Bnm de ağrıyordu canım şükür geçtiKizlarrrr sag tarafimdan bacagima dogru bir damar agriyor neden olabilir ki fikirlerinizi alayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm de ağrıyordu canım şükür geçtiKizlarrrr sag tarafimdan bacagima dogru bir damar agriyor neden olabilir ki fikirlerinizi alayim
Canim hep sagimda yatiyor acaba damarlara baski yapiyor ondNmi ki cok agriyor resmen topalliyorumBnm de ağrıyordu canım şükür geçti
Eşimde yeni bir bilgisayar almayı düşünüyordu dur yarın bebiş kırınca al yenisini deyimYaa bizim net islerine de kocam bakiyor hatta kizimiz yuzunden artik o da bakamiyor2 telefon 1 tablet 1 bilgisayar zararindan sonra kizim uyanik oldugu surece ozellikle bilgisayarlari cikaramiyoruz acil durumda saklamasi zor oluyor
![]()
Olabilir canım ben sürekli masaj yaptırıyor um eşime biraz iyi geliyor canım.Canim hep sagimda yatiyor acaba damarlara baski yapiyor ondNmi ki cok agriyor resmen topalliyorum
Bende karınca yumurtası çok duydum bilmem kaç gün sürünce bebişlere tüylenme olmuyormuş diye ama bilemiyorum başka duyan oldu mu acabadün bi bayanla tanıştım 3 çocuğu var. bebeklerinde hep badem yağı kullanmış kızlar hiç kullananınız oldu mu yada duydunuz mu? bebe yağı zararlı olduğu için hiç kullanmadım dedi. badem yağı kıllanma yapmadı mı dedim yok kesinlikle yapmadı dedi.
karınca yumurtası yağını tüylenmeyi engellemesi için kullananları duydum ben de canım ama badem yağını bebe yağı yerine yani nemlendirmek için kullanıyormuş o bayan. normalde badem yağını kaşları az çıkanlar kullanır çoğaltsın diye. oyüzden kıllanma yapar mı diye tereddüt ettim ben de..İ
Bende karınca yumurtası çok duydum bilmem kaç gün sürünce bebişlere tüylenme olmuyormuş diye ama bilemiyorum başka duyan oldu mu acaba
Canm badem yağı kullanan tanıdıklarm tek tek arayp sakn kullanma tüylenme yapıyo dedi istisnasız hepsi.. Ve satan yerlerde de bi kaç kişi aynı muhabbeti yaptı tüylenme yapıyo diye.karınca yumurtası yağını tüylenmeyi engellemesi için kullananları duydum ben de canım ama badem yağını bebe yağı yerine yani nemlendirmek için kullanıyormuş o bayan. normalde badem yağını kaşları az çıkanlar kullanır çoğaltsın diye. oyüzden kıllanma yapar mı diye tereddüt ettim ben de..
Ben yazdım bi saat kadar önce :) duyan oldu mu die olmuş demekkiİ
Bende karınca yumurtası çok duydum bilmem kaç gün sürünce bebişlere tüylenme olmuyormuş diye ama bilemiyorum başka duyan oldu mu acaba
genç kız olup ağda kullanmaya başlayınca kızım bol bol saydırmasın bana :) bunu duyduğum iyi oldu canım :) teşekkür ederim :)Canm badem yağı kullanan tanıdıklarm tek tek arayp sakn kullanma tüylenme yapıyo dedi istisnasız hepsi.. Ve satan yerlerde de bi kaç kişi aynı muhabbeti yaptı tüylenme yapıyo diye.
