2016 Şubat Anneleri

yani o paraya bulabileceğim hastaneler de var elbet
ama adam 2 kadın doğum doktoruyla hastane açmış çoğu da tecrübesiz yoğun bakım üniteleri bile yok
gebeliğimn başında düşük riskim oldu bu doktorum ankarada çok bilinen bi prof,ona gittik öyle de devam ettik biz herşey dahil 5 biliyorduk sekreteri 7500 den BAŞLIYO dedi direk arayışa girdim ogünden beri

'başlıyo' demiş bir de, şimdi hamileliğin nasıl geçiyor peki? risk devam ediyor mu hala? neyse araştırmaya devam et bakalım inş. iyi bir doktor bulursun.

'başlıyo' demiş bir de, şimdi hamileliğin nasıl geçiyor peki? risk devam ediyor mu hala? neyse araştırmaya devam et bakalım inş. iyi bir doktor bulursun.
inşallah canım inşallah
yok 3.aydan beri hiçbir sıkıntım kalmadı zaten
ama takibimi bu yaptı diye değiştirmeyeelim dedik 5000 e razı olduk da.
o kadarı fazla tabi..
annem beni evde doğurmuş yaa.üfff

erkek bebek yelek mint.webp

bu yelek çok hoşuma gitti kızlar, modeli erkek bebek için olur mu sizce?

inşallah canım inşallah
yok 3.aydan beri hiçbir sıkıntım kalmadı zaten
ama takibimi bu yaptı diye değiştirmeyeelim dedik 5000 e razı olduk da.
o kadarı fazla tabi..
annem beni evde doğurmuş yaa.üfff

o zaman stres yapma luck, zaten bende teslimiyet var. sağlık olsun da zaten nasıl ne zaman doğacak belli. Allah hayırlısından ayırmasın diyorum tabi tedbirimizi de almak gerekiyor bir yandan.

o zaman stres yapma luck, zaten bende teslimiyet var. sağlık olsun da zaten nasıl ne zaman doğacak belli. Allah hayırlısından ayırmasın diyorum tabi tedbirimizi de almak gerekiyor bir yandan.
çok sağol canım valla böyle düşününce cidden rahatlıyorum
biz niye geriliyoruz ki O en iyisini bilir,yazdı çizdi şükürler olsun dmi?
teslimiyet güzel şey vesselam !

güzelmişşş
sen mi öreceksin ?
beyaz veya mavide gözümde canlandırdım gayet hoş :)

evett örmek istiyorum küçük boy. bu kış giydirmek için. mint yeşili takıntısı var bende de yaa...
kayınvalidem onlarca yelek ördü, anlatamadım mint yeşilini, hep beyaz krem mavii..

en sonunda ipçiye kendim gidip, eve yığacağım yumakları
:KK34:

evett örmek istiyorum küçük boy. bu kış giydirmek için. mint yeşili takıntısı var bende de yaa...
kayınvalidem onlarca yelek ördü, anlatamadım mint yeşilini, hep beyaz krem mavii..

en sonunda ipçiye kendim gidip, eve yığacağım yumakları
:KK34:

haha öyle yap en iyisi sen :)
ne güzel örmüş kv en azındann
bnmki daha patik almadı canı sağolsun da :)
ne güzel örebiliyosan ya valla özendım ama

Aa o yüzden mi dün çok kasılmam oldu:KK43:
Olabilir canım su içmeye çalış. Bende hiiç içmiyordum en fazla 2 bardak. Ama sancılardan açılma olan arkadaşı görünce gözüm korktu. Bu sancılar rahimin yumuşamasına yardımcı oluyormuş o yüzden şimdi bu kadar olmaması lazım. Bende suya dadandım ..

tabii ki ama o tren kaçtı canımmm:KK48:
ay dimiiii... bari doktor anası olalım :KK54:

bu arada yelek gayet erkek modeli olabilecek bir model. bence güzel.

luck25 luck25 kolaylıklar diliyorum sana. inşallah daha uygun ve içine sinen bir hastane bulursun :(
ben normal doğum 850 dediğimde bile iş yerinden devlet bir kısmını veriyor dimi diye soranlar oluyor :KK48:

herşeyin devlet tarafından karşılandığını sanıyorlar ya bir de :KK62: şaşırıyorum:KK37:

Dr bana bugün kendini çok mu yordun başı aşağı dönmüş dedi. Dinlen yorma kendini aralıkta gelmesini istemeyiz dedi.. Kanala girmemis şükür pozisyon değiştirir daha ama ben hep hareketini ayni yerde hissediyorum normal mi acaba o_O

Benim bebegim en bastan beri bas asagi duruyor :D sadece onunh ve arkasini donuyor ama hrp bas asagi.

Dogum kanalina gelmedikcr sorun olmaz bence :D ben 30haftadir boyle takiliyorum :D tek sikinti cok tuvaletim geliyor

haha öyle yap en iyisi sen :)
ne güzel örmüş kv en azındann
bnmki daha patik almadı canı sağolsun da :)
ne güzel örebiliyosan ya valla özendım ama

benim kv çoğu şeyini aldı sağolsun. örgü de örmüşlüğüm var, bebek için ilk kez başlayacağım.

hem hatıra olur ilk bebepim için fena mı :anneadayı:

Back
X