Hayırlı olsun canım güle güle kullanın, bence en güzeli casual cadillac ama bizimki air olan değil normal travel sistemBende bugün e-bebek mağazasına gittim kendimi tutamayıp kızıma alışveriş yaptım bebek arabası aldık casual cadillac air travel sistem olanlardan ordaki bütün bebek arabalarını denedik eşimle ve buna karar verdik biraz fazla yer kaplar bagajda ama bizim arabamız büyük zaten sıkıntı olmaz onun dışında çok pratik herşeyi tek tıkla oluyor
Yanlış okuduğumu düşünüp birdaha okudum yazdığını canım o Nasıl bi haddini bilmezlik yaa daha güzelini onlar doğursun çok biliyorlarsa. Ya bu insanlara acayip çıldırıyorum ben bu aralar. Her konuda bi bilmişlikkk.. Bir de bakıp kocaman olmuşsuunn diyenler var müsadenizle 6 ay bitmek üzere diyorum olsun okadar. Bir de kızım olcak deyince "olsun" diyolar onların da ağzına vurasım geliyo :) sadece erkek doğurmanın kadınlık olduğunu zanneden şuursuzlar var bir de çevremizde.. Ay çok dolmuşummm:) :) :)Ben 1kilo aldım bana da diyorlar şişmişsin kilo almşsın oysa sadece göbeğim var biraz bir de bence güzel olmıycak kızın diyenler var ki sormayın
Aşıyı yaptıralı 4.günüm.hala ağrım var.sırtına ulaşamamak çok kötü birşey.eşim abartıyormuşum gibi Görüyor sanırım ama o unutup da her dokunduğunda bi "ayy" diyorum yani :) ama napim acıyor.ben de cuma sbh oldum cuma günü hiç ağrım yok diye diye dolaştım dün bir başladı dokunamıyorum kaldıramıyorummerkeze gitmişken bir de tahlil yaptırdım idrar tam kan hemen de çıktı :)
Evet en iyisi tabiki ama hamilelikte hormonlar beynimi ele geçirdi o kadar hassasım ki komedi filminde bile ağlıyorum bu hassas dönemde bize biraz ayrıcalıklı davranmak yasalaşmalıAy inanıyorum insanlar kafayı yemiş olmalı:) benimde Karnım çok çıkmadı psikolojimi bozdular acaba bebeğin kilosu iyi mi falan diye . Doktoruma söyledim ne çok biliyor dedi bu yorum yapanlar yorum yapmasalar olmaz çok sinirlendi:) kafaya takmamak en iyisi kızlar
Daha neler neler.. Hamilelik depresyonuna girdimGüzel olmayacak kızın ne demekmişinsanlar çok tuhaf inanamıyorum, kimseyi sallamamak lazım...
Ooo o konu ayrı bir saçmalık zaten ben hep kız istedim iyiki de kız oldu o güzel olmayacak diyen de görümcem sürekli bu tarz seylere maruz kalıyorum her bebek güzeldir annesinin kuzusudur anne olunca anlıycaklar heraldeYanlış okuduğumu düşünüp birdaha okudum yazdığını canım o Nasıl bi haddini bilmezlik yaa daha güzelini onlar doğursun çok biliyorlarsa. Ya bu insanlara acayip çıldırıyorum ben bu aralar. Her konuda bi bilmişlikkk.. Bir de bakıp kocaman olmuşsuunn diyenler var müsadenizle 6 ay bitmek üzere diyorum olsun okadar. Bir de kızım olcak deyince "olsun" diyolar onların da ağzına vurasım geliyo :) sadece erkek doğurmanın kadınlık olduğunu zanneden şuursuzlar var bir de çevremizde.. Ay çok dolmuşummm:) :) :)
Benim bugun ancak gecti pzt vurulmustum dun hafifledi bugun gecti ancakKolum çok agrıyooooor. Bu tetanoz aşısı neymiş arkadaşdün oldum bugun kıpırdayamıyorum yatamıyorum oynatamıyorum. Biri dokunsa canımdan can gidiyor. Kaç günde geçer acaba??
