2016 Şubat Anneleri

Bn yumurta döllenirken diye biliyorum cnm
Yaklasik 4 hafta sonra olusuyor diye biliyorum..
her site bi sey yazmis biri iliski gunu biri 6 gun biri 3-4 gun ondan merak etdim acaba nasil olusuyor:KK51: cunki kizlar cin takviminin tutmamasi bununla alakali ola bilir mesela mayis ayinda 25 yasinda bi kadina kiz yazilmissa ve kadin mayis ayinin 30unda iliskiye girmisse ve de haziranda kadina erkek gorunuyorsa dollenme de 4-5 gun icinde oluyorsa demek ki cin takvimk dogru ola bilir ay okuyunca kafaniz karisacak :D

her site bi sey yazmis biri iliski gunu biri 6 gun biri 3-4 gun ondan merak etdim acaba nasil olusuyor:KK51: cunki kizlar cin takviminin tutmamasi bununla alakali ola bilir mesela mayis ayinda 25 yasinda bi kadina kiz yazilmissa ve kadin mayis ayinin 30unda iliskiye girmisse ve de haziranda kadina erkek gorunuyorsa dollenme de 4-5 gun icinde oluyorsa demek ki cin takvimk dogru ola bilir ay okuyunca kafaniz karisacak :KK70:
Valla karıştı canım . Ana bn döllenme olurken diye biliyorum

Valla karıştı canım . Ana bn döllenme olurken diye biliyorum
Tatlim soyle anlatayim mesela sende mayis ayi erkek gosteriyo cin takvimi ve ultrason sana kiz diyo bi dusunuyosun neden cin takviminde erkekti o zaman diye. Eger mayis ayinin 28 ve ya sonrasi iliski yasamissan dollenme de haziranda olmussa demek ki cin takvimi dogru. Iliskiye girdiyin ayi deyil hamile kaldigin ayi bilmen gerek.analata bildim mi acaba:KK51:

Ewet cnm onlardan Bim den 50 li paketten alıyorum. Acımıyorda çok fazla cnm
Ben ağdacılardanım aslında ama bi bakıym forma neler var dedm kimi 9ay boyunca yaptırmş sorun olmamış kimi ağdadan sonra doğuma gitmiş acıdan açılması olmuş.. Kafam çok karıştı ya

her site bi sey yazmis biri iliski gunu biri 6 gun biri 3-4 gun ondan merak etdim acaba nasil olusuyor:KK51: cunki kizlar cin takviminin tutmamasi bununla alakali ola bilir mesela mayis ayinda 25 yasinda bi kadina kiz yazilmissa ve kadin mayis ayinin 30unda iliskiye girmisse ve de haziranda kadina erkek gorunuyorsa dollenme de 4-5 gun icinde oluyorsa demek ki cin takvimk dogru ola bilir ay okuyunca kafaniz karisacak :KK70:
Ya birde cok muz yiyenlerin erkek cocugu oluyormus filan var.. ben cok severim muzu, ama tabi bununla alakasi oldugunu hic sanmiyorum :D

Tatlim soyle anlatayim mesela sende mayis ayi erkek gosteriyo cin takvimi ve ultrason sana kiz diyo bi dusunuyosun neden cin takviminde erkekti o zaman diye. Eger mayis ayinin 28 ve ya sonrasi iliski yasamissan dollenme de haziranda olmussa demek ki cin takvimi dogru. Iliskiye girdiyin ayi deyil hamile kaldigin ayi bilmen gerek.analata bildim mi acaba:KK51:
Anladım cnm. :KK76::21:

Ben ağdacılardanım aslında ama bi bakıym forma neler var dedm kimi 9ay boyunca yaptırmş sorun olmamış kimi ağdadan sonra doğuma gitmiş acıdan açılması olmuş.. Kafam çok karıştı ya
Aslında bende adayı seviyorum ama bende eriyor.
:KK70:

Ya birde cok muz yiyenlerin erkek cocugu oluyormus filan var.. ben cok severim muzu, ama tabi bununla alakasi oldugunu hic sanmiyorum :KK70:
Ben cik yiyordum hatta hamile kalinca esim sik sik muz alirdi sonra artik yeter dedim muz bunalimina gircem :D ama sonuc kiz:anneadayı:
Canim ben bilimsel arastirmalar yapa yapa kafayi siyiricam :D

Cok sukur bugun iyiyim okulda oglen yedigim yemek mi dokunuyordu anlamadim bugun yemedim ordan. Biraz daha iyiyim en azindan yiyebiliyorum. Benim ilk hamileligimde mide bulantim cok olmustu ama bunlarda asiri halsizlik var. Midem yanarken daha cok halsizlik cektim kasigi kaldiracak halim yoktu ki
Yemegin yagi dokunuyo olabilir mumkunse kndi yaptigini ye yorgunlk halsizlik bndede oluyo

Cok sukur bugun iyiyim okulda oglen yedigim yemek mi dokunuyordu anlamadim bugun yemedim ordan. Biraz daha iyiyim en azindan yiyebiliyorum. Benim ilk hamileligimde mide bulantim cok olmustu ama bunlarda asiri halsizlik var. Midem yanarken daha cok halsizlik cektim kasigi kaldiracak halim yoktu ki
Yemegin yagi dokunuyo olabilir mumkunse kndi yaptigini ye yorgunlk halsizlik bndede oluyo

