- 6 Ekim 2015
- 1.632
- 1.075
- 53
Bn yumurta döllenirken diye biliyorum cnm
her site bi sey yazmis biri iliski gunu biri 6 gun biri 3-4 gun ondan merak etdim acaba nasil olusuyorYaklasik 4 hafta sonra olusuyor diye biliyorum..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn yumurta döllenirken diye biliyorum cnm
her site bi sey yazmis biri iliski gunu biri 6 gun biri 3-4 gun ondan merak etdim acaba nasil olusuyorYaklasik 4 hafta sonra olusuyor diye biliyorum..
Valla karıştı canım . Ana bn döllenme olurken diye biliyorumher site bi sey yazmis biri iliski gunu biri 6 gun biri 3-4 gun ondan merak etdim acaba nasil olusuyorcunki kizlar cin takviminin tutmamasi bununla alakali ola bilir mesela mayis ayinda 25 yasinda bi kadina kiz yazilmissa ve kadin mayis ayinin 30unda iliskiye girmisse ve de haziranda kadina erkek gorunuyorsa dollenme de 4-5 gun icinde oluyorsa demek ki cin takvimk dogru ola bilir ay okuyunca kafaniz karisacak
![]()
Tatlim soyle anlatayim mesela sende mayis ayi erkek gosteriyo cin takvimi ve ultrason sana kiz diyo bi dusunuyosun neden cin takviminde erkekti o zaman diye. Eger mayis ayinin 28 ve ya sonrasi iliski yasamissan dollenme de haziranda olmussa demek ki cin takvimi dogru. Iliskiye girdiyin ayi deyil hamile kaldigin ayi bilmen gerek.analata bildim mi acabaValla karıştı canım . Ana bn döllenme olurken diye biliyorum
Ben ağdacılardanım aslında ama bi bakıym forma neler var dedm kimi 9ay boyunca yaptırmş sorun olmamış kimi ağdadan sonra doğuma gitmiş acıdan açılması olmuş.. Kafam çok karıştı yaEwet cnm onlardan Bim den 50 li paketten alıyorum. Acımıyorda çok fazla cnm
Ya birde cok muz yiyenlerin erkek cocugu oluyormus filan var.. ben cok severim muzu, ama tabi bununla alakasi oldugunu hic sanmiyorumher site bi sey yazmis biri iliski gunu biri 6 gun biri 3-4 gun ondan merak etdim acaba nasil olusuyorcunki kizlar cin takviminin tutmamasi bununla alakali ola bilir mesela mayis ayinda 25 yasinda bi kadina kiz yazilmissa ve kadin mayis ayinin 30unda iliskiye girmisse ve de haziranda kadina erkek gorunuyorsa dollenme de 4-5 gun icinde oluyorsa demek ki cin takvimk dogru ola bilir ay okuyunca kafaniz karisacak
![]()
Anladım cnm.Tatlim soyle anlatayim mesela sende mayis ayi erkek gosteriyo cin takvimi ve ultrason sana kiz diyo bi dusunuyosun neden cin takviminde erkekti o zaman diye. Eger mayis ayinin 28 ve ya sonrasi iliski yasamissan dollenme de haziranda olmussa demek ki cin takvimi dogru. Iliskiye girdiyin ayi deyil hamile kaldigin ayi bilmen gerek.analata bildim mi acaba![]()
Aslında bende adayı seviyorum ama bende eriyor.Ben ağdacılardanım aslında ama bi bakıym forma neler var dedm kimi 9ay boyunca yaptırmş sorun olmamış kimi ağdadan sonra doğuma gitmiş acıdan açılması olmuş.. Kafam çok karıştı ya
Ben cik yiyordum hatta hamile kalinca esim sik sik muz alirdi sonra artik yeter dedim muz bunalimina gircemYa birde cok muz yiyenlerin erkek cocugu oluyormus filan var.. ben cok severim muzu, ama tabi bununla alakasi oldugunu hic sanmiyorum![]()
Canim ben bilimsel arastirmalar yapa yapa kafayi siyiricamAnladım cnm.![]()
Kökleri çok kuvvetlenir sonra baş edemezsin jiletle...çok acıyor ama yaptırıyorum.en fazla 10dk Sürüyor zaten.Erken doğuma yol açıyo falan diye okudum ama jiletle de nasl olacak 5 ay
Bi de jiletle kullanmasini bilmiyom kanlar icinde kaliyoruz beKökleri çok kuvvetlenir sonra baş edemezsin jiletle...çok acıyor ama yaptırıyorum.en fazla 10dk Sürüyor zaten.
