2016 Şubat Anneleri

Ay canım sorma ya bana da geçen gittim işte muayene etti Kültür aldı o zaman fitil ve antibiyotik verdi işe yaradı gibiler 3 gün hiç gelmedi bugün de normal bir akıntıymış gibi geldi ama ne bileyim korktum ya

Aynen benimde muayene etti direk fitil yazdı ilk bi kaç gün sabah uyanınca baya yoğun şekilde akıntı oluyor ilacın etkisi ile şimdi azaldı ama bitene kadar ilaca devammış. Hiç birşey olmaz inşallah çünkü ben alıştım baya şu aylara gelene kadar belki de bu 3. Diyebilirim. Bebekler iyi olsunda ben ağrı da çekmeye razıyım ilaç kullanmaya da mecbur..

Ooofff offf kafam bi milyoonnn...:KK42:
Miniğimle birlikte çıkaracağımız kitabımıza önsöz yazıyoruz sabahtan beri. Ama o da ben de çok sıkıldık. :KK34:
Bebek alışveriş sitelerini açmamak, buraya dalmamak için kendimizi çok zor tuttuk... Sonunda bitirdik ama yine de kararsız kaldık sizinle kafa dağıtmaya geldik.:anneadayı:
ne kitabi canim

Sanki ilk aylardaki gibi midem bulanıyor. Midem çok yanıyor :( nasıl geçer. Doktora daha var. Dayanamazsam arayacagim ama şimdi evde nasıl geçer. Çok yanıyor:(

Vajina kültür sonucum çıkmış baktım internetten de çok anlamadım tabi yarın doktor ne diyecek bakalım ama candida (mantar) ve bakteriyel vajinozis diye bir şey yazıyo anladık işte bakteri ve mantar var bu bakteriyel vajinit olayina sinir oldum :KK43: güzel bir şey olmadığını okudum allah esirgesin erken doğum falan yazıyo internette dua edin geçsin gitsin şu lanet şey
Tedavisi olan birşey sulu köpüklü akıntıya sebeb oluyor bebeğe bir zararı yok kültür yapılmasada verilen ilaçlar genelde B. Vajinozis ve candida için veriliyor yani cok farklı bi ilaç bile vermeyecek ve hemen tedavi olacaksın :)

Tedavisi olan birşey sulu köpüklü akıntıya sebeb oluyor bebeğe bir zararı yok kültür yapılmasada verilen ilaçlar genelde B. Vajinozis ve candida için veriliyor yani cok farklı bi ilaç bile vermeyecek ve hemen tedavi olacaksın :)
Canım Sağol rahatladım biraz ne çok felaket tellalı var sinir oluyorum .. benim köpüklü falan değildi rengi farklı geliyordu ondan istedi neyse kurtulcam inşallah

Sanki ilk aylardaki gibi midem bulanıyor. Midem çok yanıyor :( nasıl geçer. Doktora daha var. Dayanamazsam arayacagim ama şimdi evde nasıl geçer. Çok yanıyor:(
cnm bana yanma icin gaviscon verdi... yanarsa ic dedi.. . istersen nobetci ecz gaviscon al yesil kapli bir surup

Yuksek lisans tezim kitap olarak basiliyor canim. Insallah iş hukuku alaninda profosörluge kadar ilerlemek nasip olur. Tezimin savunmasini yaparken oglusuma hamileymisim ama bilmiyordum daha varligini. Surpriz geldi minik ;)
cnm tebrik ederim... bende ins pdr alaninda istiyorum hangi univ de yaptin ben ankaradayim gazide doktora ders doneminde... ama savunma sureci heyecanli bir surec ...

İyi akşamlar kızlar benim hep o gareketli pıt pıt vuran kızım dün öğleden beri çok hareketsiz :( bugün bir iki belli belirsiz kıpırtı hüssettim o kadar :( bir şeyi yoktur inşallah yaa

cnm nasilsin bugun kipirdiyor mu bebek... mide bulantin ani hareketten de olmustur... birsey yoktur ins... cok mu hizli atladi ki ...
canım iyiyim bebişimi gördüm bugün onun da iyi olduğunu öğrendim içim çok rahat.kıpır kıpır dünden beri çok az nerdeyse hiç kıpırdamayan çocuk başladı kıpırdımaya huzursuz mu oldu anlamadım.

Roman yaziyorum demeyi cok isterdim. Gerci belki bir gun onu da yazarim :KK66: Ama simdilik is hukuku uzerine yaziyorum. Tezimi kitaplastiriyorum insallah.

