2016 Şubat Anneleri

Slm kızlar perşembe günü kontrolüm vardı ve dr. Rahim boyundaki mesafenin sınırda olduğunu bu haftada 2.5 ve 3 cm gibi olması gerektiğini söyledi bnmki 2.3 müş sınırda ce buda erken doğum riski var dwmktir dedi yatman lazımmış sürekli çık ciddi bi problem sürekli bumu ölçmem lazım dedi korkmaya başladım bnm ikizlerimde erken doğmuştu annesi gibi sabırsız bebişlerim var bnm inşallah bu vaktinde gelir korkuyorum bu sorunu yaşayan varmı aranızda

Gecmis olsun ben iki gune bir yasiyorum ayni seyi bazen gunde bir kac defa tekrarladigi oluyor. Bugun kontrolum vardi hastanede oldu hatta. Bi taraftan gozlerim doluyor olucem diye bi taraftan sacmalama diyorum kendi kendime. Doktor bilmemne atak olabilir dedi. Kan sekerinin ani dusmesi ile ilgili ya da bebeklerin buyumesi ile birlikte kalbe giden atar damarlara yapilan baski ile ilgili falan dedi ama tum tahlillerim ciktiktan sonra karar verilecek. Tansiyon degilse eger tekrarlarsa git mutlaka doktora
Geçmiş olsun canım. Aynı durumu on gün önce yaşadım. Evde de tektim. Çok korktum bayılmak üzere oldum çünkü. Çok tuhaf birşey. Kendimi toplamaya çalışıp eşimi aradım. Dedim kötüyüm hemen gelir misin? Kapıdan bile anahtarı aldım düşer bayılırsam kapıyı açabilsin diye. Çünkü yanımda oğlum var korkardı böyle bir durumda. Elimi yüzümü yıkadıktan sonra biraz kendime geldim. Eşimi geri aradım gelme diye. Sanırım tansiyon birden düştü ya da birden çıktı diye düşündüm o an.
ben de saık sık yaşıyorum onu canım tansiyonum aşırı düşüyo bazen o zamnalarda oluyo özellikle sabahları işe gideken metro çok kalabalık olur ve ben ayakta arada kalırsam... yaşamazsn ınsaAllah tekrar
Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun. Anlıyorum ki kiminiz benim gibi korkmuş kiminiz benzer şeyler belkide aynı şeyi yaşamış, Allahım korusun bizleri ben açıkcası hala etkisindeyim tekrar yaşayacakmıyım diye korkuyorum. Arkadaşın dediği gibi ölümle hayat arasında bir cizgide hissediyorum o an kendimi. İnşallah tekrar yaşamayız dikkat edelim kendimize. Bu ayda vücudumuz olaganüstü kan pompalıyor ve kalbimiz çok çalışıyormuş. İnşallah sadece bu ay için geçerlidir ve daha kötüsünü bünyemiz yaşamadan bebeklerimize bagışlar Allahım bizi. Hepimize sağlıklı huzurlu günler diliyorum arkadaşlar

Günaydın anneler ;) Rabbim size ve o dünyalar güzeli miniklere hayırlı günler yasatsin :) umarım her sey iyidir :)

En sonunda evimi hafta sonu tasidim. Çok bir şey yapmadım. Allah razı olsun. Yardım eden çoktu. Ama zormus taşınmak .

Geçen cuma oglumu dört boyutlu da gordum. Doktorumun yeni yerinde dört boyutlu varmış. Çok sevindim . babasına benzer bir oğlum olacak. :) mim gorse aynı tepkiyi verdi :) sukur her şey yolunda.

Bu hafta gel şeker yüklemesi yapalım dedi. Ailemde şeker hastalığı vardır. Ben dikkat ederim şekere de su ara yiyorum :) yanı yapmam mantıklı geldi. Nolur nolmaz. Sizler ne düşünüyorsunuz.

