2016 Şubat Anneleri

Sanırım gerçekten şeker,yüzünü göremesek te utangaç bir kız göstereyim canım fotoğrafta bir kafa,bir kol var o kadar yüzünü yan dönüp koluyla kapatmışEki Görüntüle 1677688
ay sorma canım bizimkide yüzünü kapatıyor. 5. asydada göremedik geçen hafta kolunun arasından birazcık gördük işte :) utangaç bunlar :)

Uzun zamandır giremiyorum Naber annişler? Benim midem çok ekşiyor yaa öf ne yapabilirim? Zaten Dr un bütün ilaçlarını içemiyorum o kadar fazla ki
1) troid için bi ilaç
2) gynoferon
3) decavit (1)
4) magnezyum (1)
5) kalsiyum
6) omega3
İnanın sadece ilk ikisini içiyorum gerisini hep unutuyorum vakit bulamıyorum kimisi yok yemekten once yok 2 saat sonra yok tok karna Günaydın geldi yaa..
niye bukadar fazla canım. 1-2-4 tamamda kalsiyum ve omega 3 besinlerle alsan iyi değil mi ? decavit multivitamin meyve sebze ile falanda alınır diye düşünüyorum. ben günde 2-3 bardak süt içiyorum. 1 kase yoğurt ya da ayran içiyorum mutlaka, yeterlidir sanırım. balık haftada 1 yapıyorum işte badem ceviz, fındık yiyyorum. magnezyuma bugün başladım. ben dr. değiştirdim ikiside gynoferon ve yeni mg dışında ilaç vermedi. düzgün beslen dediler

Tek isim olsa ya :) ben çift isimi hiç sevmiyorum neredeyse karsıyım :) ileride coğu genç mahkemede ikinci adlarını sildirecek bence :) benim şimdi bile var öyle yapan... En azından resmiyete kimlikte tek isim yazmalı :)

Arkadaşlar acil yardım. Az önce uyurken kedim dolabın üstünden tam karnıma atladı. Gobeğimin alt tarafına geldi. Bebeğim ve ben birden fırladık. Bebek bayağı tekmeler attı. Birşey olmuş mudur. 10 dk falan oldu ağrım yok ama midem bulanıyor.

Arkadaşlar acil yardım. Az önce uyurken kedim dolabın üstünden tam karnıma atladı. Gobeğimin alt tarafına geldi. Bebeğim ve ben birden fırladık. Bebek bayağı tekmeler attı. Birşey olmuş mudur. 10 dk falan oldu ağrım yok ama midem bulanıyor.
Hiç ama hiç birşey olmaz rahat olun o okadar günlü bir ortamda ki siz irkildiğiniz için irkilmiştir kanama su gelmesi bişe olmadığı sürece hiç sorun yok muayene ederken bile elle ne kadar bastırılıyo hem harekette etmiş anne iyiyim die :) sakin ol

Hiç ama hiç birşey olmaz rahat olun o okadar günlü bir ortamda ki siz irkildiğiniz için irkilmiştir kanama su gelmesi bişe olmadığı sürece hiç sorun yok muayene ederken bile elle ne kadar bastırılıyo hem harekette etmiş anne iyiyim die :) sakin ol
İnşallah dediğin gibidir canım. 3.5 kiko vardır bizim kedi 2 metreden atladık dersek bayağı bir canımı yaktı korkuyu hiç saymıyorum

ya kızlar gecmıs sayfalara gıttım de aklıma takıldı benım doktorum vitamine falan cok karsı
suanda sadece tiroit ıcın euthrox ve maltofer kullanıyorum
bunun dısında hıc bıse vermedı vermıyor da butun hepsını yıyeceklerden karsılamamı soyledı
Allaha sukur bebıs ıyı bı sıkıntı yok onden gıdıyormus bır hafta ama hıc balık yemıyorum ben
amway in omega hapı var evde ama doktora sormadan ıcmım dedım kaldı oyle

birde muhabbeti geçmiş bebişlerimizi anne karnında nasıl gelıstırırz gıbısınden
ben sürekli konusuyorum oglusumla suanda kalktım kahvaltı hazırladım havuclar turuncu renkte zeytın sıyah vs gıbı herseyı en ınce detayına kadar anlatıyorum
belkı komık ama bır makale de okumustum anne gebelık donemınde ne kadar fazla kelıme kullanırssa cocuk da ılerleyen donemde bır okadar kelıme dagarcıgı gelısıyormus

birde ya kızlar ben macera romanı cok okuyorum bılen bılır psıkopat kıtaplar cınayetlı katıllı :D cocugumun psıkolojısı bozulmaz dımı :DD

