Evet benım de kuyruk sokumu kemiğim ağrıyor merdiven çıkarken çok hissettiriyorYa bende çok iş yapınca kuyruk şokumu kemiği ve belin alt kısmı çok fena agrıyor yürümemi bile etkiliyor kalkarken falan sanki kemikler kırılmıştı baskı yapıyorum gibi agrıyor
Yok canım ya inanki yormuyorum memleketten yeni geldim sağolsun annem hiç bi şey yaptırmadi aynı şekilde şimdi eşimde her işte yardimci oluyor. Ama gece uyuduğumda 2 gibi ağrı başlıyor sabaha kadar sürüyorbende de çok fazla olmuştu 2-3 hafta öncesinde çok ağrım oluyordu özellikle gece,sonra görümcem geldi bana 10 gün kadar o gelince ben hiç temizlik yemek yapmadım sağ olsun o hep yaptı. İnan ağrı falan kalmadı. Gün içinde yoruyorsan kendini fark etmeden de olsa ondan ağrıyor olabilir.
Mrb:) dikkat etsen iyi olur.benim doktor hızlı kilo Alanları azarlayıveriyor vallahi.işinde iyi olmasa gidilmez zaten :) ama cidden canım dikkat et,doğumda zorlanma sonra.canının çektiğini ye sakın içinde kalmasın ama fazlasına engel olmaya çalış.
Kızlar artk bazı durumlara sabrım kalmadı kayınvalidem ve görümcem hanıle kaldgmdan beri beni bir kere bile aramadı işteyken eşimi arıyorlar soruyorlarmış sanki çocuğu o taşıyor. Her şubat sömestr da gelirler 15 gün 6 kışı kalırlar hıc bir seye el sürmezler işten bi gelirim kahvaltı masası dahi ortada böyle insanlar ama bugüne kadar hıc Gık demedim yüzümü bile asmadım. Balıkesir'de yasıyorlar ve geçenlerde gittiğimizde eşim annesini Facebook'a dikkatli resim koy diye uyarmasıyla kıyamet koptu kayınvalidem ağlama krizlerine girdi sürekli alkollü takılmalar genç kız gibi süslenip püsleyip resimler koyuyor sürekli ve eşim çok rahatsız oldu bunun üzerine ben barıştırmak için kendimi parçaladım eşime çok kızdım ama aslnda haklıydı. Aralarını düzelttim derken yemeğe çıktık akşam kayınvalidem telefonum dondu deyince bende resimlerini silip kapatıp açtım telefonunu görümcem sen whatsapp mesajı geldi önüme düştü 'öfkene kapılıp da o geline birşey çaktırma sevindirme milleti ' yazmış masada görümcemde ve bir çok akraba da vardı beynımden vurulmuşa döndüm demek millet olarak görülüyorum demek gelin olarak görülüyorum bunca iyi niyetime rağmen. Masada 1 saat daha hıc bırsey belli etmeden oturdum ama doğumuma yine sülalece gelecekler ve ben onlara Nasıl davranacagımı bilmıyorm evlenırkende hıc destek olmadılar bize evlenmeden benim evime yatağıma kondular herşeyimi kırdılar kirlettiler. Ne yapmalıyım bana akıl verin kafayı yicem
Genelde günün sonunda ortaya çıkıyor yorgunluk neticesiEvet benım de kuyruk sokumu kemiğim ağrıyor merdiven çıkarken çok hissettiriyor
Allah yardimcin olsun canim kendi kizini kayirip da baskasinin kizina nasil kiyarlar bilmiyorum Allah islah etsin dogumuna geldiklerinde sen yatacaksin cocugunla ilgileneceksin sadece. Gerisini onlar dusunsun. Ilk basta senden beklerler baktilar yemek hazirlanmiyor anlarlar. Ilk hamileligimde ben de benzer durumlari yasadim yeri geldiginde esime soyledim o da babasina soyledi. Zincirleme de olsa duydu kayinvalidem anladi hatasini. Bu hamileligimde sasirtti beni. Ramazan ayinin yarisinda annemlerde yarisinda onlardaydik beni hic kaldirmadi kizima da baktilar. Bence hic susma yeri gelince bi sekilde duysunlar hatalariniKızlar artk bazı durumlara sabrım kalmadı kayınvalidem ve görümcem hanıle kaldgmdan beri beni bir kere bile aramadı işteyken eşimi arıyorlar soruyorlarmış sanki çocuğu o taşıyor. Her şubat sömestr da gelirler 15 gün 6 kışı kalırlar hıc bir seye el sürmezler işten bi gelirim kahvaltı masası dahi ortada böyle insanlar ama bugüne kadar hıc Gık demedim yüzümü bile asmadım. Balıkesir'de yasıyorlar ve geçenlerde gittiğimizde eşim annesini Facebook'a dikkatli resim koy diye uyarmasıyla kıyamet koptu kayınvalidem ağlama krizlerine girdi sürekli alkollü takılmalar genç kız gibi süslenip püsleyip resimler koyuyor sürekli ve eşim çok rahatsız oldu bunun üzerine ben