2016 Şubat Anneleri

Alala .. o zaman bol bol uzan duzelir diye tahmin ediyorum canim.. ne tetiklemis olabilir ki acaba birsey soyledimi doktorun?
bısı demedı zaten ben hıc gobegımde hıssetmedım cok korkuyordum erken dogum olcak dıye ne zaman sorsam orda rahattır dedı dınlenecem mecbur ama ev hanımı olup gurbette olunca bı yere kadar yatabılıyorsun bu aralar bıde odası ıle ugrasıyoruz ya odan yordum sanırım kendımı

Canim sanirim bu soganla oluyor kup seklinde dogranip once sogan kavruluyor sonra patatesler ilave ediliyor ogle galiba sanirsamo_O
Canım iki türlü yapılıyor bir senin dediğin gibi diğerine haslıyorsun patatesi sonra soğan Salça ile kavuruyorsun

bısı demedı zaten ben hıc gobegımde hıssetmedım cok korkuyordum erken dogum olcak dıye ne zaman sorsam orda rahattır dedı dınlenecem mecbur ama ev hanımı olup gurbette olunca bı yere kadar yatabılıyorsun bu aralar bıde odası ıle ugrasıyoruz ya odan yordum sanırım kendımı
Cok egilme artik, egilincede olabiliyormus.. Zorlamaya gerek yok, oldugu kadar, yada esine yaptiricaksin artik ;)

kızlar bebek kaçıncı hafta ters dönüyor bilen var mı. birde ters döndüğünde hissedecek miyiz acaba. ben değişik şeyler hissediyorum da kasıklarımda acaba ters mi döndü diyorum
31. haftadan sonra ters yani baş aşağıya dönmesi bekleniyormuş. dün araştırmıştım bu konuyu..

KIZLAR DUN SORMUSTUM AMA BİR ARKADAS YAZMISTI... SİZCE TEPE HOME KARYOLA NASILDIR 70*140

BİR DE KARYOLA ALANLAR KARYOLA+ YATAK ORTALAMA NE KADARA ALDI

henüz almadım.
ben erol mobilyadan bakıyorum. 3 lü şifonyer+dolap+yatak maksimum 2800civarı. sallanan karyola veya büyüyen beşikler arasnda 120lira fark oluyormuş.

tepe home hakkında bilgi sahibi değilim. ama karyola maksimum 5 yıl kullanılabilir, o yüzden çok fiyatlı bir şey almaya gerek yok benim fikrimce...

henüz almadım.
ben erol mobilyadan bakıyorum. 3 lü şifonyer+dolap+yatak maksimum 2800civarı. sallanan karyola veya büyüyen beşikler arasnda 120lira fark oluyormuş.

tepe home hakkında bilgi sahibi değilim. ama karyola maksimum 5 yıl kullanılabilir, o yüzden çok fiyatlı bir şey almaya gerek yok benim fikrimce...

pardon sen sadece yatak ve karyola fiyatı sormuşsun :/
fiyatları çok çeşitli oluyor. model ve kliteye bağlı olarak...

kızlar bebek çantası olarak ne almayı nasıl birşey almayı düşünüyorsunuz. ben sırt çantası tarzında olanlardan istiyorum sanki daha kullanışlı gibi geliyor bana ama . alan var mı aranızda
Canim ben stylo markayi begendim. Fiyati da oyle anotmal degil digerleri gibi. Kullanlar da memnun.

ataşehirde mi oturuyorsun :=)
Yok canım kartalda oturuyorum ama nette bayagı bir araştırdım. Ataşehir agız diş saglıgı hastanesindeki doktorları begenen çok. Eniyihekim.com da bayagı bir iyi yorum var. Onun için oraya gidecegim. Sen nerede oturuyorsun?

Patlıcan dolması ve pazı yemeği yaptm canım şimdide Canım tavuk corbası çekti onu koydum ateşe :)

:kk77:Ayy Canım mercimek köfte çekti ya:anneadayı::KK46:

Valla patatesten o kadar bahsedilmişki benimde canım çekti :rolleyes: hamileler grubunda yemek konuşmayalım bir daha :KK70::KK70:

Benim canım çekmiyor hiç:KK48:
Işyerindekilere hep sorarım ne yemek vardı akşam diye ona göre eve gelince yemek hazirlardım simdi canım çeker diye kimse söylemiyor..hayır canım çekmiyor da merak ediyorum busefer de:KK48::KK48:

Back
X