Sevgiyle kalın :)

Günaydın anneler ;) Rabbim size ve o dünyalar güzeli miniklere hayırlı günler yasatsin :) umarım her sey iyidir :)

En sonunda evimi hafta sonu tasidim. Çok bir şey yapmadım. Allah razı olsun. Yardım eden çoktu. Ama zormus taşınmak .

Geçen cuma oglumu dört boyutlu da gordum. Doktorumun yeni yerinde dört boyutlu varmış. Çok sevindim . babasına benzer bir oğlum olacak. :) mim gorse aynı tepkiyi verdi :) sukur her şey yolunda.

Bu hafta gel şeker yüklemesi yapalım dedi. Ailemde şeker hastalığı vardır. Ben dikkat ederim şekere de su ara yiyorum :) yanı yapmam mantıklı geldi. Nolur nolmaz. Sizler ne düşünüyorsunuz.

Sevgiyle kalın :)

Günaydın kızlar :)
Sabah sabah tüm geçmişi okudum alıntı yaptım cevap yazdım tam gönderirken telefon hata verdi hepsi gitti :) sinirlerim bozuldu :) tekrar yazmayı da gözüm yemedi valla telefonla çok zor oluyor :)

Ama Özet olarak sıkıntı yaşayan herkese geçmiş olsun. Gözleri kararan arkadaşlar bence şekeriniz çok düşüyor. Tansiyon düşmesi biraz daha farklı oluyor. O yüzden şekerinizi ani yükselten yiyeceklerden kaçının korkmayın bence bu süreçte çoğu kişinin yaşadığı şeyler bunlar. Hassas olduğumuz için hemen panik oluyoruz :) bebişler için korkuyoruz.

Bana gelince Perşembe günü fetal eko çekilecek bebişimin inş. Detaylıda bi sorun görülmedi bin şükür ama doktor ne olur ne olmaz diye istedi bu çok daha detaylı bir tetkikmiş.
Sonraki hafta da şeker yüklemesi var ama çok kararsızım. Doktorum asla ikna olmuyor hem ben kiloluyum hem anne ve babamda şeker var o yüzden kesinlikle yaptırman lazım diyor. Karatayı da dinledikçe bebeğim için üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım valla. Açlık kan şekerim en son 65 çıkmıştı oldukça düşük. O yüzden çok kararsızım gerçekten.

Bir de ben kiloluyum diye daha 6 haftalıkken 50 gr şeker yüklemesi yaptırmışlardı bana normal çıkmıştı şekerim. Valla kafam Allak bullak...

arkadaslar ankarada detayli ultrason cektirenler nerede yaptirdilar...

günaydın güzel anneler...

Günaydın kızlar :)
Sabah sabah tüm geçmişi okudum alıntı yaptım cevap yazdım tam gönderirken telefon hata verdi hepsi gitti :) sinirlerim bozuldu :) tekrar yazmayı da gözüm yemedi valla telefonla çok zor oluyor :)

Ama Özet olarak sıkıntı yaşayan herkese geçmiş olsun. Gözleri kararan arkadaşlar bence şekeriniz çok düşüyor. Tansiyon düşmesi biraz daha farklı oluyor. O yüzden şekerinizi ani yükselten yiyeceklerden kaçının korkmayın bence bu süreçte çoğu kişinin yaşadığı şeyler bunlar. Hassas olduğumuz için hemen panik oluyoruz :) bebişler için korkuyoruz.

Bana gelince Perşembe günü fetal eko çekilecek bebişimin inş. Detaylıda bi sorun görülmedi bin şükür ama doktor ne olur ne olmaz diye istedi bu çok daha detaylı bir tetkikmiş.
Sonraki hafta da şeker yüklemesi var ama çok kararsızım. Doktorum asla ikna olmuyor hem ben kiloluyum hem anne ve babamda şeker var o yüzden kesinlikle yaptırman lazım diyor. Karatayı da dinledikçe bebeğim için üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım valla. Açlık kan şekerim en son 65 çıkmıştı oldukça düşük. O yüzden çok kararsızım gerçekten.