barıştırmak için kendimi parçaladım eşime çok kızdım ama aslnda haklıydı. Aralarını düzelttim derken yemeğe çıktık akşam kayınvalidem telefonum dondu deyince bende resimlerini silip kapatıp açtım telefonunu görümcem sen whatsapp mesajı geldi önüme düştü 'öfkene kapılıp da o geline birşey çaktırma sevindirme milleti ' yazmış masada görümcemde ve bir çok akraba da vardı beynımden vurulmuşa döndüm demek millet olarak görülüyorum demek gelin olarak görülüyorum bunca iyi niyetime rağmen. Masada 1 saat daha hıc bırsey belli etmeden oturdum ama doğumuma yine sülalece gelecekler ve ben onlara Nasıl davranacagımı bilmıyorm evlenırkende hıc destek olmadılar bize evlenmeden benim evime yatağıma kondular herşeyimi kırdılar kirlettiler. Ne yapmalıyım bana akıl verin kafayı yicem
22gunde bir regl oluyordum zaten gec degil olsa olsa erken dollenmedir benimkiArkadaslar merhaba aranizda geç dollenmee olan var mi
Bende 26 gunde bir adet oluyodum ovulasyon testi kullndm bu ay 21. Ve 22. Gun en koyu cizgileri gordum yani adete 5 gun kala 3 gundur geciyo adetim gebelik testleri negatif22gunde bir regl oluyordum zaten gec degil olsa olsa erken dollenmedir benimki
Canım esinle konuştun mu hiç. Anlattin mi yazılanları filan. Keske soyleseydin daha sonra mesajı gordugunuzu.
Allah yardimcin olsun canim kendi kizini kayirip da baskasinin kizina nasil kiyarlar bilmiyorum Allah islah etsin dogumuna geldiklerinde sen yatacaksin cocugunla ilgileneceksin sadece. Gerisini onlar dusunsun. Ilk basta senden beklerler baktilar yemek hazirlanmiyor anlarlar. Ilk hamileligimde ben de benzer durumlari yasadim yeri geldiginde esime soyledim o da babasina soyledi. Zincirleme de olsa duydu kayinvalidem anladi hatasini. Bu hamileligimde sasirtti beni. Ramazan ayinin yarisinda annemlerde yarisinda onlardaydik beni hic kaldirmadi kizima da baktilar. Bence hic susma yeri gelince bi sekilde duysunlar hatalarini
Annen hizmet etmesin diyeceğim de dayanamayacaktir muhtemelen.. Keske gelmeseler doguma, önünü kesebilseniz.. Ama esinde annesini ablasini isteyecektir. Off cok zorEşimle konuştum ekran görüntüsünü kendi telefonumla cektım yanlış anlamışsındır diyecektir diye yazıyı gösterince zaten sok oldu haklısın hadi gidelim yüzleş dedi bende asla istemedim çünkü çok tatlı dillilerdir yüzüne karşı Can'ım ciğerim derler bir sekılde kendini haklı çıkaracaktır konuşsam ben asla ınanmam ama eşim ablasına inanır. Şimdi bana diyo ki ne olacak eskisi gibi olmayacakmısın böyle olurmu ben rol yapamam yalandan eskisi gibi olamam o lohusa Halim'le yine hiç birşeye el sürmeden yatacaklar annem hepimize hizmet edecek eminim. Bir sekılde tavrımı belli etmek istiyorum uzaklaşmak istiyorum artk onlardan sahte insanlardan
Arkadaslar merhaba aranizda geç dollenmee olan var mi
Eşimle konuştum ekran görüntüsünü kendi telefonumla cektım yanlış anlamışsındır diyecektir diye yazıyı gösterince zaten sok oldu haklısın hadi gidelim yüzleş dedi bende asla istemedim çünkü çok tatlı dillilerdir yüzüne karşı Can'ım ciğerim derler bir sekılde kendini haklı çıkaracaktır konuşsam ben asla ınanmam ama eşim ablasına inanır. Şimdi bana diyo ki ne olacak eskisi gibi olmayacakmısın böyle olurmu ben rol yapamam yalandan eskisi gibi olamam o lohusa Halim'le yine hiç birşeye el sürmeden yatacaklar annem hepimize hizmet edecek eminim. Bir sekılde tavrımı belli etmek istiyorum uzaklaşmak istiyorum artk onlardan sahte insanlardan
Adet kac gun gectiginde ogrendin canim nasil oldu braz anlatir misinBenim öyle canım.
Hayır annen sadece seninle ilgilensin canım. Ve bebekle. Kalkanlar yapsınlar işlerini inşallah. Bence konuş canım içinde kalmasın bir şeyler o halde. Rabbim yardım etsin.
Annen hizmet etmesin diyeceğim de dayanamayacaktir muhtemelen.. Keske gelmeseler doguma, önünü kesebilseniz.. Ama esinde annesini ablasini isteyecektir. Off cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?