2016 Şubat Anneleri

Ne güzel düşünceli insanlarmış. Allah görüyor sanki yazmasa okul yıkılacak ! Benimde 2 haftam kaldı sayılır arkadaşım sonra alıcam rapırumu o yüzden zorlamıyorum. Doktoruma sordum 24 den itibaren verebilirim dedi.

cnm bende kist yoktu ama duzensiz adet gorme vardi.... bu yuzden zaman doktor veriyordu.... ama zaman zaman farklilik oluyor bazen bitince 2 gun icinde oluyordu bazen 1 hafta icinde... o yuzden tedirgin olma... kist zaten adet ile gidiyor... gecmis olsun cnm ins en kisa zamanda tadarsin sende hamileliligi....

Ama idrar enfeksiyonunda, idrar yaparken yanma falan gibi belirtiler oluyormuş, bende onlar yok, sadece sanırım böbreklerim, yanlarım ağrıyor
benim de dun yan bosluklarim agridi... bobrek degildir ins... arkadaslara sordum... vucut buyudugu icin olabiliyormus... bir de surekli saga sola yatmaktan da olabilir cnm

cnm nerden ve ne kadara aldin ¿

gule gule kullan cnm... bebegin misil misil uyusun :)

Hanimlar hic devlwtte ayrıntıli ultrasona giden var mi ben zeynep kamile aldim merak ediyorum.

kızlar ben dün sağlık ocağında kan testi yaptırdım.
şekerim 65 çıkmış. çok düşük ya :/ hamilelik diyabetinde yüksek oluyor ama böyle düşük olması da belirtilerinden biri olabilir mi acaba ya?:/

Selam canım bildigim kadariyla bu haftalarda parlaklik görülse de düzeliyor ama tabi en iyi dr bilir. Insallah guzel seyler duyarsin haberdar et mutlaka
Cnm bisey cikmadi cok sukur...dedigin gibi kalpte parlaklik gorulebilio..sizede soylerlerse aklinizda olsun...sonradan geciomus bu parlaklik

Bizim bayağı güzel fotolar var elimizde her açıdan çekilmiş o kadar hareketli ki kızım sürekli pozisyon değiştiriyor bu arada şekerinin düşük çıkması sıkıntı olmaz canım gebelik diyabetiyle alakası yoktur merak etme

ne güzel yaaa maşallah benim paşa keyfine düşkün herhalde paso uyuyor :)
canım ben çok kilolu hamile kaldığım için o kadar çok söyleyen oldu ki sende tansiyon çıkar şeker çıkar diye artık paranoyak oldum her şeyde bişi arıyorum. teşekkür ederim açıklama için :)

milletin ağzını torbalayıp büzmek istiyorum. hamile olduğumu bildikleri halde kilo aldın diyen var ki, şu ana kadar 2 kilo aldım. bol şeyler giyiyorum. biraz ondan olabilir.

çocuk olucak, uykusuz kalıcaksın, masraflar geliyor. bunu diyenin var en az 3 çocuğu..

biri de desin ki, ne güzel anne oluyorsun, herşeye değer, allah sağlıkla kavuştursun inşallah. çocuk evin neşesi

Gecim skintisi dan cocuk yapmayan var ancak Allah bunu men etmistir.bu tarz konusanlarla iletisim kurmayin derim.

Hafta sonları çok sakin oluyor burası,sanırım herkes gezmelerde iyi haftasonları hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…