2016 Şubat Anneleri

Oluyor canım ben oğluma oda takımı aldığımda kokusu 2-3haftada çıktı. İçine raflarına çekmecelere guzel kokan sabunlardan koyarsan daha çabuk çıkıyor

:KK48::KK48:

Hayır etkilemiyor kızlar etkilese benimde çok yüksek çıkardı. Tatlıya karşı durduramıyorum kendimi :KK43: çok yiyorum tatlı şeyler özelliklede çikolata.. ondan çok korkuyordum şekerim yüksek çıkacak diye ama 75 çıktı. Sınırında yarısı....
Boya var mı cnm peki. Ay kendimi mi kandırıyor um ki

Oy Kıyamam kuzumm. Ne kadar geç izne ayrılırsan senin için o jadar iyi olur cnm doğumdan sonraya aktarırsın
aynen zaten senelerdir bu günleri düşünerek yıllık izinlerimi biriktirdim.
şimdi erkenden çıkmak istemiyorum. mümkün olduğunca dayanıcam napim.
Herşey kuzucuklar için :)

Bn çok yedim cnm çok abarttım günde 2 mandilina 2 elma nar keçiboynuzunu pekmezi bal yüksek çıktı 140 olması gerekirken 148 çıktı bn bunlara bağlıyprum
Bence bünye yapıyo yaa ben tatlıdan tiksindim meyveyi bile seçerek azıcık yedim hamur işi yemem beyaz ekmek yıllardır yemem yine de 152 çıktı şoka girdim kesinlikle gebelikte bünye yapıyormuş

Hayır etkilemiyor kızlar etkilese benimde çok yüksek çıkardı. Tatlıya karşı durduramıyorum kendimi :KK43: çok yiyorum tatlı şeyler özelliklede çikolata.. ondan çok korkuyordum şekerim yüksek çıkacak diye ama 75 çıktı. Sınırında yarısı....
Yani yükleme öncesinde yedikleriniz etkilemiyor desem daha doğru olur.
Şuan içim rahatladı yani çok abartıyorum çünkü tatlıyı..
Ye memeye özen göster canım fazla tüketme bn iki gündür bal pekmez ve beyaz ekmek yemıyorum tam buğday ekmeği yiyorum. Meyve de günde iki kez cnö
Son bikaç gündür dikkat ediyorum ekmek az yemeye başladm çikolata falanda azalttm ama aklım hep onlarda :KK51:

Kızlarrr dün bunları aldım bütün günümü incik boncuk kumaş bakmakla geçirdim nitekim sabaha kadar bel agrısından uyumadım olsun kuzuma bişeler yapmak için değer :) lavanta kesesi yapıcam hastane odasına hediyelik bitince paylaşırım umarım güzel olur :21:

Fotoğrafı görünce tanıdık geldi :)
ig de takip ediyormuşum seni :)

Bence bünye yapıyo yaa ben tatlıdan tiksindim meyveyi bile seçerek azıcık yedim hamur işi yemem beyaz ekmek yıllardır yemem yine de 152 çıktı şoka girdim kesinlikle gebelikte bünye yapıyormuş
Peki cnm ikinci yükleme yaptıracakmısın. Diyet mi uygulayacaksın

Kızlar biraz önce geldim sağlık ocağından ttetanoz aşısı oldum ilk doz tavsiyeye ihtiyacım var kolonyali pamuk buz gerek yok dedi hemşire de sizin tecrübeleriniz daha iyi benim için hemen koyayım mı buz yoksa şişerse mi koyayım

Kızlar size bişey sorcam ya, geceleri benim kalça kemiğime ağrı giriyor, bacaklarım ağrıyor, dinlenmek için yatıyorum yorgun kalkıyorum :KK43: kramp gibi değil, resmen ağrıyor, sabah kalktığımda yüzüm falan da şiş oluyor, magnezyum değerim normal, ilaç da kullanıyorum ekstra, böyle bir sıkıntısı olan varmı neden böyle oluyor????

