2016 Şubat Anneleri

Kızlar aranızda çarpıntı yaşayan var mı? ? Tansiyonum normal ama nabız hep 100 ün üzerinde yarın Dr a soracağım bakalım neden olurMuş. .
Fikri olan var mı :KK64:

Canım bendede çok oluyor özellikle yemekten sonra hele biraz ağır kacırayım bende sormayı unutuyorum hep kansızlık falan dıyorlar ama bende hepsi normal cıktı sanırm. Sorduktan sonra bizide bilgilendir Canım

Hazır yoğurt mu tüketiyorsunuz yoksa evde mayalanmış yoğurt mu?

Ben de bunu düşünüyorum canım. Yorumlar çok iyi. İndirim filan var mıydı peki ne kadara aldiniz? Bir de oturma yeri geniş mi sence?bebek büyüyünce rahat eder mi
İndirim yoktu canım ama zaten bebek arabalarına zam gelecek ellerindeki ürünler bitince yenilerde bayağı artacak fiyatlar oturma yeri gayet geniş puset biraz dar olabilir ama zaten onda en fazla 1 sene yatacak fiyatı 1199 tl idi air modeli olduğu için normal modeli de 999 tek fark tekerlekleri

Canım bendede çok oluyor özellikle yemekten sonra hele biraz ağır kacırayım bende sormayı unutuyorum hep kansızlık falan dıyorlar ama bende hepsi normal cıktı sanırm. Sorduktan sonra bizide bilgilendir Canım
Bende kansızlık diye okudum hep bakalım benim değerler nasıl. . Haber ederim canım

Kızlar aranızda çarpıntı yaşayan var mı? ? Tansiyonum normal ama nabız hep 100 ün üzerinde yarın Dr a soracağım bakalım neden olurMuş. .
Fikri olan var mı :KK64:
Bendede ayni problem var tansiyon normal nabiz yuksek :/

Hazır yoğurt mu tüketiyorsunuz yoksa evde mayalanmış yoğurt mu?
3 haftadır filan evde yapıyorum ben canım. Hep hazır alirdim. İyi bir Sütçü buldum çok şükür. Haftada 2.5 litre aliyorum nerdeyse hepsini de ben yiyorum. Arada süt de içiyorum. İnşallah yetiyordur

İndirim yoktu canım ama zaten bebek arabalarına zam gelecek ellerindeki ürünler bitince yenilerde bayağı artacak fiyatlar oturma yeri gayet geniş puset biraz dar olabilir ama zaten onda en fazla 1 sene yatacak fiyatı 1199 tl idi air modeli olduğu için normal modeli de 999 tek fark tekerlekleri
Haftaya istanbula ayrıntılı için gidicez. Orada indirimli filan bulamazsak ebebekten alicaz biz de bakalim arabanız hayırlı olsun. Allah düz bastırsın:KK46:

Bizimki de buyuk bebek kucukken cok rahat uyuyor icinde sarsilmadan suruyorsunuz arabayi. Bebek cok rahat ediyor buyuklugu biraz sorun oluyor bizim arabamiz da aliyor ama annemlerin asansoru 2 kisilik oldugundan arabayla icine sigamiyorduk
Ben bu tip arabalarda oturma yeri ilerde dar gelir de çocuk düşecek gibi durur mu acaba diyordum ama sorun olsa yorumlarda yazan olurdu heralde. Herkes memnun.

176 da neye gebe degil diyolarsa bende yarn sabah yapacam tekrar cikmazsa sali gunu kan testi yaptrcam

Beta HCG ye dusuj demişlerdi. Normalde daha yüksek olması gerekiyordu. Geç döllenme olduğu için değer çok düşük çıktı. Ebenin ve aile hekiminin aklına geç döllenme olabileceği gelmemişti canım.

3 gun gecti benim ovulasyon testi yapmistm bu ay 21. Ve 22. Gunler koyu cizgileri gordm o yuzdn gec dollenme olabilir mi diye dusunuyorm cnku adetlerim duzenlidr 26 gunde br adet olurum hep hic gecikmezdi hayrlisi artk bakalm

Onu bilemeyeceğim canım. Evde test yaptın mi? Yarın gidip bir tahlil ver. Benim adetim son iki ay düzensiz olduğu için on gün bekledim nasıl olsa adet olurum diye :)

ben de cuma sbh oldum cuma günü hiç ağrım yok diye diye dolaştım dün bir başladı dokunamıyorum kaldıramıyorum :KK66: merkeze gitmişken bir de tahlil yaptırdım idrar tam kan hemen de çıktı :)

Benim bugun ancak gecti pzt vurulmustum dun hafifledi bugun gecti ancak

Hepimize geçmiş olsun... Daha geçmiyor ama sabırla bekliyorum :( :(

Kizlar bugün aşırı stresli yoğun bir gun geçirdim ve sanki bebeğim eskisine gore aşağıda. Kasiklarima yakın yerde hissediyorum bu sıkıntı mi ve tekrar göbek hizasına gelir mi
Ikinci gebeligim ve ikizlerim olacak ins. Yani bebeklerimi uzun zamandir cok net hissediyorum birinin kafasi yukarida ayaklari asagida ayaklarinin hareketini gobek deliginin cok altinda hissediyorum elleri ve kafasinin hareketleri ise cok ust tarafta. Digeri de tam tersi pozisyonda. Ayrintili ult.da da boylelerdi gayet normal karsiladi dr. Artik buyudu annesi elleri ayaklari en hareketli organlari arada da kafa atiyor bence hayet normal ama icin rahat etmiyorsa dr. Kontrolunu one cek istersen

