2016 Şubat Anneleri

Arkadaslar Merhaba ayrıntılı ultrason a girenler oldu mu istanbul nisa hastanesinde girmiştim ilk bebeğim de orda bayan dr vardı .şimdi 18 4 um 21 haftada yine istiyorum bakalım. ...

Islerine geldigi zaman dusunebiliyorlar ben de sasirmistim ikiz oldugunu biliyorlar belki o yuzden nobet yazmadilar

Arkadaşlar çatlak önleyici krem olarak lierac düşünenler ve kullananlar butikbebede 65tl satılıyor dışarıda 100tlden fazla ve pazartesi kargoya veriliyormuş bilginiz olsun, ayrıca süt sağma pompası kraft marka 100tl satılıyor düşünenler fiyat gayet uygun yine bilginiz olsun.

bi kzm var zaten kardeş istiyoruz artk kısmet ne zmnsa o zmn olacaktr

Kızlar butik Bebeden alışveriş yapanıniz oldu mu? Miniropa ve baleno markalarından alan oldu mu? Kumaşları nasıl iyi mi?

Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı, çok şükür Yasemin Ela Hanım 387 gram, 24 cm olmuşsonrasında başka bi merkezde 4 boyutlu ultrasona girdim, cd de verdiler, fotoğraf da verdiler, memnun kaldım, bugün babamızla keyfimize diyecek yok

Eklentiler

• 20151003_162640_HDR.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 273
  • 20151003_162711_HDR.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 241
Oyy maşallah kızına. Ne de güzel isim bulmussunuz. Kulağa çok hoş geliyor.

Oyy maşallah kızına. Ne de güzel isim bulmussunuz. Kulağa çok hoş geliyor.
Teşekkür ederiz teyzesi, biz açıkçası günümüzdeki isimleri pek beğenemiyoruz, öz türkçe olmalı, yani söylenilince anlaşılmalı, koyana saygı duyarız ama

Teşekkür ederiz teyzesi, biz açıkçası günümüzdeki isimleri pek beğenemiyoruz, öz türkçe olmalı, yani söylenilince anlaşılmalı, koyana saygı duyarız ama
Ela ismini ben de koymak istemistim ilk kizima ama cevremde cok oldugu icin vazgecmistik. Bizim kari-koca isim secememe ozelligimiz var ikizlere ne isim bulcaz bilmiyorum ikimiz de ogretmeniz ayni isimde tembel terbiyesiz bir ogrenci taniyorsak o ismi koymak istemiyoruz psikolojik olarak isimden soguyoruz ilkinde 8.ayda zar zor karar vermistik simdi 2 tane dogana kadar insallah buluruz isimlerini

İnşallah en kısa zamanda bulursunuz ama psikoloji noktasında dedikleriniz doğru, bazı isimler hoş olsa da tanıdığımız ve olumsuz özellikleri olan kişilerin isimleriyse vazgeçiyoruz ben de öyle isim eledim:)

Biz de çok kararsiziz. Ben kivanc diyordum daha erkek olduğunu bilmeden. Eşim tatlitugdan ozenmis gibi o ne diyip diyip soguttu. O deniz istiyor. Ben de unisex diye bilemiyorum. Yanına güzel bir işim daha bulsak olabilir belki diyorum. Of çok zor

Merhaba bayanlar. Ben iki gündür ishal olmuştum. Bugün tatlil verdim amipli dizanteri çıktı. Antibiyotik kullanıcam. İnşallah bu hastalık bebeğime zarar vermez. Bu durumda olanınız var mı acaba

Slm cnm cok gecmis olsun. Bende 2 gundur oyleyim bide bende sabahlari cikarmada oldu bide ishal Sen de varmiydi cikarma, bas donmesi? gecer die bekledm ama gecmedi pzt si dr gidecegim

Tıka kulaklarını canım.. illaçıkacak diye birşey yok. Saglıkla doğur gerisi önemli degil ..
ayy maşallah Yasemin Ela hanıma.. çok tatlı..

Kolum çok agrıyooooor. Bu tetanoz aşısı neymiş arkadaş dün oldum bugun kıpırdayamıyorum yatamıyorum oynatamıyorum. Biri dokunsa canımdan can gidiyor. Kaç günde geçer acaba??

Kizlar tursu kurdum daha yeni bitti ama bende bittim Insallah emegime deger ilk kez yaptim,bebisimle yorulduk valla,neyse olsunda annesi yerken o da faydalanir artik

Iyi pazarlar kizlar. Sizi okuyorum cogu zaman yazmiyorum bebeginin cinsiyetini ogrenemeyen var mi aranizda? Ben Cok heyecanliyim cuma gunu detayli ultrasonum var. herseyden once saglik ama iki erkekten sonra acaba kiz olur mu acaba. Gunler gecmiyo resmen

Kolum çok agrıyooooor. Bu tetanoz aşısı neymiş arkadaş dün oldum bugun kıpırdayamıyorum yatamıyorum oynatamıyorum. Biri dokunsa canımdan can gidiyor. Kaç günde geçer acaba??

Canım benim çok agrim olmadi. Kolonyali pamukla sildin mi hemşire sil agrirsa demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…