2016 Şubat Anneleri

Ya 2 gündür aklımda benimde acaba bebeğim çok aşağı mi indi de o kadar altta canım yanıyor. Karnımı uzunca ovalıyorum kıpırdı aşağıda oluyor. Sali günü randevu aldım bakalım insAllah iyiyizdir

Kızlar bende öyleyim oturup kalkınca belimde ve bacaklarımın arasındaki kemiklerim ağırıyor yatakta dönünce karnım kasılıyor yan yatamıyorm :( bendede korkular başladı bu Ağrılar için henüz erken oldugunu dusunuyorm salı günü benımde randevum var doktora hepsini sorucam umarm hersey yolundadır

Canım aslında bızım temızlık malzemesı kullanmamız zararlı, cıf kullanıyorum ben de ama solumamak lazım o yuzden cok kalamıyorum banyoda. Artık 1 ay sonra kadın alınca ona temızletıcem enıne boyuna camları ve banyoları

Hem besık hem baza koyarsam odada gececek yer kalmaz odamız buyuk degil:)Buyuyen besık aldım zaten, ılkokula baslayana kadar kullanabılecek yatagını ve kanepeyı de mısafır ıcın kullanırız o zamanlar. Okula baslayınca zaten genc odası almak lazım belkı evı de degıstırırız o zaman. Ben soyle acıldıgında belımı acıtmayacak puf puf bı kanepe bakıcam sımdılık
Hmm anladım canım bende 2+1de oturuyorm dar ev sıkıntı gerçekten.ben banyo ve tuvaleti temizlerken ağzımı burnumu sarıyorum tabi hiç kullanmasam daha iyi ama psikolojim bozuluyor o zaman da banyoya tuvalete giresm gelmiyo :KK48:

Kızlar bende öyleyim oturup kalkınca belimde ve bacaklarımın arasındaki kemiklerim ağırıyor yatakta dönünce karnım kasılıyor yan yatamıyorm :KK43: bendede korkular başladı bu Ağrılar için henüz erken oldugunu dusunuyorm salı günü benımde randevum var doktora hepsini sorucam umarm hersey yolundadır

Ayy hakkimizda hayirlisi insAllah yaa. Sali gelsede oglumu gorsem bu agrilarin sebebin nedenini bilsem icim rahatlasa

Slm lar
kizlar dis eti iltihap i olan varmiii? Su durumda dis doktoruma gitmek hic istemiyorum bayadir var ara ara bitiyo sonra tekrar basliyoo:( NAr suyu iyi die onu iciyorum dogal yoldan gecsin die ama gecmiyooo

kızlar dişim çürümüş o_O ağrı yok ama diş konusunda hassasiyetim var. ilerlemeden önlem almak istiyorum. birde olur Allah korusun çekilmek zorunda kalırsa 3 ayda eğer . kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve diş çekimi yasak. iğneyi asla bırakamam bebeğim daha mühim. dolgu yaptırsam zararı olur muki ? yapturan var mı aranızda dolgu ?

Yüksek olmasın da cnm
Aynen tatlim
Kızlar birşey sorucam size böyle bi anda durduk yere elim ayağım boşalır gibi Oluyo sanki bayılacak gibi sizinde öyle Oluyo mu :KK43: gidip uzanmasam sanki düşcem gibi yani
Evet benimde surekli oluyor :KK43:
Iste zaten ondan bahs ediyoduk kizlar benim de ogle ve olcunce goreceksiniz tansiyonumuz dustuyu icin ogle oluyoruz bu haftalarda daha bi sik yasar olduk neden acaba normal galiba bu haftalarda.
Bi de benim cok kötü çarpintim oluyor o da tansiyonla ilgili sanirim artik uyutmuyor beni o derece rahatsiz edici

Kizlar dun randevumuz vardi 25+4duk. 930gram olmus bebesimiz. Gelisimi gayet iyi dedi doktor.

Ama sag aort damarinda sorun cikti :( sag aortik ark diye birsey yazip fetal kardiyolojiye yonlendirdi. Bu hafta oraya gidecegiz. Ama cok uzuldum. Benim kalbimde ritim bozuklugu var ama bu oyle birsey degil ki :(

Ileride nasil bir sorunu olur falan dusunmeden edemiyorum. Doktor tek basina bir sorun teskil etmiyor diger damarlarda sorun var mi diye fetal kardiyolojiye mutlaka gidin dedi. Normalde sag aort damari sol ile kesismeliyken bizimkinde paralel devam ediyormus :(

Slm lar
kizlar dis eti iltihap i olan varmiii? Su durumda dis doktoruma gitmek hic istemiyorum bayadir var ara ara bitiyo sonra tekrar basliyoo:( NAr suyu iyi die onu iciyorum dogal yoldan gecsin die ama gecmiyooo
cnm en azindan danisirsin dis doktoruna... belki iltihabin zarari olabilir...

Kizlar dun randevumuz vardi 25+4duk. 930gram olmus bebesimiz. Gelisimi gayet iyi dedi doktor.