O ne demek ya bence sen de guzel degilsin ama yapacak bi sey yok desene. Cocugu olmayana "sen cocugu olmayan gelin misin " diye soranlar var canim. Densizler. En iyisi onlari insan yerine koymamakBen 1kilo aldım bana da diyorlar şişmişsin kilo almşsın oysa sadece göbeğim var biraz bir de bence güzel olmıycak kızın diyenler var ki sormayın
Biz visko almistik cok memnuk kaldik ortopedigi onermiyorlar diye biliyorum ama tabi yanlis hatirliyor olabilirim. Kizim 2yasini gecti ona hamileyken arastirmistikEvet :) deneyimli anneler ne diyorsunuz :)
bende de çok fazla olmuştu 2-3 hafta öncesinde çok ağrım oluyordu özellikle gece,sonra görümcem geldi bana 10 gün kadar o gelince ben hiç temizlik yemek yapmadım sağ olsun o hep yaptı. İnan ağrı falan kalmadı. Gün içinde yoruyorsan kendini fark etmeden de olsa ondan ağrıyor olabilir.Kızlar ya benim geceleyın uyuduğum zaman yani sırt ağrım başlıyor ağrısına uyanıyorum o kadar feci yani. Uyanip kalktığimda ağrı falan yok . Acaba neyden kaynaklanıyor olabilir bi fikriniz var mı?
Mrb:) dikkat etsen iyi olur.benim doktor hızlı kilo Alanları azarlayıveriyor vallahi.işinde iyi olmasa gidilmez zaten :) ama cidden canım dikkat et,doğumda zorlanma sonra.canının çektiğini ye sakın içinde kalmasın ama fazlasına engel olmaya çalış.Kızlar merhaba :) ben çok kilo almaya başladım. 20. Haftaya kadar aldım verdim derken 1 kilo filan aldım. Su son iki haftada 2 kiloyu geçtidevamlı acim. Hemen yemek istiyorum. Tatlı yemeden olmuyor :) meyve desem bir meyve yetmiyor. Yanı çılgınlar gibi yiyorum :) kilolu hamile kaldım. Boyunda yok bu gidişe bir daire olabilirim gibi geliyor
Ben de kendimi durduramiyorum ama evde olunca cok yiyorum. Calisirken aklima yemek yemek gelmiyor Allah.tanKızlar merhaba :) ben çok kilo almaya başladım. 20. Haftaya kadar aldım verdim derken 1 kilo filan aldım. Su son iki haftada 2 kiloyu geçtidevamlı acim. Hemen yemek istiyorum. Tatlı yemeden olmuyor :) meyve desem bir meyve yetmiyor. Yanı çılgınlar gibi yiyorum :) kilolu hamile kaldım. Boyunda yok bu gidişe bir daire olabilirim gibi geliyor
Bana da erkek olacak diyince "olsun" diyen çok olduYanlış okuduğumu düşünüp birdaha okudum yazdığını canım o Nasıl bi haddini bilmezlik yaa daha güzelini onlar doğursun çok biliyorlarsa. Ya bu insanlara acayip çıldırıyorum ben bu aralar. Her konuda bi bilmişlikkk.. Bir de bakıp kocaman olmuşsuunn diyenler var müsadenizle 6 ay bitmek üzere diyorum olsun okadar. Bir de kızım olcak deyince "olsun" diyolar onların da ağzına vurasım geliyo :) sadece erkek doğurmanın kadınlık olduğunu zanneden şuursuzlar var bir de çevremizde.. Ay çok dolmuşummm:) :) :)
Oyle gorumce herkesin basina boyle dusunceli insanlari bulmak cok zor 2yasinda kizim var ikizlerime gebeyim calisiyorum. Calismadigi ve cocuklari buyuk oldugu halde benden sadece 8 yas buyuk eltim hele bana gelse suyunu bile almazbende de çok fazla olmuştu 2-3 hafta öncesinde çok ağrım oluyordu özellikle gece,sonra görümcem geldi bana 10 gün kadar o gelince ben hiç temizlik yemek yapmadım sağ olsun o hep yaptı. İnan ağrı falan kalmadı. Gün içinde yoruyorsan kendini fark etmeden de olsa ondan ağrıyor olabilir.
Benim inadına Karnım çok büyüdü 7 aylık gibi suanda bana da seni 9 aylık hiç düşünemiyorum diyorlar gülüp geçiyorum :)Kizin guzel olmayacak mi bir tane carpicaksin agzina tobe Yarabbim saka falan yapilmistur heralde ama sakasi bile hic hos degil donup aynaya baksin soyleyen!!! Ben de bugun cikolata yememe engel olamiyorun kizlar :) bana da gecen de biri dio ki karnin nerde senin icinde buyutiyosun heralde yok cikardim evde bakiyorum dedim ay cok tatlisin dedi guldu bir de sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?