2016 Şubat Anneleri

Arkadaşlar acil yardım. Az önce uyurken kedim dolabın üstünden tam karnıma atladı. Gobeğimin alt tarafına geldi. Bebeğim ve ben birden fırladık. Bebek bayağı tekmeler attı. Birşey olmuş mudur. 10 dk falan oldu ağrım yok ama midem bulanıyor.
cnm nasilsin bugun kipirdiyor mu bebek... mide bulantin ani hareketten de olmustur... birsey yoktur ins... cok mu hizli atladi ki ...

Şeker yüklemesi yaptıranlar doktorunuz ilk 50 mg mı istedi 75 mg mı istedi?
Kendi doktoruma gitmeden yakın hastanede 50 mg.erkenden yaptırayım dedim. Hemşire diyorki hamilelerden direk 75 mg. istiyorlar. Bende hayır 50 lik yaptıracagım dedim o_O

Kendi doktoruma gitmeden yakın hastanede 50 mg.erkenden yaptırayım dedim. Hemşire diyorki hamilelerden direk 75 mg. istiyorlar. Bende hayır 50 lik yaptıracagım dedim o_O
cnm bana once 50 verdi de henuz yaptirmadim...

Canım, benden 75 istedi dr.

Canım bende gitmek istiyorum bu ara arastırmadayım sen hangi sehırdesin? Bide bir kaç vıdeo izledim bizim korkup yapmayacağımız hareketleri yapıyorlar:KK73:
Ben zonguldaktayim canim. Ben daha cok nefes teknikleriyle ilgileniyorum canim. Dogumda buyuk kolaylik. İnt videolar cok ogretici degil nefes al ver dio teknigini ogretmio :)

Arkadaşlar acil yardım. Az önce uyurken kedim dolabın üstünden tam karnıma atladı. Gobeğimin alt tarafına geldi. Bebeğim ve ben birden fırladık. Bebek bayağı tekmeler attı. Birşey olmuş mudur. 10 dk falan oldu ağrım yok ama midem bulanıyor.
Canım birşey olmaz korkma benim çok başıma geldi hele kedimin biri baya sisko :) sen birden korktuğun için hareketlenmistir minigin :KK54:

Yarın ilk doz tetanoz aşısı olcam hiç istemiyorum aslında yaa ufff.. durup dururken ağrı sızı bazılarında ateş de olmuş . Ayrıca şu sağlık sektöründeki tutarsızlık sinir ediyo 10 doktor yaptır diyo 10 doktor gerek yok diyo bu ne yaa ... bir de afedersiniz ishal oldum tuvaletten çıkamıyorum uff
Bende ishal olmuştum. Annem Feridun Kunaktan öğrenmiş :) 2-3 tane karanfili ezip agzına atıp su ile yutuyorsun. Hemen kesiyor canım. Ben yaptım. Düzeldi. İshal önemli dikkatli ol. Birde salgın varmış. Önce oğlum yakalandı sobra banada geçti :(
Ben de 2. Doz aşımı oldum arkadaşlar dr um da bana gerek yok demişti ben yaptırdım daha önce iki kez ameliyat geçirdim o zamanlar aşılı falan mıydım hiç hatırlamıyorum biri devlet biri özel hastaneydi ama biraz pimpirikliyim ben hastane ortamı kasıyor ister istemez 5 doz yaparsan ömür boyu koruyormuş bu arada. İlkinde kolum şişip fena ağrımıştı kaldıramıyordum bunda hafif ağırlık var sanki geçenki kadar sıkıntı yapmadı bende
Benimde ikinci aşı çok agırlık yapmadı. Vücut alışıyor demekki :) sadece dokununca yeri acıyor.
uff bunu kesin yemeliyim dediğim daha olmadı , klasik sevdiğim seyler önüme gelirse fırsatı tepmem o kadar :KK70:
:KK76::KK76:
nevin ismine 2. isim alya, mira ve miray arasında kaldım, sizce hangisi güzel ?
Bence nevin alya daha çok yakışıyor.
niye bukadar fazla canım. 1-2-4 tamamda kalsiyum ve omega 3 besinlerle alsan iyi değil mi ? decavit multivitamin meyve sebze ile falanda alınır diye düşünüyorum. ben günde 2-3 bardak süt içiyorum. 1 kase yoğurt ya da ayran içiyorum mutlaka, yeterlidir sanırım. balık haftada 1 yapıyorum işte badem ceviz, fındık yiyyorum. magnezyuma bugün başladım. ben dr. değiştirdim ikiside gynoferon ve yeni mg dışında ilaç vermedi. düzgün beslen dediler
Canım hiç tahlil yaptırdınmı tahlilde çıkıyor.benim baştan sadece demirim düşüktü herşey normaldi. Balık süt yumurta yiyorum ama b12 im çok düşmüş. Tahlil yapmasam bilmeyecektim. :(
Canım, benden 75 istedi dr.
Neye göre istiyorlar acaba? Ben 50 lik yaptırdım. Zaten onuda zor içtim. 75 lik 100 lük hayal bile edemiyorum :( :(

