2016 Şubat Anneleri

inşallah canım geçmiş olsun dikkat et dınlen bol bol
teşekkürler canım. dinleniyorum hep yataktayım :)
Merak etme sen saglikli beslen ihlamurunu ic limonunu ye bagisiklik sistemin bebegini korur hatta bebisin dogmadan bagisiklik sistemi guclenir
ay inşallah dedeiğin gibi olur canım ya. bayramda ayaklardan feci üşüttüm. önlemini alamadım malesef. şimdi ballı süt, nane limon bal, iyi olmaya çalışıyorum işte
bugün 4. gün hala üstüne yatınca ağrıyor

Merhaba bayanlar. Ben iki gündür ishal olmuştum. Bugün tatlil verdim amipli dizanteri çıktı. Antibiyotik kullanıcam. İnşallah bu hastalık bebeğime zarar vermez. Bu durumda olanınız var mı acaba

Hayır canım,bişeycik olmaz.biz de yaptırdık.ayrıca Dr da her gün usg olsa da birşey olmaz,yeni makinalar donanımlı,eskisi gibi zarar vermiyor dedi.
Ayy içimi rahatlattın canım çok şükür, çok heyecanlıyım hemen yarın olsun:)

Kizlar ayrintili ultrason icin hastanedeyim suan..butun organlari normal ama kalpte parlaklik gordu doktor...simdi bir bucukta kalbe detayli bakicaklar..endiseliyim (

Kizlar ayrintili ultrason icin hastanedeyim suan..butun organlari normal ama kalpte parlaklik gordu doktor...simdi bir bucukta kalbe detayli bakicaklar..endiseliyim (
Geçmiş olsun canım inş önemli bişey degil. Sonucu yazarsan sevinirim.
Kizlar ilk patiklerim nasil olmuslar :)Eki Görüntüle 1645342
çok tatlı olmuşlar canım güle güle kullansın inş.. bende patik için örnekler bakıyorum netten. Çok severim ilk çocuğum baharda olmuştu giydirmemiştim. Buna giydirmek istiyorum.

Arkadaşlar bugun doktor randevum vardı çok şükür bebeğim gayet iyiydi 480 gr olmuşuz. 73le başlamıştım hamileliğime 74. Olmuşum doktoruma detaylı ultrasonu sordum aslında detaylıyı kast ettim ama renkli ultrason olarak sordum yaptırmalımıyım diye bilmiyorum anladı mı ne demek istediğimi bence gerek yok benim gördüğüm kadarıyla herşeyi gayet iyi dedi sizce yaptırmalımıyım önemli mi gerçekten?

Aynen ben de Canan karatayi dinlediğim için yaptırmayı düşünmüyordum doktorum beni ikna etti. Aynı şekilde dediğin gibi doktor da bana bi oturusta kaç baklava yiyebilirsin diye sordu 2_3 tane demiştim işte aynı şey demişti çocuğa hiç bi zararı yok dedi . Bi de şeker yüklemesi sayesinde bi bebeği kurtardıklarından bahsetti annesinde şeker varmış bebeğin de doğar doğmaz şekeri düşmüş bebek fenalasmis allah göstermesin biz dedi annede şeker olduğum bilmese idik o bebeği kurtaramazdik. Ben ikna oldum açıkçası

Merhaba bayanlar. Ben iki gündür ishal olmuştum. Bugün tatlil verdim amipli dizanteri çıktı. Antibiyotik kullanıcam. İnşallah bu hastalık bebeğime zarar vermez. Bu durumda olanınız var mı acaba
Çok geçmiş olsun canım umarım hemen geçer.

Kızlar beş gündür magnezyum da kullanıyorum ama hala bel ağrım geçmedi. Sağ bacağımın üzerine basınca belimde baya acı oluyor bıçak batar gibi sanki. Dün akşama kadar da okuldaydım yorulunca daha da kötü oldum topallayarak yürüyorum resmen. Annem de hamileyken aynı şekilde oluyormuş genetik sanırım. Sizde de var mı benzer durumlar ne yapmalıyım bilemedim :-(

Bende tam olarak aynı değil de canım gece uyurken bel sırt ağrım başlıyor ağrısından kalkıyorum ve sabaha kadar geçmiyor acaba magnezyum eksikliğinden mı benimki yoksa sırt üstü uyuduğum için mi olabilir mi

Bende ikna oldum canım zaten bir kere yaptıracagız. Devamını isterlerse yada tekrarını o zaman yaptırmayız.
Canım muz ve badem yemeyide denesene benim kramplarıma iyi geldi.

Ben magnezyumu biraktim ve agrilar baslar diye cok korkuyorum acincasi.. neyse pazartesi baslarim tekrar.

Kızlar cevabınız yok mu doktorum detaylı ultrasondan bahsetmeyince ben renkli ultrason yaptırmalımıyım dedim aslında detaylıyı kast etmiştim. Elbet anlamıştır çünkü konusunu bile geçirmedi ben açtım konuyu gerek görmüyorum herşeyi iyi isterseniz yaptırabilirsiniz dedi. Yaptırmayanınız var mı aranızda? yani sonuçta organlarının içine bakılıyor. Gerek görmemesinin nedeni Acaba 3lü test, genetik, anne yaşı, bebegin suyu vs sıkıntı görmediği için mi

evet güzel olabilir canım birkaç kişi var listeye eklenecek. Onları ekledikten sonra alışveriş sitelerinin isimlerini toparlayalım
cnm
e bebek
babymall
butık bebe
bebek caddesı
joker
anne lutfen
tulumlu anne
unnodo

bunların dısında bır de hepsı burada, sahıbınden gıbı bılındık sıteler var.... ben forumda yazılanlardan bunları cıkarmıstım... belkı işinize yarar...

son 1 haftadır ellerim acayip uyuşuyor, özellikle geceleri..
sabah sağlık ocağında hemşire B12 vitamin eksikliğinden olabilir dedi.
şimdi de nette okuduğumda karpal tünel sendromundan bahsediyor. kalıcı bşy değilmiş ama inş. bi zararı yoktur.

ellerim çok uyuşuyor çünkü uyurken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…