2016 Şubat Anneleri

:/ neyi nerden ne zamn alcam ne lazim ne degil smdi erken mi gec mi kaldim kafam karisti iyice... ilk bebegm etrafta da tecrubeli pek kmsem yok. Bi de calisiyo olunca... ben simdi nerden baslayim kizlar. Mercimekime bi erkek dediler bi kiz sonraki kontrolu mu beklesem acaba

Cinsiyeti belli olduktan sonra basla cnm...ben ufak ufak basladim..kiyafet almak cok zevkli ordan basliyabilirsin :)) tulumlar bodyler falan :))

Gönlüne göre olur inş. canım. Detaylı da mutlaka öğrenirsin
Canım benim çok agrim olmadi. Kolonyali pamukla sildin mi hemşire sil agrirsa demişti.
Sagol canım. Demedi bişey Bu sabah aklıma geldi de sildim. İnş geçer
Öncekle cinsiyeti öğren canım. Ama bu arada büyük eşyalardan yavaş yavaş başlayabilirsin. Büyüj eşyalardan Ortak renk seçmeye çalış. Nette çok uygun yada indirimde bir ürün görürsen alabilirsin. mesela bebek bezleri şuan markofonide indirimde.. en çok kullanacagımız ve en çok indirimini takip edecegimiz ürün o. Prima kullanacaksan eger şuan en ucuz orada hatta indirim günüde bitiyor. ben 1 ve 2 numara aldım. cinsiyeti öğrendikten sonra yavaş yavaşda kıyafetlere başlarsın canım. Tavsiyem büyük eşyaları en sona bırakma özellikle yatagı. Çünkü karyola alacaksan kokusu oluyor çıkması lazım. Park yatak koku yaparmı bilmiyorum .

Canım ben bir şey almadim desem. Erkek olduğunu da söylediler. Ama çorap ve mama önlüğü aldık sadece :) o kadar :) ayrıca çalışıyorum ben de. Su ara ev tasiyacagim. Bazı şeyleri belirledim kafamda araba vs. Evi tasiyayip almağa başlayacağım. Kasım gibi :) stres yok :)

Slm cnm cok gecmis olsun. Bende 2 gundur oyleyim bide bende sabahlari cikarmada oldu bide ishal Sen de varmiydi cikarma, bas donmesi? gecer die bekledm ama gecmedi pzt si dr gidecegim
Bende halsizlikle baş dönmesi vardı canım. Çıkarma olmadı pek. İlaç kullanıyorum şimdi. Bu geçmeden bir de üstüne üşüttüm. Genzim yanıyor ve halsizim Ballı süt felan içtim. Bir başlayınca hepsi üst üste geldi. İshal için bana kadın doğumcu kuşburnu marmelatını sulandır iç dedi aklında olsun. Haşlanmış patates, muz, pirinç ye. Umarım en kısa zamanda iyileşiriz.

Yatak için park yatakta karar kildim gibi. Kraft in birkaç modelini beğendim. Peki içine nasıl yatak daha iyi olur. Ne kullanacaksiniz. Hangisi rahat olur onlar icin?

Erken mi bilmiyorum ama dün neler almışım bi bakayım dedim,hemen hemen bütün ihtiyaçları tamam kızımın,ben birkaç tulum aldım ama o kadar çok hediye geldi ki sadece büyükler kaldı yatağı,arabası,küveti kaldı sanırım. Sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah

Ben 1kilo aldım bana da diyorlar şişmişsin kilo almşsın oysa sadece göbeğim var biraz bir de bence güzel olmıycak kızın diyenler var ki sormayın

Ben 1kilo aldım bana da diyorlar şişmişsin kilo almşsın oysa sadece göbeğim var biraz bir de bence güzel olmıycak kızın diyenler var ki sormayın
Ay inanıyorum insanlar kafayı yemiş olmalı:) benimde Karnım çok çıkmadı psikolojimi bozdular acaba bebeğin kilosu iyi mi falan diye . Doktoruma söyledim ne çok biliyor dedi bu yorum yapanlar yorum yapmasalar olmaz çok sinirlendi:) kafaya takmamak en iyisi kızlar

Yatak için park yatakta karar kildim gibi. Kraft in birkaç modelini beğendim. Peki içine nasıl yatak daha iyi olur. Ne kullanacaksiniz. Hangisi rahat olur onlar icin?
ben de kraft como aldım park yatagı fakat daha kurulumunu yapmadık eşimle. yatak konusunda biz de kararsısız. visco mu alsak ortopedik mi? deneyimli anneler bilgilendirirse çok memnun olurum açıkcası :)

Kızlar ya benim geceleyın uyuduğum zaman yani sırt ağrım başlıyor ağrısına uyanıyorum o kadar feci yani. Uyanip kalktığimda ağrı falan yok . Acaba neyden kaynaklanıyor olabilir bi fikriniz var mı?

Kolum çok agrıyooooor. Bu tetanoz aşısı neymiş arkadaş dün oldum bugun kıpırdayamıyorum yatamıyorum oynatamıyorum. Biri dokunsa canımdan can gidiyor. Kaç günde geçer acaba??
ben de cuma sbh oldum cuma günü hiç ağrım yok diye diye dolaştım dün bir başladı dokunamıyorum kaldıramıyorum merkeze gitmişken bir de tahlil yaptırdım idrar tam kan hemen de çıktı :)

ben de kraft como aldım park yatagı fakat daha kurulumunu yapmadık eşimle. yatak konusunda biz de kararsısız. visco mu alsak ortopedik mi? deneyimli anneler bilgilendirirse çok memnun olurum açıkcası :)

Evet :) deneyimli anneler ne diyorsunuz :)

Kızlar ya benim geceleyın uyuduğum zaman yani sırt ağrım başlıyor ağrısına uyanıyorum o kadar feci yani. Uyanip kalktığimda ağrı falan yok . Acaba neyden kaynaklanıyor olabilir bi fikriniz var mı?
Ya bende çok iş yapınca kuyruk şokumu kemiği ve belin alt kısmı çok fena agrıyor yürümemi bile etkiliyor kalkarken falan sanki kemikler kırılmıştı baskı yapıyorum gibi agrıyor

Benim kizimin 2 çorabı 1atketi 1 külotu 1de beresi var .hepsi hediye yalniz ben alamadim daha erken diye düşünüyorum

Ya bende çok iş yapınca kuyruk şokumu kemiği ve belin alt kısmı çok fena agrıyor yürümemi bile etkiliyor kalkarken falan sanki kemikler kırılmıştı baskı yapıyorum gibi agrıyor
aynen benimde öyle.öğretmenim sürekli ayakta kalıyorum daha kötü oluyor.bazen adım atamıyorum.üşütüncede oluyor.belini kapalı tutmaya çalış gece falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…