Ben cik yiyordum hatta hamile kalinca esim sik sik muz alirdi sonra artik yeter dedim muz bunalimina gircem :KK70: ama sonuc kiz:anneadayı:
Tabiki alakasi yoktur muzla filan :D .. Saglikli olsunda kizi erkegi tamamen kismet.. bende kiz istedim sonuc erkek .. :)

Kızlar ağda konusunda kafanız karışmasın.. Yardımcı olacak birşey söylemek istiyorum. Ben bebegime ilk zamanlar hamileyken merdivenlerden düştüm çok şükür birşey olmadı doktora gittik o panikle doktorumuz Allah onu çok güzel birşekilde koruyor. Dışarıdan karna darbe almadıkca birşey olmaz dedi. Hala şuanda bile market yaparm bilinçli olmaz ama eninde sonunda agır tasıdıgım oluyor ve kaç kat merdiven cıkıyorum Allaha sıgınıyorum..Ağda konusunu bu kadar büyütmeyin gözünüzde dışarıdan karna bir darbe değil. Belki yaptırdıgınız kişinin eli agırdır belki siz cok kasılırsınız o an da bu da size olumsuz etki yaratabilir tabi ki. Ama benim cevrem son zamana kadar hep agda yaptırdı bende yaptırıyorum kasmayın kendinizi kasacagınızı düşünüyosanız kendiniz alın en azından ne sıra ne olcagını bilirsiniz..

Gunaydin kizlar
Ayrintili ultrasonumu devlet hastanesinde yaptrmk istiyorm.istanbl kartal egitim arastrmada ve zeynp kamilde yapildigini soyledi doktorum.bunun icin kadın dogumdan sira alip muayeneyemi girmem gerekiyor?islemler nasil oluyor bilginiz varsa paylasrmisnz acaba..
Canim zeynep kamil icin mhrs den veya 182 den randevu alabilirsin onerim gece saat 12 de 182 den alman cunki 1 dk olmadan doluyo randevular alman cok zor oluyo birde 15 gun sonrasina veriyorlar simdiden dene diger hastaneyi bilmiyorum ama bakirkoy egitim arastirma icin kadin dogun dr yonlendiriyordu orda da oyle olabilir ama onlarda iiku aya kadar dolu olabiliyor hatta bazilari 8 aya kadar dolu olabiliyor

Slm kızlar hamileliğinden bu yana aşırı derecede halsizliklerim var yatakta yaşıyorum resmen hiç kendimi kaldıramıyorum kaç doktora gittim kaç kere acilde serum yedim ama hiç geçmedi en son dün yine acile gittim serum takarlarda biraz kendime gelirim ümidiyle bu sefer medikana hastanesine gittim orda da her zamanki gibi kan tahlili Yaptılar ve serum verdiler ama bu kan tahlilimde B12 vitaminine de bakmış doktor normal Değerler 187- 883 olması gerekiyormuş benimki de 113 çıktı ordaki doktor hemen kendi doktorunla konuşup B12 takviyesi Alman Lazım dedi kendi doktorumu aradığımda evet çok düşük çıkmış iğneye veya hapa başlamalısın dedi benim Anlamadığım 4 farklı doktor beni muayene etti kaç kere acillerde tahliller yapıldı kimsenin aklına B12 ye bakmak gelmedimi biliyorsunuz ki B12 eksikliğinin en büyük belirtisi aşırı yorgunluk halsizlik ve birçok belirtisi daha var bunlar bende mevcut bu günden itibaren iğneye başlıyorum daha hızlı yükseltsin diye inşallah bu halsizliklerim son bulacak diye çok seviniyorum bunları yazmamın tek sebebi eğer sizin de böyle Şikayetleriniz varsa siz doktorumuzdan isteyin B12 tahlili yapsın.
inşallah ilaçları kullandıktan sonra neticelerini de yazarım dualarınızı bekliyorum

Bi sorun yaşamıyosun dmi canm

Nasıl eriyor ağda :)
Yoo o kadar kasmakla bişey olmaz.gün içinde neler yapıyoruz,nelere üzülüyoruz ağlıyoruz da kasılıyor...olcak o kadar...hele hele iş yerinde...mesela ben öğretmenim.bugün 6 saat dersim vardı.mahfetti çocuklar beni.konuş Konuş kendi sesimden tiksindim.o uğultuyu bastırırken daha yüksek sesle konuşuyorum tabii ,o kadar kasılıyor ki karnım.bişey olmaz yani canım.önemli olan çok ayakta kalmamak.o sıkıntı yapıyor bana işte.

22+3 üm gittim tetenoz aşısını vurdurdum,
eşim de benimle geldi hemşire kalbini dinlettireyim dedi ilk defa oğlumuzla tanıştı
sagolsun devlet hastahaneleri ne içeri sokuyor ne de ultrason fotosu veriyordu
bu onu duygulandırdı galiba :KK22:

Back
X