affetmem
Aynen kızlar ben de aynı durumdayımBen de de aynı sorun var 4 5 gibi uyanıyorum uykumu almış bir şekilde uyuyamıyorum bir daha ya da cok zor uyuyorum demek ki sadece birimizde olmadığına göre hamişliğin bir etkisi
Çok geçmiş olsun canım umarım hemen geçer.Merhaba bayanlar. Ben iki gündür ishal olmuştum. Bugün tatlil verdim amipli dizanteri çıktı. Antibiyotik kullanıcam. İnşallah bu hastalık bebeğime zarar vermez. Bu durumda olanınız var mı acaba
Ay bunlar çok cici ya:))Kizlar ilk patiklerim nasil olmuslar :)Eki Görüntüle 1645342
Bende tam olarak aynı değil de canım gece uyurken bel sırt ağrım başlıyor ağrısından kalkıyorum ve sabaha kadar geçmiyor acaba magnezyum eksikliğinden mı benimki yoksa sırt üstü uyuduğum için mi olabilir miKızlar beş gündür magnezyum da kullanıyorum ama hala bel ağrım geçmedi. Sağ bacağımın üzerine basınca belimde baya acı oluyor bıçak batar gibi sanki. Dün akşama kadar da okuldaydım yorulunca daha da kötü oldum topallayarak yürüyorum resmen. Annem de hamileyken aynı şekilde oluyormuş genetik sanırım. Sizde de var mı benzer durumlar ne yapmalıyım bilemedim :-(
Bende ikna oldum canım zaten bir kere yaptıracagız. Devamını isterlerse yada tekrarını o zaman yaptırmayız.Aynen ben de Canan karatayi dinlediğim için yaptırmayı düşünmüyordum doktorum beni ikna etti. Aynı şekilde dediğin gibi doktor da bana bi oturusta kaç baklava yiyebilirsin diye sordu 2_3 tane demiştim işte aynı şey demişti çocuğa hiç bi zararı yok dedi . Bi de şeker yüklemesi sayesinde bi bebeği kurtardıklarından bahsetti annesinde şeker varmış bebeğin de doğar doğmaz şekeri düşmüş bebek fenalasmis allah göstermesin biz dedi annede şeker olduğum bilmese idik o bebeği kurtaramazdik. Ben ikna oldum açıkçası
Canım muz ve badem yemeyide denesene benim kramplarıma iyi geldi.Kızlar beş gündür magnezyum da kullanıyorum ama hala bel ağrım geçmedi. Sağ bacağımın üzerine basınca belimde baya acı oluyor bıçak batar gibi sanki. Dün akşama kadar da okuldaydım yorulunca daha da kötü oldum topallayarak yürüyorum resmen. Annem de hamileyken aynı şekilde oluyormuş genetik sanırım. Sizde de var mı benzer durumlar ne yapmalıyım bilemedim :-(
Ben magnezyumu biraktim ve agrilar baslar diye cok korkuyorum acincasi.. neyse pazartesi baslarim tekrar.Kızlar beş gündür magnezyum da kullanıyorum ama hala bel ağrım geçmedi. Sağ bacağımın üzerine basınca belimde baya acı oluyor bıçak batar gibi sanki. Dün akşama kadar da okuldaydım yorulunca daha da kötü oldum topallayarak yürüyorum resmen. Annem de hamileyken aynı şekilde oluyormuş genetik sanırım. Sizde de var mı benzer durumlar ne yapmalıyım bilemedim :-(
cnmevet güzel olabilir canım birkaç kişi var listeye eklenecek. Onları ekledikten sonra alışveriş sitelerinin isimlerini toparlayalım
Benide ekler misin listeye canim 15 subat dogum tarihi, cinsiyet kiz, son adet tarihi 8 mayisevet güzel olabilir canım birkaç kişi var listeye eklenecek. Onları ekledikten sonra alışveriş sitelerinin isimlerini toparlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?