2016 Şubat Anneleri

Vallaha icim rahat etmez caniniz ister soylemim:KK60::KK22:

Ay benimki de ogle canim ya her gun makarna yap adam gikin cikarmaz ama sonunda cikarir artik sabirin denememek gerek :KK70:
Tmm cnm bn pek bişey canım çekmiyor şimdiye kadar sadece ayva çekti:KK19::KK70:

Vallaha icim rahat etmez caniniz ister soylemim:KK60::KK22:

Ay benimki de ogle canim ya her gun makarna yap adam gikin cikarmaz ama sonunda cikarir artik sabirin denememek gerek :KK70:
Aynen ama dua ediyorum annesine yemek seçmemeyi öğretmiş oğlum şunu yer şunu yemez dememiş hiç ev işleride yaptırmış Allah izin verirse bende oğlumu öyle yetiştircem yarın elin kızı da belki bana dua eder :KK48: bebek doğunca bi süre yemeğide o yapcak bakalım sözünden dönmezse :)

Ayse2016 Ayse2016 M minekr1

hamd olsun aşırı yemek seçmeyiz ama bazi seylerden bikmis olduğundan sebzelerle aramiz biraz soğuk

ahh markarna ahh :D
Haftada 3 kez muhakak yapılıyor artık ben sıkıldım ama o sıkılmadı hem işime geliyo ama artık yemek istemiyorum

Bn ayva ayva diye yeni yiyebildim 3 aylıkken çekmişti ayva yoktu :KK43::KK61: yeni yedim canım ayvayı yedikten sonra yanağına dokunursan gamzesi oluyormuş doğru mu
ay bak bilmiyodum canim heme yapayim :D
Bi de nar cok yiyorum canim cekiyor eksisini sevmem ama :21:

Ayse2016 Ayse2016 M minekr1

hamd olsun aşırı yemek seçmeyiz ama bazi seylerden bikmis olduğundan sebzelerle aramiz biraz soğuk

ahh markarna ahh :KK70:
Haftada 3 kez muhakak yapılıyor artık ben sıkıldım ama o sıkılmadı hem işime geliyo ama artık yemek istemiyorum
Ay napalim artik ne pisireyim diye dusun dusun kafayi yiyorum her sey de pahali en iyisi makarna yani :D

Aynen ama dua ediyorum annesine yemek seçmemeyi öğretmiş oğlum şunu yer şunu yemez dememiş hiç ev işleride yaptırmış Allah izin verirse bende oğlumu öyle yetiştircem yarın elin kızı da belki bana dua eder :KK48: bebek doğunca bi süre yemeğide o yapcak bakalım sözünden dönmezse :)
Maşallah canım

Benimki dun gece kendisi yapti mutfakdan ordu gecmis gibiydi yapmasi toplamasindan daha zormus ayol en iyisi kendin yap :D

İdrar yollarimda enfeksiyon cikti kizlar :KK43: İlac verdi doktor iki tane. Cefurol ve manurol sanirim. Kullanan var mi bu ilaclari. Geçer mi ki :KK43:
Canım ben de dün sağlık ocagının istemi ile yaptırmıştım tahlil normalde bir şikayetim yoktu fakat Bahsetmiştim burada bol bakteri,bol epitel,5-6 lökosit yazıyordu. Korkmuştum çünkü iyi şeyler yazmıyordu bugun doktora gittim. Az enfeksiyon olmuşsun bol su iç dedi ben ilerlemesinden korktugumu söyledim manurol verdi o zaman temizleyici yazayım temizlensin bi dedi. bu akşam af edersin yatmadan önce tuvalete cıktıktan sonra o ilacı al uyu. Temizleyiciymiş. Doktor sakindi bu konuda korkma sende inşallah geçecek.. Su içmeyide ihmal etme.
Bu idrar tahlili yaptıranlar saglık ocagındamı yaptırıyor. Bizimki yapmıyormuş. :KK43:
canım sağlık ocagında idrar tahlili yapılmıyor bildiğim kadarıyla çünkü bende yaptıramadım yok dedi hemşire. Özelde yaptırdım.

