2016 Şubat Anneleri

Benimde durumum aynı oturup kalktığımda bacağımdan belime kadar bir ağrı saplanıyor,geceleri uyurken bel ağrısından sağa sola dönerken çok zorlanıyorum,bir de nasıl anlatsam ben vajinal ağrıda çekiyorum yatakta sağa sola dönerken yada kalktığımda vajinanın alt tarafında da bir ağrı hissediyorum doktora sordum normal dedi,magnezyumda bi fayda etmedi zorlanıyorum açıkçası

Kizlar bende pazartesine aldim Radistanbulldan randevu,21+3 olacagim Allahin izniyle

kızlar merhabalar.biz 1 senedr cocuk istiyoruz esmle ama bi türlü tutturamadık.tahlllerimzde temz ama ksmet olmadı henuz.bnm gecen ay 5,8 cm kıst çktı.d.kontrol kullancaz dedi doktorum 2 ay.ilk ay kullandm sadece 2 gün atladım ilaacı alamadım.onun dşnda düzenli kullandm.27 gnde bir adet oluyorum 2 3 aydr düzene grdm.bugun adet günüm ama hiç belrtm yok.göğüs agrm kanamam sökünce geçerdi adet olmadan geçti gtti.ne bel agrm ne üşüme ne bşey adete dair.acaba bu haplar GECİKME YAPAR MI?lütfen bi yardmcı olun

Canim renkli doppler ile bakiyorsa zaten bakirma, orda kan akisinin iyi olup olmadigini filanda goruyorlar zaten

Kızlar bilginiz olsun benimde bacaklarımda belimde kramplar oluyor aynı sekilde gece zorlanıyorum. Doktorum bugun magnezyum verdi onun dışında her gün bir tane soda ve yarım muz yememi söyledi kramplara iyi gelecegini söyledi bilginiz olsun. Bol bol sıvı da tüketmemiz lazım

Benimkiler su an yok 2 yasindaki kizima da istedigim kadar cemkireyim ANNE dedigi anda temizlige toplamaya devam
Az once karnimin bir yerinde acayip bi siskinlik geldi elime iyice yokladim bebisimin ayaklariymis ilk kizimda bu kadar belirgin hissetmemistim bunlar ikiz oldugundan yerleri dar geldi galiba cok garip bir duyguymus biraz daha buyusunler sanirim foto.da bile belli olacak elleri ayaklari

Pzt gunu yaptirmistim ben de asiyi ilk gun acimadi ertesi gun basladi hala tam gecmedi bugun birazcik hafifledi

Zaten vucut kendini uykusuzluga hazirliyor ilkinde ben de oyleydim su an ara ara uyaniyorum ama yorgunluktan hemen sizip kaliyorum

kızlar bebemsi . com ve bebek caddesınde ındırımler var bıde tozluda anneler ıcın pıjamalar ve tunıkler ındırımde bılgınız olsun

Canım ben bugun gittim 21+6 olmuş 480 gr şuan sanırım önde evet belkide ultrason ölçümünden kaynaklanıyor olabilir agustosun 28inde 16+0 dı
Benimde afp sonuçlarıma 19+3 yazdrmş doktor oysa 18+3 ken yaptırdık testi 20+3 kende kilosu 451 dedi acaba ondan mı bir hafta ileri yazdırmş teste hatta bu yüzden içime şüphe düştü test yanlışmı diye

sağol canım

Canım test doğru benimde aynı durum oldu. 15+3 ken 16+1 çıktı. Testi baz alaraktan gidiyorum

ilk sayfaya alışveriş yaptığımız siteleri ekledim başka aklınıza gelen siteler olursa onları da ekleyelim

yarın detaylı ultrasonum var 1 ayı geçti bebişi görmedim özledimm inş. sonuçlarımız güzel çıkar. Bacakta ve belde hissedilen batmalar bende de oluyor yarın doktoruma söyliycem. 2 hafta önce temizlik yapmıştım ilk günlerde ondan olduğunu geçeceğini düşünüyordum ama değilmiş demekki birçok kişi aynı sorunu yaşıyor.

Merhaba hanımlar, evi tasidim uzunca bi surede netsiz kaldım derken gün ve an itibariyle geldim. Bu surede içinde bi oğlum olacağını da ogredim.

Bu kadar zaman gecince sayfaları takip etmek de zor. Umarım herkes iyidir.

Sağlıklı günler sağlıklı bebisler

Aynısı bende de var magnezyum eksikliğinden mi o batma oluyormuş?
Pazartesi günü doktorumu aradım magnezyum eksikliğinden şüphelendi magnezyum başlattı geçmezse gel dedi. Ben de tam olarak neden olduğunu bilmiyorum canım ama annem de yaşamış anlatırdı hep ben de korkardım inşallah ona çekmem bu konuda diye ama çekmişim gibi görünüyor:-(

ben de topallayarak yürüyorum şiddetli ağrıdığında.daha da dört ayımız var Allah yardımcımız olsun canım

Kızlar ben çok sık tuvalete gidiyorum bıktım, siz de öyle misiniz? Suyu çok içiyorum gerçi ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…