2016 Şubat Anneleri

Bu nedir ya böyle :((

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 156
Bu nedir ya böyle :KK43:(
Bildiğin alerjik bir durum bence :O
Benimde kaşınıyor ama benim kaşıntılarım kuruluktan çatlamaya yönelik olanlardan.
Bence doktora göründüğünde bu fotoğrafı göstermelisin.daha önce böyle alerjin oldu mu hiç? mandalinaya veya başka birşeye. Mg bile olabilir :/

Benim de mg icmeyince kramp giriyor 2gun icmey unutsam o gece mutlaka kramp giriyor ictigim gun kramplar azalip yok oluyor mg fazlaligi mi var sende acaba o_O alakasi var mi bilmiyorum ama mg fazla olabilir diye dusundum :oops:

Bilmiyorum ki :) herşey olabilir. Psikolojik de olabilir :) ilaç vitamin içmekten pek hoşlanmam :) aklıma eserse içerim :)

Kizlaaaaaarrrrrrrr, size birşey diyeceğim....
Ben esimden hediye istiyorum sizlerde hediye istiyor musunuz
Evlenirken tek taş üç taş muhabbetine girmiştik. Üç taşı büfus üçlenirse alırız demiştik :)

Tabi verilen sözler unutuldu. Ayrılan para ile kendisine ayfonlar alındı :/ Artık umudum yok :) almasa da olur ne diyimmmm:)

Bildiğin alerjik bir durum bence :O
Benimde kaşınıyor ama benim kaşıntılarım kuruluktan çatlamaya yönelik olanlardan.
Bence doktora göründüğünde bu fotoğrafı göstermelisin.daha önce böyle alerjin oldu mu hiç? mandalinaya veya başka birşeye. Mg bile olabilir :/

Hiç olmadı olsada sadece karnımın kasınması acayıp degılmı? İsilik gibi bişey doktorun nosu yok olsa sorcam öyle nazlı doktorlar seçerim hep

canım niye arkadan kan gelsin. yani bilmiyorum daha önce sıkıntı oldu mu ? yani şuan için ikisede normal durmuyor. iyice bi anla bakalım nerden gelmiş. dr. agit eşin gelincede

Kabızlık sorunu olanlarda makat catlagı problemı oluyor. Benım de zorladıgımda kanar

Doğum esnasında saçlarını lekelerin üzerine sür canım batıl inanç gerçi ama yinede işe yarayabilir benimde aksine cildim güzelleşti sivilcem filan hiç cikmadi çok şükür ama senin de doğumdan sonra geçer diye düşünüyorum

bana onu önerdiler bi yaşlı teyzede bebeğin ilk çişli bezini sür dedi
geçiriyormuş oda :D

Kapi susumu yaptim :) bi kac kucuk suslemeden sonra bebislerin kapisina asmayi dusunuyorum

bayıldım cok güzel olmuş

Kızlar bn artık çok zor nefes alıyorum sizde de oluyor mu kaburgalarım ağrıyor :KK43:

malesef bende de başladı :(

Bilmiyorum ki :) herşey olabilir. Psikolojik de olabilir :) ilaç vitamin içmekten pek hoşlanmam :) aklıma eserse içerim :)

Evlenirken tek taş üç taş muhabbetine girmiştik. Üç taşı büfus üçlenirse alırız demiştik :)

Tabi verilen sözler unutuldu. Ayrılan para ile kendisine ayfonlar alındı :/ Artık umudum yok :) almasa da olur ne diyimmmm:)

Sen hatırlat kuzum ara ara ;) nüfus üçleniyor, taşlarda uclenir artık gibilerinden..
Yok yok sen umudunu kaybetme.. Sen söyle.. Gerisini ona bırak.. Ben benimkine diyorum.. Bana bugün taki içinde artık bir kredi çekerim dedi.. Ay 4 kredi var zaten.. 5 asla istemiyorum..

Evet dün gece de böyleydi ama bu kadar degıl sabah kızarıklık yoktu yine oldu :KK43:( bişeyler okudum okumaz olaydım yine bu internetteki bilgilere bakarsak öldük
Oy okuma internette :(
Tırnak batmasını bile kansere kadar götüren bilgiler var :(
Gebelikte alerjik problemler artabiliyormuş. Bnim ilk aylarımda çok tetiklemişti. İyi düşün, en hafifini düşün :) inşallah başka sebep çıkmaz :*

Sen hatırlat kuzum ara ara :KK66: nüfus üçleniyor, taşlarda uclenir artık gibilerinden..
Yok yok sen umudunu kaybetme.. Sen söyle.. Gerisini ona bırak.. Ben benimkine diyorum.. Bana bugün taki içinde artık bir kredi çekerim dedi.. Ay 4 kredi var zaten.. 5 asla istemiyorum..
Sen ne istiyorsun ki adam 5.krediyi çekecek :)

En son ay daha sana üç taş alacam nası alacam, doğumdan sonra da çalış en iyisi sen dryince aman üçü beşi istemiyorum , tek taşım yeter demiştim.
Gidip yok yere ayfon alması tabi beni ayar etmedi drğil :)

Sling wrap tür kanguru alacak arkadaşlar, unnado.com da şuan indirimdeler. Bi ara araştırmıştım epey pahalıydılar, belki daha uyguju vardır...
62tl idi.

Sen ne istiyorsun ki adam 5.krediyi çekecek :)

En son ay daha sana üç taş alacam nası alacam, doğumdan sonra da çalış en iyisi sen dryince aman üçü beşi istemiyorum , tek taşım yeter demiştim.
Gidip yok yere ayfon alması tabi beni ayar etmedi drğil :)

Ya ben bugüne kadar şunu istiyorum demedim.. Altın birşey alacaksın diyordum.. Bugün tamtur altinyuzukler var ya onu söyledim. Oda öyle söyledi :)/ pirlanta istemiyorum ben ama sana pırlanta veriyorum dedim :)))
Ayfon u batsin emiiiiiiiii... Hih ;)

Back
X