Kızlar biraz önce geldim sağlık ocağından ttetanoz aşısı oldum ilk doz tavsiyeye ihtiyacım var kolonyali pamuk buz gerek yok dedi hemşire de sizin tecrübeleriniz daha iyi benim için hemen koyayım mı buz yoksa şişerse mi koyayım
Buz torbası koy xnm bn ilkinde koymadım ağrım oldu ikincide koydum ağrım olmadı

Yaptırmayacağım doktor da gerek yok dedi diyet yapacağım ki zaten diyetisyenin verdiklerinin yarısı kadar yiyorum ben :)
İnşallah sağ salim alırız cnm. Bnde ikinci yükleme yi yaptırmayacagim. Zararlı diye düşünüyorum. Canım peki diyetisyen in liste verdi mi

Kızlar size bişey sorcam ya, geceleri benim kalça kemiğime ağrı giriyor, bacaklarım ağrıyor, dinlenmek için yatıyorum yorgun kalkıyorum :KK43: kramp gibi değil, resmen ağrıyor, sabah kalktığımda yüzüm falan da şiş oluyor, magnezyum değerim normal, ilaç da kullanıyorum ekstra, böyle bir sıkıntısı olan varmı neden böyle oluyor????
Cnm tuz çok mu tüketiyorsun

Buz koy bence, ama ben ikincide koyamadim ise gittim direk cunku.. cok agrimadi bu sefer ama ates yapti bir tek :KK53:

Amin canım nerde çalışıyorsun canım

Bı de ustune mesaılı ve 200 kısının calıstıgı acık ofıste calısırsanız ve It sektorundeysenız vay halınıze:( Hamıle mı degıl mı dıye bakmazlar sureklı mesaı ısterler

Benım calısmama sansım yok maddı acıdan:( Asıl cocuk dogunca napıcam, bakıcı bakıcak ama ben sabahları evden 6.30da cıkmak zorundayım, o saatte eve gelen bakıcı bulmam lazım, evın yakınlıgı ve bakacak bırının olması cok onemlı gercekten

Bol su iciyorsun ve tuzu sifira cekiyorsun canim.. ;)

IMG_20151106_153636.webp
Kollarını sivadim :) süsleri de aldım inşallah güzel olur yaaa herşey bebslerimizin için <3 bitince de paylasirim

Bı de ustune mesaılı ve 200 kısının calıstıgı acık ofıste calısırsanız ve It sektorundeysenız vay halınıze:KK43: Hamıle mı degıl mı dıye bakmazlar sureklı mesaı ısterler

Benım calısmama sansım yok maddı acıdan:KK43: Asıl cocuk dogunca napıcam, bakıcı bakıcak ama ben sabahları evden 6.30da cıkmak zorundayım, o saatte eve gelen bakıcı bulmam lazım, evın yakınlıgı ve bakacak bırının olması cok onemlı gercekten
Çok zor Ewet cnm bizimde pek iyi olduğu söylenemez özelde çalışıyordu m okulda. Ama şartları çok zor bi de hamilelikte sürekli bulantı ve çıkarma yordu üstünede astımım ilerleyin ce çıktım. İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum allah size sabır versin canım

Bencede cnm yanlış mı düşünüyorum tekrar yükleme bebeğe zarar vermez mi ucunda diyet var sende tatlı yersin makarna beyaz ekmek pirinç filan yemezsin
zararı konusunda çok tartışma var canım. bilemiyorum açıkçası bende. ama çokta zararlı olduğunu düşünmüyorum. çünkü gebelikte şekeri 400 lere çıkanlar var. bunu tespit etmek için önemli bi test aslında

Canim seninki biraz sinirda cikmis inisulin'e gerek yoktur umarim, bence bir daha baktirman iyi olucaktir.. bende haftasonu toklugu olcturucem.. bazi durumlarda diyette yeterli olamayabiliyormus..
yok canım inüsilin en son nokta. sınır 140 zaten. gebellikte 200 üstüne çıkıyor bazılarının şekeri. onlar ancak kullanıyor. dr. bahsetmedi bile sadece ufak bir diyet okadar. büyütülecek bişi değil yani.

Back
X