Canım kafa atsa iyi idrar torbasına vurmaktan büyük zevk alıyo bizimki ben tuvalete koşturunca içerden kıskıs gülüyor heraldeArtık kaymıyorlar tabi :) nereye kaysınlaranca tekmeliyorlar benimki birde kafa atıyor ya
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kafa atsa iyi idrar torbasına vurmaktan büyük zevk alıyo bizimki ben tuvalete koşturunca içerden kıskıs gülüyor heraldeArtık kaymıyorlar tabi :) nereye kaysınlaranca tekmeliyorlar benimki birde kafa atıyor ya
![]()
Cnm ikinci yükleme mi bu çok sevindim iyi çıkmasınqEki Görüntüle 1679561 Kızlar 75mg şeker yüklememi yaptırdım bugun sonuçları 10dk verdiler. Çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı mutluyum. Normalde referans değerleri yazıyor yardımcı olur belki size, Sonuçlar şu şekildeydi. İnşallah sizlerinde iyi çıkar..
Olsada gidiyor canım bi süre sonra erken almak en iyisi o yüzdenKızlar ahşaptan koku oluyor mı ki nede olsa onlar da boya oluyor
Sen aldın mı cnmOlsada gidiyor canım bi süre sonra erken almak en iyisi o yüzden
Park yatak aldım onda da koku var geçer diyorlar ama bakalmSen aldın mı cnm
O benim butun gece uyuyamadim :/Bel ağrısından burun tıkanıklığından uyuyamayanlar. Bugun yine coook yürüdüm ve hıc dınlenemedim ben bittim
![]()
Anladım cnm o zmn erken almak gerekiyoPark yatak aldım onda da koku var geçer diyorlar ama bakalm
Canim seninki biraz sinirda cikmis inisulin'e gerek yoktur umarim, bence bir daha baktirman iyi olucaktir.. bende haftasonu toklugu olcturucem.. bazi durumlarda diyette yeterli olamayabiliyormus..diyet yapmak çok güç canım. bana biri demediği sürece tatlıdan kaçınmam zor olacak :) evet aslında çok yüksek değil. kepek ekmeği, hamur işi, tatlı biraz ara versek yeterlidir bence
1 saatte çıkıyor. Ben 2 plastik bardak içtim. Canım sonucun yüksek çıkarsa da hemen müdahale edilmiyor. Diyet veriyor doktorlar. Aynı gün göstermen gerekmiyor.![]()
Çok sağol Canım yok ilk yüklememde sonuç bu. ben 2 defa kendimi aç bırakmak zorunda kaldım kan tahlili vereceğim diye o sıra açlık kan şekerim düşmüştü. Bayılmaya yakın bir durum geçirdim. Dün doktorumla paylaşınca yaptıralım demişti. çok korktum fakat çok şükür mutluyum. şimdi içim nasıl rahatladı anlatamam. Doktoruma sonuçları yolladım cevap gelmedi henüz. Ama aç bırakma kendini az az sık ye demişti kontrolümde. Hiç birimizin sıkıntısı yokken gebelikte böyle komplikeler, durumlar yaşayabiliyoruz annelik görevimiz, zorlugumuz şimdiden başlıyor. İnşallah hepimiz güzelce cocuklarımızı kucağımıza sağlıcakla alırız da mutlu oluruz başka bir isteğim yokCnm ikinci yükleme mi bu çok sevindim iyi çıkmasınq
ben normalde de troid hastası olduğum için 6 haftada bir bakılıyor. hamileliğin 4. ayında 1,07 olan TSH sonraki kontrolde 3,05'lere çıkt. şimdi 2,5 lara indi ama yinede 6 haftada bir gidip tahlil yaptırıyorum. sonradan çıkmış olabilir bence bi yaptır derim.kızlar tsh baktırıyor musunuz arada ? ben ilk 3 ay 2 defa baktırdım sorun yoktu. ama sonra hiç baktırmadım. dr. da istemedi hiç. durduk yere yükselir mi acaba ? hep aklımda bi sağlık ocağına gidip yaptırayım diyorum.