Bi sorun yaşamıyosun dmi canmKökleri çok kuvvetlenir sonra baş edemezsin jiletle...çok acıyor ama yaptırıyorum.en fazla 10dk Sürüyor zaten.
Nasıl eriyor ağda :)Aslında bende adayı seviyorum ama bende eriyor.
![]()
Yemegin yagi dokunuyo olabilir mumkunse kndi yaptigini ye yorgunlk halsizlik bndede oluyoCok sukur bugun iyiyim okulda oglen yedigim yemek mi dokunuyordu anlamadim bugun yemedim ordan. Biraz daha iyiyim en azindan yiyebiliyorum. Benim ilk hamileligimde mide bulantim cok olmustu ama bunlarda asiri halsizlik var. Midem yanarken daha cok halsizlik cektim kasigi kaldiracak halim yoktu ki
Yemegin yagi dokunuyo olabilir mumkunse kndi yaptigini ye yorgunlk halsizlik bndede oluyoCok sukur bugun iyiyim okulda oglen yedigim yemek mi dokunuyordu anlamadim bugun yemedim ordan. Biraz daha iyiyim en azindan yiyebiliyorum. Benim ilk hamileligimde mide bulantim cok olmustu ama bunlarda asiri halsizlik var. Midem yanarken daha cok halsizlik cektim kasigi kaldiracak halim yoktu ki
Tabiki alakasi yoktur muzla filanBen cik yiyordum hatta hamile kalinca esim sik sik muz alirdi sonra artik yeter dedim muz bunalimina gircemama sonuc kiz
![]()
Insallah Rabbim hepimizin gonlune gore bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsinTabiki alakasi yoktur muzla filan.. Saglikli olsunda kizi erkegi tamamen kismet.. bende kiz istedim sonuc erkek .. :)
Canim zeynep kamil icin mhrs den veya 182 den randevu alabilirsin onerim gece saat 12 de 182 den alman cunki 1 dk olmadan doluyo randevular alman cok zor oluyo birde 15 gun sonrasina veriyorlar simdiden dene diger hastaneyi bilmiyorum ama bakirkoy egitim arastirma icin kadin dogun dr yonlendiriyordu orda da oyle olabilir ama onlarda iiku aya kadar dolu olabiliyor hatta bazilari 8 aya kadar dolu olabiliyorGunaydin kizlar
Ayrintili ultrasonumu devlet hastanesinde yaptrmk istiyorm.istanbl kartal egitim arastrmada ve zeynp kamilde yapildigini soyledi doktorum.bunun icin kadın dogumdan sira alip muayeneyemi girmem gerekiyor?islemler nasil oluyor bilginiz varsa paylasrmisnz acaba..
Yoo o kadar kasmakla bişey olmaz.gün içinde neler yapıyoruz,nelere üzülüyoruz ağlıyoruz da kasılıyor...olcak o kadar...hele hele iş yerinde...mesela ben öğretmenim.bugün 6 saat dersim vardı.mahfetti çocuklar beni.konuş Konuş kendi sesimden tiksindim.o uğultuyu bastırırken daha yüksek sesle konuşuyorum tabii ,o kadar kasılıyor ki karnım.bişey olmaz yani canım.önemli olan çok ayakta kalmamak.o sıkıntı yapıyor bana işte.Bi sorun yaşamıyosun dmi canm
Nasıl eriyor ağda :)