Ama sag aort damarinda sorun cikti :( sag aortik ark diye birsey yazip fetal kardiyolojiye yonlendirdi. Bu hafta oraya gidecegiz. Ama cok uzuldum. Benim kalbimde ritim bozuklugu var ama bu oyle birsey degil ki :(

Ileride nasil bir sorunu olur falan dusunmeden edemiyorum. Doktor tek basina bir sorun teskil etmiyor diger damarlarda sorun var mi diye fetal kardiyolojiye mutlaka gidin dedi. Normalde sag aort damari sol ile kesismeliyken bizimkinde paralel devam ediyormus :(
canim randevun ne zaman... ins sorun cikmaz... inssan stres yapmadan duramiyor...

Slm lar
kizlar dis eti iltihap i olan varmiii? Su durumda dis doktoruma gitmek hic istemiyorum bayadir var ara ara bitiyo sonra tekrar basliyoo:KK43: NAr suyu iyi die onu iciyorum dogal yoldan gecsin die ama gecmiyooo

kızlar dişim çürümüş o_O ağrı yok ama diş konusunda hassasiyetim var. ilerlemeden önlem almak istiyorum. birde olur Allah korusun çekilmek zorunda kalırsa 3 ayda eğer . kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve diş çekimi yasak. iğneyi asla bırakamam bebeğim daha mühim. dolgu yaptırsam zararı olur muki ? yapturan var mı aranızda dolgu ?
Benimde dişetlerim çok kötü ve en arka dişim çok acıyor. Dişçiye gittim dişetlerin çok iltihaplı ve dişin kanal tedavisi olması lazım. Röntgen çekmeden açıp sinirleri alınacak. Ama en sonuna kadar yapmayız. Sadece acını dindiririz dedi.
Ve bunun içinde kendi doktorumdan izin kagıdı almalıymışım. Antibiyotik ve kanaltedavisi için... Diş poliklinikleri istiyormuş. Bu arada bir tutam kekiği kaynamış suya atın 5 dk demlendikten sonra süzün soğuyunca önce dişlerinizi fırçalayın sonra o suyla gargara yapın diş etlerini rahatlatıyor ve ağrıları dindiriyor. Ben oyle yapıyorum :KK66:
Ayrıca hamileyken dişetlerine müdahale edemiyorlarmış. Çünkü verecekleri ilaçların bebege zararı varmış. Ama hamileliktenmi kaynaklanıyor daha büyük bir sorunmu var ona bakıyorlarmış.

canim randevun ne zaman... ins sorun cikmaz... inssan stres yapmadan duramiyor...

Capa da doktorum kendi hocalarinin numaralarini verdi. 4kisilik heyet bakacakmis durumumuza. 100bebekten 1inde gorulen sik bir durum olmasina ragmen cok tespit edilemeyen birsey dedi.

Yarin arayip randevu alacagim bu hafta icin heyet olacagi icin(4 prof) korkuyorum acikcasi. Ciddi demek ki diye. Bir yandan da tespit edildigi icin seviniyorum. Internette bu vakalari okudum 30yasinda yeni tespit edilenler bile oluyormus. Kalpte sorun yok diye cektigi nefes darligi icin depresan verilenler falan olmus :(

Ins diger damarlara etkisi yoktur da hayatinda zorluk cikarmaz yavruma :( Erkek cocugu birde agir nefes darligi falan cekmez umarim kosup oynamak isteyecek sonucta :(

Birde kızlar grip için önerebileceğiniz birşey varmı ıhlamur çayı dışında
Propolis bagisikligi artiyor canim hamilelige de bi etkisi yok diye biliyorum internette herhangi bi sakincasini bulamadim dr.una danisarak kullanabilirsin sute veya yogurda baharat gibi atiliyor yarim cay kasigi. Tarcindan biraz daha acik renkli gorunuyor tazesi kuru tarcin gibi oluyormus biraz bekleyince macun kivamina geliyormus iki turlu de kullaniliyor ama en iyisi tazesi tabi

Cnm ben beyaz yazma aldım 16 mendil çıktı bir yazmadan kenarını çevirdim
Yazmalar ince olmuyor mu? Ben kizima bi suru mendil almistim bi kismi inceydi bi kismi kalin 2yasina geldi hala kullaniyorum kalinlar bi yerine su dokuldugunde yerlediginde acil cozum icin cok iyi oluyor hala kullaniyorum kalin olanlari

Capa da doktorum kendi hocalarinin numaralarini verdi. 4kisilik heyet bakacakmis durumumuza. 100bebekten 1inde gorulen sik bir durum olmasina ragmen cok tespit edilemeyen birsey dedi.

Yarin arayip randevu alacagim bu hafta icin heyet olacagi icin(4 prof) korkuyorum acikcasi. Ciddi demek ki diye. Bir yandan da tespit edildigi icin seviniyorum. Internette bu vakalari okudum 30yasinda yeni tespit edilenler bile oluyormus. Kalpte sorun yok diye cektigi nefes darligi icin depresan verilenler falan olmus :KK43:

Ins diger damarlara etkisi yoktur da hayatinda zorluk cikarmaz yavruma :KK43: Erkek cocugu birde agir nefes darligi falan cekmez umarim kosup oynamak isteyecek sonucta :KK43:
Canim umarim ciddi bi sey degildir iyi haberlerini bekliyoruz

Back
X