Kızlar sizde farkettinizmi birimiz burada bir link paylaşırsak çanta parkyatak biberon bez kampanyası falan...
Kadınlar kulubu reklam olarak hep o linkleri çıkarıyor. :KK70::KK70:
En son biri molfix bez linki koymuş. Bende şuan reklam kısmında hep o çıkıyor. :-)

Bende ishal olmuştum. Annem Feridun Kunaktan öğrenmiş :) 2-3 tane karanfili ezip agzına atıp su ile yutuyorsun. Hemen kesiyor canım. Ben yaptım. Düzeldi. İshal önemli dikkatli ol. Birde salgın varmış. Önce oğlum yakalandı sobra banada geçti :KK43:

Benimde ikinci aşı çok agırlık yapmadı. Vücut alışıyor demekki :) sadece dokununca yeri acıyor.

:KK76::KK76:

Bence nevin alya daha çok yakışıyor.

Canım hiç tahlil yaptırdınmı tahlilde çıkıyor.benim baştan sadece demirim düşüktü herşey normaldi. Balık süt yumurta yiyorum ama b12 im çok düşmüş. Tahlil yapmasam bilmeyecektim. :KK43:

Neye göre istiyorlar acaba? Ben 50 lik yaptırdım. Zaten onuda zor içtim. 75 lik 100 lük hayal bile edemiyorum :KK43: :KK43:
50 lik yaptıranlar sonradan 100 lükte yaptırıyor. Drum tek seferde 75 lik istedi iki kerede uğraşmayalım diye. Yaptırdım, çok şükür bişey çıkmadı, ayrıca tadı gayet güzel gazoz gibiydi tek dilişte bitirdim :) zaten aç ve susuz gidiyorsun tahlile, kana kana içmiştim resmen :)

firkan firkan
Kadinlar kulübünün olayı değil işte :)
Google ile anlaşmalı tüm sitelerde olur, gezinen toplu sitelere istinaden sana reklami önerilerinde bulunuyor böylelikle seni almaya teşvik ediyor.

adamin biri bi siteye yazmış hacı senin sitende altta hep açık sapik kadin reklamlari var yeğenim benim bilgisayara girince görüyor lütfen reklamlarına dikkat et diye

el cevap. Bizim reklamlarimiz değil senin gezip tozdugun yerlerin oneri linkleridir az gez oralar da demis :D

Ayy cok fenayim beeennn

Ben sadece 2 li yaptırdım diğerlerine gerek görmedi doktor.

Olabilir canım gönderirsen sevinirim. Önümüzdeki hafta ataşehir agız ve diş saglıgına gidecegim oradada yapmazlarsa özele gidecegim.

Bizde yoğurt çorbası ve bamya var :KK66:

Yerin adı Endo-dent.
Telefon : (216) 565 15 12
Doktor: Nuran Noyan Özyöney
çok tatlı bi bayandır ben çok memnunum.

doktorum benden 75'lik istedi yarın yaptırıcam bende. ama bunu isteme sebebi ben ve eşim kilolu doğmuşuz o yüzden :)

Hamislerr nasilsinizz isimlere karar verildimi?:KK49:
Seker yuklemesi nasil birsey yaptiranlar anlatabilirmisiniz cok mu kotu o_O

Gunaydin annisler. Gece omce bel agrisindan donup durmaya basladim. Sonra kotu bir ruya ile uyandim. Tekrar uykuya dalayim derken aciktigimi hissettim. Kalkip birseyler yememek icin baya direndim ama gececek gibi degildi istahjm. Mecbur kalkip atistirdim. Simdi de zombi gibiyim :( simdiden basladi uykusuz geceler ama bir yandan da hosuma gidiyor minnakim kendini iyice hissettiriyor diye

50 lik yaptıranlar sonradan 100 lükte yaptırıyor. Drum tek seferde 75 lik istedi iki kerede uğraşmayalım diye. Yaptırdım, çok şükür bişey çıkmadı, ayrıca tadı gayet güzel gazoz gibiydi tek dilişte bitirdim :) zaten aç ve susuz gidiyorsun tahlile, kana kana içmiştim resmen :)
Ayy inş şekerim yüksek çıkmazda 100 lük yaprırmam. Benim içtiğim resmen şekerli suydu. Her hastane ne kadar farklı...
firkan firkan
Kadinlar kulübünün olayı değil işte :)
Google ile anlaşmalı tüm sitelerde olur, gezinen toplu sitelere istinaden sana reklami önerilerinde bulunuyor böylelikle seni almaya teşvik ediyor.

