2016 Şubat Anneleri

Canm o kadar iyi anliyorum ki seni benm esimin annesi kucukken olmus halalar babane buyutmus baba ilgilenmemis gorsen ne iyi insanlar dersin ama beni mahvettiler. Ailemin maddi durumu iyi diye nasil somureceklerini sasirdilar her seyi kendimiz yapalim dedik babam musade etmedi biz neyiz diye babasi nisan yapacagim dedi parasini abimden almis gelinlik parami ben kendim odedim soz ona o maddi isler kolay kizim her seyin alasini yapariz dedi durdular bu surecte kendi annemi bana karalama cabalari vs tabi verince agizlarinin payini aldilar bana gelip kalma cabalari ank ya gittik mi burnumuzdan getirdiler dedikodu iftira neler neler 92 yasinda babane bir gun rahatszlanmis tansiyonu yukselmis hastanede noldu demisler ben onu cok uzmusim ama hbrim yok esim gordu her seyi bunlara mesafe koydu bu kez babasi bana aileme kufir kiyamet msjlar yagdirdi ben de gittim suc duyurusunda bulundum ve esime de su halimle ya onlar ya ben dedim sagolsun benim ailem sensin dedi hala esimi msj atip ne diyo halalar babanen cok yasli yine hastanelik olur !!! Wala isler oyle bir asamaya geldi ki be olume ne olulerine bebegimi kaybediyordum pzt gunu az daha erken dogum riskiyle musahade altina aldilar simdi cok sukur iyiyim!!! Davadan da asla vazgecmeyeceg yarin obur gun cocuk bahanesiyle esimi beni arasinlar asla taviz vermeyecegim cunku hep sustum ben ilk baslarda anlayisli olmaya calistim onlar bana hakaret de etseler hep sustum ama cok canim yandi. Asla bu asamalara gelme tabi ama tavrini mutlaka koy ve koru derim ki bir daha canini acitamasinlar!!! Annene de kimsenin hizletciligoni yaptirma bence ama esine bu surecte durumu mutlaka iyi anlat ara kalmis hissetmesin kendini senin hakliligini bilsin. Once sen kendi kiymetini bil ki herkes haddini bilsin

Canim esine niye dayanamiyorsun normalde her isi biz yapiyoruz onlar gayet rahat dayanabiliyorlar tum evi supurdum elimle sildim kizimla esim oturma odasinda diye orasi kaldi kizimi uyuturken esime sen supur ben silerim dedim sagolsun silmis viledayla bi de tv unitesinin 1/4unun tozunu almis nasil olmus temizlik sunu da yaptim bunu da yaptim diye 30 defa anlatti Allah razi olsun ellerine saglik mis gibi olmus dedim bi suru ayrinti atlamasina ragmen

Ben de bunu düşünüyorum canım. Yorumlar çok iyi. İndirim filan var mıydı peki ne kadara aldiniz? Bir de oturma yeri geniş mi sence?bebek büyüyünce rahat eder mi

Ahh canı

Ahh Can'ım senin işin de zor. Ama anne abla olmadığı ıcın eşin tavrını net bir sekılde koyabilmiş helal olsun. Eşim haklı olduğumu farkında ama ablası ve annesi o kadar tiyatrocu ki eşimin yanında bana ölüp bitiyorlar oda ne kadar çok seviyorlar seni diyor o yokken de laf sokarlar. Hamılelık sürecimde bile bana bize aile olamadılar ama farkına geç vardım insan bir kere olsun aramazmı. Baştan assaga benim içimdeki tüm sevgileri bitti ve bu sekılde tahammül etmek çok zor çünkü artk herşey sahte geliyor. Bebeğime yatak odası yapmayı çok istiyorum ama eşim ailesi geldiğinde nerde yatacaklar dıye dert etmeye başladı bile Offf Offf. Sen kurtulmuşsun canım hayatında stres yaratan insanı uzaklaştıracaksın hele hamilelikte

Canım aslında eline iyi bir fırsat geçmiş senin yerinde olsam mesajı o an orda okur bunu sebep gösterip tüm bağlarımı koparırdm.bu gidişle çok zarar görürsn onlardan.Allah yardmcn olsun

Canım her işimi kendim yapıyorum yeri geliyor ağırda kaldırıyorm tabi zorlamayacak şekilde.evi iki güne bir süpürürm silerim tuvalet banyoyuda iki gne bir yıkarm.eşim ağır kaldırırken yardm eder yoksa sağolsun bi işe vurmaz elini üstelik namazımıda henüz zorlamadığı için oturarak kılmıyorum yani şuan her işimi yapıyorum.ceviz fındık evde bulunduruyorum ama bazen yemediğim günler oluyor aklıma düştükçe yiyorum

Bana da esimin yaninda tatlim benegim bitanem esim ciksin odadan sen de sunu boyle yapiyosun demeler oyle iyi anliyorum ki seni anne abla olsaydi benim isimde cok zordu ama sakin ezdirme kendini dik dur bence canim kuzen var abla konumundaydi bizde en son iste son olay olunca yazmis esime senjn cocugun benim cocugum diye zaten yalap salp bi tip hic hoslanmam esimi boynundan falan opmustu bi kere cildirmistim sinirden senin cocugun benim cocugum yazdigini gorunce cildirdim oyle bir laf cikti ki sinirle agzimdan esimde kalakaldi igrenc insanlar!! Insallah bir cozum bulursun canm ama olgunlugunu kaybetmeden gelinsin madem gelin ol sende akilli olmamiz lazim yok anlamiyorum ki imzayi atinca ogullari niye ayrica bir kiymete biner o ogullar niye evvelde gostermedigi nezaketi fazlasiyla gosterir olur bilmem ki!