Çok güzel. Darısı başıma. Yüksek lisansı hep erteledim. Hala pismanim. İnşallah romanda yazarsiniz:)

cnm bana yanma icin gaviscon verdi... yanarsa ic dedi.. . istersen nobetci ecz gaviscon al yesil kapli bir surup

Biliyorum onu canım. Öğrenciyken stresliydim çok kullandım. Şekerli su iç dedi annem. İyi geldi. Ama mutlaka temin etmeliyim. Çok sağ olun.

İyi akşamlar kızlar benim hep o gareketli pıt pıt vuran kızım dün öğleden beri çok hareketsiz :KK43: bugün bir iki belli belirsiz kıpırtı hüssettim o kadar :KK43: bir şeyi yoktur inşallah yaa
Canım yoktur birşey bazen oluyor öyle benim 4-5 gündür neredeyse hiç kıpırdamıyordu.

İyi akşamlar kızlar benim hep o gareketli pıt pıt vuran kızım dün öğleden beri çok hareketsiz :KK43: bugün bir iki belli belirsiz kıpırtı hüssettim o kadar :KK43: bir şeyi yoktur inşallah yaa
Sakin korkma canim benim.. aynem bende senin gibi oluyorum..hergun pit pit vuran kizim gun geliyor bir kere bile kipirdamadigi oluyor.. sanirim anne gerginken ki kipirdamayinca gergin olmamak mumkun degil.. ve de yorgunken kipirdamiyorlar..
Endiselenme hic...

Allah sag saglim kucaginda gostersinn..hepimize insallahh:anneadayı::nazar::nazar::nazar:

İyi akşamlar kızlar...
Ben obez olarak hamile kaldığından dolayı şu ana kadar çok rahat bir hamilelik geçirmem arkadaşlarım ve akrabalarım dahil herkesi şaşırtıyordu. Sonunda olan oldu nazar değdi :(
Şu an hem korku hem telaş hem endişe hem üzüntü her şey var...

Tiroid kontrolü için bugün özel bir hastaneye gitmiştim orda da bi kampanya yapmışlar ve 2. Bir bölüme muayene ücretsiz dediler ben de tabiki kadın doğuma gittim.
Doktor oldukça ilgilendi ilk defa oğlumuzun yüzünü gördük çok mutluyduk. Doktor kan ve idrar tahlili istedi. Ben de sonuçları mail atmalarını söyledim.

Mail geldi birkaç saat sonra idrar tahlilimde protein ve keton ESER miktarda :( çıkmış.
Lökosit bol miktarda :( ve bakteri görüldü denilmiş.
Muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu var ama protein çıkmış olmasına üzülmekten ona üzülemedim bile :(
Direkt gebelik zehirlenmesi riski ve belirtisi yazıyor her yerde. Doktor da tansiyon takibin çok iyi yapılmalı deri riskli gebelik deri :(
O kadar korkuyorum ki ikidebir ayaklarımda ödem oluyor mu diye kontrol ediyorum tansiyon ölçüyorum flan :(
Bol su içip dikkat edersem protein yeniden negatif olur mu acaba :( çok korkuyorum ya...
:'(

cherry_pie cherry_pie çok geçmiş olsun canım, inşAllah önemli bir sıkıntın yoktur
bence birde devlet hastahanesinde aynı tahlilleri yaptır bir uzman daha görsün seni

Sinir nedir hic bilmiyorum tatlim ya.. ama aksatmamak gerektigini biliyorum bende tokluga en kisa surede baktircam :/ .. ama illa ki hisseder insan dimi ya yani sekeri olanlarda asiri istah acilimi filan oluyor, daha SIK toilete cikma, asiri yorgunluk belirtisi vs .. titreme vs .. :KK53: isin kotu tarafi bir cogu hamilelik belirtileriyle ayni ahaha neyse Allah yardimcimiz olsun :anneadayı:
belirtileri bilmiyorum. ben sadece 2buçuk kilo aldım 62 kiloyum şuan. ama şekerim biraz yüksek çıktı. öyle çok yemek yiyen biride değilim. ekmek kahvaltıda sadece tüketiyorum. ama çikolatalı tatlılardan uzak kalamıyorum. neyse çok mühim değil. sağlık olsun diyet yaparız

Selam kızlar birlikte yarıladık hamişliği hatta yarıyı geçtik bile son döneme girdik heycan var mı alıştınız mı bebeğinizin olacağı fikrine anne olmaya
heyecan, korku, mutluluk tarif edemiyorum :) öyle sabırsızlanıyorumki diyorum keşke hayırlısıysa tabi 37. haftada doğsa bebiş. ama tabi sağlıklı olacaksa. 40. haftayı beklemek çok zor :)

Back
X