adamin biri bi siteye yazmış hacı senin sitende altta hep açık sapik kadin reklamlari var yeğenim benim bilgisayara girince görüyor lütfen reklamlarına dikkat et diye

el cevap. Bizim reklamlarimiz değil senin gezip tozdugun yerlerin oneri linkleridir az gez oralar da demis :KK70:

Ayy cok fenayim beeennn
Ahahahhhaaaa koptum yaaaaa
:KK70::KK70::KK70:
Yerin adı Endo-dent.
Telefon : (216) 565 15 12
Doktor: Nuran Noyan Özyöney
çok tatlı bi bayandır ben çok memnunum.
Sagol canım
doktorum benden 75'lik istedi yarın yaptırıcam bende. ama bunu isteme sebebi ben ve eşim kilolu doğmuşuz o yüzden :)
Hımm oda bir sebep demekki doktor sana kaç kg doğdunuz diyemi sordu
Ben bugun yaptırdım 50 mg. Her hastane farklı yapıyor ama kesin olan şu aç karnına kanına alıyorlar. Yarım saat sonra gel dedi. Gittim açlık şekerin çok yüksekse zaten şeker hastasısın diye yükleme yapmıyorlar. Yüksek çıkmadığı için birşey içiriyorlar sana benimki şekerli su gibiydi. Kimisi elmalı gazoz gibiymiş. (Aromalıları var demekki :) ) 1 saat yine hiçbişey yemeden bekliyorsun yine kan alıyorlar. Bu kadar. 50 mg lık böyleymiş. 1 saat sonra sonuç çıkacak. Eger yüksek çıkarsa 75 lik 100 lük isteyebiliyormuş doktor. İlk hamileliğimdede içince problem olmamıştı bundada olmadı azıcık midem bulandı o kadar... bazılarına dokunabiliyormuş

Gunaydin annisler. Gece omce bel agrisindan donup durmaya basladim. Sonra kotu bir ruya ile uyandim. Tekrar uykuya dalayim derken aciktigimi hissettim. Kalkip birseyler yememek icin baya direndim ama gececek gibi degildi istahjm. Mecbur kalkip atistirdim. Simdi de zombi gibiyim :KK43: simdiden basladi uykusuz geceler ama bir yandan da hosuma gidiyor minnakim kendini iyice hissettiriyor diye
Uykusuz her geceeeee :( alıştırma bunlar... Allah herşeyi ne kadar güzel ayarlamış. Bir anda pat diye uykusuzluk olmasın diye hamileyken yavaştan alıştırıyor ;) ;)

ilk 50 lik ile yaptırdım canım. yüksek çıkınca 100 lük yapıldı. tercih meselesi o doktorunuzun . sadece 75 lik yaptıranlar var.
75 likte 100 lüğe bakılmıyor sanırım.

Ayy inş şekerim yüksek çıkmazda 100 lük yaprırmam. Benim içtiğim resmen şekerli suydu. Her hastane ne kadar farklı...

Ahahahhhaaaa koptum yaaaaa
:KK70::KK70::KK70:

Sagol canım

Hımm oda bir sebep demekki doktor sana kaç kg doğdunuz diyemi sordu

Ben bugun yaptırdım 50 mg. Her hastane farklı yapıyor ama kesin olan şu aç karnına kanına alıyorlar. Yarım saat sonra gel dedi. Gittim açlık şekerin çok yüksekse zaten şeker hastasısın diye yükleme yapmıyorlar. Yüksek çıkmadığı için birşey içiriyorlar sana benimki şekerli su gibiydi. Kimisi elmalı gazoz gibiymiş. (Aromalıları var demekki :) ) 1 saat yine hiçbişey yemeden bekliyorsun yine kan alıyorlar. Bu kadar. 50 mg lık böyleymiş. 1 saat sonra sonuç çıkacak. Eger yüksek çıkarsa 75 lik 100 lük isteyebiliyormuş doktor. İlk hamileliğimdede içince problem olmamıştı bundada olmadı azıcık midem bulandı o kadar... bazılarına dokunabiliyormuş

ben zaten çok kilolu hamile kaldım. bizim doğum kilolarımızı öğrenip yüksek olduğunu duyunca da 75'lik istedi.
ben 4100 gr, eşimde 4750 gr doğmuşuz :) bizim ortalama zaten 4 ün üzerinde..

hayır.. oğluşuma hala isim beğenemedik :(
şeker yüklemesinde aromalı glukozlar var eczaneden özellikle ondan al 50 lik elma aromalıydı, tadı soda gibiydi. ama 1oo lük bana çok fena geldi :( 50 likte çok şükür sıkıntı yaşamadım ama 100 lük yüklemede baya rahatsız oldum :(

Back
X