2016 Şubat Anneleri

Canım madem inat ediyor kocan çocuğunun hatrına sen vazgeç inadından.bu fedakarlığı yapman gerek yoksa bu isimle bir ömür geçirecek bebeğin vebalini alma.

ben geri adım attım ama o hala atmıyor,
az önce isim yüzünden yine tartıştık, onunla konuşmama kararı aldım :KK12:

Benim bu 2. Çocuğum olacak..ilkinde de aynı şey oldu şimdi de..karnim SEM sert oluyor bunlar çok normal..kasılma diye adlandırılabilir ama genellikle bebek poposunu ayaklarını dayiyor yada geriniyor o yüzden bu şekilde..

İlk doğum benim normal oldu..kanama ile gitmiştim hastaneye zaten açıklıkta vardı..ama 1 gece öncesinden 37 haftaliktim bağırsakların bozuldu ki bu normalmis.ve sağ bacağında kramp vardı topalliyordum resmen..bu bence bir doğum için sinyaldi..
Ertesi gün hastaneye gittim kanama ile..ki azcik bir kanama vardı..sancim 12 -1 gibi gelmeye başladı..epidural oldum..bol bol hastane koridorun da yurudum ilk önceleri 10 dakka da bir böyle alttan bir iğne sokuyorlarmis gibi hissettim sanciyi ay ay diyordum..sonra o 10 dakka 5 dakkaya düştü.. Ve en sonunda doğum yaptım :))

Ama ben epidural olduğum için sanciyi tatlı tali hissettim.. :))
Peki dikiş varmıydı ben en çok dikiş olayından tırsıyorum:rolleyes: ne kadar sürede iyileşiyor bide

ben geri adım attım ama o hala atmıyor,
az önce isim yüzünden yine tartıştık, onunla konuşmama kararı aldım :KK12:
İnşallah eşin sadece seninle inatlaştığı için şuan ısrar ediyordur seni korkutmak için ( ki bu bile çok kötü,senin en huzurlu olman gereken zamanlar) benav isminde doğunca kıyamaz bebeğine koymaz umarım. Yoksa ben reşit olduğum an mahkeme kararıyla değiştirirdim o ismi ne inat eşinle kayınvaliden varmış kuzum ya aylardır sürüyor bu mevzu,Allah kolaylık versin sana

Belki benim dr kendimi yormayayim diye dedi bilmiyorum canim.. Normalden korkuyorum ama hayırlısı neyse o olsun normal ya da sezeryan diye bi tutturmam yok suanda :KK36: tabi zamani gelince belki tirsar sezeryan isterim:oops:
Sanirim öyle cnm☺ben 3 ayrı doktora gittim bişey demediler ama yorma Dinlen diyorlar tabiki.ben normal diyom ama tirsarmiyim o zaman bilmiyorum sağlıklı bir şekilde doğururuz inşallah cnm

İnşallah eşin sadece seninle inatlaştığı için şuan ısrar ediyordur seni korkutmak için ( ki bu bile çok kötü,senin en huzurlu olman gereken zamanlar) benav isminde doğunca kıyamaz bebeğine koymaz umarım. Yoksa ben reşit olduğum an mahkeme kararıyla değiştirirdim o ismi ne inat eşinle kayınvaliden varmış kuzum ya aylardır sürüyor bu mevzu,Allah kolaylık versin sana

hep alışmışlar her dediklerinin olmasına, bu kez de karşısındaki kişi tabi ki siz bilirsinizci olmayınca böyle insanın burnundan getirirler, artık kimlikte yazılan ismi görene kadar konuyu açmayacagım, ama uzun sürede konuşmayacağım

hep alışmışlar her dediklerinin olmasına, bu kez de karşısındaki kişi tabi ki siz bilirsinizci olmayınca böyle insanın burnundan getirirler, artık kimlikte yazılan ismi görene kadar konuyu açmayacagım, ama uzun sürede konuşmayacağım
Sende hayır dememişsin yanına abinin ismini istemişsin ki bundan daha doğal ne olabilir anlamadım ne diyeyim inşallah yaptıkları hatanın haksızlığın farkına varırlar