İnşallah dediğin gibidir canım. 3.5 kiko vardır bizim kedi 2 metreden atladık dersek bayağı bir canımı yaktı korkuyu hiç saymıyorum

Allah'ın izniyle birşey olmaz İnşallah canım kanama vs olmadıysa şayet. Hem bebeğin de buradayım bana birşey olmadı dercesine sana tepki vermiş üzme canını

Allah'ın izniyle birşey olmaz İnşallah canım kanama vs olmadıysa şayet. Hem bebeğin de buradayım bana birşey olmadı dercesine sana tepki vermiş üzme canını
Hala da devam ediyor kıpırdamya çok rahatsız oldu kesin. Kafasına falan denk gelmesinden korktum. Benimde normalde mide bulantım olmaz acaba korkudan mı bulanıyor bilmiyorum. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum inşallah birşey olmamıştır

Hala da devam ediyor kıpırdamya çok rahatsız oldu kesin. Kafasına falan denk gelmesinden korktum. Benimde normalde mide bulantım olmaz acaba korkudan mı bulanıyor bilmiyorum. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum inşallah birşey olmamıştır

Aynen dediğin gibi heyecan yaptığın ve stres olduğun için midene vurmuştur direk sende hiç kafana takma ki Bebek'te etkilenmesin. Maşallah tepki veriyorsa Allah'ın izniyle birşeycik olmaz :) içine ferah tut bebeklerimiz Allah'a emanetler...

Aynen dediğin gibi heyecan yaptığın ve stres olduğun için midene vurmuştur direk sende hiç kafana takma ki Bebek'te etkilenmesin. Maşallah tepki veriyorsa Allah'ın izniyle birşeycik olmaz :) içine ferah tut bebeklerimiz Allah'a emanetler...
Sağol canım içimi rahatlattınız biraz takmayıp uyumaya çalışayım bari. Allah hepmizin bebeklerini korusun inşallah

Bulasiklari toplama gorevini de esinize yikin baya ise yariyor su an fazla egilemedigimden kizimin dagittigi oyuncaklari esime toplattim bi kac defa. Bana birak dagitsin oynasin diyen adam oyuncaklarin cogunu kaldirdi fazla dagitiyor diye :KK45:
:KK48: Gerçekten trajikomik halleri.insan kıyamıyorda geri öyle elleri ayaklarına dolaşınca.şimdilik balkon yıkatıyorm salata ve sofrayı kurmakta dahil :KK48:

:KK61:Bel ağrısından burun tıkanıklığından uyuyamayanlar. Bugun yine coook yürüdüm ve hıc dınlenemedim ben bittim :(

Bulasiklari toplama gorevini de esinize yikin baya ise yariyor su an fazla egilemedigimden kizimin dagittigi oyuncaklari esime toplattim bi kac defa. Bana birak dagitsin oynasin diyen adam oyuncaklarin cogunu kaldirdi fazla dagitiyor diye :KK45:
A ne guzel canim bi tane kizin var ben bu ilk saniyodum kac yasinda tatlisko?:KK73:

Günaydın kızlar :)benim kız bugün uyutmadi beni:(şansa da bugün ise gitmiyorum az dinlenirim dedim olmadi:( tetanoz iğnesi var 2. Doz yapılacak sonrada kızımı görmeye gidecemçok özledim minnak davsanimi :))

nevin ismine 2. isim alya, mira ve miray arasında kaldım, sizce hangisi güzel ?
Nevin miray hoşuma gitti mira yaman doldu heryer ondan ısınamadim o isme .
Birisi demis miray diye seslenmek güzel oluyo diye çok yumuşak bir isim komşumdan biliyorum bence miray koy cok seveceksin ve sevilecek

Back
X