- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok geçmiş olsun,hemen korkup panik yapma,özel bir hastane demişsin sanırım kendi doktorun değil. Bence kendi doktoruna ulaş durumu anlat tekrar tahlil iste,eser miktarda demek sanırım idrarda bulunuyor örnek olacak şekilde ama yoğun değil demek. Umarım bir sıkıntı yoktur yada ilaç tedavisiyle falan hallolurİyi akşamlar kızlar...
Ben obez olarak hamile kaldığından dolayı şu ana kadar çok rahat bir hamilelik geçirmem arkadaşlarım ve akrabalarım dahil herkesi şaşırtıyordu. Sonunda olan oldu nazar değdi
Şu an hem korku hem telaş hem endişe hem üzüntü her şey var...
Tiroid kontrolü için bugün özel bir hastaneye gitmiştim orda da bi kampanya yapmışlar ve 2. Bir bölüme muayene ücretsiz dediler ben de tabiki kadın doğuma gittim.
Doktor oldukça ilgilendi ilk defa oğlumuzun yüzünü gördük çok mutluyduk. Doktor kan ve idrar tahlili istedi. Ben de sonuçları mail atmalarını söyledim.
Mail geldi birkaç saat sonra idrar tahlilimde protein ve keton ESER miktardaçıkmış.
Lökosit bol miktardave bakteri görüldü denilmiş.
Muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu var ama protein çıkmış olmasına üzülmekten ona üzülemedim bile
Direkt gebelik zehirlenmesi riski ve belirtisi yazıyor her yerde. Doktor da tansiyon takibin çok iyi yapılmalı deri riskli gebelik deri
O kadar korkuyorum ki ikidebir ayaklarımda ödem oluyor mu diye kontrol ediyorum tansiyon ölçüyorum flan
Bol su içip dikkat edersem protein yeniden negatif olur mu acabaçok korkuyorum ya...
:'(
Allah bagislasin canimO da henuz iki yasinda. Gece uyanmalarim devam ederken ikinciyi yapayim dedim 3. Surpriz oldu![]()
Çok sade ve şık olmuş canımEki Görüntüle 1680625 Eki Görüntüle 1680627
Yorulduk ama değdi teyzemiz de yardım etti sağolsun sadece kolonyasini doldurmak kaldı :)
Çok tesekkur ederiz teyzesi <3Çok sade ve şık olmuş canım![]()
Benim dk da badem yagi onerdi ama tuylenme yapiyor dedi kizlar ben de zaten cok tuylendim ondan kullanamiyorumKızlar benim ağrılarım geçti kasık ağrımda geçti yada artık bağışıklık kazandım hissetmiyorum, ama karnım depar attı bir anda büyüdü sanki.. Artık bayağı büyük önden giden bir göbüşüm var :) Çatlaklar için badem yağına devam ediyorum şimdilik bir sorun yok gibi![]()
Ellerinize sağlık canım çok şirin olmuşlar :) şişeleri ne kadara ve nerden aldın? :)Eki Görüntüle 1680625 Eki Görüntüle 1680627
Yorulduk ama değdi teyzemiz de yardım etti sağolsun sadece kolonyasini doldurmak kaldı :)
Benim yaptığımı duysaniz :))) göbeğimde kkıllanma oldu ve bn naptin ?epilasyon aletyle aldım ve şuan batık oldu iğrenç bidurumdayim iyyBenim dk da badem yagi onerdi ama tuylenme yapiyor dedi kizlar ben de zaten cok tuylendim ondan kullanamiyorum![]()
Ayy inanmiyorum asla bir tane bile tuy koparmadim izi kaiyor cunki canim ya keske sorup sorusturmadan yapmasaydinBenim yaptığımı duysaniz :))) göbeğimde kkıllanma oldu ve bn naptin ?epilasyon aletyle aldım ve şuan batık oldu iğrenç bidurumdayim iyy( böyle bi şeyi neden yaptım hala bilmiyorum
Cnm gitti gidiyordan aldım eminonune gittim pahalıydı açıkçası gittiğime degmedi bnm sisrler 50cc eminonunde tanesine 1 tl diyen oldu 1.5 diyen oldu.ben de netten sipariş verdim tanesi 60 kuruşa fln geldi sanirim. toplam olarak hazır satılan suslu siselerden çok çok uyguna geldi .Ellerinize sağlık canım çok şirin olmuşlar :) şişeleri ne kadara ve nerden aldın? :)
Yook yeee ben basından beri kullanıyorum biraz tüylenme var ama çok olsa ne yazarki zaten doğumdan sonra dökülücekler, göbüşüme kurban olsun doktor ablası onada biç çekinmeden gösteriyoruz, hiç derdim değil valla :))Benim dk da badem yagi onerdi ama tuylenme yapiyor dedi kizlar ben de zaten cok tuylendim ondan kullanamiyorum![]()
Bi de kokusu agir geliyor bana ondan da kullanamiyirum galibaYook yeee ben basından beri kullanıyorum biraz tüylenme var ama çok olsa ne yazarki zaten doğumdan sonra dökülücekler, göbüşüme kurban olsun doktor ablası onada biç çekinmeden gösteriyoruz, hiç derdim değil valla :))
Sorma canım yaa öyle bi rahatsız oldum ki o kıllardan gobegime bakmak bile istemiyordum ama daha beter olduAyy inanmiyorum asla bir tane bile tuy koparmadim izi kaiyor cunki canim ya keske sorup sorusturmadan yapmasaydin![]()
Ay ne uğrasıyosun tatlım ya, boşver ne olucak, hamileliğin getirdiği birşey..Benim yaptığımı duysaniz :))) göbeğimde kkıllanma oldu ve bn naptin ?epilasyon aletyle aldım ve şuan batık oldu iğrenç bidurumdayim iyy( böyle bi şeyi neden yaptım hala bilmiyorum
Bana hamile kalmadan once lazer uygulayan bayan hamile oldugumu ogrendiyinden beri asla yanina gitmeme izin vermedi. Baska biri olsa para kazancam der aman bana ne gelsin diye dusunur ama o asla izin vermedi dogumdan sonra gel dediSorma canım yaa öyle bi rahatsız oldum ki o kıllardan gobegime bakmak bile istemiyordum ama daha beter oldulazere gidiyordum şuan onada gidemiyoruz yrm kaldı
(
Alala hiç kokmuyo ki tatlı badem yağı alıyorum ben..Bi de kokusu agir geliyor bana ondan da kullanamiyirum galiba![]()
birmaxtan sipariş veren anneler :) kaç günde geldi siparişleriniz??
O zaman ben aci badem almisimdirAlala hiç kokmuyo ki tatlı badem yağı alıyorum ben..