Annelutfen den alisveris yapanlar menmun kaldimi ve kraft arena yada como oyun parkı alan oldumu yorumda bulunursaniz sevinirim

Annelutfen den alisveris yapanlar menmun kaldimi ve kraft arena yada como oyun parkı alan oldumu yorumda bulunursaniz sevinirim

Ben anne lütfenden değil n11 den kraft como oyun parkı aldım kurulum da yaptık gayet basit. Ve çokta beğendik baya kullanışlı rahat bir yatak tavsiye ederim

Peki dikiş varmıydı ben en çok dikiş olayından tırsıyorum:rolleyes: ne kadar sürede iyileşiyor bide
Canim dikis olayindan korkma bendd gecen yil normal dogum yaptim 3,5 dikis vardi ama ertesi gun ayaktaydim ha biraz oturman falan zor oluyor ama o da normal..Iyi bakip kuru tutarsanda bi sure sonra kuruyup dokuluyor cok surmuyor.

Günaydın herkese..

Karında sertleşme herkesin sorunu galiba bu hafta bende çokca yaşıyorum. Bugün doktor kontrolüm vardı. Doktor düzenli olmadığı sürece normal dedi. Nst ye daha girmedim. Artık iki haftada bir görcem dedi. Bi dahakine gircem nst ye. Çatı muayenesinide 36. Haftada yapcam dedi:KK57: 32+1 kilomuz 1998 gr boyumuz 42 cm:nazar:
Canım bu sertleşme bir yerdemiydi. Karnınmı sertti??
Benim bu 2. Çocuğum olacak..ilkinde de aynı şey oldu şimdi de..karnim SEM sert oluyor bunlar çok normal..kasılma diye adlandırılabilir ama genellikle bebek poposunu ayaklarını dayiyor yada geriniyor o yüzden bu şekilde..

İlk doğum benim normal oldu..kanama ile gitmiştim hastaneye zaten açıklıkta vardı..ama 1 gece öncesinden 37 haftaliktim bağırsakların bozuldu ki bu normalmis.ve sağ bacağında kramp vardı topalliyordum resmen..bu bence bir doğum için sinyaldi..
Ertesi gün hastaneye gittim kanama ile..ki azcik bir kanama vardı..sancim 12 -1 gibi gelmeye başladı..epidural oldum..bol bol hastane koridorun da yurudum ilk önceleri 10 dakka da bir böyle alttan bir iğne sokuyorlarmis gibi hissettim sanciyi ay ay diyordum..sonra o 10 dakka 5 dakkaya düştü.. Ve en sonunda doğum yaptım :))

Ama ben epidural olduğum için sanciyi tatlı tali hissettim.. :))
Ayy işte benim gibi olan çıktı sonunda... kafayı yiyecegim ya.. herkes bir yerim sertleşiyor diyor. Benim komple semsert.. hani 9. Ayımızda nasıl olur semsert.. bebegim 2 hafta önden gidiyordu. Daha bir kilomu aldı diyorum. Birde hareketleri kıpır kıpır. Ondan biraz rahatlıyorum. İlk hamileliğimde bunu son zamanlarda yaşamıştım. Bunda bukadar erken olunca korkuyor insan. Herhalde bebegin pozisyonundan kaynaklanıyordur diyorum. Seninde bebegin irimi canım? Yoksa normalmi?

günaydın.dünki yorgunluğum yüzünden karnım sert dolaştım ama uzun sürdü.gece saçımı kurutmak için bile ayakta duramadım.o kadar kasıldı...yattım,bir süre sonra yok oldu fakat şimdi tekrar...hiç bu kadar sık yaşamamıştım.tam da konunun üstüne denk geldi...şimdi düşünüyorum nasıl gitcem işe,yolda ya olursa vs vs...çünkü baya yumruk gibi oluyor karnımın bir kısmı.hareket ettikçe de daha aşağı gidiyor.öyle yani.biraz keyfim kaçtı.