e zaten 6 haftalıkken çıkmamışsa bir daaha yaptırmanın manası ne hiç anlamıyorum :KK51:

bende geçtiğimiz hafta yaptırdığım açlık şeker kontrolünde 65 çıkmıştı. çok panik yapmıştım, şekersiz mi kalıyor bebek diye ama sorun teşkil etmez dedi çok şükür :anneadayı:

Ne dr u bakiyomus canim radyalog mu perinatolog mu biliyor musun? Ben acibademden randevu aldim ama 100 tl cok iyiymis bilemedim galiba sonunda hic yaptirmayacagim :KK48::KK53:

acıbadem de 100tl mi :KK57: nerede ki acıbadem bu?
ben istanbulda pendikteyim. kendi hastanemde 253 tl dediler.

2 fisfisim var canim yanimda tasidigim. Birde hapim. Ama cok sukur 5 aydir kulanmadim. Cok dikkat ediyorum stres, havasizlik ve adrenalin durumlarina ins doguma kadar idare edebilirim.
Cnm bn ne yazık ş kullanıyorum hamilelikte arttı sürekli döşümde hırıltı var ve balgam :KK61::KK61::KK61::KK61:

SELAM GÜZEL ANNELER BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMM:)
yaklaşık 2 aydır yoktum belki unuttunuz bile beni :)
2 ay önce bi kaza geçirdim ayağım kırıldı alçıdaydı yattım 2 ay evde hem hamilelik hem sakatlık biraz zor bir dönem geçirdim nete falanda pek giremedim... çok şükür bugun işbaşı yaptım bakalım hayırlısı artık aranızdayımda:=)
SELAM GÜZEL ANNELER BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMM:)
yaklaşık 2 aydır yoktum belki unuttunuz bile beni :)
2 ay önce bi kaza geçirdim ayağım kırıldı alçıdaydı yattım 2 ay evde hem hamilelik hem sakatlık biraz zor bir dönem geçirdim nete falanda pek giremedim... çok şükür bugun işbaşı yaptım bakalım hayırlısı artık aranızdayımda:=)
Cok gecmiss olsunn cnmm...bu arada hamileligide yarilamissin ::))

Geçmiş olsun canım.

ben son zamanlarımdada doğuma giderkende aynayı koyup jiletle alıyordum. Gayet kolay oluyor :KK66: ilişkide bende akşamları mide problemi çok oluyor akşam oldumu sanki sıkıntılarım artıyor. Eşim sagolsun çok anlayışlı.. zaten benimde canım hiiç istemiyor..

ucret sordunmu canım. Bu test çok pahalı degil galiba??

canım 60 veya 70 tl dedi benim gittiğim tıp merkezi, ben hastanede yaptırayım diyorum. bugün bir araştırıcam

Slm kızlar perşembe günü kontrolüm vardı ve dr. Rahim boyundaki mesafenin sınırda olduğunu bu haftada 2.5 ve 3 cm gibi olması gerektiğini söyledi bnmki 2.3 müş sınırda ce buda erken doğum riski var dwmktir dedi yatman lazımmış sürekli çık ciddi bi problem sürekli bumu ölçmem lazım dedi korkmaya başladım bnm ikizlerimde erken doğmuştu annesi gibi sabırsız bebişlerim var bnm inşallah bu vaktinde gelir korkuyorum bu sorunu yaşayan varmı aranızda
SIK SIK kontrole gitmen neyi degistirecekmis ki? .. Valla tatlim ben doktor isini biraz askiya aldim.. 3 hafta sonra gel dedi ben 4 hafta sonra gidicem, diger cati kontrolunu vs yaptirmayi dusunmuyorum. Her seferinde abuk subuk birsey cikariyorlar, hicte inanmiyorum dogrusu..

acıbadem de 100tl mi :KK57: nerede ki acıbadem bu?
ben istanbulda pendikteyim. kendi hastanemde 253 tl dediler.
Canım bende pendikteyim. Detaylıya girmedim ama fiyat almıştım, şifa hastanesi 165tl demişti düşünüyorsan bilgin olsun

Back
X