- 11 Şubat 2012
- 2.420
- 3.071
- 133
Demekki çaykolik lik bebeklikten başlıyormuşYa artık eminim ben çay içince bebeğim inanılmaz hareketleniyor.. Tesadüfmü diyordum ama olamaz :) neden acaba çok enteresan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demekki çaykolik lik bebeklikten başlıyormuşYa artık eminim ben çay içince bebeğim inanılmaz hareketleniyor.. Tesadüfmü diyordum ama olamaz :) neden acaba çok enteresan
Kemikli et en guzeli ikidir yapiyorum, once kizartiyorum sonra patates, kucuk sogan, havuc vee sarimsak atiyorum.. Iksir gibi birsey ortaya cikiyor, hatta yarinda yapicamBen henüz hiç içmedim ama aslında içsek iyi olur
Canm neden giremeyesin ki doktor gelince tamamdır :)Yok canım ya bir de bana nedense detayliya giremeyecegim gibi geliyor öyle bir hissiyat oluştu.. bakalım 21 inde gelir inşallah perinatolog![]()
vee sayımız 100 e ulaştılisteye eklenmeyen ya da eksik bilgisi olanlar bana özelden mesaj gönderebilirsiniz
![]()
Allah gönlündekini verir inşallah canım önce sağlıklı hayırlı olsunda insanın bi kızı olmalı bence inşallah benimde olur büyüyünce arkadaşın yoldaşın sırdaşın herşeyin oluyor erkek evlatta öyle ama illa bir mesafe oluyor ama kız bir başka biz annemle öyleyiz mesela şimdiBenim de ikinci bebis cinsiyetini bir turlu gostermedi yaun kontrolum var ve hep icimde kiz diye bir his var. Hayirlisi olsun saglikli olsunlar hatta su cinsiyet olsun demeye d korkuyorum ama kiz olsun istiyorum :)
Birkaç gündür bence acayip yiyorum ya sonumuz hayrolaSabah 9 da kalktm o saatten beri yiyorum şuan bile yiyorum.bebeğimi görmek istemesm doktora gitmiycem nerdeyse.doktor çok kızacak çok![]()
Amin canım akşama kadar yediğimn hattihesabı yok çok kilo alırsak normal doğumda zorlaşıyormuş dikkat etmemiz lazım ama duramıyormBirkaç gündür bence acayip yiyorum ya sonumuz hayrola![]()
Benimde kızimda çentik vardı ama 32. Haftada fark ettik kilo almıyordu 32. Haftadaki kilosuyla 36. Haftada doğum yaptım... fazla kafana takma kilosu iyiymis.. Şimdiki bebegimde ben 10 gün önce detaylı ya girdigimde yanı 21+0 da 378 gr di seninki benimkindende iyi sağlıkla kucağına alacağın günleri dusun gerisini kafana takma...Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı rahimdeki çentik hala var ama büyümemiş doktorum iğnelere 35. haftaya kadar devam dedi bu erken doğum tehlikesi var demekmiş ama bu çentikle doğuma kadar giden de varmış büyümezse iyi dedi inşallah bir şey olmaz bebeğim 500 gr mış
Allah.tan eltimin 1kizi 1 oglu varBenimki oyle degil cok sukur o aksine kiz guzel diyor kb istiyodu adam erkek torun istiyor iki oglundan da kiz geldi![]()
Ben de disardan ayagini ayirt edebiliyorum sen kimseyi dert etme her hamilelik herkeste farkli seyreder yalniz hareketliyse sen de benim gibi yandin demektirKizlaar bebegim hic durmuo yaa..cok hareketli korkuyorm biseyimi var diye..gobegimin uzerinden gorebiliorz hareketlerini esimlee..daha erken diyolar boyle gormen icin..biraz korkuorm yaa![]()
Zaten kemik suyu kaynatip etsiz yemeklere katiyorum ayriyeten icmiyorumİyim şükür öksürük dışında. Kızlar kemik suyu içiyormusun uz
Corbalara da cok guzel oluyor lezzet veriyor. Tavuklarda cok fazla hormon var cok fazla kullanmiyorum ama dana kemigi aliyoruz kasaptan dudukluye atiyorum uzun uzun iligi cikana kadar kaynatiyorum biraz soguyunca plastik kucuk kaplara veya bardaklara bolup dondurucuya atiyorum neredeyse butun yemeklere katiyorum bazen koymadigimda yemekler yavan geliyor ama direkt icemem heraldeAnnem yapmisti canim kemikli et parchalarini kaynatiyor bildigim kadariyla sarimsakli yogurt dokup iciyosun cok lezzetli oluyor
Benimkiler sabah ezaniyla uyandilar gobegim zip zip ediyor hatta bi ara oyle sert bi hareket olduki korkudan ciglik atmisim esim de ciglik cigliga uyandi bisey oldu diye :) ama ben cok mutluyumKizlaar bebegim hic durmuo yaa..cok hareketli korkuyorm biseyimi var diye..gobegimin uzerinden gorebiliorz hareketlerini esimlee..daha erken diyolar boyle gormen icin..biraz korkuorm yaa![]()
Doktor bile hissetmen icin erken demisti 2 aylikken ekiminin 1 inde konturolum vardi cok hareketli dedim bazen korkuyorum dedim normal dedi gece uyandigimi biliyom sukur saglikli gobegimde goruyorum yazana dek kac kere vurdu gerisini sen dusunKizlaar bebegim hic durmuo yaa..cok hareketli korkuyorm biseyimi var diye..gobegimin uzerinden gorebiliorz hareketlerini esimlee..daha erken diyolar boyle gormen icin..biraz korkuorm yaa![]()
Kizlaar bebegim hic durmuo yaa..cok hareketli korkuyorm biseyimi var diye..gobegimin uzerinden gorebiliorz hareketlerini esimlee..daha erken diyolar boyle gormen icin..biraz korkuorm yaa![]()