İçmeye çalışıyorum sabahtan beri ya toparlandım yada pskolojik olarak öyle hissediyorum :KK48:
Benim doktorun günde 3-4 lt su icmemi söyledi ben en az 3lt iciyorum rabbine şükürler olsun ne agrim ne sizin var suyun faydası çok oluyor unutma bebeğin suyu da her 3saatte bir yenilenirmis sen suyu az içersen nerden yenilenecek :(

Bugün doğumgünüm 23 oldum dün bebis kontrolü vardi ama unuttum çok şükür bir rahatsızlık hissetmeyince aklimdan cikmis en son gecen hafta bugün gitmistim bakalim kac gram oldu gerci zayıf dedi doktor o yüzden daha cok merak ediyorum. ..
Kasılma kinusunda bazen benimkide top gibii sertlesiyor bunun icin magnezyum verdi alttan bakabilirim icin rahat edecekse kurcalamaya gerek yok dedi bende ok dedim.

Ayrica benim hastane cantam hazır eve dönünce resmedecegim bakalim begenecek misiniz ben 2 hafta önce hazirladim heycandan (:

Ben oyun halısı aldım 150 tl idi avea indirimi vardı 25 tl ve ücretsiz kargo ile 125 e aldım ertesi günde kargoya verdiler hiç bekletmediler

Gunaydin kizlar benimde arada jarnm sertlesiyo bide kaburgalarima ayaklarini koyuyi sanirim kizim o zamn rahat oturamiyorum ayyyy ne ypicz bilmiyorum son gunler zor geciyo

inanılmaz moralim bozuldu ve panikledim şuan..
telefonumda gebelik takibi diye bir program var
orda annelerin sohbet alannı var girip burdaki gibi yazışıyoruz
az önce biri şu kasılmalardan bahsediyordu bende de oluyor gün içinde dedim ama onların haftaları ileriymiş 36 37 hep
senin ki çok erken erken doğum riski dediler aklım çıktı şuan
canım o herkesin sertlik kasılma dediği şeyi ben 6. aydan beri yaşıyorum. bebeğin toplanması vs. diyorlar. hiç bir sıkıntımda yok. her dr. a gittiğimde mutlu ayrılıyoruz. herkesin dediğine bakma sıkma canını.

Yav yaşlandıkça çocuklaşıyolar, bırakın gençler mutlu olsun.. Bize Allahtan karışan olmadı eşim bir tek babamın isminide koyarız dedi ama çok eski bir isim istemedim ikna ettim zorda olsa.. Zaten soy ismini alıcak birde isime ne gerek var dimi caaanım :))
Yav yaşlandıkça çocuklaşıyolar, bırakın gençler mutlu olsun.. Bize Allahtan karışan olmadı eşim bir tek babamın isminide koyarız dedi ama çok eski bir isim istemedim ikna ettim zorda olsa.. Zaten soy ismini alıcak birde isime ne gerek var dimi caaanım :))
aynen sana katılıyorum soy ismini taşıyacak bizde 9 ay taşıyoruz bulantı ağrı cekiyoruz isminide biz koyalım k,imse karışmasın bebek
Benimki normal doğum yanlısı ama ısrar edersem alır sezeryana :110: hakkımızda hayırlısı olsun..
inşallah... bi yandan da sezaryanda da karnını kesiyolar ağır ameliyat ... ağrısız doğum varmış epidural mı spinal mı onu denicem bakalım. annelerimiz bizi nasıl doğurmuş demi ?sanırım tv video izleye izleye kendimizi biraz korkuttuk biraz cesaretli olmak lazım :110:

Back
X