karınca yumurtası sürüyolarmış diyeni bile duydum ama karınca yumurtasını nerden bulcaz yuvalarını mı kazalım hayvancıkların :)Ben yazdım bi saat kadar önce :) duyan oldu mu die olmuş demekki![]()
Duydum ama etrafımda kullanan hiç yok maalesef senin var mı :)Ben yazdım bi saat kadar önce :) duyan oldu mu die olmuş demekki![]()
Ben şuan Karınca yumurtası yağını araştırmadaym canm bol bol dua etsn diyegenç kız olup ağda kullanmaya başlayınca kızım bol bol saydırmasın bana :) bunu duyduğum iyi oldu canım :) teşekkür ederim :)
hayır dua almak lazım tabiDuydum ama etrafımda kullanan hiç yok maalesef senin var mı :)
Ben şuan Karınca yumurtası yağını araştırmadaym canm bol bol dua etsn diye![]()
Benim annemde ilk çocuğumun ilk banyolarında durulama suyuna biraz tuz atıyordu. Dediği e göre bizede atmış hep. Cidden çok agır ter kokmayız. Ama küçük kardeşimi tuzlamamış kimse, o terlediginde biraz agır kokuyor. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama durulama suyuna atılan tuz beni çok rahatsız etmedi. Bundada atarlarsa ses çıkarmamkızlarrr sizlere bi sorum olacakkk fikirleriniz benim için önemli
dün kv lerdeydim. eskiden bebekleri tuzlarlarmış kokmasın terlemesin pişik olmasın vs. diye..
benim bebeğimi de tuzlayacağının sinyallerini verdi. ben zararlıymış dedim ama olur mu öyle şey dedi. zararlı diye biliyorum, sizden yapan oldumu yada benmle aynı durumu yaşayan.
sizce ne yapmalıyım. bu bebek tuzlama olayıı beni ürkütüyorr![]()
Allah korusun bebek olumlerine kadar gidiyormus canim tursu muamelesi yaptirma bebisine bence. Bazisi azcik tuz katiyor ilk yikama suyuna onun zarari olacagini sanmiyirum ama faydasi da olmaz bazisi bildigin tursu kurar gibi tuzluyor o da bebeginin hucrelerinin asiri su kaybetmesine neden olur yakar cocugun icini disinikızlarrr sizlere bi sorum olacakkk fikirleriniz benim için önemli
dün kv lerdeydim. eskiden bebekleri tuzlarlarmış kokmasın terlemesin pişik olmasın vs. diye..
benim bebeğimi de tuzlayacağının sinyallerini verdi. ben zararlıymış dedim ama olur mu öyle şey dedi. zararlı diye biliyorum, sizden yapan oldumu yada benmle aynı durumu yaşayan.
sizce ne yapmalıyım. bu bebek tuzlama olayıı beni ürkütüyorr![]()
Bi yandan da iyi oluyor esim bilg.in basindan kalkmazdi simdi kizim uyurken acip isini bitirip hemen kaldiriyorEşimde yeni bir bilgisayar almayı düşünüyordu dur yarın bebiş kırınca al yenisini deyim![]()
Teşekkür ederim cevap icin kendi kendine mi dustu yoksa ilaç mi verdiler.internetten bakmistim o kadar korkutucu şeyler yazmışlar ki
Ne guzel iste sonradan sarkmaz bence..ben oglumda heryerimden cok kilo almistim.goguslerim cok buyumustu vede emzirmeyi birakunca porsuyup sarkti.kendimi hic begenmiyordum.insallah bu sefer ya buyuk kalir yada porsumez vok can skici bi durum
Benim annemde ilk çocuğumun ilk banyolarında durulama suyuna biraz tuz atıyordu. Dediği e göre bizede atmış hep. Cidden çok agır ter kokmayız. Ama küçük kardeşimi tuzlamamış kimse, o terlediginde biraz agır kokuyor. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama durulama suyuna atılan tuz beni çok rahatsız etmedi. Bundada atarlarsa ses çıkarmam![]()
Allah korusun bebek olumlerine kadar gidiyormus canim tursu muamelesi yaptirma bebisine bence. Bazisi azcik tuz katiyor ilk yikama suyuna onun zarari olacagini sanmiyirum ama faydasi da olmaz bazisi bildigin tursu kurar gibi tuzluyor o da bebeginin hucrelerinin asiri su kaybetmesine neden olur yakar cocugun icini disini