2016 Şubat Anneleri

Canim benim bence yarına kadar bi şey olmaz üzme kendini umarım önemli değildir çok geçmiş olsun

Bende onu merak ediyordum çok mu kısa sürdü? Birde cd verdiler mi? ben devlet hastanesinden alacaktım ama çok kısa sürede bakıyorlar diye birde cd vermiyorlar diye özelden randevu aldım :/
Cd yok, ekranı hiiiiiiç görmedim, eşim içeri alınmadı, dr hiiiiç bilgi vermedi, ertesi gün sonuç çıktı, basit bir kağıt resim mesim yok toplasam 10 dk anca sürdü

ben de topallayarak yürüyorum şiddetli ağrıdığında.daha da dört ayımız var Allah yardımcımız olsun canım
Kizlar bende de var bacak agrisi cok yurudugumde ya da egilip kalktigimda bacagim kasiliyo aciyo sanki belimden geliyo gibi magnezyum iciyorm ama faydasi yok

Kızlar ben netten beşik aldım çok uyguna buldum denemek istedim eğer kalitesi güzelse odasına koyacagım kötüyse yanıma alacağım bunu odasının dolan ve şifonyerini ikeadan begendım ordan alacağım siz ne alemdesiniz oda konusunda :)

Eklentiler

• image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 95
Ben öyle yapıyorum canım ultrason ölçümleri doktor nasıl ölçerse ona göre hafta belirleniyor çünkü ama kan alındı sonuçta testte ordaki daha kesindir
Canım baktımda satta aynı değilmiş bizim ama haklısın test yanlışmı diye şüphe etmiştm doktora soraym bu sefer

nerden adın canım hepsiburadadan mı fiyatı nedir? ben kararsızım başta büyüyen beşik düşünüyordum. Sonra vazgeçtim park yatak mı yoksa bu şekilde ahşap beşik mi alsam karar veremedim. Sade ve güzel görünüyor güle güle kullansın bebiş

Son düzenleme:
Bana da 5 doz dedi hemsire 3 yilda tamamlaniyormus ve 20 yil koruma sagliyormus

O hemşire arkadaş benim canım merak etme sıkıntı olmaz taş yada kum döküyor olabilirsin yada idrar yolu enfeksiyonu yarın gidip tahlil ver ne olduğu ortaya çıkar bu arada bol su iç

Evet Can'ım hepsi burada dan aldım.. Büyüyen beşik düşündüm ama vazgeçtim çünkü ben çok çabuk sıkılıyorum mobilyadan eminim onu büyütmeden değiştirmek isteyeceğim :) o süre zarfında evimde boşa yer kaplayacak yani. Park yatak konusuna sıcak bakamadım bir türlü ama kullanan herkes tavsıye ediyor. Ben 180 tl ye aldım bedava gibi birşey yani bakayım bi gelsin kalitesi güzelse size aktarırım resimleriyle beraber

Cd yok, ekranı hiiiiiiç görmedim, eşim içeri alınmadı, dr hiiiiç bilgi vermedi, ertesi gün sonuç çıktı, basit bir kağıt resim mesim yok toplasam 10 dk anca sürdü
dedikleri dlğruymuş demekki.. iyiki özelden almışım. Sende git canım herşeyini soylerler.
Bunu bende gormuştum. Boyutları nasıl acaba birde içi darmı? Görüntüsü çok tatlı bebişin güle güle kullansın canım.

oyy maşallah.. yalnız seninki bayagı bir keyifçi olacak gibi poza bak

evet doğru ben de sıkılırım sanırım. Tamam canım sen bi bak haberdar et bizi bi de kurulumu biraz karışık demişler ama halledilir diye düşünüyorum.

Canım teşekkürler gelisinde ölçülerini görünce daha net aktarırm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…