- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
Him doğru aslında canım.Genelde günün sonunda ortaya çıkıyor yorgunluk neticesi
Him doğru söylüyorsun canım yorgunluk aksamlari daha çok kendini gösteriyorGenelde günün sonunda ortaya çıkıyor yorgunluk neticesi
Bunda nasıl kendilerini hakli çıkarırlar ki her şey ortada. Ne çok kızıyorum öyle iki yüzlü insanlara. Kesinlikle doğumdan sonra onlarla ilgilenme annenı de engelle gerekirse onlar varken annen gelmesin canım. Uzaklasmak istiyorsan uzaklaş canım hayat senin hayatın tavrını belli etEşimle konuştum ekran görüntüsünü kendi telefonumla cektım yanlış anlamışsındır diyecektir diye yazıyı gösterince zaten sok oldu haklısın hadi gidelim yüzleş dedi bende asla istemedim çünkü çok tatlı dillilerdir yüzüne karşı Can'ım ciğerim derler bir sekılde kendini haklı çıkaracaktır konuşsam ben asla ınanmam ama eşim ablasına inanır. Şimdi bana diyo ki ne olacak eskisi gibi olmayacakmısın böyle olurmu ben rol yapamam yalandan eskisi gibi olamam o lohusa Halim'le yine hiç birşeye el sürmeden yatacaklar annem hepimize hizmet edecek eminim. Bir sekılde tavrımı belli etmek istiyorum uzaklaşmak istiyorum artk onlardan sahte insanlardan
Kızlar evinizin işlerini yapabiliyor musunuz, sağolsun eşim yardımcı oluyor ama yemek yapmayı maalesef bilmiyor, tüm yemekleri ben yapıyorum, şikayetçi değilim ancak sanki artık yoruluyorum, illaki evde yapılacak işler oluyor, eşimle gurbetteyiz, aileler şehir dışında, eşim eve yardımcı almamıza gerek yok ben hallederim diyor, ben de ona dayanamıyorum
Diğer bi sorum da şu, günde kaç adet ceviz, badem, fındık yiyorsunuz
Canım lohusalık döneminide kendine zehir etme kayınvaliden görümcen annen bnce gayet kalabalık olur sadece annen gelsin eşin annenin geleceğini söylesn o gidince gelin şimdi gerek yok desin hem sende toparlanrsn onlar gelesiye..işin zor bir dahakine inşallah olmaz ama olursa hatalarını affetme olan sana olur en azından mesafe koymanı tavsiye ederm canım üzüldm senin adına
Anladim canım bilemiyorum ama inşallah hamilesindir benim adet döngüm çok uzun o anlamda geç dollenme dediklerini sanıyordumHenuz bilmiyorm canm ama oyle oldugunu dusunuyorm 3 gun gecikiyorm ama testler negatif bide bu ay ovu testi yaptm 21. Ve 22. Gun koyu cizgi grdum 26 gunde bir adet oluyorm hic gecikme olmazdi hep duzenliydi
Üzme kendini canım Belliki senin gibi iyi niyetli değiller sen de onlara hakkettıkleri gibi davran. Bebeği esine sormalari bence göz boyası bak biz ilgileniyoruz!gibi yani. Hiç fırsat verme seni üzmelerine bazı insanlar iyi niyetten susmaktan anlamıyor daha çok üzerine geliyorlar insanlığından dolayı sustugunu anlamazlar
Bebek geri yerine gelir canım bundan iki hafta önce bende bayagi stres yaşadım kaslarim bebeğimi aşağı itti dinlenince sonra geçti allaha şükürler olsun. Uzan ve ayaklarınin altına yastık yerleştir güzelimKizlar bugün aşırı stresli yoğun bir gun geçirdim ve sanki bebeğim eskisine gore aşağıda. Kasiklarima yakın yerde hissediyorum bu sıkıntı mi ve tekrar göbek hizasına gelir mi
Bunda nasıl kendilerini hakli çıkarırlar ki her şey ortada. Ne çok kızıyorum öyle iki yüzlü insanlara. Kesinlikle doğumdan sonra onlarla ilgilenme annenı de engelle gerekirse onlar varken annen gelmesin canım. Uzaklasmak istiyorsan uzaklaş canım hayat senin hayatın tavrını belli et
Gözüne soka soka göster esine yüzlerini madem görmüyor:) rahatlamana sevindim canım biz her zaman burdayiz :)Eşim için hep sustum gülümsedim ama oda benim ıcın birşey yapmazsa artk hersey degısecek göz boyası hersey ama bunuda anlamıyor olması çok enteresan gözüne perde inmiş gibi davranıyor görmüyor. Offf Offf saolun kızlar valla rahatladım biraz olsun.
Bende oyle bliyorm uzun olanlards genelde oluyo gec dollenme ama ben anlamadm ya var ondan geckti yada baska sebepten bakacxz artkAnladim canım bilemiyorum ama inşallah hamilesindir benim adet döngüm çok uzun o anlamda geç dollenme dediklerini sanıyordum
Nefret ediyorum boyle insanlardan!!!En güzel yönleri hemen ağlamaya başlarlar anne kız sıkışınca kendını açıklarken eşimin gözünü boyamak ıcın anne kız olarak ağlama krizine girecekler ve o ortamda ben kötü kalpli olucam anladınmı :) çok komik iki ucu b.klu değnek
Bebek geri yerine gelir canım bundan iki hafta önce bende bayagi stres yaşadım kaslarim bebeğimi aşağı itti dinlenince sonra geçti allaha şükürler olsun. Uzan ve ayaklarınin altına yastık yerleştir güzelim
Ay ne oyuncular allahım sende ağla duygu sömürüsü yap esine canım çok iyi düşün akıllıca haraket et . Bu arada kaç yıllık evlisin?En güzel yönleri hemen ağlamaya başlarlar anne kız sıkışınca kendını açıklarken eşimin gözünü boyamak ıcın anne kız olarak ağlama krizine girecekler ve o ortamda ben kötü kalpli olucam anladınmı :) çok komik iki ucu b.klu değnek
Gönlüne göre olsun canım 1 hafta tamamlaninca kan testi yaptırabilirsin hormon yükselmiş olurBende oyle bliyorm uzun olanlards genelde oluyo gec dollenme ama ben anlamadm ya var ondan geckti yada baska sebepten bakacxz artk
Gönlüne göre olsun canım 1 hafta tamamlaninca kan testi yaptırabilirsin hormon yükselmiş olurBende oyle bliyorm uzun olanlards genelde oluyo gec dollenme ama ben anlamadm ya var ondan geckti yada baska sebepten bakacxz artk
Insallah canim hayirlisiGönlüne göre olsun canım 1 hafta tamamlaninca kan testi yaptırabilirsin hormon yükselmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?