Arkadaşlar birşey paylaşmak istiyorum. Ben 2 ayda 2 kere bir sıkıntı yaşadım. Sabah aç karnına kan tahlili yapılacak diye aç bıraktım kendimi ve o bırakışımda açlık kan şekerim düştü beklerken. Terleme, bulanık görme, kalp çarpıntısı oluştu bayılacak gibi oldum olan vardır belki aranızda bilirler, ileri derecesi şuur kaybına gidebiliyor. Çok şükür ilk yaşadığımı ilkkez olduğundan korktum, 2nci yaşadığımda gözümü kapAtarak sakince geçmesini bekleyerek atlattım. Ama korkunç birşey yinede o an bebekte içerde bi durgunluk yaşıyormuş. Bugun doktora randevu alıp gittiğimde bu sıkıntımı paylaştım. Doktorum normalde şeker yüklemesi haftan yaptıralım mutlaka dedi. Zararlı birşey olmuş olsaydı hiç bir doktor yaptırmazdı yapanlarda sıkıntısını yaşardı diye düşünüyorum.normalde benim ailemde hiç bir genetik şeker öyküsü yok. Ve bunu açken yaşadığımı fark etmem bende de sizde de olmayacagı anlamına gelmiyor.. Korkmayın lütfen, doktoruma güveniyorum çevrenin tavsiyesi ile gittiğim bilinen doktor buralarda. gereksiz gördüğü hiç birşeyi bana yaptırmadı. 2 li testim için ben gerek görmüyorum ama için rahat edecekse 3 lü de de öğreniriz demişti, 3 lü yaptırdım ve hiç bir sorun yoktu. renkli ultrasona aynı sekilde gerek görmedi bende ona güvenerek yaptırmadım bebegimi ne kadar merak etsemde. Bu şeker yüklemesi için ben yaşadığım durumu anlatınca yaptıralım dedi ve ben normalde pek sıcak bakan biri değilken yaptırmaya karar aldım. Ve inanın 2 tane baklavaya eş değer şeker içiyorsunuz korkmayın aileniz de yok diye yaptırmamazlık yapmanızıda istemem belki siz bir başlangıç olabilirsiniz.. Erkenden neden önlem almayasınız.. Yarın yaptıracagım inşallah 75mg yükleme, umarım yolunda çıkar herşey. Kendinizi aç bırakmayın az az sık sık yiyin, bol su için bebeginiz ve kilonuz için, bol yürüyüş yapın hem kilo hemde normal doğum düşünenler drum bana 30 haftadan somra plates topu al ve yavaş yavaş otur kalk kaslarnı çalıştır otururken bagdaş kurup otur dedi.Allahım hepimizin yavrularını saglıcakla bagıslasın o kadar zor ki şuan görevimiz aslında, Allahım yardımcımız olsun..

Son düzenleme:
ay bak bilmiyodum canim heme yapayim :KK70:
Bi de nar cok yiyorum canim cekiyor eksisini sevmem ama :21:
Bnde çok yerim canım ama şekerim biraz fazla çıktı yerken dikkatli yiyeceğim ikinci kez yükleme yapalım dediler ama bn yaptırmadım doğru mu yaptım yanlış mu bilmiyorum

Bnde çok yerim canım ama şekerim biraz fazla çıktı yerken dikkatli yiyeceğim ikinci kez yükleme yapalım dediler ama bn yaptırmadım doğru mu yaptım yanlış mu bilmiyorum
Canim sen buraya yerlestirdiyim videoyu gordun mu? Pr canan bu konuda soyledikleri acikcasi bana mantikli geldi ve ben hic yaptirmamistim zaten

Benimki dun gece kendisi yapti mutfakdan ordu gecmis gibiydi yapmasi toplamasindan daha zormus ayol en iyisi kendin yap :KK70:
Ay evet o konuda haklısın en son bulaşıkları sudan geçirmedn dizmişti makinaya Bi makarna yaptı üç tencere batırmış :KK67: yine kendm yaparım gibi

Kızlar valla iyi ki varsınız ya :) çok rahatladım gerçekten. Ben kendimi suçladım neden kadın doğum doktoruna güvenip endokrine gitmedim diye ondan çok üzüldüm benim yüzümden bebeğime bişi olursa diye. Allahtan değerim çok yüksek değil Cidden ama yüksek olsa bile öyle birkaç kereden bişi olmuyormuş anladığım kadarıyla.
Nolur nolmaz diye yarın özel bi hastanede profesörden randevu aldım bütün eski tahlillerimi de götüreceğim yorumlasın bakalım. Bir de hastane kampanya yapmış başka bir bölümde de ücretsiz muayene olabilecekmişim atladım tabi kadın doğuma :))
Ben normalde Gata ya gittiğim için ultrason görüntülerinden hiçbişi anlamıyordum. O yüzden özel hastanenin cihazı çok iyidir diye düşünüyorum çok heyecanlıyım belki yüzünü görürüz oğluşun bu sefer :) ben detaylı ultrasonda da yüzünü kapattığı için görememiştim.
Tekrar hepinize teşekkür ederim kızlar :)

ES-ER ES-ER Canım çok haklısın inşallah bebeklerimizi sağlıkla alacağız kucağımıza :) Allah'a emanet onlar... Biz elimizden geleni yapalım da.
Yarın seni de haberdar ederim doktorun söylediklerinden inş.
Doktor sana iyot kullanmanı önermiş miydi bu Arada canım? İnternette öyle de yazıyor.
canim benim de bir kere yuksekti stres olup hemen ozele gitmistim... sorun degil dedi doktor... deniz kenarina tatile gittim duzeldi 3-4 gunde... iyot ise yariyor sanirim...

Benim canım çekmiyor hiç:KK48:
Işyerindekilere hep sorarım ne yemek vardı akşam diye ona göre eve gelince yemek hazirlardım simdi canım çeker diye kimse söylemiyor..hayır canım çekmiyor da merak ediyorum busefer de:KK48::KK48:
Öyle canım insan merak ediyor. Ama bazı şeyleri canın isteyince onu yemeden aklından çıkmıyor.
hiç canım bişy çekmiyor, aşermek nasıl bişy deseler cevap vermicem :KK70: sadece karnım aç kalmasın, boğazımdan birşeyler geçsin yeter :KK70:
Oda iyiymiş :cool: hiç bu zamana kadar birşeyi çok istemedinmi??

Yarın ilk doz tetanoz aşısı olcam hiç istemiyorum aslında yaa ufff.. durup dururken ağrı sızı bazılarında ateş de olmuş . Ayrıca şu sağlık sektöründeki tutarsızlık sinir ediyo 10 doktor yaptır diyo 10 doktor gerek yok diyo bu ne yaa ... bir de afedersiniz ishal oldum tuvaletten çıkamıyorum uff

Back
X