2016 Şubat Anneleri

Boğazı ağrıyan hamişler, ben latte (sütlü kahve) yapıyorum kafeinsiz kahve ile... Çooook iyi geldi boğazlarıma, onun yerine ballı süt, salepte nefis olur. Ayrıca reflümüde kesti, şiddetle tavsiye ederim :KK50:

Benim de ikinci bebis cinsiyetini bir turlu gostermedi yaun kontrolum var ve hep icimde kiz diye bir his var. Hayirlisi olsun saglikli olsunlar hatta su cinsiyet olsun demeye d korkuyorum ama kiz olsun istiyorum :)
Allah gönlündekini verir inşallah canım önce sağlıklı hayırlı olsunda insanın bi kızı olmalı bence inşallah benimde olur büyüyünce arkadaşın yoldaşın sırdaşın herşeyin oluyor erkek evlatta öyle ama illa bir mesafe oluyor ama kız bir başka biz annemle öyleyiz mesela şimdi:KK36:

Sabah 9 da kalktm o saatten beri yiyorum şuan bile yiyorum.bebeğimi görmek istemesm doktora gitmiycem nerdeyse.doktor çok kızacak çok :KK72:

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı rahimdeki çentik hala var ama büyümemiş doktorum iğnelere 35. haftaya kadar devam dedi bu erken doğum tehlikesi var demekmiş ama bu çentikle doğuma kadar giden de varmış büyümezse iyi dedi inşallah bir şey olmaz bebeğim 500 gr mış
Benimde kızimda çentik vardı ama 32. Haftada fark ettik kilo almıyordu 32. Haftadaki kilosuyla 36. Haftada doğum yaptım... fazla kafana takma kilosu iyiymis.. Şimdiki bebegimde ben 10 gün önce detaylı ya girdigimde yanı 21+0 da 378 gr di seninki benimkindende iyi sağlıkla kucağına alacağın günleri dusun gerisini kafana takma...

Kizlaar bebegim hic durmuo yaa..cok hareketli korkuyorm biseyimi var diye..gobegimin uzerinden gorebiliorz hareketlerini esimlee..daha erken diyolar boyle gormen icin..biraz korkuorm yaa :KK61:

Benimki oyle degil cok sukur o aksine kiz guzel diyor kb istiyodu adam erkek torun istiyor iki oglundan da kiz geldi:KK70:
Allah.tan eltimin 1kizi 1 oglu var :KK54: benim kv de ilki icin kiz olsun diye cok dua etti ama ikinci bi de ikiz olunca haliyle bekleniyor isteniyor ben de biri erkek olsun istemistim ama hayirlisi olsun tabi saglikla gelsinler insallah

Kizlaar bebegim hic durmuo yaa..cok hareketli korkuyorm biseyimi var diye..gobegimin uzerinden gorebiliorz hareketlerini esimlee..daha erken diyolar boyle gormen icin..biraz korkuorm yaa :KK61:
Ben de disardan ayagini ayirt edebiliyorum sen kimseyi dert etme her hamilelik herkeste farkli seyreder yalniz hareketliyse sen de benim gibi yandin demektir :KK49: genelde dogunca da hareketli oluyor :KK46:

Annem yapmisti canim kemikli et parchalarini kaynatiyor bildigim kadariyla sarimsakli yogurt dokup iciyosun cok lezzetli oluyor
Corbalara da cok guzel oluyor lezzet veriyor. Tavuklarda cok fazla hormon var cok fazla kullanmiyorum ama dana kemigi aliyoruz kasaptan dudukluye atiyorum uzun uzun iligi cikana kadar kaynatiyorum biraz soguyunca plastik kucuk kaplara veya bardaklara bolup dondurucuya atiyorum neredeyse butun yemeklere katiyorum bazen koymadigimda yemekler yavan geliyor ama direkt icemem heralde

Benimkiler sabah ezaniyla uyandilar gobegim zip zip ediyor hatta bi ara oyle sert bi hareket olduki korkudan ciglik atmisim esim de ciglik cigliga uyandi bisey oldu diye :) ama ben cok mutluyum

Doktor bile hissetmen icin erken demisti 2 aylikken ekiminin 1 inde konturolum vardi cok hareketli dedim bazen korkuyorum dedim normal dedi gece uyandigimi biliyom sukur saglikli gobegimde goruyorum yazana dek kac kere vurdu gerisini sen dusun

ben 19 + 4 ten beri görüyorum dışarıdan. niye korkalım ki ne güzel işte. iyi olduğunu anlıyorum. hem kişiden kişiye değişir bu. belki kimse inanmıcak ama tam 19 + 4 te bariz hareketleri görülüyordu. eşimde elini koyunca zaten hissediyordu.

Günaydın arkadaşlar
Bence hareketlerini hissedenler mutlu olsun. Ben de hissediyorum ama sizin kadar çok değil. Kilomdan dolayı sanırım eşim henüz hiç hissedemedi. Bazı günler çok çok az hissediyorum. O zamanlar korkuyorum ben de.
O yüzden bence hissettiğiniz için mutlu olun benim gibi hareket etse diye beklentiye girmek daha zor. :/

Back
X