Canım bana bir kez yükleme yapıldı geçen pazartesi 75 mg 184 çıktı değerim doktorda 3 gün boyunca sabah aç, kahvaltıdan bir saat sonra ve öğlen yemekten bir saat sonra yani günde 3 kez şeker takibi verdi bugünde sonuçlarımı aldım doktora gösterdim değerlerim hep normal sınırda çıkmış hatta dediğim gibi öğlen tatlı yediğim öğünlerde bile normaldi diyet konusuna gelince ben 68 kilo ile hamile kaldım 71 72 aralığında şuan kilom bir ay önceki kontrolde 3 kilo birden aldığım için uyarmıştı doktorum bende bu ay dikkat edip sadece 400 gr kadar almışım ekmek tam tahıllı tüketiyorum öğünümün biri mutlaka sebze yemeği oluyo ve her gün en az yarım saat yürüyorum birde doktordan şunu öğrendim meyve yediğim gün tatlı varsa sadece ucundan alıyorum tatlı yediğim günde meyveyi sadece bir mandilina olarak yiyorum dengelemeye çalışıyorum yaniCanım tekrar mı yükleme yapıldı yoksa açlık tokluğuna mı bakıldı Bnmde 50 mg yüklemede 148 çıktı 75 mg yapalım dediler bn yaptırmadım nasıl bir diyet uyguladın
çok sewindim canım walla ne güzel maşallah =)
bende 26. haftamda yaptırcam. bunu yaptırırken bir cumartesi gününe denk getircem. benim doktorumda cumartesi çalışmıyor. elime kapıt verdi bu yüklemeyi yaptır dedi. yine aynı hastanemde yaptırcam ama şunu merak ediyorum. bunu yapan doktor değil hemşireler ya mesela ben cmtsi yaptırıp salı günü de muayene olurum hemde doktora sonuçlarımı göstereyim diyorum. yoksa doktora muayene olcağım zaman mı yüklemeyi yaptırmam daha doğru olur?
Bende öyle yapayım cnm. Sağlık ocağında ölçtürebiliyoruz demi cnmCanım bana bir kez yükleme yapıldı geçen pazartesi 75 mg 184 çıktı değerim doktorda 3 gün boyunca sabah aç, kahvaltıdan bir saat sonra ve öğlen yemekten bir saat sonra yani günde 3 kez şeker takibi verdi bugünde sonuçlarımı aldım doktora gösterdim değerlerim hep normal sınırda çıkmış hatta dediğim gibi öğlen tatlı yediğim öğünlerde bile normaldi diyet konusuna gelince ben 68 kilo ile hamile kaldım 71 72 aralığında şuan kilom bir ay önceki kontrolde 3 kilo birden aldığım için uyarmıştı doktorum bende bu ay dikkat edip sadece 400 gr kadar almışım ekmek tam tahıllı tüketiyorum öğünümün biri mutlaka sebze yemeği oluyo ve her gün en az yarım saat yürüyorum birde doktordan şunu öğrendim meyve yediğim gün tatlı varsa sadece ucundan alıyorum tatlı yediğim günde meyveyi sadece bir mandilina olarak yiyorum dengelemeye çalışıyorum yani
Bnde tekrar yükletme yaptırmak istemediğim için seninki gibi yapayımCanım bana bir kez yükleme yapıldı geçen pazartesi 75 mg 184 çıktı değerim doktorda 3 gün boyunca sabah aç, kahvaltıdan bir saat sonra ve öğlen yemekten bir saat sonra yani günde 3 kez şeker takibi verdi bugünde sonuçlarımı aldım doktora gösterdim değerlerim hep normal sınırda çıkmış hatta dediğim gibi öğlen tatlı yediğim öğünlerde bile normaldi diyet konusuna gelince ben 68 kilo ile hamile kaldım 71 72 aralığında şuan kilom bir ay önceki kontrolde 3 kilo birden aldığım için uyarmıştı doktorum bende bu ay dikkat edip sadece 400 gr kadar almışım ekmek tam tahıllı tüketiyorum öğünümün biri mutlaka sebze yemeği oluyo ve her gün en az yarım saat yürüyorum birde doktordan şunu öğrendim meyve yediğim gün tatlı varsa sadece ucundan alıyorum tatlı yediğim günde meyveyi sadece bir mandilina olarak yiyorum dengelemeye çalışıyorum yani
Evet canım sağlık ocağında yaptırabilirsin bende orda yaptırdım parmaktan kan alıp baktılar yoksa günde üç kez damardan verseydim kollar felç olurdu heralde zaten çok ince damarlarımBende öyle yapayım cnm. Sağlık ocağında ölçtürebiliyoruz demi cnm
Hemen çıkıyor mu sonuç canım e yüklemeden kaç gün sonra kanına baktırdın çok soru sordum amaEvet canım sağlık ocağında yaptırabilirsin bende orda yaptırdım parmaktan kan alıp baktılar yoksa günde üç kez damardan verseydim kollar felç olurdu heralde zaten çok ince damarlarım
Canım bana doktor yüksek çıkınca takip verdi eğer o sonuçlarında yüksek olursa endokrinolojiye yönlendiricem dedi bildiğim kadarıyla ikinci yüklemeyi endokrinolojide yapıyolarBnde tekrar yükletme yaptırmak istemediğim için seninki gibi yapayım