Bende oyle bliyorm uzun olanlards genelde oluyo gec dollenme ama ben anlamadm ya var ondan geckti yada baska sebepten bakacxz artk
Testte pozitif cikmadi diye mi supheleniyorsun gec dollenmeden? Tam olarak anlayamadim ben durumu. Dr teshis koydu mu

Günaydın hamisler ;)) hafta sonu yollarda gcti.. O yorgunluğun üzerine birde ise gitmek... Bu sabah sisli hava... Oğlum sisli havayla tanışmış oldu ;)

Ahh canı

Ahh Can'ım senin işin de zor. Ama anne abla olmadığı ıcın eşin tavrını net bir sekılde koyabilmiş helal olsun. Eşim haklı olduğumu farkında ama ablası ve annesi o kadar tiyatrocu ki eşimin yanında bana ölüp bitiyorlar oda ne kadar çok seviyorlar seni diyor o yokken de laf sokarlar. Hamılelık sürecimde bile bana bize aile olamadılar ama farkına geç vardım insan bir kere olsun aramazmı. Baştan assaga benim içimdeki tüm sevgileri bitti ve bu sekılde tahammül etmek çok zor çünkü artk herşey sahte geliyor. Bebeğime yatak odası yapmayı çok istiyorum ama eşim ailesi geldiğinde nerde yatacaklar dıye dert etmeye başladı bile Offf Offf. Sen kurtulmuşsun canım hayatında stres yaratan insanı uzaklaştıracaksın hele hamilelikte
Canım,herkesin derdi kendine şişko dünya gibi geliyor:) hepsi ayrı can yakıcı.keşke o vefasızca,haince tavırları bana da el gösterseydi.beni hamileliğim boyunca ailem nasılsın diye aramadı.bir kez bile...ha evet aradılar ama tartışmak için.annem sanki özellikle yapıyor 5 aydır nasıl laf sokarım derdinde.( biz annemle hayatım boyu hiç böyle olmadık,herşeyimi anlatırsın)karşılıklı atıştığımız zaman iyi anlamda söylediğim herşeyi içinde biriktirip kustu.babam desen niye aramıyorsunuz diye içkili halde telefon açıp silerim sizi diye gece birde evimi huzursuz edecek kadar düşüncesiz.aramıyoruz.korkuyoruz çünkü.bayramda onlar tatildeydi.kutlamak için aradık pişman olduk.hadi hadi dedi yüzümüze kapattı.annem engel olmuyor.bilerek yaptığını düşünüyorum artık.kardeşim 20 Yaşında.yalnızca eğlence Peşinde,bencil bir kız oldu.az mı baktm ben ona,elimde büyüdü.onu da doldurdular.zaten herşey onun iyiliğini istiyorum diye başladı.ders çalışmıyor gibi sorumsuz tavırlarına sinirlendim.orda başladı sanırım annemin kini.ben eleştirirken yüzüme bakmadı,hak vermediği mimiklerinden belliydi.ona da sinirlendim.istanbulda sınava girme hevesiyle herkesi sürükledi.çalışmadığı sınava giderken hangi renk Eteğini giyse,İstiklal'de hangi kotunu giyse diye daha gitmeden keyfi bunları düşündü.face e bin tane foto.istanbuldan geldi.sınavın nasıldı dedim,iyiydi dedi ama sonuç yine hüsran.daha sonra sınavı bile sormayan sorumsuz abla oldum o ayrı...
5 ay boyunca ara ara gittik.oturduk.hiçbirşey olmamış gibi davrandık.kötü şeyler kapandı dedikçe tekrar Gündeme getirdiler.evde birbirlerini doldurup beni arıyorlar.hamileliğimin arkasına sığınıyormuşum.bak bunu benim öz annem söylüyor.annem bir buçuk saat uzakta.evde yumurta bile kıramayan 20 Yaşında çocuk kafalı bebeğiyle meşgul.işlerime hiç destekçim yok.kadın tuttuk mecbur.midemin bulandığı dönem geldi.bir hafta zor kaldı.tatilde neden eşim evdeymiş.evde oturan adamı sevmezmiş.beş karış surat.sen tatildesin sen gel ben niye geliyorum ya aaaa yeter dedi.
Kısacası ben annemi tanıyamıyorum.korkudan bayramdan beri aramadık.akşam telefonum çaldı.eşimle yüreğimiz hopladı onlar mı ki diye...neyse ki değilmiş...bugünlerde bekliyorum niye aramıyorsun diye geri dönüşlerini ama açmayacağım.dayanmalıyım.bebeğim için.

Güzel anneler günaydın :)

Ya arkadaşlar ben bebeğin hareketlerine taktım kafayı :/ kasık tarafımda sürekli bi hareket var ama Bağırsak hareketine benziyor ayırt edemiyorum. Bir de kasıklarımın iç tarafına doğru hissettiğim kelebek çırpınması gibi ama güçlü hissettiğim hareketler var. Kelebek çırpınması gibi olan hareketi hissettiğimde bebeğim olduğuna emin oluyorum ama o da ne alaka anlamıyorum ultrasona girdiğim ilk 2 gün çok yoğun hissediyorum sonra tık yok. Bebek ultrasondan rahatsız mı oluyor acaba diye düşünüyorum ama hareketinden emin olduğum için mutlu oluyorum.
Bağırsak hareketleri sandıklarım bebek mi acaba ya valla yicem kafayı :) üzülüyorum bebeğim hiç hareket etmiyor mu bir sorun mu var diye :(
22 haftalık olduk artık hissetmem gerekmez mi net olarak? :/

Back
X