Adet kac gun gectiginde ogrendin canim nasil oldu braz anlatir misin

Canım on gün geçince değerim 176 filandi. Ebe ve aile hekimi gebelik değil büyük ihtimal bu kadar az olmamalı demişti degerim için. Kan testinden önce iki uç kez evde test yaptım ve hep çok ama cooook silik çizgi çıktı.

Evet Can'ım. Akıllı davranmamız lazım yoksa eşimle aram açılacak ben kötü onlar iyi gibi görünüyor askm balım dıye dıye. Allah sabır versin bize. Anlamıyorum ki iyi ol da bayılalım sana gel diye ya seytanlıkla nereye kadar anlamıyormmmmmm

Ne

O Nasıl bir kuzen ya ne demek öyle öpmek falan cocukmuyuz!! Yuh be

Canım aslında eline iyi bir fırsat geçmiş senin yerinde olsam mesajı o an orda okur bunu sebep gösterip tüm bağlarımı koparırdm.bu gidişle çok zarar görürsn onlardan.Allah yardmcn olsun

O kadar doğru dıyorsun ki arkadaslarımda hep aynı şeyi söyledi orda mesajı okuyup tepkimi koysaydım herşey farklı olurdu Smdı kara kara düşünmezdim. Ama eşim üzülmesin rencide olmasın dıye ve ben o masadan kalkarım o gelmezse işler çığrından çıkardı o duruma gelmek istemedim. Ama şimdi olsa kesinlikle öyle yapardım herkes herşeyi bilirdi.

176 da neye gebe degil diyolarsa bende yarn sabah yapacam tekrar cikmazsa sali gunu kan testi yaptrcam

Ben de bunu düşünüyorum canım. Yorumlar çok iyi. İndirim filan var mıydı peki ne kadara aldiniz? Bir de oturma yeri geniş mi sence?bebek büyüyünce rahat eder mi
Bizimki de buyuk bebek kucukken cok rahat uyuyor icinde sarsilmadan suruyorsunuz arabayi. Bebek cok rahat ediyor buyuklugu biraz sorun oluyor bizim arabamiz da aliyor ama annemlerin asansoru 2 kisilik oldugundan arabayla icine sigamiyorduk

3 gun gecti benim ovulasyon testi yapmistm bu ay 21. Ve 22. Gunler koyu cizgileri gordm o yuzdn gec dollenme olabilir mi diye dusunuyorm cnku adetlerim duzenlidr 26 gunde br adet olurum hep hic gecikmezdi hayrlisi artk bakalm

Üzme kendini canım Belliki senin gibi iyi niyetli değiller sen de onlara hakkettıkleri gibi davran. Bebeği esine sormalari bence göz boyası bak biz ilgileniyoruz!gibi yani. Hiç fırsat verme seni üzmelerine bazı insanlar iyi niyetten susmaktan anlamıyor daha çok üzerine geliyorlar insanlığından dolayı sustugunu anlamazlar

Benimki de azarlar bu sefer. Baştan az az akşam korkmazdim birden bu kadar alınca inşallah canım engel olurum da açım napim :) inşallah dikkat ederim canım.
Bence bu Aylardan sonra insan birden kilo alıyor ben de başlarda almadım hatta doktor yemek ile aran yok dedi herhalde. Şimdi ise birden kilo aldım

Canım lohusalık döneminide kendine zehir etme kayınvaliden görümcen annen bnce gayet kalabalık olur sadece annen gelsin eşin annenin geleceğini söylesn o gidince gelin şimdi gerek yok desin hem sende toparlanrsn onlar gelesiye..işin zor bir dahakine inşallah olmaz ama olursa hatalarını affetme olan sana olur en azından mesafe koymanı tavsiye ederm canım üzüldm senin adına

Agir kaldirma olayini dr.a sordum cunku kizimi mecburen kucagima aliyorum 2yasinda tuvalet egitimi veriyorum hic bi sey olmaz dedi dr. Ikizlere gebeyim ama cok sukur kanamam yok belki o yuzde oyle demistir

Ben varım canım . Sen de mi öylesin?
Henuz bilmiyorm canm ama oyle oldugunu dusunuyorm 3 gun gecikiyorm ama testler negatif bide bu ay ovu testi yaptm 21. Ve 22. Gun koyu cizgi grdum 26 gunde bir adet oluyorm hic gecikme olmazdi hep duzenliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…