- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
Canim benim bence yarına kadar bi şey olmaz üzme kendini umarım önemli değildir çok geçmiş olsunKızlar hayırlı akşamlar, ya benim idrar yaparken böbreklerimde ağrı oluyor, bu sıkıntıyı yaşayan var mı aranızda, doktorumu aradım hemen acile gitmen lazım böbrek yetmezliği olabilir falan dedi, korkuyorum, şuan gitme imkanım da yok, ancak yarın gidebilirim, burda bir hemşire arkadaş vardı, bu sorunu yaşayan varmı aranızda? yarına kadar bişey olmaz dimi?
Cd yok, ekranı hiiiiiiç görmedim, eşim içeri alınmadı, dr hiiiiç bilgi vermedi, ertesi gün sonuç çıktı, basit bir kağıtBende onu merak ediyordum çok mu kısa sürdü? Birde cd verdiler mi? ben devlet hastanesinden alacaktım ama çok kısa sürede bakıyorlar diye birde cd vermiyorlar diye özelden randevu aldım :/
Kizlar bende de var bacak agrisiben de topallayarak yürüyorum şiddetli ağrıdığında.daha da dört ayımız var Allah yardımcımız olsun canım
Canım baktımda satta aynı değilmiş bizim ama haklısın test yanlışmı diye şüphe etmiştm doktora soraym bu seferBen öyle yapıyorum canım ultrason ölçümleri doktor nasıl ölçerse ona göre hafta belirleniyor çünkü ama kan alındı sonuçta testte ordaki daha kesindir
ekleyeyimES-ER internet alışveriş sitesi olarak pamidoru da ekleyebilirsin canım :)
nerden adın canım hepsiburadadan mı fiyatı nedir? ben kararsızım başta büyüyen beşik düşünüyordum. Sonra vazgeçtim park yatak mı yoksa bu şekilde ahşap beşik mi alsam karar veremedim. Sade ve güzel görünüyor güle güle kullansın bebişKızlar ben netten beşik aldım çok uyguna buldum denemek istedim eğer kalitesi güzelse odasına koyacagım kötüyse yanıma alacağım bunu odasının dolan ve şifonyerini ikeadan begendım ordan alacağım siz ne alemdesiniz oda konusunda :)
Bana da 5 doz dedi hemsire 3 yilda tamamlaniyormus ve 20 yil koruma sagliyormusMerhaba..tetanoz asisi oldum bugun.henuz kolumda agri yok hafif bi sizi var ama yorumlara bakilirsa bikac gün cekicem agrisini sanirim.birde 5 doz olacakmis bu asi sizinkide oylemi..oglumda dogumdan sonra gidip tamamlamadigim icin bu sefer birdaha bastan aldik..
Aynen.hele gece es kaza uyanmıyım...4 kez çok rahat kalkıyorum.ben de bıktım ama napalımKızlar ben çok sık tuvalete gidiyorum bıktım, siz de öyle misiniz? Suyu çok içiyorum gerçi ama...
O hemşire arkadaş benim canım merak etme sıkıntı olmaz taş yada kum döküyor olabilirsin yada idrar yolu enfeksiyonu yarın gidip tahlil ver ne olduğu ortaya çıkar bu arada bol su içKızlar hayırlı akşamlar, ya benim idrar yaparken böbreklerimde ağrı oluyor, bu sıkıntıyı yaşayan var mı aranızda, doktorumu aradım hemen acile gitmen lazım böbrek yetmezliği olabilir falan dedi, korkuyorum, şuan gitme imkanım da yok, ancak yarın gidebilirim, burda bir hemşire arkadaş vardı, bu sorunu yaşayan varmı aranızda? yarına kadar bişey olmaz dimi?
Evet Can'ım hepsi burada dan aldım.. Büyüyen beşik düşündüm ama vazgeçtim çünkü ben çok çabuk sıkılıyorum mobilyadan eminim onu büyütmeden değiştirmek isteyeceğim :) o süre zarfında evimde boşa yer kaplayacak yani. Park yatak konusuna sıcak bakamadım bir türlü ama kullanan herkes tavsıye ediyor. Ben 180 tl ye aldım bedava gibi birşey yani bakayım bi gelsin kalitesi güzelse size aktarırım resimleriyle berabernerden adın canım hepsiburadadan mı fiyatı nedir? ben kararsızım başta büyüyen beşik düşünüyordum. Sonra vazgeçtim park yatak mı yoksa bu şekilde ahşap beşik mi alsam karar veremedim. Sade ve güzel görünüyor güle güle kullansın bebiş
Maşallah yavrummmm melek bunlar benimde kızım olacak binlerce kez şükürler olsun sağlıkla gelsinler inşallahhhKızlar maşallah deyin kızımaEki Görüntüle 1646018
Cd yok, ekranı hiiiiiiç görmedim, eşim içeri alınmadı, dr hiiiiç bilgi vermedi, ertesi gün sonuç çıktı, basit bir kağıtresim mesim yok toplasam 10 dk anca sürdü
Bunu bende gormuştum. Boyutları nasıl acaba birde içi darmı? Görüntüsü çok tatlı bebişin güle güle kullansın canım.Kızlar ben netten beşik aldım çok uyguna buldum denemek istedim eğer kalitesi güzelse odasına koyacagım kötüyse yanıma alacağım bunu odasının dolan ve şifonyerini ikeadan begendım ordan alacağım siz ne alemdesiniz oda konusunda :)
oyy maşallah.. yalnız seninki bayagı bir keyifçi olacak gibiKızlar maşallah deyin kızımaEki Görüntüle 1646018
evet doğru ben de sıkılırım sanırım. Tamam canım sen bi bak haberdar et bizi bi de kurulumu biraz karışık demişler ama halledilir diye düşünüyorum.Evet Can'ım hepsi burada dan aldım.. Büyüyen beşik düşündüm ama vazgeçtim çünkü ben çok çabuk sıkılıyorum mobilyadan eminim onu büyütmeden değiştirmek isteyeceğim :) o süre zarfında evimde boşa yer kaplayacak yani. Park yatak konusuna sıcak bakamadım bir türlü ama kullanan herkes tavsıye ediyor. Ben 180 tl ye aldım bedava gibi birşey yani bakayım bi gelsin kalitesi güzelse size aktarırım resimleriyle beraber
maşallahKızlar maşallah deyin kızımaEki Görüntüle 1646018
Canım teşekkürler gelisinde ölçülerini görünce daha net aktarırm :)dedikleri dlğruymuş demekki.. iyiki özelden almışım. Sende git canım herşeyini soylerler.
Bunu bende gormuştum. Boyutları nasıl acaba birde içi darmı? Görüntüsü çok tatlı bebişin güle güle kullansın canım.
oyy maşallah.. yalnız seninki bayagı bir keyifçi olacak gibipoza bak
evet doğru ben de sıkılırım sanırım. Tamam canım sen bi bak haberdar et bizi bi de kurulumu biraz karışık demişler ama halledilir diye düşünüyorum.
Daha önce bi tecrübeniz varsa hiç sıkıntı olmaz videolar da varmış sanırım. Bizim eşimle bi portmanto kurmuşluğumuz var aynalı fln biraz büyüktü 2 günde tamamladıkHallederiz inşallah
maşallahh kızına canımKızlar maşallah deyin kızımaEki Görüntüle 1646018
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?