2016 Şubat Anneleri

Kızlar karnimin içi yara varmış gibi acıyo dunde oldu simdide çok aciyo.. Benim gibi olan var mi.. Normal mi??

Bebeği gördüm ama yine zayifmis yavrum öğün mu atluyorsub dedi yok dedim 7 de başlarım yemeye süt yumurta yoğurt yerim peynit bazen kek gibi catallayip yerim ama plesantayla alakali olabiliyor dedi yani her plesanta aynı beslemiyor dedi. Protein ye dedi 31.haftadayiz 1550 gram
Benım 28+6da 1280 gramdı ve doktor bana bıraz oncen gıdıyor dedı. Aramızda cok yok aslında her doktor farklı soyluyor anlamadım ben bu ısı

günaydın.dünki yorgunluğum yüzünden karnım sert dolaştım ama uzun sürdü.gece saçımı kurutmak için bile ayakta duramadım.o kadar kasıldı...yattım,bir süre sonra yok oldu fakat şimdi tekrar...hiç bu kadar sık yaşamamıştım.tam da konunun üstüne denk geldi...şimdi düşünüyorum nasıl gitcem işe,yolda ya olursa vs vs...çünkü baya yumruk gibi oluyor karnımın bir kısmı.hareket ettikçe de daha aşağı gidiyor.öyle yani.biraz keyfim kaçtı.

Benım de oluyor ve ben sızden gerıdeyım 29+4deyım su anda. Ozellıkle gece yattıgımda karnımınm bı yerı top gıbı oluyor ama bazen de tamamı semsert oluyor ellıyorum sankı tas var gıbı. Doktora da soyledım eger cok cok sık olursa ara onun dısında normal dedı. Bazen de kasıgımda sancı oluyor ama gecıyor. Insan herseyden tedırgın oluyor

Ayhhhh oğlum imzam ile ayni gidiyor
1400 gr, ne büyük ne de küçükmüş dietine dikkat et dedi.

ahh birde karnın 31 haftaya gore ufakmis dedi nassı sevindimmmm

Aynen canım doğru hesap yapmışsın istersen 35+2 de doktoruna gidip çalışamaz alabilirsin yada 37 ye kadar çalışmaya devam edip 5 haftayı doğum sonu iznine ekletebilirsin

hımm.. acaba o arayı da yıllık izinle tamamlayabilir miyim. benim nöbet izinlerim var canım.. seneye bırakmak istemiyorum, başına ne geleceğini bilemiyorum nöbet izinlerimin.
2 haftayı kesinti yapacaklar ama olsun, birşey olmaz değil mi.. ( içimi rahatlatmak istiyorum burada :D )

17 ıs gunu ıznını daha sonra kullanman daha mantılı dgeılmı eger calısabılıyosan. En azından dogum ıznın bıtınce kullansan sankı bebegınle daha cok vakıt gecırmıs olursun
canım bu izinler tuttuğum nöbetlerimin izni sene ortasına kadar, hamileliğimden sonra risk olduğu için nöbetlere kalmadım. seneye bırakmak istemiyorum çünkü sıkıntı çıkaracaklarını düşünüyorum. dayandım bende bu zamana kadar. izinleri son döneme bırakmak için.

neolur baksın biri anneler, kontrolum 21 aralıkta ..
yarın da memlekete gitmemiz gerek
sizde olmuyor mu bu hani top gibi oluyo bikaç sanıye sürüyo dağılıyo?
bigün çok oluyo bigün az..
bendede oluyor canım ama bunun sorun olduğuu hiç düşünmemiştim

Ayhhhh oğlum imzam ile ayni gidiyor
1400 gr, ne büyük ne de küçükmüş dietine dikkat et dedi.

ahh birde karnın 31 haftaya gore ufakmis dedi nassı sevindimmmm
Masallah tatlim su imzayi nasil yapiyorsunuz ben bu kadar zamandir burdayam ne yeni konu acmayi oyrene bildim ne de imzayi:)

Masallah tatlim su imzayi nasil yapiyorsunuz ben bu kadar zamandir burdayam ne yeni konu acmayi oyrene bildim ne de imzayi:)
Canım bnm yazdığım iletinin altın da hamilelik takvimi imza günlüğü yazıyor oraya tıklıyorsun kendi bilgilerine giriyorsun

Konu açma da örnek Şubat annelerine giriyorsun orda Şubat anneleri ile ilgili bir sürü konu açılmış oluyor ya sağ en üst köşede konu aç yazıyor

Benim doktorun günde 3-4 lt su icmemi söyledi ben en az 3lt iciyorum rabbine şükürler olsun ne agrim ne sizin var suyun faydası çok oluyor unutma bebeğin suyu da her 3saatte bir yenilenirmis sen suyu az içersen nerden yenilenecek :KK43:
Çok haklısın canm artk baya zorluyorum kendimi su içmek için .. Düzenli olarak içecem artık

bende normal doğumdan korkuyrun 30 haftalığım minnoşum daha dönmedi ... doktorum normal doğum diyor dönmezse sezaryan olur diyor öle kendi seçme hakkım yok özel hastanede doğum yapacağım . doktordan doktora değişiyor galiba
Benim anne tarafında bebekler hep doğum anında dönmüş.. Anneden kıza geçen böyle bir gelenek var:) siz de bi sorun.. Belki son anda döner normal yaparsınız

Bebeği gördüm ama yine zayifmis yavrum öğün mu atluyorsub dedi yok dedim 7 de başlarım yemeye süt yumurta yoğurt yerim peynit bazen kek gibi catallayip yerim ama plesantayla alakali olabiliyor dedi yani her plesanta aynı beslemiyor dedi. Protein ye dedi 31.haftadayiz 1550 gram

bence çokta zayıf değil cnm benimkide 32. haftada 1700 ancak yani.. daha zaman var alırlar bence. bende benmkini en az bi 1800 falan bekliyordum ama yok yeterki sağlıklı olsunlar..

Canim cok tesekkur ederim konu acmayi oyrendim sayende ama imzayi yapamadim:KK48:
Canım benim yorumum altında bebeğim hakkında bilgi var canım onun altında hamilelik takvimi ve imza alanı yazıyor oraya tıkla sayfa açılacak kendi bilgilerine gireceksin

GÜNAYDIN KIZLAR.Doğumdan sonra korse kullanmayı düşünen var mı aranızda?varsa ne tür korseler tercih ediceksiniz?

ben nasip olursa normal doğumdan yanayım. ve evet korse kullanmayı düşünüyorum. bende bi korse var göğüsaltından kalça üstüne kadar. tam bel bölgesi için onu kullanmayı düşünüyorum. benim basen ve bacaklar ince zaten o yüzden bunu kullanırım diye düşünüyorum. birde göğüs altından başlayıp çıtçıtlı atlet tarzı olanlar var bence onlarda çok güzel..bu olmazsa ondan alcam bi tane

Back
X